Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:02:50
|
|
|
|
gajka
|
Neža - jogurt mora biti polnomasten, torej 3.5% maščobe, in raje navaden, da ti sama sadje not vmešaš. Ampak, a ga lahko že daš, ker meni je bilo rečeno, da mlečni izdelki šele okrog 9 mesecev?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:03:41
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sem jo previla..pa se mi je zdel da jo ponoči neki šraufa..bil zelen drekec..ma od česa tiste čežane A so vaši tud po japčku zeleno kakali oz jih je kaj matral Moj ima krče samo po jabolku... ga prbava vsak mesec, do zdaj 2x kriza.. čez en teden spet poskusiva...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:05:57
|
|
|
|
gajka
|
Še eno vprašanje za tiste, ki dajete našim palčkom tudi polento: OK, razumem, da se polento pač normalno skuha prej v vodi... A naredite ful tekočo ali bolj trdo? Pa a jo ta mali radi jedo? Jaz sem jo zadnjič hotela Roku s korenčkom dat, pa je tak obraz naredil, da nisem vedela, a naj se smejim ali jočem...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:07:17
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Neža - jogurt mora biti polnomasten, torej 3.5% maščobe, in raje navaden, da ti sama sadje not vmešaš. Ampak, a ga lahko že daš, ker meni je bilo rečeno, da mlečni izdelki šele okrog 9 mesecev? Hvala gajka... Mene je rekla P, da lahko malo pri 6mes P sestra ni morala verjet ampak je rekla ok. Jaz bom počakala do vsaj 7 mes preden ji dam kakšno žličo v njeno sadno kašico. Samo nisem vedela točno katerega.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:07:49
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sem jo previla..pa se mi je zdel da jo ponoči neki šraufa..bil zelen drekec..ma od česa tiste čežane A so vaši tud po japčku zeleno kakali oz jih je kaj matral Moj ima krče samo po jabolku... ga prbava vsak mesec, do zdaj 2x kriza.. čez en teden spet poskusiva... ee to bo..men je že moja sestra namignla da jo bo lahko napenjal..in res te dve noči od kar ji dajam čežano ponoči neki joka pa mal prdi..zjutraj pa zelen kakec od tist prdca
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:08:57
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Še eno vprašanje za tiste, ki dajete našim palčkom tudi polento: OK, razumem, da se polento pač normalno skuha prej v vodi... A naredite ful tekočo ali bolj trdo? Pa a jo ta mali radi jedo? Jaz sem jo zadnjič hotela Roku s korenčkom dat, pa je tak obraz naredil, da nisem vedela, a naj se smejim ali jočem... men je babca rekla naj bo vse tkoče kot en jogurt..polento dobi drug teden z japčkom al pa korenčkom
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:11:13
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka Še eno vprašanje za tiste, ki dajete našim palčkom tudi polento: OK, razumem, da se polento pač normalno skuha prej v vodi... A naredite ful tekočo ali bolj trdo? Pa a jo ta mali radi jedo? Jaz sem jo zadnjič hotela Roku s korenčkom dat, pa je tak obraz naredil, da nisem vedela, a naj se smejim ali jočem... men je babca rekla naj bo vse tkoče kot en jogurt..polento dobi drug teden z japčkom al pa korenčkom Jaz ga tudi bolj tekočega skuham...
