|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
5.2.2009 14:30:24   
Neža7
I'M TALKING TO MYSELF................................. user posted image

ciaoooooooooooooooooooooooooooo!!!! user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
5.2.2009 15:01:43   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

vprašanje - uporablja katera müllerjeve ali dm-ove plenice? jaz sem do zdaj uporabljala pampers, pa bi jih rada zamenjala za kake cenejše... ponoči bom pa še vedno uporabljala pampers baby dry, ker brez problema celo noč prespi.

Mi imamo mullerjeve in jih ne menjamo user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
5.2.2009 15:15:51   
buhtlčk
ozziebo kam pa gresta na testiranje? H gastro al alergologu? Kje si pa dobila datum tako kmalu?

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
5.2.2009 15:54:21   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image juhu za tak dan

sam men se še kuhat ne bo dalo oz ne bom mela cajta ..sem raje Zojo na sončku

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
5.2.2009 16:05:19   
Zoja Miša
Bili zunaj, 3x!user posted image Kakšen čudovit dan! Pa Kaja Lina cel dan nasmejanauser posted image user posted image user posted image .

Šibam, mogoče mi uspe še pecivo narediti, je mau zakomplicirano, pa prvič delam...no, zvečer se kaj javimuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
5.2.2009 16:06:20   
anita goitan
zoja miša sej vemo da rada kompliciraš..a tud pr pecivuuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
5.2.2009 16:08:18   
kaja02
user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
5.2.2009 16:10:14   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

vprašanje - uporablja katera müllerjeve ali dm-ove plenice? jaz sem do zdaj uporabljala pampers, pa bi jih rada zamenjala za kake cenejše... ponoči bom pa še vedno uporabljala pampers baby dry, ker brez problema celo noč prespi.

mullerjeve, pamperske active fit, lidlove, zdej so vse ok!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
5.2.2009 16:18:49   
kaja02
sayuri- user posted image  za spanec, paše a ne!user posted image

cita- daj mal še zdrž, so najprej še februarčice na vrsti!!!!!

alarm, morm it, berem kasneje;

cita ti me pa kar poklič !!!user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
5.2.2009 17:07:08   
nell

IZVIRNO SPOROČILO: aradej

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

Mi imamo mullerjeve in jih ne menjamo

mullerjeve, pamperske active fit, lidlove, zdej so vse ok!

Mi tud pa zadnje čase v večini samo Hoferke in smo z njimi zadovoljni

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
5.2.2009 17:28:10   
anita goitan
user posted image ta vikend je pa zadn cajt da pospravim Zoji garderobo št.68, vsi rokavi so ji mal prekratki pa bodije zapenjamo sam na ta sredinski gumb..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
5.2.2009 17:37:50   
Tamy30
Ojla mamice:)
Se spet malce javljam. Danes smo se dobile mamice (AndrejaBoris, MAtejchi, Bambi14 in jaz) na kavici. Joj, kak hitro nasi malcki rastejo. Mislim da smo se nazadnje videle pri 4 mesecih, zdaj pa so nasi bavci ze pravi korenjaki:)))

Nas tamali se na vsa usta ze cel dan smeji. Skoda da nisem vzela foteka poleg, da bi malce poslikala, no pa so druge slikale.

Danes je bilo pa pravo pomladansko vreme. Jaz v puhovki zunaj pa 10 stopinj, sem sla malce po Mb z vozickom, tako sem se spotila da se je cela majica name prilepilauser posted image  Tamali pa v kobinezoncku in se kapico, ko sva stopila v Europark, sem mu ga takoj slekla, in je mel totalka mokre lase. Boscek:)

V Mulerju sem nabavila sadne kasice. Ne recem da sem lena, za pripravo svezih (mogoce malce res:))), ampak za na pot pa so fajn.

Martin je taki sladkosned, in vsesplosni jedec. Z lahkoto poje 195 g pa se isce:)))

Prej sva prisla s sprehoda, naju je veter prepodil domov, na toplo.

