Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:08:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja... luštne fotke . vidim da nosi cicibanke, a jih nosi brez problemov??? ker pri nas Filip faše skor živčni zlom če mu jih dam gor , v nogavičkah je pa o.k odkar smo jih kupli, še nismo meli težav. jih brez problemov nosi. če pa sedi al pa ko je, takrat si jih pa sezuje, pa v usta... faconka mala Res je faca, se je čist po Žanu vrgla s to ritjo v luft
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:08:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally tako zgleda ko se spravi na puzle, tuki so še v dobrem stanju ena odštekana in ena lepa Joj kva je faca na ta drugi sliki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:08:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo na hitro se javim, da danes ne bom mogla sodelovat pri čveku, je namreč doma, pa se grem malo pocartat z mojima moškima, ki me čakata v ta veliki postli. Videk se je z atijem tuširal, sta si pravo parno savno nardila in se je nosek spucal sam od sebe v nulo. Lepo bodite, mirno nočko vam želim, pa se jutri tipkamo. Lahko noč opa, tvoj pa nekam pogosto hodi domov zadnje čase Da ne lovita vi2 kake dneve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:08:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally tako zgleda ko se spravi na puzle, tuki so še v dobrem stanju ena odštekana in ena lepa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:10:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisem brala za naprej in ne nazaj, tako da nimam pojma pri čem ste. za naprej in nazaj za obmesečnice in vse ostale dosežke Mi se imamo super. Jaka je danes talebnil (bil brez copat, jaz pa tulim za copate v tri dni) in si v apartmaju prebil brado. HB ni tako hudo, da bi ga mogli šivat, je pa rana vseeno kar velika. Maja tečnari zaradi spanja. Najraje bi ji dala prerezat dlesni za vse zobe, ker me bo pokončalo. Danes je zaspala komaj nekaj čez 6, da je trdno zaspala in sva lahko tudi midva zaspala. Zobek se je čisto malo prebil čez dlesen in me je kar groza, ker vem, da še mora cel pririnit in da mu sledi že naslednji. Kaj čem jamrat?! Bo že. Špelin@ a si ti dobila za Gregija Singular zrnca? Vem, da jih je ena pa se ne spomnim več katera. Mi imamo, že 2 meseca. Sem razmišljala tudi o tebi ja. Nisem bila ziher katera je. A se ti zdi, da je Vid kaj drugače po jemanju teh zrnc? Jaka prvič ni bil, ker mu tudi nisem dajala cele runde, zdaj pa je tožil po hudih glavobolih in hiperaktivnost je postala neznosna. To sta namreč dva stranska učinka izmed ostalih ..... naštetih. Andraž jih je jedel cca 2 leti, glavobolov ni bilo, hiperaktivc pa je bil skoz tako, da nisem kaj posebej opazila, da bi se povečala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:10:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja... super slikice Eva pa eno : a kaj razstavlja puzle? pri nas jih na parafaktorje takoj ko jo dam na njih ko se jih loti, jih komaj nazaj sestavim. še izpod sebe jih potegne, pa razstavi! cukrček Vid je tud pogruntou da se da to raztavit, pa iusta nosit jst se pa kr naprej jezim pa iščem in sestavljam nazaj, ti,ti lump moj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:11:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisem brala za naprej in ne nazaj, tako da nimam pojma pri čem ste. za naprej in nazaj za obmesečnice in vse ostale dosežke Mi se imamo super. Jaka je danes talebnil (bil brez copat, jaz pa tulim za copate v tri dni) in si v apartmaju prebil brado. HB ni tako hudo, da bi ga mogli šivat, je pa rana vseeno kar velika. Maja tečnari zaradi spanja. Najraje bi ji dala prerezat dlesni za vse zobe, ker me bo pokončalo. Danes je zaspala komaj nekaj čez 6, da je trdno zaspala in sva lahko tudi midva zaspala. Zobek se je čisto malo prebil čez dlesen in me je kar groza, ker vem, da še mora cel pririnit in da mu sledi že naslednji. Kaj čem jamrat?! Bo že. Špelin@ a si ti dobila za Gregija Singular zrnca? Vem, da jih je ena pa se ne spomnim več katera. ja ti maš pa res smolo , upam da Maji čim prej pogleda zobek ven in da je z Jakom o.k, da ni blo kej hujšga.