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:13:12
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: gajka Neža - jogurt mora biti polnomasten, torej 3.5% maščobe, in raje navaden, da ti sama sadje not vmešaš. Ampak, a ga lahko že daš, ker meni je bilo rečeno, da mlečni izdelki šele okrog 9 mesecev? Hvala gajka... Mene je rekla P, da lahko malo pri 6mes P sestra ni morala verjet ampak je rekla ok. Jaz bom počakala do vsaj 7 mes preden ji dam kakšno žličo v njeno sadno kašico. Samo nisem vedela točno katerega. Jah, saj... Še v zdravstvu se ne morejo med sabo zmenit, kdaj lahko s čim začneš, potem pa ni čudno, da je čista zmešnjava! Pa najbolj čudno je to, da imava obe P v istem ZD, pa še od tam dobiš očitno v vsaki ordinaciji svoje mnenje... Aja, pa by the way, Roku pri 6m niso jemali krvi in vode, češ, da to pride na vrsto pri 9m, tvoji Neži pa so, če se prav spomnim...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:25:49
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: gajka Neža - jogurt mora biti polnomasten, torej 3.5% maščobe, in raje navaden, da ti sama sadje not vmešaš. Ampak, a ga lahko že daš, ker meni je bilo rečeno, da mlečni izdelki šele okrog 9 mesecev? Hvala gajka... Mene je rekla P, da lahko malo pri 6mes P sestra ni morala verjet ampak je rekla ok. Jaz bom počakala do vsaj 7 mes preden ji dam kakšno žličo v njeno sadno kašico. Samo nisem vedela točno katerega. Jah, saj... Še v zdravstvu se ne morejo med sabo zmenit, kdaj lahko s čim začneš, potem pa ni čudno, da je čista zmešnjava! Pa najbolj čudno je to, da imava obe P v istem ZD, pa še od tam dobiš očitno v vsaki ordinaciji svoje mnenje... Aja, pa by the way, Roku pri 6m niso jemali krvi in vode, češ, da to pride na vrsto pri 9m, tvoji Neži pa so, če se prav spomnim... Se strinjam Niso vzeli kri in vodo Prav imaš... pri 6 mes so ji vzeli. Sem brala, da kri in vodo vzemejo pri 6 mes in da pri 9 mes (ponovno) vzemejo kri, če je dojenček slabokrvni ali je imel nižko porodno težo. Mene je skoraj kap, ko so rekli kri Pravkar je bila cepljena in še to, ampak HB je bila pogumna in je bilo vse ok.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:36:56
|
|
|
|
ozziebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aja, sam še Naty-a si dobila makarone brez jajc na kaki posebni polici (ala bio, dietni) v trgovini al so na običajni V običajni, razen če ti jih tvoj ne prinese . Samo prebrat moraš, ker eni so z, drugi pa brez.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:37:10
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sem jo previla..pa se mi je zdel da jo ponoči neki šraufa..bil zelen drekec..ma od česa tiste čežane A so vaši tud po japčku zeleno kakali oz jih je kaj matral Moj ima krče samo po jabolku... ga prbava vsak mesec, do zdaj 2x kriza.. čez en teden spet poskusiva... ee to bo..men je že moja sestra namignla da jo bo lahko napenjal..in res te dve noči od kar ji dajam čežano ponoči neki joka pa mal prdi..zjutraj pa zelen kakec od tist prdca V bolnici so pa dajali smao jabolčne frutke..pa še vprašali so me prvi dan kaj lahko je, sem rekla skoraj vse, jabolka pa ne ker ma krče in naslednji dan dobiva, jabolko... Našemu pa danes smrdi urin..jutri greva se k P pokazat, sem klicala pa sem rekla da sumim na kislino,.. pa še nekaj temnih kocin ima po jajčkih , možno da gre še za hormonske motnje, ajej, pa kaj še...če se bo tko hit razvijal bom šla drug let že na njegovo ohcet No zej je pa lahkota, moram it...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:54:46
|
|
|
|
Neža7
|
gajka.... Sem se spominjala, da je bila isto z trdo kuhan rumenjak. P je rekla lahko začnem in P sestra je bila spet Ampak ji dam 1/4 1x do 2x na teden (za začetek) Po 7. mes bom dalaja 3x na teden.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:59:31
|
|
|
|
sayuri
|
gajka polento bolj tekočo. JAz ponavadi naredim v kombinaciji s piščancem in brokolijem/cvetačo. Jogurti/skutke naj bi bili pri 9 mesecih, ja. Polnomastni 3,5% maščobe. Tudi meni je rekla pediatrinja, da bi že lahko kaj poskusila. Sam za kravje mleko sem pa zajec. To bom pa verjetno res kar do 9 meseca čakala. Imata zaenkrat kar dovolj ostale izbire Erin...ZS
