|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
4.2.2009 14:47:24   
Erin

user posted image

dojenč - ŽANA
bambi14 - ELANINA

Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
4.2.2009 15:04:46   
bambi14
http://www.ringaraja.net/forum/m_1177541/mpage_1/key_/tm.htm#1177541user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
4.2.2009 15:05:27   
Zoja Miša
Eh, cvetača nama ni dobrauser posted image , sva le malo polente dol spravile.
Drugače pa Cebrca, sedaj se meni zdi, da vi dosti pojeteuser posted image .

Pa sej tega  vam ni treba brat. Če pa in mislite da delam kaj narobe pa le na plan z besedouser posted image
Mi2 imava nekako tako: na vsake cca 3 dni se zbudi še ponoči okoli 3 in poje cca 60 ml mleka), drugače zjutraj okoli 6-7h cca 80 ml mleka, več noče, ne vem zakaj. Okoli 9h cca 150 ml kašice (jabolko, banono dodam samo včasih, pa še to le 1/3), mogoče v roku 15 minut spije še cca 50 ml mleka, ali pa tudi ne. Okoli 12h poje polento z bučko ali korenčkom cca 160 ml vmes pijeva čaj, po žlički cca 50 ml (če je pa kot danes, ko je pojedla le par žličk polente, je pojedla še mleko), ob 15h cca 140 ml mleka, okoli 17.30h cca 170 ml mlečne kašice in okoli 20h še mleko, odvisno koliko, ponavadi okoli 130 ml.
Kaj je sedaj to veliko ali malo? user posted image user posted image user posted image  

Hvala vsem za odgovore glede motivacije in mleka. Res bom počasi mešala 1 in 2 pa bo bolje. Motivacija pa ja, saj sem sama kriva, skos moram biti njen dvorni norček, pa je. Pa saj se zna sama tudi zamotiti.
Buhtlček, ne krčev nima, jih nikoli ni imela, ampak je pa res, da naju zelo zajeuser posted image  tile kupčki, oz. pač luft ki ga poje ko se hrani in tega je res ogromno. Verjetno tudi njena luknja kaj k temu pripomoreuser posted image . In potem dokler niso vsi kupčki podrti je razdržena in sitna. Včasih to traja in traja...user posted image  Na žalost, upam, da bo enkrat bolje.

Kakamo tudi mi trdo in cca 2x na dan.

Sedaj spi že od 13.30h, sva bili zunaj, pa ji paše v spalnici pri odprtem oknu tudiuser posted image

Jaz sem plačala zavarovanje za avto. Pa sem se zopet znebila enih eurovuser posted image  Katastrofa!

Tejkaz, videla slikice že na FB, so super! In hvala za nasvete.

Gajka, kdo pa te je tako razjezil? Sem pa ob vsem tem kar vesela, da sem daleč, kljub temu, da je včasih biti za vse sam, težko.

dojenč - ŽANA  user posted image user posted image user posted image
bambi14 - ELANINA user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
4.2.2009 15:10:21   
anita goitan
zoja miša jaz ti ne znam odgovorit pa bi ti rada, saj veš..sva šele pr japčku:rezini kuhane japke oz čežane. Glede mleka pa tu ne vem kolk popije, zadnji teden skušam da prej kot na 3 ure ji ne dam joške, potem pa obe.

Zoja kaka še skoz tako kot prej..ja smo šele na začetku, edin nedelsjki korenček je še včer ven hodu.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
4.2.2009 15:14:06   
Zoja Miša
Anita ja saj vem, upam, da bo katera bolj izkušena vedala, kako je s tem. Moj pediater se za to nič ne zmeni, pa itak ga ne bom videla, dokler ne bova jedli že kruhauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
4.2.2009 15:16:03   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Anita ja saj vem, upam, da bo katera bolj izkušena vedala, kako je s tem. Moj pediater se za to nič ne zmeni, pa itak ga ne bom videla, dokler ne bova jedli že kruhauser posted image

pošlji ga v hm hm

ej v kiro lekarno hodišuser posted image tale na Viru je super, pa v Mengšu tudi..tko dobr založeni sta..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4556
4.2.2009 15:19:28   
majči22