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:13:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally tako zgleda ko se spravi na puzle, tuki so še v dobrem stanju ena odštekana in ena lepa full lepe slikice , a druga je še posebno super . Bom mogla Filipu jutri pokazat sem ga glih zdej sprav spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:14:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally tako zgleda ko se spravi na puzle, tuki so še v dobrem stanju ena odštekana in ena lepa Iiiijaj kok je fletkana A vi mate majnše puzle? Kul, jst mam mal večje. Sm mislna da so sam tokšne veličine k so naši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:14:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisem brala za naprej in ne nazaj, tako da nimam pojma pri čem ste. za naprej in nazaj za obmesečnice in vse ostale dosežke Mi se imamo super. Jaka je danes talebnil (bil brez copat, jaz pa tulim za copate v tri dni) in si v apartmaju prebil brado. HB ni tako hudo, da bi ga mogli šivat, je pa rana vseeno kar velika. Maja tečnari zaradi spanja. Najraje bi ji dala prerezat dlesni za vse zobe, ker me bo pokončalo. Danes je zaspala komaj nekaj čez 6, da je trdno zaspala in sva lahko tudi midva zaspala. Zobek se je čisto malo prebil čez dlesen in me je kar groza, ker vem, da še mora cel pririnit in da mu sledi že naslednji. Kaj čem jamrat?! Bo že. Špelin@ a si ti dobila za Gregija Singular zrnca? Vem, da jih je ena pa se ne spomnim več katera. Mi imamo, že 2 meseca. Sem razmišljala tudi o tebi ja. Nisem bila ziher katera je. A se ti zdi, da je Vid kaj drugače po jemanju teh zrnc? Jaka prvič ni bil, ker mu tudi nisem dajala cele runde, zdaj pa je tožil po hudih glavobolih in hiperaktivnost je postala neznosna. To sta namreč dva stranska učinka izmed ostalih ..... naštetih. Andraž jih je jedel cca 2 leti, glavobolov ni bilo, hiperaktivc pa je bil skoz tako, da nisem kaj posebej opazila, da bi se povečala. Pri nas so glavoboli in bolečine postajale vedno hujše, hiperaktvic je Jaka tudi, ampak tole je pa postajalo že nesznosno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:15:39
|
|
|
|
mafi
|
bejbe jaz letim počasi pod tuš in ne vem če se vrnem , zato vsem želim mirno nočko in nič nočnih alarmov nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:17:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally tako zgleda ko se spravi na puzle, tuki so še v dobrem stanju ena odštekana in ena lepa Iiiijaj kok je fletkana A vi mate majnše puzle? Kul, jst mam mal večje. Sm mislna da so sam tokšne veličine k so naši. ja take smo dobili , ma se mi zdi da so bolj tavečje, ker je v teh velik teh drobnih delcev npr v črki O al pa v 8-ki, pa sva jih midva vn pobrala in zdej ma luknjice pa lažje zagrabi in jih razstavi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:18:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi bejbe jaz letim počasi pod tuš in ne vem če se vrnem , zato vsem želim mirno nočko in nič nočnih alarmov nočka a naj grem pod mizo lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:24:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer! Evo, smo končno spravili Mančito spat ob 9ih, mami se je pa še tuširala, da ne bo pujsek . Zdej grem pa mal za nazaj prebrat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:25:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally tako zgleda ko se spravi na puzle, tuki so še v dobrem stanju ena odštekana in ena lepa Čupko skrbi, da mami ni brez dela, ko razstavlja puzzle . Ful je simpatična Emilija
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:25:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo na hitro se javim, da danes ne bom mogla sodelovat pri čveku, je namreč doma, pa se grem malo pocartat z mojima moškima, ki me čakata v ta veliki postli. Videk se je z atijem tuširal, sta si pravo parno savno nardila in se je nosek spucal sam od sebe v nulo. Lepo bodite, mirno nočko vam želim, pa se jutri tipkamo. Lahko noč Uživej s svojima moškima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:27:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi se imamo super. Jaka je danes talebnil (bil brez copat, jaz pa tulim za copate v tri dni) in si v apartmaju prebil brado. HB ni tako hudo, da bi ga mogli šivat, je pa rana vseeno kar velika. Bogi Jaka. Upam, da se mu čim prej zaceli!!! Maja tečnari zaradi spanja. Najraje bi ji dala prerezat dlesni za vse zobe, ker me bo pokončalo. Danes je zaspala komaj nekaj čez 6, da je trdno zaspala in sva lahko tudi midva zaspala. Zobek se je čisto malo prebil čez dlesen in me je kar groza, ker vem, da še mora cel pririnit in da mu sledi že naslednji. Kaj čem jamrat?! Bo že. A Majo pa tudi še kar zobki dajejo. Ma če te kaj tolaži, jaz za našo pravim, da bo vse zobe hkrati dobila, ker je taka tečka zadnje dni Špelin@ a si ti dobila za Gregija Singular zrnca? Vem, da jih je ena pa se ne spomnim več katera.