|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
5.2.2009 7:13:54   
tejkaz
Jutro user posted image user posted image po dolgem času

Cita, a to pomeni da se ti je začel luščiti čep? Ja odvisno je. Ene še isti dan rodijo, ene pa šele čez par dni. Tukaj ni nobenega pravila. Pomeni pa samo, da si blizu. Tri dni še počakaj, da bo dete donošeno, pa bo user posted image Srečno.

kaja, ne vem kdaj mi bo ratlo generalno sčistit. Sem zadnjič samo sesala, pa je lep čas trajalo. Saj tako ogromn spet ni, je pa velika razlika od prejšnjih 45 kvadratov.

Zoja Miša, MajaT in še katera, nič se sekirat, super jedilnike imate. Boljš kot pa midva ki nimava nobenega reda. Jaz bi na vajinem mestu po gostem obroku nehala mleko dajat in bi se otroček s tem navadil, da poje več GH. Jaz dam Jaši ne glede na to koliko poje, samo čaj po žlički, mleko pa šele ko je zares lačen. Včasih že po eni uri, nama je pa že tudi uspelo po treh urah. Tako si boste izoblikovale en ritem in ko bo tak ritem ne boste imele občutka da samo kuhate in hranite. Zoja Miša, jaz mislim da je 170 g za polletnika zadosti za vsaj dve uri, raje ji daj čaj.

Je pa treba z GH vztrajat ne pa obupat po prvi žlički, ki jo otroček izpljune. Na škatli od Milupe super piše: Ko prvič uvedete hranjenje z žlico, bo otrok včasih hrano izpljunil.  To je popolnoma normalna reakcija, ki vedno izgine, ko se otrok navadi na to zanimivo izkušnjo.
Jaz sem vesela da nama je projekt žlica tako dobro zalaufal. Nama nebi, če bi še jaz delala čudne grimase zraven in sekirala, da bo zdaj moj otrok poleg joške moral jesti še kaj drugega. Tako sem bila pa sproščena, vesela ker s svojim otrokom počnem nekaj zanj novega in zanimivega, nisem se obremenjevala s količino in nisem štela žličk. Pa nama je šlo. Od začetka je šlo vse ven, pa sva se preoblačila, po dveh dneh je skapiral in sedaj poje tudi cel obrok. Zdaj mu običajno prej stehtam, da slučajno ne bi preveč pojedel, ker se mi zdi da bi pojedel glih vse kar bi mu dala v usta. Pa da ne bo zdaj katera vzela to kot kritiko, saj me poznate, moram pametovat user posted image

Grem spakirat, preden se zbudita. Bom zvečer prebrala komentarje in napadanja user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
5.2.2009 7:26:35   
naty13
Jutro.

Tejka hvala za user posted image . A bi res rada, da te nekdo napade. user posted image user posted image user posted image user posted image No pol te bom pa jaz. user posted image Naj Jaško poje tolk kolikorr rabi, nič ga ne drži nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image Mal heca, ko si že napad omenjala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej bo pa treba Nejca zbudit. user posted image Od kar hodi v vrtec, prej hodi spat, zjutraj ga težko zbudim,.... Jošt pa tudi še spančka. je bilo danes bolje. Napadi kašlja od 24h-3h in potem okrog 6h, pa je nazaj zaspal. Priden fant. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
5.2.2009 7:38:06   
anita goitan
jutroouser posted image

ryssa v dnevno jo nesem kadar se začne dret in sploh ne vem več kaj biuser posted image

MimogredeGH: kaj so pa nam naše mame dajale, men je rekla da vse po vrsti, malčk za okušat, pač kar je blo za kosilo...ni blo nobenih natepavanj kašic, pa japčk, pa..kaj vem kaj..in smo zrastle, a ne

Izgleda da bo sonček, super..no sej ne glede na vreme sva me2 vsaj 2x zuniuser posted image

se še beremo...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
5.2.2009 7:39:04   
miškolinček
Jutro,

ah morm že it...glih sva se za računalnik vsedla pa je takoj plenico nafilaluser posted image user posted image user posted image .