Pa sej tega  vam ni treba brat. Če pa in mislite da delam kaj narobe pa le na plan z besedouser posted image
Mi2 imava nekako tako: na vsake cca 3 dni se zbudi še ponoči okoli 3 in poje cca 60 ml mleka), drugače zjutraj okoli 6-7h cca 80 ml mleka, več noče, ne vem zakaj. Okoli 9h cca 150 ml kašice (jabolko, banono dodam samo včasih, pa še to le 1/3), mogoče v roku 15 minut spije še cca 50 ml mleka, ali pa tudi ne. Okoli 12h poje polento z bučko ali korenčkom cca 160 ml vmes pijeva čaj, po žlički cca 50 ml (če je pa kot danes, ko je pojedla le par žličk polente, je pojedla še mleko), ob 15h cca 140 ml mleka, okoli 17.30h cca 170 ml mlečne kašice in okoli 20h še mleko, odvisno koliko, ponavadi okoli 130 ml.
Kaj je sedaj to veliko ali malo? user posted image user posted image user posted image  

Mislim, da ravno prav.user posted image Mah nič ne delaš narobe, ne bit tako pesimistična mami. user posted image Si že velikokrat dokazala, da si Kaji Lini najboljša mami.user posted image
Mislim, da ne smemo primerjati koliko kdo poje. Eni več eni manj.
Otrok bo že pojedel tolikor kolikor bo rabil, sam ne se sekirat.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4557
4.2.2009 15:20:06   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

pošlji ga v hm hm

ej v kiro lekarno hodišuser posted image tale na Viru je super, pa v Mengšu tudi..tko dobr založeni sta..

Ja v Mengeško, ta mi je zakon. Sam peš mi je kar orng tura, ampak saj rada hodim user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4558
4.2.2009 15:21:26   
Zoja Miša

Majči user posted image user posted image user posted image
Saj sem res nekaj pesimistična zadnje čase! user posted image Joj, naj bo že pomlad!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
4.2.2009 15:26:08   
majči22

Saj sem res nekaj pesimistična zadnje čase! user posted image Joj, naj bo že pomlad!

Tud jaz komaj čakam pomladni sonček. Tale megla, dež in sneg me prav ubija.user posted image Sm full poletni človek.

Neposredna povezava do sporočila: 4560
4.2.2009 15:31:56   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Tud jaz komaj čakam pomladni sonček. Tale megla, dež in sneg me prav ubija.user posted image Sm full poletni človek.

Sva že dve! Ni lepšega kot pomladi se sprahajati in kje zunaj na kakšno kavico vsesti. In poleti je tako na izi oblačenje, ne pa te bunde in kape....user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
4.2.2009 15:33:43   
sayuri
Zoja Miša, čist ok jedilnik ima tvoja mala princeska. Nekako tko moja Zara je. Še vedno. Se kar zmišljuje. Poje 5 žličk kašice, pa dvakrat čaj potegne, pol se vame zariva in hoče mleko pri meni. Čez pol ure bi še po flaši.
Mi še vedno nismo na celem obroku GH. Pa smo že skor tri mesece v tem user posted image . Enostavno ju ne morem prisilit, da bi več pojedla, kot pojesta. SIcer pridejo včasih dnevi, ko ju GH nasiti,ampak redko. DAnes mi je Zara recimo pojedla celo banano skupaj z jabolkom in rižem user posted image . Sem pripravila za oba tolikšno količino, pa je Lovro samo tri žlice pojedel, ZAra pa vse ostalo user posted image  Ok, Lovro je zdaj bolan in ne je še čisto tko kot bi moral.
gajka, ne predstavljam si, kako je , če tkole živiš skupaj s starši ali taščo/tastom. Tole mi čist ustreza, ko je nad nami svakinja, ki pride 3x na mesec domov user posted image user posted image user posted image

Kakanje - ker se spremeni hrana, se spremeni tudi drekec pekec. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4562
4.2.2009 15:34:10   
majči22

