sandra123
|
Dan ...komaj mi je uspelo do RR-ja pridet Mali dve sta danes tako živahni, da joj , ne morem popolnoma nič porihtat po stanovanju ...No, zdaj sta končno zaspali, jaz pa na juriš, direkt na RR ...namesto, da bi šla likat ...Pa saj bo počakalo .... Sayuri za lepo, dolgo, mirno noč ...Pa prava cukrčka sta tvoja čmrlja . Moja noč je bila od 1-ih zj. živahna ...ja, Taja take akrobacije izvaja, da se hoče sama na trebušček obrnit sredi noči, pa je odeja zgleda malo pretežka, pa ji ne uspe, pa gode, jamra, vriska sredi noči , ampak, ko ji hočem pomagat, da bi kar naprej spala, se mi pa začne naglas smejat ...mislim, ne, sredi noči, halo ...ja, pa potem ponavadi še Tejo zbudi, pa imamo fešto ...Sem se pa odločila, da ju bova končno dala vsako v svojo posteljico, ker sta že kar zrastli in bosta rabili malo več prostora za spanje...Mogoče bo pa potem kaj boljše glede spanja A zdravi ste zdaj???? Nas skoz nekaj lovi , tako kot pri Miškolinčku....danes ponoči sta obe kašljali, je zgleda spet Tina nekaj prinesla domov ... Erin, slikc še nimam , novih nimam kam shranit - na tale Tinin rač. sploh ne ....obljubim, da jih kmalu prilepim.... Gajka, prideš kaj v moj konec??? Naty, Jošt je pa pravi lepotec , a je še fraj Imam dve bejbi zanj...se bo pa lahko sam odločil, katero bo izbral Tejkaz....Jaša je pa res čedalje bolj Evi podoben , prava cukrčka sta oba....upam, da ju bom kdaj v živo videla Nič, šibam jaz kaj narediti, preden bo budnica ...potem šibamo ven na sprehod, pa po Tino v šolo, pa še malo na sprehod......