Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:32:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana, sem knjige niso najhujša zadeva. Problem je ratala WC školjka , bide, wc krtača Školjko zapremo, ampak bide je problem, ker mala odpira vodo! in seveda WC krtača, ker ne vem kam jo naj dam Vrata od kopalnice se pozabijo zapirat, predvsem od mokih osebkov tudi pri nas je wc školjka zakon!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:33:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aaaaaaa, polna je komaj v ponedeljek, upam, da jih ne bo do takrat metalo Iiiiii, jaz pa komaj čakam popoldne da gremo v P našo dojenčico spoznat.... lepo se imejte! jst bi tudi tako malo štručko šla gledat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:34:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aaaaaaa, polna je komaj v ponedeljek, upam, da jih ne bo do takrat metalo Iiiiii, jaz pa komaj čakam popoldne da gremo v P našo dojenčico spoznat.... lepo se imejte! jst bi tudi tako malo štručko šla gledat! suzy85 kateri dan ti bolj paše torek, ali četrtek ? jst morem en dan sam vloge na dva vrtca nest, pa da ne bom ravn takrat..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:35:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aaaaaaa, polna je komaj v ponedeljek, upam, da jih ne bo do takrat metalo Iiiiii, jaz pa komaj čakam popoldne da gremo v P našo dojenčico spoznat.... lepo se imejte! jst bi tudi tako malo štručko šla gledat! joj komaj čakam... pa smo pred dnevi bli pri moji dobri frendici, ki ma malega mesec pa pol starega...joj sem žulila
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:35:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aaaaaaa, polna je komaj v ponedeljek, upam, da jih ne bo do takrat metalo Iiiiii, jaz pa komaj čakam popoldne da gremo v P našo dojenčico spoznat.... lepo se imejte! jst bi tudi tako malo štručko šla gledat! suzy85 kateri dan ti bolj paše torek, ali četrtek ? jst morem en dan sam vloge na dva vrtca nest, pa da ne bom ravn takrat.. bo kr četrtek! v torek bo prvi dan najinega novega ritma, pa da vidim, kak boma zlaufale! okrog 5ih, 6ih ti je prepozno?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:46:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo tole je pa naša Manca, ki ji mami nič ne da za jest
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:47:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
EH NE DELA VIDEO, SAM NIMAM ČASA ZDELE ŠTIMAT , ma ja pa še caps lock
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:54:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aaaaaaa, polna je komaj v ponedeljek, upam, da jih ne bo do takrat metalo Iiiiii, jaz pa komaj čakam popoldne da gremo v P našo dojenčico spoznat.... lepo se imejte! jst bi tudi tako malo štručko šla gledat! suzy85 kateri dan ti bolj paše torek, ali četrtek ? jst morem en dan sam vloge na dva vrtca nest, pa da ne bom ravn takrat.. bo kr četrtek! v torek bo prvi dan najinega novega ritma, pa da vidim, kak boma zlaufale! okrog 5ih, 6ih ti je prepozno? moj gre ob 18h špilat odbojko, tko da se lahk zmenva ob 6h...nekje v Tušu al pa sparu, al pa mercatorju, ko je toplo a prav ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:55:12
|
|
|
|
nia5
|
Jutro, no pa tako je bilo včeraj fajn poročat, da smo vredu spali, danes pa spet , ati jo je spet uspešno uspaval ob 21-ih , a kaj ko je bil že čez pol ure že alarm in nikakor nazaj zaspat do 22.30, to me ubija, ko se mi zbudi po 30 minutah in jovo na novo . Pol pa zbujanja za čaj, ob 05.00 pa nikakor da zaspi nazaj, pa reče da pa je mogoče lačna, ja kaj ji naj če noče AM, pa sem ji šla vseeno naštimat 120 ml in je (sicer z upiranjem na začetku) spila 100ml , joj sem bla vesela. Zdaj jo dam pa spat, pa še pol pokomentiram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:08:44
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aaaaaaa, polna je komaj v ponedeljek, upam, da jih ne bo do takrat metalo Iiiiii, jaz pa komaj čakam popoldne da gremo v P našo dojenčico spoznat.... lepo se imejte! jst bi tudi tako malo štručko šla gledat! suzy85 kateri dan ti bolj paše torek, ali četrtek ? jst morem en dan sam vloge na dva vrtca nest, pa da ne bom ravn takrat.. bo kr četrtek! v torek bo prvi dan najinega novega ritma, pa da vidim, kak boma zlaufale! okrog 5ih, 6ih ti je prepozno? moj gre ob 18h špilat odbojko, tko da se lahk zmenva ob 6h...nekje v Tušu al pa sparu, al pa mercatorju, ko je toplo a prav ? mi v tušu kar odgovarja, ker moram še BC it, pa je tu večji kot v šparu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:09:46
|
|
|
|
Čmrlika
|
Kaj pa to zdaj...Taja ostala v stolčku za hranjenje ob mizi, na kateri je prt...pa ogromna orhideja v total težkem okrasnem loncu... in ona itak skoz vlači prt, ga ponavadi dam kr gor ...no zdaj sva ssedle itak da ni dosegla...no vsaj mislila sem da ne bo...in kak se je zvila ven s stola kljub pasom, da je dosegla ne bom nikol vedla...sem šla lulat....in zadnji trenutek priletim... skoraj bi vse ppo njej zgrmelo, pa svečnik je ž padel dol se naj smejem al jočem nič ni blo ,ampak ta p.ič.k.a mala. .kak ji je ratalo ma so hitri..akaj bi pa lahko blo, če bi jaz mela še ta veliko potrebo Grem perilo obesit, pol pa šibava na sončka
