sayuri
|
Jutro. DAnes sem pa kar nekam spočita . Sem spala od 23h do 5h In to v enem kosu . Pa še bi, če ne bi Filip prišel in rekel, da ga moti , ker ni še dan Včasih ima čudne izpade L&Z trenutno spita. JAz pa hop po kavico in za računalnik anita nisi edina, ki čaka pomlad, sonček, tople dneve, vonj po svežem, po rožcah in travi . Pri nas se zdajle že nekaj jasno kaže. Mogoče bo pa sonček. Bom šla za pol urce ven z L&Z kooooončno po skorajda 3 tednih. maja22 tole naročanja prek spleta je res komot. Tud jaz velikokrat naročim tkole, da mi poštar domov prinese. V našem koncu sploh nimamo takih trgovin, da bi skočila iskat kakšno stvar, če mi zmanjka. ZAto so spletne trgovine zakon tejkaz luštne sličice. Resnično si Eva in Jaša postajata bolj podobna Sem se pa kar nasmejala tvojemu stavku: "Se včasih šele zvečer pod kovtrom najdem". Res je. Tud pri meni je tko. Si rečem včasih: "O O, lej jo, kje si bla pa ti cel dan?" Naty pohvalit moram tud tvoje slikce. Kot vedno. Jošt uživa zunaj in notri. kaja, super za Kajo . Ja, kaj je pa Leja ušpičla, da je atija ob živce spravla? Erin vidm, da spet izobražuje avgustovke A ste opazile, da so v tej Mamini paparici eni recepti čist mimo bella, ti pa kar na Jana???? Daj, da boš fajn na glas pela: " S Peklaaaa, do raaajjaaaaa" cita čep ti lahko odpade v enem kosu, lahko pa se lušči nekaj dni. JAz sem rodila prvič tri dni po odluščenju čepa. Moja cimra v porodnišnici pa en mesec po odluščenju čepa. Je mogla kar veliko ležat, da sta dvojčka čimdlje zdžala notri. Če bi hodila naokrog, bi šla seveda prej rodit. aradej jst ti lahko na mejl pošljem paparico. Itak jo je pa že Erin tlele objavila. Lahko si jo skopiraš v Word in si jos printaš gajka sadje do zdaj: jabolko, banan, hruška, kivi (brez črnih koščic in srednjega dela), breskve (vložene), suhe slive, suhe marelice. To do sedaj. Ni sezona sadja, drugače bi še kaj druzga dala Pri skupnem kuhanju pa se je po moje treba izogibat premočnim začimbam (poper, čili, preveč zelišč...), vegeto in jušnih kock jst sploh ne uporabljam, česen in čebula sta ok (že zdaj uporabljam). Pa verjetno še kaj, smao se ne spomnim Čestitke vsem slavljencem ozziebo - LARA maca m - TADEJ Čestitke za polovičko!
|