Anita tudi mi smo ze prerasli 68. No nekatere majice ki so od S.Oliverja, se se dajo nosit, so malce vecje stevilke.  H&M, pa bi rokavi se bli, samo nasega je nekaj cez pleca:)))

Erin hvala za tako dobre recepte, zlata si:)

Ja caj je kuhan. bo katera Winter tea.mmmmm.

papa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
5.2.2009 18:02:05   
gajka
Erin - ja vi pa imate pestro! user posted image A kar kocine so mu že pognale? user posted image

sandra123 - naslednji teden najbrž še ne bova šla v vaš konec, potem pa. A ima takrat ta velika počitnice?

Jaz sem bila pa danes pri frizerju... Ja, čop je šel pa-pa za nekaj časa... Pa ne vem, a naj bom navdušena ali ne... user posted image Je kar velika sprememba, pa se je moram najprej malo navadit. Ne, ne, fotke ne bo. Če je katera tako firbčna, naj se pa naslednji teden v LJ namala. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 5.2.2009 18:04:12 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
5.2.2009 18:20:21   
sayuri
Mene pa pošteno zdejle glava boli. Zmanjkalo mi je Aptamila - sem bila prepričana, da je še ena škatla v omari. In sem šla v lekarno ponj. 20€ ena škatla v lekarni. user posted image user posted image user posted image  V Kolinski dam pa za isto pakungo 10€ pa še nekaj centov. Me je vrglo na rit in to pošteno. In ker do srede ne gre nihče v LJ, sem mogla vzet dve škatli. Brrrrrrrrrrrrrr, mi je kar slabo user posted image user posted image user posted image

Pri nas cel dan dežuje. Blagor vam, da ste se sprehajale. anita, Zoja mIša....

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
5.2.2009 18:28:01   
bella02

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

MATEJKA, mamo Hoferje in so uredu, tudi ponoči zdržijo

Gajka, mi smo pri 6-ih dali vodo in kri

cita, so ti punce že povedale. Lahko danes al pa čez nekaj dni. Tudi jaz ti želim, da bo hitro in ne prehudo! Ko pa prideš k sebi, nam pa le javi, kaj ste skrivali pred svetom teh 9 mesecevuser posted image

Tamy30, lepo te je spet brat. Men je Wimter time pošel, pa ga bom verjetno še kej kupila, tako lepo diši ...

Zoja Miša, dons mam sladico za večerjo, se lahko oglasim?user posted image
Tudi midve sva bili pol urce zunaj, več ne upam, ker sva bili do zdaj noter, pa da ne po preveč.

Sayuri, men je pa glih ta komad najbolš! Ga v avtu vedno nažgem do konca!

Danes sem ji naredila krompirček, pa mi je komaj pojedla par žličk, pol je pa še ostalo zbruhala. A ga ve pretlačte al sparirate? Sem ga spasirala, pa je bil tak packastuser posted image . Ji nisem dajala cvetače zraven, naj prvo okusi krompir. Pol sem ji pa dala jabolko, pa ga je mal pojedla, nato ji je pa zaletelo in sem dobila vse nazajuser posted image . Kaj čmo, tud to spada zraven.

No, glavno je, da počaaaaaaaaaasi prihaja
user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
5.2.2009 18:39:20   
Ryssa
Pa kje ste imeli danes lepo vreme?