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:11:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
Groza, joj, al fajn dokler sem to klofala se je naša zgleda odplazla do vrečke z šraufi , ki čakajo da ati namontira gugalnico...ja kaj zdaj, kaj zna plazit...ker no way drugače do tja prit v tak kratkem času... kaj dogaja nama...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:12:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, no pa tako je bilo včeraj fajn poročat, da smo vredu spali, danes pa spet , ati jo je spet uspešno uspaval ob 21-ih , a kaj ko je bil že čez pol ure že alarm in nikakor nazaj zaspat do 22.30, to me ubija, ko se mi zbudi po 30 minutah in jovo na novo . Pol pa zbujanja za čaj, ob 05.00 pa nikakor da zaspi nazaj, pa reče da pa je mogoče lačna, ja kaj ji naj če noče AM, pa sem ji šla vseeno naštimat 120 ml in je (sicer z upiranjem na začetku) spila 100ml , joj sem bla vesela. Zdaj jo dam pa spat, pa še pol pokomentiram. za Nio. Ja naša se je tudi branila z vsemi 4, ampak sem ji kar tiščala v usta in je popustila po vreščanju in zvijanju Samo vztrajat je treba, pa slej kot prej zagrabijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka...ja hoče da se z njim igram, pa bi rad internet onesposobil Še dobr, da mamo mi to na zelooo visoki polici naš komunikator je tak na ene 85 cm, sam se na prste dvigne, pa ful stegne roke, in pol ga dobi.. je pa res ojačevalec in playstation čist spodaj, ker imava pač takšno stojalo za TV. in pol Miha nori, ker mu kr naprej prižiga PS, ki je sam na dotik za vžgat vaš komunikator je potem varen pred našo AT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:21:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tilči s kakšnim cucljem? Od flaške za mleko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ko boš kej seznam popravljala dej mi slikco zamenjaj prosim. Hvala Joj, kako ti je mali podoben Ja že od malega je čista Jana . Moje 2 pa nič po mamici , razen karakterja, ki bi bilo bolje, da bi ga podedovala po poštarju hvala enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty poklič v vrtec pa ti bo povedala na katerem mestu ste, jaz mislim da če smo mi dobili za april bi ga morali tudi vi, edino če si prepozno oddala vlogo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:31:51
|
|
|
|
hijenca
|
Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:35:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. pri nas pa deeežžž
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:37:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Groza, joj, al fajn dokler sem to klofala se je naša zgleda odplazla do vrečke z šraufi , ki čakajo da ati namontira gugalnico...ja kaj zdaj, kaj zna plazit...ker no way drugače do tja prit v tak kratkem času... kaj dogaja nama... Ja pestro, pestro, včasih si za trenutek nepozoren, pa se lahko zgodi katastrofa, zdaj ko so začeli plazit pa sploh, en trenutek so tu, drugi pa jih že iščeš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:45:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. pri nas pa deeežžž Kakšen sonček Oblačno, turobno vreme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:47:06
|
|
|
|
nia5
|
Zdaj pa koliko sem si zapomnila Edina vse najlepše in najboljše za rojstni dan, da bi ti v življenju vedno sijalo sonce in da bi bila obdana z srečo, ljubeznijo in harmonijo Špelin želim ti hitro okrevanje Anitka moja vstane v povprečju od 08.30 do 09.30 ne glede na to kdaj gre spat, ali ob 21.00 ali ob 00.00 , Gal pa zgleda rabi točno določeno ur spanja Jana lušne fotkice Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, Midve greve pa zdaj, ko tako lepo sije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:47:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aaaaaaa, polna je komaj v ponedeljek, upam, da jih ne bo do takrat metalo Iiiiii, jaz pa komaj čakam popoldne da gremo v P našo dojenčico spoznat.... lepo se imejte! jst bi tudi tako malo štručko šla gledat! joj komaj čakam... pa smo pred dnevi bli pri moji dobri frendici, ki ma malega mesec pa pol starega...joj sem žulila Daj še ti hitro enega naroči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:48:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kaj pa to zdaj...Taja ostala v stolčku za hranjenje ob mizi, na kateri je prt...pa ogromna orhideja v total težkem okrasnem loncu... in ona itak skoz vlači prt, ga ponavadi dam kr gor ...no zdaj sva ssedle itak da ni dosegla...no vsaj mislila sem da ne bo...in kak se je zvila ven s stola kljub pasom, da je dosegla ne bom nikol vedla...sem šla lulat....in zadnji trenutek priletim... skoraj bi vse ppo njej zgrmelo, pa svečnik je ž padel dol se naj smejem al jočem nič ni blo ,ampak ta p.ič.k.a mala. .kak ji je ratalo ma so hitri..akaj bi pa lahko blo, če bi jaz mela še ta veliko potrebo Grem perilo obesit, pol pa šibava na sončka sorry, ampak meni je malo smešno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:49:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tilči s kakšnim cucljem? Od flaške za mleko A, hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?