Zoja Miša
|
Eh, cvetača nama ni dobra , sva le malo polente dol spravile. Drugače pa Cebrca, sedaj se meni zdi, da vi dosti pojete . Pa sej tega vam ni treba brat. Če pa in mislite da delam kaj narobe pa le na plan z besedo Mi2 imava nekako tako: na vsake cca 3 dni se zbudi še ponoči okoli 3 in poje cca 60 ml mleka), drugače zjutraj okoli 6-7h cca 80 ml mleka, več noče, ne vem zakaj. Okoli 9h cca 150 ml kašice (jabolko, banono dodam samo včasih, pa še to le 1/3), mogoče v roku 15 minut spije še cca 50 ml mleka, ali pa tudi ne. Okoli 12h poje polento z bučko ali korenčkom cca 160 ml vmes pijeva čaj, po žlički cca 50 ml (če je pa kot danes, ko je pojedla le par žličk polente, je pojedla še mleko), ob 15h cca 140 ml mleka, okoli 17.30h cca 170 ml mlečne kašice in okoli 20h še mleko, odvisno koliko, ponavadi okoli 130 ml. Kaj je sedaj to veliko ali malo? Hvala vsem za odgovore glede motivacije in mleka. Res bom počasi mešala 1 in 2 pa bo bolje. Motivacija pa ja, saj sem sama kriva, skos moram biti njen dvorni norček, pa je. Pa saj se zna sama tudi zamotiti. Buhtlček, ne krčev nima, jih nikoli ni imela, ampak je pa res, da naju zelo zaje tile kupčki, oz. pač luft ki ga poje ko se hrani in tega je res ogromno. Verjetno tudi njena luknja kaj k temu pripomore . In potem dokler niso vsi kupčki podrti je razdržena in sitna. Včasih to traja in traja... Na žalost, upam, da bo enkrat bolje. Kakamo tudi mi trdo in cca 2x na dan. Sedaj spi že od 13.30h, sva bili zunaj, pa ji paše v spalnici pri odprtem oknu tudi Jaz sem plačala zavarovanje za avto. Pa sem se zopet znebila enih eurov Katastrofa! Tejkaz, videla slikice že na FB, so super! In hvala za nasvete. Gajka, kdo pa te je tako razjezil? Sem pa ob vsem tem kar vesela, da sem daleč, kljub temu, da je včasih biti za vse sam, težko. dojenč - ŽANA bambi14 - ELANINA