Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:29:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa da napišem še nekaj besed o naši noči: - Po dolgem času je Gal zaspal ob pol desetih in je spal do jutra (z nekaj prebujanji za dudo) . Seveda je posledično pokonci že od sedmih, ampak bomo preživeli . Mu pa spet malce hrope in upam, da ne bodo potrebne spet inhalacije Galu, da se ne razvije kaj naprej. Je bil pa priden, da je tako pančal. Še je upanje zanj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:29:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mu pa spet malce hrope in upam, da ne bodo potrebne spet inhalacije Mu pa sama naredi inhalacije.meni so v bolnici rekli,da naj mu jih kar dam ob prvih znakih prehlada.Saj škoditi mu ne more.Vsaj prediha se. S čim pa? s fiziološko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:30:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen že spi prvo rundo,saj se je zbudil ob 6.30 po moji krivdi,ker sem morala na wc. Mi pa od bolezni naprej precej bolj mirno spi,razen ko ga ne zvija-trkam!!! Tudi čez dan ne spi več v lupinci ampak na sedežni.Za uspavanje pa se tudi noče več nosit,ampak ga samo obrnem ne bok in zraven delava respiratorne vaje,ki ga fino uspavajo. Upam,da tako tudi ostane! Upam, da res tako tudi ostane. Kako oz. kakšne vaje pa izvajata to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:32:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, zdaj sem se malo sestavila. tilči, a ti tudi s tole virozo? Zaenkrat je borovničev čaj in kos kruha ostal notri Kakšne pa so to respiratorne vaje? Lahko jih izvajaš z masažnim aparatom,z roko oz. dlanjo ali pa c cucljem.Jaz si pomagam s cucljem,ker je najbolj enakomerno.Imaš pa več načinov: 1.Da leži na hrbtu z dvignjenim vzglavjem in ga tolčeš spredaj po pljučih. 2.na boku in ga spet tolčeš ob strani 3.je pa najboljši način,če se ne more odkašljati.najbolje da leži v tvojem naročju na trebuščku z glavo nižje od trupa in ga tolčeš zadaj po pljučih Upam, da se 1x tudi midve srečava, mi moraš tole obvezno demonstrirat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:32:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mi smo spali kr dobro, glede na to, da je Nejc še včeri nabijal kot zmešan, ponoči HB ne, zdej pa spet. Spal je včeri od 17.40-18.00, 18.30- 19.00, 19.10-20.20, in potem za noč spanje ob 23h- 1h pojedl flašo, se ob 4h zbudil za čaj in do 8h spal v najini postelji. Zdej mi pa skače pod nogami in polni plenico O poglej optimista. Meni bi se ob navedenem tempu verjetno že fajn bliskalo iz oči. Punce res vas občudujem, da tako relativno dobro prenašate ta nočna zbujanja. Si res zaslužite en velik aplavz in kapo dol To pa res. Tudi jaz vas občudujem, da še kar naprej zdržite tak tempo. Meni se je 6 mesecev skoraj mešalo že od nenaspanosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:33:57
|
|
|
|
jana81
|
estrella ko boš kej seznam popravljala dej mi slikco zamenjaj prosim. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:34:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ko boš kej seznam popravljala dej mi slikco zamenjaj prosim. Hvala Joj, kako ti je mali podoben
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:35:23
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, zdaj sem se malo sestavila. tilči, a ti tudi s tole virozo? Zaenkrat je borovničev čaj in kos kruha ostal notri Kakšne pa so to respiratorne vaje? Lahko jih izvajaš z masažnim aparatom,z roko oz. dlanjo ali pa c cucljem.Jaz si pomagam s cucljem,ker je najbolj enakomerno.Imaš pa več načinov: 1.Da leži na hrbtu z dvignjenim vzglavjem in ga tolčeš spredaj po pljučih. 2.na boku in ga spet tolčeš ob strani 3.je pa najboljši način,če se ne more odkašljati.najbolje da leži v tvojem naročju na trebuščku z glavo nižje od trupa in ga tolčeš zadaj po pljučih Upam, da se 1x tudi midve srečava, mi moraš tole obvezno demonstrirat. Ni problema Tole je super zadeva.Sem bila jaz prehlajena in me je tolkel po pljučih,sem takoj lažje zadihala.Pa tudi na Nejcu sem sprobala,se je takoj lažje odkašljal.So me v bolnici kar koristne stvari naučili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:35:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, zdaj sem se malo sestavila. tilči, a ti tudi s tole virozo? Zaenkrat je borovničev čaj in kos kruha ostal notri Kakšne pa so to respiratorne vaje? Lahko jih izvajaš z masažnim aparatom,z roko oz. dlanjo ali pa c cucljem.Jaz si pomagam s cucljem,ker je najbolj enakomerno.Imaš pa več načinov: 1.Da leži na hrbtu z dvignjenim vzglavjem in ga tolčeš spredaj po pljučih. 