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:28:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally tako zgleda ko se spravi na puzle, tuki so še v dobrem stanju ena odštekana in ena lepa Iiiijaj kok je fletkana A vi mate majnše puzle? Kul, jst mam mal večje. Sm mislna da so sam tokšne veličine k so naši. ja take smo dobili , ma se mi zdi da so bolj tavečje, ker je v teh velik teh drobnih delcev npr v črki O al pa v 8-ki, pa sva jih midva vn pobrala in zdej ma luknjice pa lažje zagrabi in jih razstavi Mah, sej so tud pr naših majhni delci, posebej tam k so kake ladice, kolesa pa take slikce not, pol pa glih tist vn jemle. Sej lohk še dokupiš te večje pa jih skup sestaviš k tem tamalim, mislm da grejo skup, k so tko narejene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:28:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja... super slikice Eva pa eno : a kaj razstavlja puzle? pri nas jih na parafaktorje takoj ko jo dam na njih simpatične slikice naša jih je tudi na prafaktorje razstavljala, predvsem pa grizla, in tudi odgriznila kak košček, tako da jih je mami kar lepo pospravila v omaro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:29:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* aja no, pa še nove mere: 8.500 g, 71,5 cm, 43 cm se mi zdi da smo med bolj majhnimi in lahkimi... ampak P ga je pohvalila, ker je tak srček .... suh pa itak sploh ni za lepe mere tvojega korenjaka!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:31:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Majca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:32:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Evo s temle sprehajalcem pa midva že hodva . Tuki je sicer parkiran, drgač ga ne bi mogla slikat , drgač ga pa js držim (ker gre mal prehitro), Žan pa že prav lepo hodi za njim. Sva prejle nardila že dva kroga čez dnevno . opa, a vi pa že kar takole po dnevni špancirate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:35:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 SS midve pa imava isto izobrazbo. A si že kaj delala v tem poklicu? Jaz sem imela samo prakso, nato pa sem se znašla v šolstvu. Ne, v bistvu nič razen prakse Kateri prašek za perilo uporabljate. Jaz sem do zdaj uporabljala Ariel, ampak je zelo drag in bi prešaltala na kakšnega cenejšega. Ali katera ve, če Rex dobro pere ali pa Ave? Jaz imam Blink iz Mullerja, tekoči detergent in prav tako mehčalec. Aja, pa še za ceno je ena spraševala: prašek: 2,25€ za liter in mehčalec 0,95€ za liter. Vem, ker sem ravno včeraj kupovala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:36:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a si kaj razmišljala o krajšem delovnem času? Ne upam niti razmišljat, ker bi me šefica odrla, če bi predlagala kej tazga ... Držim pesti, da najdeš kej pametnega pa za stalno. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Naty, jaz iščem načeloma za VII. stopnjo (saem dip.upravna organizatorka), ampak bi tudi kaj drugega sprejela, ker RES rabim službo 10-slepo prstno tipkanje mi pa žal ne gre, ker se tega nismo učili všoli sem sicer ful hitra v tipanju, ampak tako zelo pa spet ne, da bi dosegla tisto kvoto udarcev, ki je potrebna za 10slepo prstno tipkanje Aja.... js vedno sprašujem tiste, ki iščejo, če znajo tipkat, ker sm delala testiranja pri nas in sm vidla, da punce tega žal res ne obvladajo več . Tko da, ko dobiš eno, ki obvlada, jo rade volje zaposliš, v Ljubljani pa iščejo zapisnikarice kar naprej. Za VII.st. pa vem za super delovno mesto, ki bo prosto enkrat junija ali julija. Dobila bi ga js, če se ne bi zgodil Žan in bi js diplomirala na VII.st . Ampak seveda ne bi menjala . Sej se bova v živo pomenle, ker na pamet ne vem točno kaki bojo razpisni pogoji. Vsekakor precej izkušenj na podobnem delovnem mestu. ok, velja. se pomenimo v živo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:36:46
|
|
|
|
špelin@
|
*Tiana*, Erazem ima čisto primerne mere, fejst dečko suzy85 in tally, lepe fotke Soncnica Sandra ***, tudi jaz kupujem ta mehčalec v Müllerju barbaw, za Jako in Majo. Zate pa Ja, Gregi jemlje Singulair. Pa Videk od hijence tudi. Aha, saj je napisala Stranski učinki? Mislim, da jih pri Gregiju ni opaziti Povedati pa itak ne zna... Me je kar streslo, kako hudo je pri Jaku Jaz se poslavljam za nocoj, muči me migrena in mi ni Imigran čisto nič prijel, se mi že malo meša od bolečin Samo še tega se je manjkalo, že tako sem zadnje par dni vsa povožena Mirno nočko želim vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?