Naty*
|
Evo mene ... mi smo bli zjutraj v nabavi in je bil v bistvu ful produktiven dan, ker sva z mojim naštudirala vse glede varstva za Žana . Skratka tud če dobiva vrtec v Logatcu mava problem, ker bom js prepozno doma, Jure dela pa na smene in ga en teden nima kdo pobirat popoldne. Glede na to, da pa mava plan met še enga (kar pomen, da bom js delala samo kak mesec, če bo vse po sreč), bom js z Žanom tist čas v Zagorju pri naših, sestra dela prakso v vrtcu in bo preverla, če mi ga bojo maja vzel noter...ekola, vse urejeno ! Pa ugotovila sem zakaj moj škratek tolk joka že dva dni. Namreč tisto, kar sem js čutila ni zgornja enkica, ampak sta obe zgornji dvojkici glih mal ven pogledali, tko da še prodirata do konca, pa obe zgornji enkici sta čist na konc . Dons sm ga prisilila, da mi je pustil pogledat in presenečenje... štirje naenkrat, revše moje malo... špelin@ sm pozabla zjutri rečt... upam, da je migrena minila ... js jih mam pa po porodu ful redko...jeeeej!! IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kaj pa to zdaj...Taja ostala v stolčku za hranjenje ob mizi, na kateri je prt...pa ogromna orhideja v total težkem okrasnem loncu... in ona itak skoz vlači prt, ga ponavadi dam kr gor ...no zdaj sva ssedle itak da ni dosegla...no vsaj mislila sem da ne bo...in kak se je zvila ven s stola kljub pasom, da je dosegla ne bom nikol vedla...sem šla lulat....in zadnji trenutek priletim... skoraj bi vse ppo njej zgrmelo, pa svečnik je ž padel dol se naj smejem al jočem nič ni blo ,ampak ta p.ič.k.a mala. .kak ji je ratalo ma so hitri..akaj bi pa lahko blo, če bi jaz mela še ta veliko potrebo Grem perilo obesit, pol pa šibava na sončka No tole mi je znano . Pri nas se kljub pasu mali dvigne na stolčku, obrne in skače ob naslonjalu, tko da ga sploh ne morem pustit samega. Trenutno mi pomaga sam stajica, da lahk skočim na wc...hvala kasso!!!!! Še dobr, da si taprav čas prišla nazaj. nia za težko noč! IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naty poklič v vrtec pa ti bo povedala na katerem mestu ste, jaz mislim da če smo mi dobili za april bi ga morali tudi vi, edino če si prepozno oddala vlogo Sem že klicala in je rekla, da itak še niso odločali in da ko bo komisija odločala pride zraven najprej 10 otrok, ki so rojeni v letu 2007, potem pa vsi ostali po vrsti. Če bojo naredil oddelke prej, bo pa ravnateljica poklicala in preverila, če smo še interesenti. A ti si že odločbo dobila? A si dobila sms ?