2.na boku in ga spet tolčeš ob strani 3.je pa najboljši način,če se ne more odkašljati.najbolje da leži v tvojem naročju na trebuščku z glavo nižje od trupa in ga tolčeš zadaj po pljučih Upam, da se 1x tudi midve srečava, mi moraš tole obvezno demonstrirat. To sem jaz delala pri Andražu. 3 način je najboljši za odvajanje sluzi iz pljuč. Ko ga tolčeš, ne sme bit stegnjena dlan, ampak rahlo upognjena. Naš se je ob tem kar zabaval in mu je celo pasalao
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:36:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mu pa spet malce hrope in upam, da ne bodo potrebne spet inhalacije Mu pa sama naredi inhalacije.meni so v bolnici rekli,da naj mu jih kar dam ob prvih znakih prehlada.Saj škoditi mu ne more.Vsaj prediha se. kako pa mu jih narediš? Na vsake 4-6 ur mu vliješ v inhalator 3ml fiziološke in to mora predihati.So me pa naučili v bolnici,da se mi ne sme smiliti,ker joka zraven,ker je to samo dobro zanj,saj se mora fino matrati zraven,ko diha,tako da pljučka delajo s polno močjo kje pa naj kupim inhalator ...ali lahko s čim drugim to naredim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:36:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mi smo spali kr dobro, glede na to, da je Nejc še včeri nabijal kot zmešan, ponoči HB ne, zdej pa spet. Spal je včeri od 17.40-18.00, 18.30- 19.00, 19.10-20.20, in potem za noč spanje ob 23h- 1h pojedl flašo, se ob 4h zbudil za čaj in do 8h spal v najini postelji. Zdej mi pa skače pod nogami in polni plenico O poglej optimista. Meni bi se ob navedenem tempu verjetno že fajn bliskalo iz oči. Punce res vas občudujem, da tako relativno dobro prenašate ta nočna zbujanja. Si res zaslužite en velik aplavz in kapo dol To pa res. Tudi jaz vas občudujem, da še kar naprej zdržite tak tempo. Meni se je 6 mesecev skoraj mešalo že od nenaspanosti. Saj spadaš zraven anitka...sej Gal ga tud sračka zvečer a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:37:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ko boš kej seznam popravljala dej mi slikco zamenjaj prosim. Hvala Joj, kako ti je mali podoben o hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ko boš kej seznam popravljala dej mi slikco zamenjaj prosim. Hvala Joj, kako ti je mali podoben ampak res, čisto tvoja kopija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:37:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ko boš kej seznam popravljala dej mi slikco zamenjaj prosim. Hvala Joj, kako ti je mali podoben Ja že od malega je čista Jana . Moje 2 pa nič po mamici , razen karakterja, ki bi bilo bolje, da bi ga podedovala po poštarju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:38:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mu pa spet malce hrope in upam, da ne bodo potrebne spet inhalacije Mu pa sama naredi inhalacije.meni so v bolnici rekli,da naj mu jih kar dam ob prvih znakih prehlada.Saj škoditi mu ne more.Vsaj prediha se. kako pa mu jih narediš? Na vsake 4-6 ur mu vliješ v inhalator 3ml fiziološke in to mora predihati.So me pa naučili v bolnici,da se mi ne sme smiliti,ker joka zraven,ker je to samo dobro zanj,saj se mora fino matrati zraven,ko diha,tako da pljučka delajo s polno močjo kje pa naj kupim inhalator ...ali lahko s čim drugim to naredim? v lekarni vem, da jih imajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:39:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ko boš kej seznam popravljala dej mi slikco zamenjaj prosim. Hvala Joj, kako ti je mali podoben Ja že od malega je čista Jana . Moje 2 pa nič po mamici , razen karakterja, ki bi bilo bolje, da bi ga podedovala po poštarju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:39:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mu