Pridem nazaj...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
5.2.2009 7:41:37   
aradej
Jutro

Danes sem pa potrebna kavice. Sem šla spat ob 24 potem pa smo jedle ob 2-4-5 potem je pa končno zaspala do 7. Smo imeli eno uro dretja pa ne spanja. Ko sem prižgala luč da jo previjem je bilo vse ok potem pa ne zaspat pa dretje tako da se je še user posted image  zbudil pa pršu pogledat kaj se dogaja, prvič po dolgem času.

Imam eno vprašanje Kje lahko dobim Paparico?Saj vem da ste se o tem pogovarjale pa še Erin je včeraj nekaj napisala.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
5.2.2009 7:50:39   
aradej
pri nas je pa    user posted image

šibamo potem na sprehod

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
5.2.2009 7:52:04   
miškolinček
evo,sem že nazaj

Zoja MIša,mi imamo tudi zdaj fazo,ko je naboljš za mizo sedet in krepko tolči po njej,po možnosti pa še z roko vse kar je v bližini dol pometat,pa najbolj fajn je takoj ko jaz poberem spet dol vrečiuser posted image user posted image user posted image ..to mine pol pa pride kaj drugega.....z igračami je glih tako,ko se jih naveliča jih za nekaj časa pospraviš potem so pa spet imenitne,mi smo imeli pri Erazmu en čas fazo sestavljank,pa risank,pol so ble kocke in v vsaki fazi ni delal drugega kot se igral vedno z isto stvarjo,ko se pa naveliča pa kaj drugega najde.....bo še zanimivo boš vidlauser posted image

Aradej,dobro jutro,mi smo tudi sitni,ne vem če bom lohk dolg tle,že protestira...očitno smo že zdravi da lohk tečnarimo user posted image user posted image

, meni se je čep odluščil v nedeljo zjutraj,v torek sem potem rodila.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 5.2.2009 7:53:40 >

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
5.2.2009 7:52:06   
gajka
Dobro jutro!

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

Zoja Miša - jaz sem biftek že jedla kar nekajkrat, sicer v zmernih količinah, pa ni bilo nikoli nikakršnih problemov pri Roku.

cita - če se ti odlušči čep, je menda lahko v parih dneh ali celo urah gotovo, lahko se pa tudi še kak teden ali več vleče... To se mi zdi, da sem v nosečnosti nekje prebrala, ker jaz za čep nič ne vem, ker mi je voda odtekla, čepa pa nisem prej nikjer zasledila. user posted image

Paparica - kolikor vem, jo je Sayuri nekaj ponujala okrog, ampak mislim, da je v že itak Erin objavila vse, kar je v tej digitalni verziji.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
5.2.2009 7:55:24   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

pri nas je pa    user posted image

šibamo potem na sprehod

a že??? pol bom pa res mogla kaj dol pridetuser posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
5.2.2009 7:58:47   
gajka
Pri nas se tudi že sonček kaže. Je včeraj cel dan tako sijal, da se je sneg ful topil in je kar v curkih s streh teklo.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
5.2.2009 8:01:19   
aradej

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

čestitke tudi od naju

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
5.2.2009 8:07:47   
gajka
Evo, nekaj vprašanj:

Kakšne sorte sadja (poleg jabolka, hruške, banane) ste že dajale svojim user posted image ? Npr. melone, kivi, breskve, marelice, kaki, avokado, papajo...?

Ko začneš kuhati enotno za celo familijo, čemu vsemu se moraš pri kuhi izogibat, da lahko tudi user posted image je enako? Npr. začimbe, česen, čebula, pelati, razne jušne kocke, vegeta...?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
5.2.2009 8:08:20   
miškolinček
ozziebo - LARA in maca m - TADEJ čestitke za polovičko 
user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 5.2.2009 8:12:10 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
5.2.2009 8:14:24   
naty13

Kakšne sorte sadja (poleg jabolka, hruške, banane) ste že dajale svojim user posted image ? Npr. melone, kivi, breskve, marelice, kaki, avokado, papajo...? Poleg banane, jabolka in hruške smo jedli že breskve - tudi v kombinaciji z rižem. kivi bomo pa tudi še probali. tropska sadja  mu pa ne bom dajala, ker sva enkrat jedla Hipp s tropskim sadjem in se je pačil in ni veliko pojedel.

