Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 19:20:03
|
|
|
|
gold fish
|
alysa - kuku...... vidim te
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 19:32:26
|
|
|
|
arabela*
|
čer nisem vsega brala,menda še eno zob boli mene že cel dan,full.............
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 19:48:54
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer nisem vsega brala,menda še eno zob boli mene že cel dan,full............. joj mene tut hočejo kar trije so nekam naspidirani za bolečino upam, da se ne bo kaj konkretnega izcimilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 19:49:41
|
|
|
|
pf
|
Kaj je to babike, da vas vse zobi bolijo? Boge revice. Moram potrkati, vsaj s tem nimam težav. Gloria upam, da bo vaša noč danes boljša kot preostale. Lara a je kaj bolje? Upam, da si ugotovila kam pride katera merica. Petra tudi Lana joka popoldne, ko je treba spat in težje zaspi, ampak vztrajam in če ne zaspi hitro jo hodim božati po glavici, pa dudico popravljati, pa malo se pogovarjava. Je nič ven ne jemljem, ker pol itak ne bi zaspala več. Zadnji spanec ima tam od pol tretje do četrte nekje vmes. Spi pa slabo urco. Ful manj spi podnevi, ampak kar nekak vztrajam pri neki rutini. Spi okrog devete zjutraj, pa okrog pol dvanajste v vozičku eno urco, včasih tudi malo več, pa okrog tretje, četrte še malo. Če kdaj ni toliko spala je bila razdražena ko sto , tak je pa boljše volje, če spi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 19:50:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se pa tko spi... joj, čist sem hin.... pa ni Lara nič "kriva".... Se mi je dlesen vnela okrog osmice.... kr odstopla je mal od zoba.... imam otečeno tudi lice, pol žrela in tudi zgornja stran dlesni... Ne morem ust več, kot za en prst odpret... mater tele osmice ti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 19:54:01
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se pa tko spi... joj, čist sem hin.... pa ni Lara nič "kriva".... Se mi je dlesen vnela okrog osmice.... kr odstopla je mal od zoba.... imam otečeno tudi lice, pol žrela in tudi zgornja stran dlesni... Ne morem ust več, kot za en prst odpret... Jaz sem pa pravkar pojedla vrecko pecenih mandelnov...in se mi je sestica spodaj okrusila ...in se po vrhu vsega, sem ta delcek zoba kar pojedla ...ma niti cutila nisem, ko so pa ti mandelni tako trdi... Sem prec klicala zobarja, pa ima zaprto ordinacijo...ma jutri grem kar direkt tja...da mi nau ceu zob ven padu ... zgleda da je res en poseben cajt za septemberke tko k je bil poseben cajt za zanosit, rodit, na zdej pa še zobovje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:11:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še bubika se pridružuje praznovanju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:12:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sara čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:17:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se pa tko spi... joj, čist sem hin.... pa ni Lara nič "kriva".... Se mi je dlesen vnela okrog osmice.... kr odstopla je mal od zoba.... imam otečeno tudi lice, pol žrela in tudi zgornja stran dlesni... Ne morem ust več, kot za en prst odpret... mater tele osmice ti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:25:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer nisem vsega brala,menda še eno zob boli mene že cel dan,full............. Ma ne zob, dlesen...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:30:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer nisem vsega brala,menda še eno zob boli mene že cel dan,full............. ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:34:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara a je kaj bolje? Upam, da si ugotovila kam pride katera merica. Veš, da je malo boljše.... samo še vedno ne morem ust odpirat in normalno požirat... pAZIM, da ne jem na tisti strani, da mi hrana ne gre zadaj.... Glede meric pa nimam pojma..... ma zdej ji bom kar s tisto malo naprej dajala..... špehca se ji itak ne manjka.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:41:49
|
|
|
|
meta21
|