pa spet malce hrope in upam, da ne bodo potrebne spet inhalacije Mu pa sama naredi inhalacije.meni so v bolnici rekli,da naj mu jih kar dam ob prvih znakih prehlada.Saj škoditi mu ne more.Vsaj prediha se. kako pa mu jih narediš? Na vsake 4-6 ur mu vliješ v inhalator 3ml fiziološke in to mora predihati.So me pa naučili v bolnici,da se mi ne sme smiliti,ker joka zraven,ker je to samo dobro zanj,saj se mora fino matrati zraven,ko diha,tako da pljučka delajo s polno močjo kje pa naj kupim inhalator ...ali lahko s čim drugim to naredim? lahko v kopalnici spustiš vročo vodo,da se naredi para in da to prediha.Meni je inhalator zrihtala Anitka iz Hoferja in smo ga takoj morali uporabljati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:42:21
|
|
|
|
jana81
|
Že zdaj bere knjige takle mi pa hoče dol metat Siol komunikator sestrična pa skrbi da ne bo lačen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:44:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Že zdaj bere knjige takle mi pa hoče dol metat Siol komunikator sestrična pa skrbi da ne bo lačen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:46:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Mi smo spali kr dobro, glede na to, da je Nejc še včeri nabijal kot zmešan, ponoči HB ne, zdej pa spet. Spal je včeri od 17.40-18.00, 18.30- 19.00, 19.10-20.20, in potem za noč spanje ob 23h- 1h pojedl flašo, se ob 4h zbudil za čaj in do 8h spal v najini postelji. Zdej mi pa skače pod nogami in polni plenico O poglej optimista. Meni bi se ob navedenem tempu verjetno že fajn bliskalo iz oči. Punce res vas občudujem, da tako relativno dobro prenašate ta nočna zbujanja. Si res zaslužite en velik aplavz in kapo dol ma sej ni tak hudo veš...ampak men je hudo ko kašlja, pa ko ma poln nos in mi ne pusti da ga spucam, se dere ko žerjav, že ko vidi uno nivejino flaškico z fiziološko .. ko je zdrav mu preventivno zvečer dam v nosek, in je čist miren, zdej pa dobesedno podivja... Tudi pri nas je tako . Sem pa zdaj v lekarni nabavila fiziološko v obliki spreja pa je isti hudič. Čim se približam nosku je vik in krik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:46:45
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Že zdaj bere knjige takle mi pa hoče dol metat Siol komunikator sestrična pa skrbi da ne bo lačen no, vidiš! pa maš malo pomočnico!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:46:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ko boš kej seznam popravljala dej mi slikco zamenjaj prosim. Hvala Sem že zamenjala, objavim pa ko javita današnje podatke Aurora in Svojeglava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:48:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella ko boš kej seznam popravljala dej mi slikco zamenjaj prosim. Hvala kak je šikani!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:48:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa da napišem še nekaj besed o naši noči: - Po dolgem času je Gal zaspal ob pol desetih in je spal do jutra (z nekaj prebujanji za dudo) . Seveda je posledično pokonci že od sedmih, ampak bomo preživeli . Mu pa spet malce hrope in upam, da ne bodo potrebne spet inhalacije Galu, da se ne razvije kaj naprej. Je bil pa priden, da je tako pančal. Še je upanje zanj Evo že spi prvo rundo. Ponavadi je ob tej uri šele vstal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 9:50:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, zdaj sem se malo sestavila. tilči, a ti tudi s tole virozo? Zaenkrat je borovničev čaj in kos kruha ostal notri Kakšne pa so to respiratorne vaje? Lahko jih izvajaš z masažnim aparatom,z roko oz. dlanjo ali pa c cucljem.Jaz si pomagam s cucljem,ker je najbolj enakomerno.Imaš pa več načinov: 1.Da leži na hrbtu z dvignjenim vzglavjem in ga tolčeš spredaj po pljučih. 2.na boku in ga spet tolčeš ob strani 3.je pa najboljši način,če se ne more odkašljati.najbolje da leži v tvojem naročju na trebuščku z glavo nižje od trupa in ga tolčeš zadaj po pljučih Upam, da se 1x tudi midve srečava, mi moraš tole obvezno demonstrirat. Tilči s kakšnim cucljem?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?