Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:50:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Že zdaj bere knjige takle mi pa hoče dol metat Siol komunikator sestrična pa skrbi da ne bo lačen Kva sta dobra Naša ima zelo rada moje knjige Po vseh policah jo je dosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:51:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ko boš kej seznam popravljala dej mi slikco zamenjaj prosim. Hvala Joj, kako ti je mali podoben To pa res. Kopija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:53:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mu pa spet malce hrope in upam, da ne bodo potrebne spet inhalacije Mu pa sama naredi inhalacije.meni so v bolnici rekli,da naj mu jih kar dam ob prvih znakih prehlada.Saj škoditi mu ne more.Vsaj prediha se. kako pa mu jih narediš? Na vsake 4-6 ur mu vliješ v inhalator 3ml fiziološke in to mora predihati.So me pa naučili v bolnici,da se mi ne sme smiliti,ker joka zraven,ker je to samo dobro zanj,saj se mora fino matrati zraven,ko diha,tako da pljučka delajo s polno močjo kje pa naj kupim inhalator ...ali lahko s čim drugim to naredim? Nedolgo nazaj so ga prodajali v Hoferju in pa zadnjič sem videla tudi v Sparu. Pa kakšen Sanolabor, Orfam, samo ti imajo verjetno že bolj zasoljene cene. Jaz sem zanj dala 35 evrov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:54:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mi smo spali kr dobro, glede na to, da je Nejc še včeri nabijal kot zmešan, ponoči HB ne, zdej pa spet. Spal je včeri od 17.40-18.00, 18.30- 19.00, 19.10-20.20, in potem za noč spanje ob 23h- 1h pojedl flašo, se ob 4h zbudil za čaj in do 8h spal v najini postelji. Zdej mi pa skače pod nogami in polni plenico O poglej optimista. Meni bi se ob navedenem tempu verjetno že fajn bliskalo iz oči. Punce res vas občudujem, da tako relativno dobro prenašate ta nočna zbujanja. Si res zaslužite en velik aplavz in kapo dol To pa res. Tudi jaz vas občudujem, da še kar naprej zdržite tak tempo. Meni se je 6 mesecev skoraj mešalo že od nenaspanosti. Saj spadaš zraven anitka...sej Gal ga tud sračka zvečer a ne? Ojaaaaaaaaaaaa zelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:55:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ko boš kej seznam popravljala dej mi slikco zamenjaj prosim. Hvala Joj, kako ti je mali podoben Ja že od malega je čista Jana . Moje 2 pa nič po mamici , razen karakterja, ki bi bilo bolje, da bi ga podedovala po poštarju Naš je tudi atijev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:56:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Že zdaj bere knjige Ja že ve, da bo zgodaj moral v šolo takle mi pa hoče dol metat Siol komunikator Če pa mami preveč čveka na RR-ji sestrična pa skrbi da ne bo lačen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:01:02
|
|
|
|
jana81
|
estrella Nejca drgač moje knjige ne zanimajo, cajtnge so mu zanimive in tale knjiga ki jo je dobil za dedka mraza, ker ima debele list,kot platnice in jo odpira in zapira anitka...ja hoče da se z njim igram, pa bi rad internet onesposobil Od brata tamala ga ima pa ful rada in pol mu daje kekse v usta, pa dudo, pa flapo, ma ful sta srčkana skupi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:01:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka...ja hoče da se z njim igram, pa bi rad internet onesposobil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:03:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka...ja hoče da se z njim igram, pa bi rad internet onesposobil Še dobr, da mamo mi to na zelooo visoki polici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:04:16
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro Mi smo pa imeli živahno danes ponoči, najprej ni hotel zaspat in je še ob polnoči rogovilil, potem ob 3 jok, no potem pa je le zaspal, da je bil mir. Potem je atiju ob 6 uri zvonila budilka, sem bila zopet auf, potem pa nisem mogla več zaspat in sem danes kot cota. Popoldan grem k babici v bolnico na obisk, zvečer pa moram pecivo za poroko pečt, pa bom danes čisto .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:04:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka...ja hoče da se z njim igram, pa bi rad internet onesposobil Še dobr, da mamo mi to na zelooo visoki polici Estrella kako ti je všeč moj avatar?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:05:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro Mi smo pa imeli živahno danes ponoči, najprej ni hotel zaspat in je še ob polnoči rogovilil, potem ob 3 jok, no potem pa je le zaspal, da je bil mir. Potem je atiju ob 6 uri zvonila budilka, sem bila zopet auf, potem pa nisem mogla več zaspat in sem danes kot cota. Popoldan grem k babici v bolnico na obisk, zvečer pa moram pecivo za poroko pečt, pa bom danes čisto . Naj ti dan hitro mine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:08:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! Jaz pa sem kr malo zmedena, se je Taja danes kr 2 krat na kratko prebudila in kr nekaj jamrala.... pa ko mi že tak dolgo ful dobro spimo.... Ma saj ni blo hudo,ampak je blo zbujanje...eh pa vidim , da jih je več danes rogovililo...mislim da bo polna luna, ne? Mi je nekaj hudo svetlo v spalnico ponoči
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:09:33