Oj, čvekice...vidim, da danes ni dan naklonjen zdravju... No pa gremo po vrsti... nosečka08, tisto s pametjo si je moj sposodil iz Šinigojeve (kolumnist v Mami)knjige Očkov kotiček, ki jo priporočam v branje-mal za nasmejat po starševsko gold fish, kolikor jaz poznam so vsi aptamili razen mullerjevega isti, cene so pa precej različne. Če se ne motim je v lekarni okrog 20 eur, v BC 16 eur in v Tuš drogeriji 14 eur. misa zate in za tvojega sončka Lara, za žličko poglej v navodila koliko gramov ima ena žlička in pol vsako posebej stehtaj na kuhinjski vagi; kar se pa osmice tiče in možnosti odpiranja ust za en prst pa se je meni končalo s puljenjem-res, da ni fajn, je pa pol mir Virtualna, mogoče maš ti manjše jedilne žlice kot nosečka08 in slabši kvas al si ga pa manj dala-ne vem, ugibam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:43:22
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Virtualna, mogoče maš ti manjše jedilne žlice kot nosečka08 in slabši kvas al si ga pa manj dala-ne vem, ugibam Ja, to bo to...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:48:51
|
|
|
|
meta21
|
No pri nas današnji dan tudi ni bil naklonjen zdravju. je prehlajen, Lovro je na zadnjem pregledu dobil napotnico za gastro in sem ravno danes dobila, da bo 17.2. hospitaliziran-karkoli že to pomeni. Moram še poklicat. To je zarad prekomernega polivanja in mu bojo najbrž kakšne preiskave naredili. Ima katera kakšne izkušnje, kaj pomeni, da bo hospitaliziran in kako zgleda ta kontrola kislosti-nekej takega je pediatrinja omenila? Jaz pa sem bla tudi danes pri zdravniku, ker sem se v dobrem mesecu zredila za 6 kil in veke oz. kar cel obraz mi nekako zateka in sem malo posumila kakšno nabiranje vode oz. slabo delovanje ledvic, zdravnik je pa posumil na znižano delovanje ščitnice in golšavost. Malo mi je blo res čudno, da mi teža kljub odpovedovanju večerjam in sladkarijam ni šla dol ampak celo gor. Je rekel, da se kar pogosto zgodi, da pride po porodu do nekekšnega izpada delovanja ščitnice. No najprej sem rabla nekej časa, da sem premlela, zdaj sem pa že ok. Grem jutri v laboratorij, da vidmo kako hudo je, če sploh je to pol bomo pa že nekak naprej. Pf, mislim, da si ti tarnala, da ti teža nikamor ne gre. Nočem te strašit ampak, da si poglej vrat, če je kaj zatekel, ker če je slučajno pri tebi tudi prišlo do tega "izpada", je boljše, da ti začnejo čimprej zdravit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:49:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ima katera Madagaskar 2?? Ja jest! Sem začela gledat pa ni glih tolk dobra ko 1. del al sem bla pa jest preveč zaspana. bi mi ga lahko presnela in poslala prosim??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:51:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 No pri nas današnji dan tudi ni bil naklonjen zdravju. je prehlajen, Lovro je na zadnjem pregledu dobil napotnico za gastro in sem ravno danes dobila, da bo 17.2. hospitaliziran-karkoli že to pomeni. Moram še poklicat. To je zarad prekomernega polivanja in mu bojo najbrž kakšne preiskave naredili. Ima katera kakšne izkušnje, kaj pomeni, da bo hospitaliziran in kako zgleda ta kontrola kislosti-nekej takega je pediatrinja omenila? Jaz pa sem bla tudi danes pri zdravniku, ker sem se v dobrem mesecu zredila za 6 kil in veke oz. kar cel obraz mi nekako zateka in sem malo posumila kakšno nabiranje vode oz. slabo delovanje ledvic, zdravnik je pa posumil na znižano delovanje ščitnice in golšavost. Malo mi je blo res čudno, da mi teža kljub odpovedovanju večerjam in sladkarijam ni šla dol ampak celo gor. Je rekel, da se kar pogosto zgodi, da pride po porodu do nekekšnega izpada delovanja ščitnice. No najprej sem rabla nekej časa, da sem premlela, zdaj sem pa že ok. Grem jutri v laboratorij, da vidmo kako hudo je, če sploh je to pol bomo pa že nekak naprej. Pf, mislim, da si ti tarnala, da ti teža nikamor ne gre. Nočem te strašit ampak, da si poglej vrat, če je kaj zatekel, ker če je slučajno pri tebi tudi prišlo do tega "izpada", je boljše, da ti začnejo čimprej zdravit. da bo ostal v bolnici............ pa verjetno itak samo čez noč, za preiskave...........ali pa čez dan pa upam, da se tvoje zdravje kmalu uštima.........