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 12:59:34
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 gajka.... Sem se spominjala, da je bila isto z trdo kuhan rumenjak. P je rekla lahko začnem in P sestra je bila spet Ampak ji dam 1/4 1x do 2x na teden (za začetek) Po 7. mes bom dalaja 3x na teden. men enako, sam ga še ne bo vidla..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 13:05:18
|
|
|
|
ozziebo
|
Evo, midve od P., Lara dobila pikico in napotnico za testiranje za alergijo na KM, (ima še vedno en flekec na vratu). Sva že prijavljeni za 11.2. Pa da vidimo. Matejči, Lara 6. mesecev, 7050gr, 69 cm, 3. pikica 5..2.09 Je pa res hecno vreme, ko sva šli v ZD, je sijalo sonce in padal dež, zdaj se pa spet nekaj kisa, pa tako lepo je že bilo zjutraj
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 13:07:10
|
|
|
|
ozziebo
|
Ampak tale kombinacija bučka in babana je pa zmagovalna, jo je tako zmazala , upam samo, da ne bo treba še k zrezkom banane mešat
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 13:07:42
|
|
|
|
MATEJKA_
|
vprašanje - uporablja katera müllerjeve ali dm-ove plenice? jaz sem do zdaj uporabljala pampers, pa bi jih rada zamenjala za kake cenejše... ponoči bom pa še vedno uporabljala pampers baby dry, ker brez problema celo noč prespi.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 13:14:19
|
|
|
|
|
Punce hvala še enkrat sem klicala G in mi je rekla da naj še počakam ampak me je začelo po malem špikat v križu...bomo videli hvala vam
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 13:30:41
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Punce hvala še enkrat sem klicala G in mi je rekla da naj še počakam ampak me je začelo po malem špikat v križu...bomo videli hvala vam ja ja nekaj se ti sigurno kuha,ti kr počakaj,boljše biti doma kot pa v bolnici čakat....jaz sem obakrat imela to srečo da sem gor čakala,sam v drugo ni blo panike,je bilo kr hitro....srečno ti želim
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 13:33:43
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Punce hvala še enkrat sem klicala G in mi je rekla da naj še počakam ampak me je začelo po malem špikat v križu...bomo videli hvala vam Po mojem se začenja . Ne skrbi, lahko traja še nekaj časa...lahko boš pa že zvečer mamica . Se pa strinjam, da je bolje čakat doma, kot v P. Čimplepši in čimlažji porod ti želim ozziebo super za pikico . Tole kombinacijo banana/bučka pa res moram probat
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 13:40:07
|
|
|
|
ozziebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ vprašanje - uporablja katera müllerjeve ali dm-ove plenice? jaz sem do zdaj uporabljala pampers, pa bi jih rada zamenjala za kake cenejše... ponoči bom pa še vedno uporabljala pampers baby dry, ker brez problema celo noč prespi. Muellerjeve, beauty baby, sem ful zadovoljna.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 14:21:23
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri ozziebo super za pikico . Tole kombinacijo banana/bučka pa res moram probat Res je odlična kombinacija Dojenčki se hitro navadijo na sladke stvari in na tak nacin dobi zel in sad v enem. Moja mama je Neži to prvič naredila in jaz sem samo gledala Sem poskusila in je bilo ful dobro mmmmm.... Tudi to dobi 3x na teden ta kombinacijo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 14:24:21
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ vprašanje - uporablja katera müllerjeve ali dm-ove plenice? jaz sem do zdaj uporabljala pampers, pa bi jih rada zamenjala za kake cenejše... ponoči bom pa še vedno uporabljala pampers baby dry, ker brez problema celo noč prespi. Muellerjeve, beauty baby, sem ful zadovoljna. DM, babylove AKTIV +, sem fullllllllllllllll zadovoljna.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 5.2.2009 14:28:22
|
|
|
|
Neža7
|
Jaz grem sedaj Nežo urejat, ker greva z očkom do Interspar (peš seveda), ko pride domov. Vidim, da je že utrujena, da moram šibam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?