|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
5.2.2009 12:02:50   
gajka
Neža - jogurt mora biti polnomasten, torej 3.5% maščobe, in raje navaden, da ti sama sadje not vmešaš. Ampak, a ga lahko že daš, ker meni je bilo rečeno, da mlečni izdelki šele okrog 9 mesecev? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
5.2.2009 12:03:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

sem jo previla..pa se mi je zdel da jo ponoči neki šraufa..bil zelen drekec..ma od česauser posted image tiste čežane

A so vaši tud po japčku zeleno kakaliuser posted image oz jih je kaj matral

Moj ima krče samo po jabolku... ga prbava vsak mesec, do zdaj 2x kriza.. čez en teden spet poskusiva...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
5.2.2009 12:05:57   
gajka
Še eno vprašanje za tiste, ki dajete našim palčkom tudi polento:
OK, razumem, da se polento pač normalno skuha prej v vodi... A naredite ful tekočo ali bolj trdo? Pa a jo ta mali radi jedo? Jaz sem jo zadnjič hotela Roku s korenčkom dat, pa je tak obraz naredil, da nisem vedela, a naj se smejim ali jočem... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
5.2.2009 12:07:17   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Neža - jogurt mora biti polnomasten, torej 3.5% maščobe, in raje navaden, da ti sama sadje not vmešaš. Ampak, a ga lahko že daš, ker meni je bilo rečeno, da mlečni izdelki šele okrog 9 mesecev? user posted image

Hvala gajka...

Mene je rekla P, da lahko malo pri 6mes user posted image  P sestra ni morala verjet ampak je rekla ok.
Jaz bom počakala do vsaj 7 mes preden ji dam kakšno žličo v njeno sadno kašico.
Samo nisem vedela točno katerega.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
5.2.2009 12:07:49   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sem jo previla..pa se mi je zdel da jo ponoči neki šraufa..bil zelen drekec..ma od česauser posted image tiste čežane

Moj ima krče samo po jabolku... ga prbava vsak mesec, do zdaj 2x kriza.. čez en teden spet poskusiva...

ee to bo..men je že moja sestra namignla da jo bo lahko napenjal..in res te dve noči od kar ji dajam čežano ponoči neki joka pa mal prdi..zjutraj pa zelen kakec od tist prdcauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
5.2.2009 12:08:57   
anita goitan

OK, razumem, da se polento pač normalno skuha prej v vodi... A naredite ful tekočo ali bolj trdo? Pa a jo ta mali radi jedo? Jaz sem jo zadnjič hotela Roku s korenčkom dat, pa je tak obraz naredil, da nisem vedela, a naj se smejim ali jočem... user posted image

men je babca rekla naj bo vse tkoče kot en jogurt..polento dobi drug teden z japčkom al pa korenčkom

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
5.2.2009 12:11:13   
Neža7

men je babca rekla naj bo vse tkoče kot en jogurt..polento dobi drug teden z japčkom al pa korenčkom

Jaz ga tudi bolj tekočega skuham...

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4657
5.2.2009 12:13:12   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Hvala gajka...

Mene je rekla P, da lahko malo pri 6mes user posted image  P sestra ni morala verjet ampak je rekla ok.

Jah, saj... Še v zdravstvu se ne morejo med sabo zmenit, kdaj lahko s čim začneš, potem pa ni čudno, da je čista zmešnjava! user posted image Pa najbolj čudno je to, da imava obe P v istem ZD, pa še od tam dobiš očitno v vsaki ordinaciji svoje mnenje... user posted image Aja, pa by the way, Roku pri 6m niso jemali krvi in vode, češ, da to pride na vrsto pri 9m, tvoji Neži pa so, če se prav spomnim...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
5.2.2009 12:25:49   
Neža7

Hvala gajka...

Jah, saj... Še v zdravstvu se ne morejo med sabo zmenit, kdaj lahko s čim začneš, potem pa ni čudno, da je čista zmešnjava! user posted image Pa najbolj čudno je to, da imava obe P v istem ZD, pa še od tam dobiš očitno v vsaki ordinaciji svoje mnenje... user posted image Aja, pa by the way, Roku pri 6m niso jemali krvi in vode, češ, da to pride na vrsto pri 9m, tvoji Neži pa so, če se prav spomnim...

Se strinjam user posted image

Niso vzeli kri in vodo user posted image  Prav imaš... pri 6 mes so ji vzeli.
Sem brala, da kri in vodo vzemejo pri 6 mes in da pri 9 mes (ponovno) vzemejo kri, če je dojenček slabokrvni ali je imel nižko porodno težo.
Mene je skoraj kap, ko so rekli kri user posted image  Pravkar je bila cepljena in še to, ampak HB je bila pogumna in je bilo vse ok.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
5.2.2009 12:36:56   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Aja, sam še Naty-a si dobila makarone brez jajc na kaki posebni polici (ala bio, dietni) v trgovini al so na običajni user posted image

V običajni, razen če ti jih tvoj user posted image  ne prinese user posted image . Samo prebrat moraš, ker eni so z, drugi pa brez.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
5.2.2009 12:37:10   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

ee to bo..men je že moja sestra namignla da jo bo lahko napenjal..in res te dve noči od kar ji dajam čežano ponoči neki joka pa mal prdi..zjutraj pa zelen kakec od tist prdcauser posted image

V bolnici so pa dajali smao jabolčne frutke..pa še vprašali so me prvi dan kaj lahko je, sem rekla skoraj vse, jabolka pa ne ker ma krče in naslednji dan dobiva, jabolko...user posted image user posted image user posted image

Našemu pa danes smrdi urin..jutri greva se k P pokazat, sem klicala pa sem rekla da sumim na kislino,.. pa še nekaj temnih kocin ima po jajčkihuser posted image , možno da gre še za hormonske motnje, ajej, pa kaj še...če se bo tko hit razvijal bom šla drug let že na njegovo ohcetuser posted image user posted image user posted image

No zej je pa lahkota, moram it...