Pri nas pa dež cel dan, tamali pa tečen da joj user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
5.2.2009 19:15:38   
betty
bella02 -  zanimivo. tud jst sem Roku danes prvic zmiksala krompir in je bil gladek kot kasica. in pocast tudi. po moje bi bilo bolje ga malo manj zmiksat. ali pa samo pretlacit na roke in ne na mikser. dodala pa  sem malo aptamila zraven. mu je kr slo. prakticno je pojedel skoraj cel srednje velik krompircek. samo potem je bil dul zejen in je spil kr nekaj caja. jst mu dajem toliko zlick kot sam hoce in en samo eno ali dve, da bi okusil. kr naj se naje :) mi pa noce vec zizat. samo se zjutraj in ponoci, ce se slucajno zbudi. morda se tik preden zaspi...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
5.2.2009 19:32:41   
tejkaz

Enako

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 5.2.2009 19:33:03 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
5.2.2009 19:48:42   
Anonimen

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

Čestitke tudi od naju!

Čeprav še nismo na GH in se še tudi nič kaj prida ne pripravljamo, se vseeno zahvaljujem za idejo bučka + banana user posted image . Si bom zapomnila in ko bo GH postala aktualna tudi pri nas, takoj poskusila!

Pri nas nimamo še nobenega zobka. Je pa verjetno zelo blizu trenutek, ko bo kakšen prikukal na plano. Ponoči smo zelo malo spali, pa saj tega smo itak že navajeni. Za razliko od običajnih veseljaških in smejočih noči, je bil Otmar minulo noč kar naprej nekaj siten, pa jedel je neštetokrat, pa slini se bolj kot običajno, pa kakal je bolj čudno-zeleno, pa še ves vročičen je danes, tako da pričakujem zelo kmalu kakšno belo pikico ob njegovem nasmešku. Upam, da se ne motim in bo namesto pričakovanja zobka enostavno zbolel user posted image
Drugače pa sem predprejšnjo noč uvedla poleg "nujnega" še "koristno bedenje". Ob Otmarjevem nočnem veseljačenju sem ponoči uspešno likala user posted image dve uri, tako da juuuhuuuu, čez dan mi itak ne uspeva kaj dosti.

Imam pa vprašanje: Ali obstaja čelada za dojenčke? user posted image Saj vem, da se hecno sliši ampak mi jo rabimo!!! Nekako moramo zaščititi glavo našemu pogumnemu raziskovalcu. Na teritoriju njegovega gibanja je 40 lesenih nog in si ne da dopovedat, da se jim mora izogibat, ne pa jih z glavo štemplat....user posted image user posted image user posted image .  Kakšna matejchi ali pa Erin ali pa še katera včasih odkrijete kakšne nenavadne reči.......Se priporočam, če kaj takšnega odkrijete na našem planetu.....

In pa še bolj resno vprašanje: Ali je že kdaj katera uživala glino za čiščenje in razstrupljanje telesa oz. si naredila kakšno oblogo za razna zdravljenja iz gline? Tiste gline iz Mengša....Uspešno?...Mnenje?...

Gajka si že odgovorila, kar sem ti hotela napisat. Namreč, zadnjič mi je ušla vljudnostna gesta in potrditev tvoje ponudbe, da bi se Rok pridružil Otmarju pri odkrivanju neznanega. Ni blema! Samo, si opazila, da je čelada nujna?! user posted image user posted image user posted image . Če druga ne, se mi javita, ko ponovno obiščeta CE, pa skočimo na drink.

Oz. se obeta še kakšno srečanje tudi v CE?

< Sporočilo je popravil PABLO -- 5.2.2009 19:52:48 >

(odgovor članu kaja02)
  Neposredna povezava do sporočila: 4694
5.2.2009 20:10:12   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: PABLO
Gajka si že odgovorila, kar sem ti hotela napisat. Namreč, zadnjič mi je ušla vljudnostna gesta in potrditev tvoje ponudbe, da bi se Rok pridružil Otmarju pri odkrivanju neznanega. Ni blema! Samo, si opazila, da je čelada nujna?! user posted image user posted image user posted image . Če druga ne, se mi javita, ko ponovno obiščeta CE, pa skočimo na drink.

Oz. se obeta še kakšno srečanje tudi v CE?