Sva že dve! Ni lepšega kot pomladi se sprahajati in kje zunaj na kakšno kavico vsesti. In poleti je tako na izi oblačenje, ne pa te bunde in kape....user posted image

Se popolnoma strinjam. Sej po eni strani me je kr strah, ker me ne bo nič doma.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4563
4.2.2009 15:37:04   
Zoja Miša
Sayuri, hvala.user posted image Sem pomirjena sedaj.
Majči, tudi mene ne bo nič doma, bova večino na Lošinju v prikolici kraljevaliuser posted image user posted image user posted image  Komaj čakam. Čese te je strah?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
4.2.2009 15:41:35   
Zoja Miša
Princeska se je zbudila, šibam. Zvečer še malo pridem počekiratiuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4565
4.2.2009 15:47:16   
anita goitan
pomlad ki si user posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4566
4.2.2009 15:54:38   
majči22
Zoja miša strah me je ker sploh nevem, če bom utegnila kej skuhat.user posted image Bomo pa en dan vnaprej kuhaliuser posted image . A si pol  predstavljate iti delat v tem lepem vremenu, ko bi lahko bili s svojimiuser posted image user posted image
Anita zdej mi pa skumine delaš po pomladi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4567
4.2.2009 16:05:35   
anita goitan
matejchi si že mimo user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
4.2.2009 16:11:09   
majči22
Zdejle sm pa kar preko spleta naročila puzzle za na tla, paparico in slinčke. user posted image No sej zadnje čase vse preko spleta naročam.user posted image Se mi ne da po trgovinah iskat.
Naša princeska spi že 2 uri. Mi je kar dolgcajt.user posted image
Aja sm pozabla povedat, da se je danes naša princeska celo obrnila iz trebuha na hrbet in to 2X zapored.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4569
4.2.2009 16:11:50   
anita goitan
Aja sm pozabla povedat, da se je danes naša princeska celo obrnila iz trebuha na hrbet in to 2X zapored.

user posted image user posted image user posted image bravo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
4.2.2009 16:19:12   
majči22
Ma kr visim na netu namesto, da bi se šla učit, sedaj ko imam čas.
Pol bom pa spet imela izgovor, da je biluser posted image premalo doma, da bi se lahko naučila za izpit. No vsak izgovor je dober.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4571
4.2.2009 16:21:52   
anita goitan
majči22 enako, a sva sami zdej tukiuser posted image tud jaz bi mogla še par kg bukel in člankov obrnt..ma se mi ne ljubiuser posted image

pa še to: men se skoz jeuser posted image , zihr imam trakuljo v želodcuuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 4.2.2009 16:26:24 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
4.2.2009 16:26:43   
majči22

majči22 enako, a sva sami zdej tuki tud jaz bi mogla še par kg bukel in člankov obrnt..ma se mi ne ljubi

Ja zgleda, da res. Sm najprej mislila, da imam samogovore. No pa je še ena tuki.user posted image
Men se tud ne da. Jaz imam pa poslovno statistiko 23.2. pa se mi jo ne da učit. To mi je pa res en brezvezen predmet.
Kakšne bukle moraš pa ti premetat?

Neposredna povezava do sporočila: 4573
4.2.2009 16:28:50   
anita goitan

majči22 enako, a sva sami zdej tuki tud jaz bi mogla še par kg bukel in člankov obrnt..ma se mi ne ljubi

Ja zgleda, da res. Sm najprej mislila, da imam samogovore. No pa je še ena tuki.user posted image
Men se tud ne da. Jaz imam pa poslovno statistiko 23.2. pa se mi jo ne da učit. To mi je pa res en brezvezen predmet.

benchmarking..ekonomija..bljak

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 4.2.2009 16:31:13 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
4.2.2009 16:34:17   
majči22

benchmarking..ekonomija..bljak

No sej jest tud ekonomija. Še trije izpiti do konca. Komi čakam, da bo konc.
A ti ekonomijo študiraš ali si študirala?Al to kej za službo.

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?