Neposredna povezava do sporočila: 4661
5.2.2009 12:54:46   
Neža7
gajka.... Sem se spominjala, da je bila isto z  trdo kuhan rumenjak. P je rekla lahko začnem in P sestra je bila spet user posted image

Ampak ji dam 1/4 1x do 2x na teden (za začetek) Po 7. mes bom dalaja 3x na teden.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
5.2.2009 12:59:31   
sayuri
gajka polento bolj tekočo. JAz ponavadi naredim v kombinaciji s piščancem in brokolijem/cvetačo.

Jogurti/skutke naj bi bili pri 9 mesecih, ja. Polnomastni 3,5% maščobe. Tudi meni je rekla pediatrinja, da bi že lahko kaj poskusila. Sam za kravje mleko sem pa zajec. To bom pa verjetno res kar do 9 meseca čakala. Imata zaenkrat kar dovolj ostale izbire user posted image

Erin...ZS

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
5.2.2009 12:59:34   
anita goitan

gajka.... Sem se spominjala, da je bila isto z  trdo kuhan rumenjak. P je rekla lahko začnem in P sestra je bila spet user posted image

Ampak ji dam 1/4 1x do 2x na teden (za začetek) Po 7. mes bom dalaja 3x na teden.

men enako, sam ga še ne bo vidla..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
5.2.2009 13:05:18   
ozziebo
Evo, midve od P., Lara dobila pikico in napotnico za testiranje za alergijo na KM, (ima še vedno en flekec na vratu). Sva že prijavljeni za 11.2. Pa da vidimo.

Matejči, Lara 6. mesecev, 7050gr, 69 cm, 3. pikica 5..2.09

Je pa res hecno vreme, ko sva šli v ZD, je sijalo sonce in padal dež, zdaj se pa spet nekaj kisa, pa tako lepo je že bilo zjutraj user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
5.2.2009 13:07:10   
ozziebo
Ampak tale kombinacija bučka in babana je pa zmagovalna, jo je tako zmazalauser posted image , upam samo, da ne bo treba še k zrezkom banane mešatuser posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
5.2.2009 13:07:42   
MATEJKA_
vprašanje - uporablja katera müllerjeve ali dm-ove plenice? jaz sem do zdaj uporabljala pampers, pa bi jih rada zamenjala za kake cenejše... ponoči bom pa še vedno uporabljala pampers baby dry, ker brez problema celo noč prespi.

Neposredna povezava do sporočila: 4667
5.2.2009 13:09:20   
anita goitan
tako, plačat pa bomo meli: Janeza, Jožeta, Marijo, itd..
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=39101

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
5.2.2009 13:14:19   
Punce hvala še enkrat sem klicala G in mi je rekla da naj še počakam ampak me je začelo po malem špikat v križu...bomo videli hvala vam

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4669
5.2.2009 13:30:41   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Punce hvala še enkrat sem klicala G in mi je rekla da naj še počakam ampak me je začelo po malem špikat v križu...bomo videli hvala vam

ja ja nekaj se ti sigurno kuha,ti kr počakaj,boljše biti doma kot pa v bolnici čakat....jaz sem obakrat imela to srečo da sem gor čakala,sam v drugo ni blo panike,je bilo kr hitro....srečno ti želim

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
5.2.2009 13:33:43   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Po mojem se začenja user posted image . Ne skrbi, lahko traja še nekaj časa...lahko boš pa že zvečer mamica user posted image . Se pa strinjam, da je bolje čakat doma, kot v P. user posted image  Čimplepši in čimlažji porod ti želim user posted image

ozziebo super za pikico user posted image . Tole kombinacijo banana/bučka pa res moram probat user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
5.2.2009 13:40:07   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

vprašanje - uporablja katera müllerjeve ali dm-ove plenice? jaz sem do zdaj uporabljala pampers, pa bi jih rada zamenjala za kake cenejše... ponoči bom pa še vedno uporabljala pampers baby dry, ker brez problema celo noč prespi.

Muellerjeve, beauty baby, sem ful zadovoljna.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
5.2.2009 14:21:23   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

ozziebo super za pikico user posted image . Tole kombinacijo banana/bučka pa res moram probat user posted image

Res je odlična kombinacija user posted image  Dojenčki se hitro navadijo na sladke stvari in na tak nacin dobi zel in sad v enem. Moja mama je Neži to prvič naredila in jaz sem samo gledala user posted image  Sem poskusila in je bilo ful dobro mmmmm....  Tudi to dobi 3x na teden ta kombinacijo user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
5.2.2009 14:24:21   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

Muellerjeve, beauty baby, sem ful zadovoljna.

DM, babylove AKTIV +, sem fullllllllllllllll zadovoljna. user posted image  user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
5.2.2009 14:28:22   
Neža7
Jaz grem sedaj Nežo urejat, ker greva z očkom do Interspar (peš seveda), ko pride domov. Vidim, da je že utrujena, da moram šibam  user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?