Jaz sem za kakšno ponovno srečanje v CE. Zadnje je bilo novembra, pa takrat so nas bila polna usta, da bo še eno srečanje pred novim letom... Ja, očitno nismo specificirale, pred katerim novim letom. Mogoče 2010? user posted image Če ne bo šlo drugače, pa ti javim, ko se bova z Rokom kaj v CE podala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
5.2.2009 20:23:05   
kaja02
halo, sem spet nazaj!!!user posted image  zdaj pa šcccc, vse iz neta.

zoja miša- sem vidla da si bla dans pridna, pri pospravljanju mislim, a prideš še k meni?user posted image

naty - a ti tud? zakaj mene ne zgrab neka čistilna mrzlicauser posted image

tamy- user posted image  za jedca, res veliko poje,

gajka- a ti pa kr k  user posted image   daj pokaž se mal!

uh pa sem pršla do konca!!!

srečanje v CE, jaz sem za.

pa nemorm se upret smajlom, zdaj ko sem  skapirala kok se prilepjouser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
5.2.2009 20:36:02   
Anonimen

user posted image

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4697
5.2.2009 20:41:15   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Še eno vprašanje za tiste, ki dajete našim palčkom tudi polento:
OK, razumem, da se polento pač normalno skuha prej v vodi... A naredite ful tekočo ali bolj trdo? Pa a jo ta mali radi jedo? Jaz sem jo zadnjič hotela Roku s korenčkom dat, pa je tak obraz naredil, da nisem vedela, a naj se smejim ali jočem... user posted image

Jaz naredim bolj tekočo, pa zopet ne preveč. No, na cca 100 ml vode dam eno žlico in še malo polente. Kaja Lina jo rada je, sploh s korenčkom ali bučkami. Cvetača nama je user posted image

Kdaj ste začele uporabljati plenice 4? In ali so res Mullerjeve tak zakon? Boljše kot Pamperske v Mullerju kupljene?
Anita, ja itak, zakaj bi bilo preprosto, če lahko kompliciram?user posted image  Samo že diši in dobro bo tudi user posted image

Erin, ja vam se pa dogajauser posted image  Javi kako bo.

Gajka, to ni fer, jaz ne morem na srečanjeuser posted image . Slikico, prosimuser posted image  Al pa ko boste v Ce, se pridružim. Tam je vedno fajn šopinguser posted image  Ponavadi najdem več kot v Lj.

Sayuri, res je bil lep sonček, je bilo super. Čeprav je bil tudi dež, na prvem sprehodu s kengorujčkom, sva bili mokri.user posted image  Mislim, tele lekarne si pa privoščijo take cene!user posted image

Bella ti kar pridi, sam se boš z mojim mogla zmenit, ker to, kar sem naredila, nese v službo za RD, torej tudi zame ne bo ničuser posted image  Bom pa kak kos ukradla, ko bom rezalauser posted image

Ja, sva probala ji čaj dati, po kašici in po umivanju. Torej cca 1h po prejšnjem hranjenju. Ja, boš lahko je flašo tepla in se zvijala tako da ni bilo šans. user posted image  Sva jo potem še malo zamotila, potem pa mleko, kaj pa, če je bil tak jokuser posted image
In tolk o najinem ritmu danes, sploh ni htela spat, jedla je malo GH, ure so bile pomešaneuser posted image , eh.

Avtosedež: Romer (ne najdem tistih pikic za nad ouser posted image ) ali Maxi Cosi? Ja, vem, da ga še ne rabim, ampak imam v Pikapolonici 70,00 eur in jih moram do 15.2. porabiti in če ne bom tam dobila prenosne postlice bo treba predčasno sedež kupit. Ne bi jim rada podarila teh eurov.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
5.2.2009 20:41:56   
Zoja Miša
Kaja za dober gnar se lahk zmenivauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
5.2.2009 20:50:59   
kaja02
zoja miša- velja, ti kr povej ceno, za futr dam jest, prevoz plačaš ti!user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?