Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Še eno vprašanje za tiste, ki dajete našim palčkom tudi polento: OK, razumem, da se polento pač normalno skuha prej v vodi... A naredite ful tekočo ali bolj trdo? Pa a jo ta mali radi jedo? Jaz sem jo zadnjič hotela Roku s korenčkom dat, pa je tak obraz naredil, da nisem vedela, a naj se smejim ali jočem... Jaz naredim bolj tekočo, pa zopet ne preveč. No, na cca 100 ml vode dam eno žlico in še malo polente. Kaja Lina jo rada je, sploh s korenčkom ali bučkami. Cvetača nama je Kdaj ste začele uporabljati plenice 4? In ali so res Mullerjeve tak zakon? Boljše kot Pamperske v Mullerju kupljene? Anita, ja itak, zakaj bi bilo preprosto, če lahko kompliciram? Samo že diši in dobro bo tudi Erin, ja vam se pa dogaja Javi kako bo. Gajka, to ni fer, jaz ne morem na srečanje . Slikico, prosim Al pa ko boste v Ce, se pridružim. Tam je vedno fajn šoping Ponavadi najdem več kot v Lj. Sayuri, res je bil lep sonček, je bilo super. Čeprav je bil tudi dež, na prvem sprehodu s kengorujčkom, sva bili mokri. Mislim, tele lekarne si pa privoščijo take cene! Bella ti kar pridi, sam se boš z mojim mogla zmenit, ker to, kar sem naredila, nese v službo za RD, torej tudi zame ne bo nič Bom pa kak kos ukradla, ko bom rezala Ja, sva probala ji čaj dati, po kašici in po umivanju. Torej cca 1h po prejšnjem hranjenju. Ja, boš lahko je flašo tepla in se zvijala tako da ni bilo šans. Sva jo potem še malo zamotila, potem pa mleko, kaj pa, če je bil tak jok In tolk o najinem ritmu danes, sploh ni htela spat, jedla je malo GH, ure so bile pomešane , eh. Avtosedež: Romer (ne najdem tistih pikic za nad o ) ali Maxi Cosi? Ja, vem, da ga še ne rabim, ampak imam v Pikapolonici 70,00 eur in jih moram do 15.2. porabiti in če ne bom tam dobila prenosne postlice bo treba predčasno sedež kupit. Ne bi jim rada podarila teh eurov.