< Sporočilo je popravil Me to you -- 4.2.2009 20:55:27 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:51:48
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz pa sem bla tudi danes pri zdravniku, ker sem se v dobrem mesecu zredila za 6 kil in veke oz. kar cel obraz mi nekako zateka in sem malo posumila kakšno nabiranje vode oz. slabo delovanje ledvic, zdravnik je pa posumil na znižano delovanje ščitnice in golšavost. Malo mi je blo res čudno, da mi teža kljub odpovedovanju večerjam in sladkarijam ni šla dol ampak celo gor. Je rekel, da se kar pogosto zgodi, da pride po porodu do nekekšnega izpada delovanja ščitnice. No najprej sem rabla nekej časa, da sem premlela, zdaj sem pa že ok. Grem jutri v laboratorij, da vidmo kako hudo je, če sploh je to pol bomo pa že nekak naprej. upam, da bo vse cool, no
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:52:51
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ima katera Madagaskar 2?? Ja jest! Sem začela gledat pa ni glih tolk dobra ko 1. del al sem bla pa jest preveč zaspana. bi mi ga lahko presnela in poslala prosim?? Pošlji mi naslov na ZS
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:54:11
|
|
|
|
Virtualna
|
Meta, zakaj pa ne pocakajo se malo s to hospitalizacijo, meni se zdi da je Lovro se premajhen, da bi bil tam v bolnici...pa saj ni stvar tako resna, ali pac? Se ne da pocakat vsaj par mesecev, da bo malo vecji oz. starejsi?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:56:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ima katera Madagaskar 2?? Ja jest! Sem začela gledat pa ni glih tolk dobra ko 1. del al sem bla pa jest preveč zaspana. bi mi ga lahko presnela in poslala prosim?? Pošlji mi naslov na ZS hvala...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:56:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 No pri nas današnji dan tudi ni bil naklonjen zdravju. je prehlajen, Lovro je na zadnjem pregledu dobil napotnico za gastro in sem ravno danes dobila, da bo 17.2. hospitaliziran-karkoli že to pomeni. Moram še poklicat. To je zarad prekomernega polivanja in mu bojo najbrž kakšne preiskave naredili. Ima katera kakšne izkušnje, kaj pomeni, da bo hospitaliziran in kako zgleda ta kontrola kislosti-nekej takega je pediatrinja omenila? Jaz pa sem bla tudi danes pri zdravniku, ker sem se v dobrem mesecu zredila za 6 kil in veke oz. kar cel obraz mi nekako zateka in sem malo posumila kakšno nabiranje vode oz. slabo delovanje ledvic, zdravnik je pa posumil na znižano delovanje ščitnice in golšavost. Malo mi je blo res čudno, da mi teža kljub odpovedovanju večerjam in sladkarijam ni šla dol ampak celo gor. Je rekel, da se kar pogosto zgodi, da pride po porodu do nekekšnega izpada delovanja ščitnice. No najprej sem rabla nekej časa, da sem premlela, zdaj sem pa že ok. Grem jutri v laboratorij, da vidmo kako hudo je, če sploh je to pol bomo pa že nekak naprej. Pf, mislim, da si ti tarnala, da ti teža nikamor ne gre. Nočem te strašit ampak, da si poglej vrat, če je kaj zatekel, ker če je slučajno pri tebi tudi prišlo do tega "izpada", je boljše, da ti začnejo čimprej zdravit. da bo ostal v bolnici............ Že, že ampak a lahko to pomeni, da bo tam samo par ur al v vsakem primeru vsaj čez noč. In če prav razumem tisti 23. člen mam jaz oz. moj itak pravico ostat z njim, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 20:59:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 No pri nas današnji dan tudi ni bil naklonjen zdravju. je prehlajen, Lovro je na zadnjem pregledu dobil napotnico za gastro in sem ravno danes dobila, da bo 17.2. hospitaliziran-karkoli že to pomeni. Moram še poklicat. To je zarad prekomernega polivanja in mu bojo najbrž kakšne preiskave naredili. Ima katera kakšne izkušnje, kaj pomeni, da bo hospitaliziran in kako zgleda ta kontrola kislosti-nekej takega je pediatrinja omenila? Jaz pa sem bla tudi danes pri zdravniku, ker sem se v dobrem mesecu zredila za 6 kil in veke oz. kar cel obraz mi nekako zateka in sem malo posumila kakšno nabiranje vode oz. slabo delovanje ledvic, zdravnik je pa posumil na znižano delovanje ščitnice in golšavost. Malo mi je blo res čudno, da mi teža kljub odpovedovanju večerjam in sladkarijam ni šla dol ampak celo gor. Je rekel, da se kar pogosto zgodi, da pride po porodu do nekekšnega izpada delovanja ščitnice. No najprej sem rabla nekej časa, da sem premlela, zdaj sem pa že ok. Grem jutri v laboratorij, da vidmo kako hudo je, če sploh je to pol bomo pa že nekak naprej. Pf, mislim, da si ti tarnala, da ti teža nikamor ne gre. Nočem te strašit ampak, da si poglej vrat, če je kaj zatekel, ker če je slučajno pri tebi tudi prišlo do tega "izpada", je boljše, da ti začnejo čimprej zdravit. da bo ostal v bolnici............ Že, že ampak a lahko to pomeni, da bo tam samo par ur al v vsakem primeru vsaj čez noč. In če prav razumem tisti 23. člen mam jaz oz. moj itak pravico ostat z njim, ne? ja. in to baje ful "skrivajo", da prišparajo denar...........packoni.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 21:01:04
|
|
|
|
meta21
|
Nič čveke, grem danes malo prej...nisem glih razpoložena pa še mojemu sem obljubila večer pod deko pred TV-jem Nočko!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?