Ko začneš kuhati enotno za celo familijo, čemu vsemu se moraš pri kuhi izogibat, da lahko tudi user posted image je enako? Npr. začimbe, česen, čebula, pelati, razne jušne kocke, vegeta...? Gledat moraš samo, da ne začiniš preveč, začimbe kamot uporabljaš in malo glej na alergene sestavine. Ja jušne kocke odpadejo vsaj na začetku. Saj lahko delaš kombinacije špinača -pire, čežana pire za začetek,...

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
5.2.2009 8:14:46   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

čestitke tudi od naju

Še od naju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
5.2.2009 8:29:18   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jutro,

upam da niste jezne ko kr tkole vdiram k vam ampak ker vem da ste pred kratkim rodile me zanima ena informacija če mi lahko pomagate...

Tiste ki ste že rodile sej sem jaz tudi ampak se mi ni nikoli začel luščit čep kako dolgo lahko to traja??????

Hvala vam in naj vaši sončki rastejo še naprej tako lepo drugače sem pa marčveka...

HVALA

Pri meni je bilo tako, da sm zjutraj v soboto okrog 4 opazila kri. Čez cel dan sm imela skoz mal sluz krvavo, pa kr ene take koščke not. No zvečer ob 23 sm šla v porodnišnico. V nedeljo ob 4.39 je prišla naša pikica.

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

Pri nas pa nobenega sončka.user posted image

Zdej grem pa še eno kavo spit, potem pa mal kuhinjo ospravit. Moram mal ploščice ščistit.
Pol pa v Postojno šibamo katalog hiš nazaj nest.
Tako, da se še mal popoldne javim.

< Sporočilo je popravil majči22 -- 5.2.2009 8:30:10 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
5.2.2009 8:33:57   
sayuri
Jutro. DAnes sem pa kar nekam spočita user posted image user posted image user posted image . Sem spala od 23h do 5h user posted image  In to v enem kosu user posted image . Pa še bi, če ne bi Filip prišel in rekel, da ga moti , ker ni še dan user posted image  user posted image user posted image user posted image  Včasih ima čudne izpade user posted image

L&Z trenutno spita. JAz pa hop po kavico in za računalnik user posted image
anita nisi edina, ki čaka pomlad, sonček, tople dneve, vonj po svežem, po rožcah in travi user posted image . Pri nas se zdajle že nekaj jasno kaže. Mogoče bo pa sonček. Bom šla za pol urce ven z L&Z kooooončno po skorajda 3 tednih.

maja22 tole naročanja prek spleta je res komot. Tud jaz velikokrat naročim tkole, da mi poštar domov prinese. V našem koncu sploh nimamo takih trgovin, da bi skočila iskat kakšno stvar, če mi zmanjka. ZAto so spletne trgovine zakon user posted image
tejkaz luštne sličice. Resnično si Eva in Jaša postajata bolj podobnauser posted image  Sem se pa kar nasmejala tvojemu stavku: "Se včasih šele zvečer pod kovtrom najdem". user posted image Res je. Tud pri meni je tko. Si rečem včasih: "O O, lej jo, kje si bla pa ti cel dan?" user posted image user posted image user posted image
Naty pohvalit moram tud tvoje slikce. Kot vedno. user posted image  Jošt uživa zunaj in notri. user posted image
kaja, super za Kajouser posted image . Ja, kaj je pa Leja ušpičla, da je atija ob živce spravla?user posted image
Erin vidm, da spet izobražuje avgustovke user posted image  A ste opazile, da so v tej Mamini paparici eni recepti čist mimo user posted image
bella, ti pa kar na Jana???? user posted image  Daj, da boš fajn na glas pela: " S Peklaaaa, do raaajjaaaaa" user posted image

cita čep ti lahko odpade v enem kosu, lahko pa se lušči nekaj dni. JAz sem rodila prvič tri dni po odluščenju čepa. Moja cimra v porodnišnici pa en mesec po odluščenju čepa.  Je mogla kar veliko ležat, da sta dvojčka čimdlje zdžala notri. user posted image  Če bi hodila naokrog, bi šla seveda prej rodit.
aradej jst ti lahko na mejl pošljem paparico. Itak jo je pa že Erin tlele objavila. Lahko si jo skopiraš v Word in si jos printaš