|
|
|
|
Estrella*
|
Jana, sem knjige niso najhujša zadeva. Problem je ratala WC školjka , bide, wc krtača Školjko zapremo, ampak bide je problem, ker mala odpira vodo! in seveda WC krtača, ker ne vem kam jo naj dam Vrata od kopalnice se pozabijo zapirat, predvsem od mokih osebkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:09:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
Aaaaaaa, polna je komaj v ponedeljek, upam, da jih ne bo do takrat metalo Iiiiii, jaz pa komaj čakam popoldne da gremo v P našo dojenčico spoznat....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:09:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Iiiiiiiiiiiii, moj stari avatar sem ga tudi jaz se ful navadila Upam, da mi ga katera ne mazne aaaaaaa, sem ti lušte nardila, ha? Ne bo ga nobena, zier... če ne pa v boj,al pa Gala dat nazaj...tega ziher nobena nima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:10:03
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Draga naša Edina! Kar je bilo dobrega, naj se nadaljuje, vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje! Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita, naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita! Tako lepo voščilo, da se skoraj ne morem kosat in ustvarjat kaj lepšega! Vse nalepše ti želiva tudi midve s Tajo! Lepo praznuj!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:10:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Čmrlika a res obstajajo tud sprehajalci s premzo?? HB, sej js sm razmišljala, da gre tole mal prehitr za te mejhne korake . Ja mi pa tud ročno uporabljamo ... sej potem ko se naučijo lepo hodit, ne bo več problem, zdaj pa jih še naprej vleče, pa da ja čimprej kam pridem... Ko smo meli debato o tem....****- je v kairu iskala kaj takega, je mislim da špelin@ ravno otem da beži tole govorila in dala **** mislit... in potem je ona enga pri njih kupla ki ma res bremzo da lahko ob njem stoji....Vsaj mislim, da sem jaz takrat to dobro razumela ma sem ja... pri nas pa nisem zasledila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:11:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz pa sem kr malo zmedena, se je Taja danes kr 2 krat na kratko prebudila in kr nekaj jamrala.... pa ko mi že tak dolgo ful dobro spimo.... Ma saj ni blo hudo,ampak je blo zbujanje...eh pa vidim , da jih je več danes rogovililo...mislim da bo polna luna, ne? Mi je nekaj hudo svetlo v spalnico ponoči Luna bo v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:12:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka...ja hoče da se z njim igram, pa bi rad internet onesposobil Še dobr, da mamo mi to na zelooo visoki polici Estrella kako ti je všeč moj avatar? se spet vračaš na stara pota? Lepo in prepoznavno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:12:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro Mi smo pa imeli živahno danes ponoči, najprej ni hotel zaspat in je še ob polnoči rogovilil, potem ob 3 jok, no potem pa je le zaspal, da je bil mir. Potem je atiju ob 6 uri zvonila budilka, sem bila zopet auf, potem pa nisem mogla več zaspat in sem danes kot cota. Popoldan grem k babici v bolnico na obisk, zvečer pa moram pecivo za poroko pečt, pa bom danes čisto . da ti dan čim lažje mine! Kako je babica?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:13:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Draga naša Edina! Kar je bilo dobrega, naj se nadaljuje, vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje! Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita, naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita! Tudi midva z Vidkom želima vse naj naj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:14:41
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz pa sem kr malo zmedena, se je Taja danes kr 2 krat na kratko prebudila in kr nekaj jamrala.... pa ko mi že tak dolgo ful dobro spimo.... Ma saj ni blo hudo,ampak je blo zbujanje...eh pa vidim , da jih je več danes rogovililo...mislim da bo polna luna, ne? Mi je nekaj hudo svetlo v spalnico ponoči Luna bo v ponedeljek sem opazla ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:29:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka...ja hoče da se z njim igram, pa bi rad internet onesposobil Še dobr, da mamo mi to na zelooo visoki polici naš komunikator je tak na ene 85 cm, sam se na prste dvigne, pa ful stegne roke, in pol ga dobi.. je pa res ojačevalec in playstation čist spodaj, ker imava pač takšno stojalo za TV. in pol Miha nori, ker mu kr naprej prižiga PS, ki je sam na dotik za vžgat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 10:30:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana, sem knjige niso najhujša zadeva. Problem je ratala WC školjka , bide, wc krtača Školjko zapremo, ampak bide je problem, ker mala odpira vodo! in seveda WC krtača, ker ne vem kam jo naj dam Vrata od kopalnice se pozabijo zapirat, predvsem od mokih osebkov oh poznam ta problem, sploh ker imam kopalična vrata pri dnevni sobi, ali pa če grem na WC mali takoj prileze za mano, morem pa imet odprta vrata, ker drugače ne vdim kam se dviguje. Bideja HB nimamo, sva ga ven vrgla, ampak se pa dvigne na vrata od pralnega stroja in pol gleda boben ki se vrti.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?