gajka sadje do zdaj: jabolko, banan, hruška, kivi (brez črnih koščic in srednjega dela), breskve (vložene), suhe slive, suhe marelice. To do sedaj. Ni sezona sadja, drugače bi še kaj druzga dala user posted image
Pri skupnem kuhanju pa se je po moje treba izogibat premočnim začimbam (poper, čili, preveč zelišč...), vegeto in jušnih kock jst sploh ne uporabljam, česen in čebula sta ok (že zdaj uporabljam). Pa verjetno še kaj, smao se ne spomnim user posted image

Čestitke vsem slavljencem

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
5.2.2009 8:34:01   
ozziebo
Jutro!
Hvala za čestitke!user posted image  Ja, res gre hitro.

Bo pa Lara danes za polovičko dobila spet darilo pri P-pikico, pol pa nekaj časa mir s cepljenjem.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
5.2.2009 8:35:32   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Kakšen katalog? Kakšnih hiš? KAter izvajalec?

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
5.2.2009 8:39:11   
anita goitan
sem jo previla..pa se mi je zdel da jo ponoči neki šraufa..bil zelen drekec..ma od česauser posted image tiste čežane

A so vaši tud po japčku zeleno kakaliuser posted image oz jih je kaj matral

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
5.2.2009 8:57:50   
ozziebo
Gajka, jaz sem pri Davidu tudi enako kuhala, kot za nas, razen solila nisem, pa ostrih začimb nisem uporabljala, oz. sem potem posebej za naju (kock pa veget pa itak ne uporabljam). In šele takrat je začel jesti, dokler sem mu dajala vsako zelenjavco posebej, je kar ven pljuval, ko pa sem mu dala kar zelenjavno juho, je bilo pa najmi.

Anita, naše po jabolku nič ne šraufa, samo bolj kaka, ampak ne zeleno.

Majči, a hišo kupujete? sem firbec.

Sayuri, to pa je bilo spanjeuser posted image . Pri nas pa David ponavadi kliče sredi noči, ker kakšnega plišastega psa ne najde, ko pa spi s 17 igračamiuser posted image

Zoja Miša - biftek, njami, sem ga že jedla. Med nosečnostjo se odsvetuje, ker je surovo meso, zdaj pa mislim, da ga lahko jemo.

Maca m - čestitke Tadeju.

Se grem spakirat za k P.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
5.2.2009 9:08:24   
anita goitan
Jutro. DAnes sem pa kar nekam spočita . Sem spala od 23h do 5h In to v enem kosu .

sayuri user posted image user posted image , uau dns boš gore premikala, kam z  energijouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
5.2.2009 9:17:06   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Kakšen katalog? Kakšnih hiš? KAter izvajalec?

Nazaj neseva načrte hiš,ker mislimo graditi hišo, pa zbirava ideje. Katalog je pa od INGRE.
Trenutno smo v fazi pridobivanja dokumentov. Sej če bi kej hitreje potekalo v tej naši državi bi bilo tud fajn.user posted image
Za vsako stvar čakaš pol leta.
Če katera pozna kakšnega dobrega,ki riše hiše naj kar pove.user posted image

< Sporočilo je popravil majči22 -- 5.2.2009 9:18:08 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
5.2.2009 9:30:19   
Maja T.
Jao, bila včeraj celi prosti čas na FB user posted image user posted image . Pa to te totalno zastrupi, ti, ti Naty user posted image . Sem se prijavila in sem te poiskala, boš preverila, ker mi je nekaj zaštekalo.

Punce, spet sem nekje odzadaj ostala, ne obljubim, da bom utegnila komentirati, bom samo skozi preletela, da vidim o čem vse ste čvekale user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
5.2.2009 9:32:03   
Maja T.
Karmar hvala za link, kako super čeveljčki user posted image user posted image user posted image , bi Zari kar vse kupila, me je moj moral malo na realna tla spraviti user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?