Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:06:28
|
|
|
|
suzy85
|
jana jst mam še tud neki izpitov, ampak mi popoldne primanjkuje volje in časa! glede outlooka: maš vredu nastavljene POP in STMP strežnike? mene je zafrkaval, ker nisem mela pravih nastavitev! naty tvoj žan je že pravi dec s tem poganjalcem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:06:42
|
|
|
|
Taula
|
Hvala vsem za čestitke...že kar 9 mesecev imamo. Kako gre čas hitro, kmalu bo konec porodniške. Upam da mi podaljšajo zaradi RA, bomo videli. Glede službe..meni itak niso podaljšali, tako da bom iskala službo, ampak šele za septembra....v šolstvu. Vmes bom Ello imela doma, nato pa vrtec oz. varstvo v kolikor nas vrtec zavrne. Nas je kar veliko vidim ki bomo iskale nove službe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:14:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a bo šel Žanko v vrtec ali boste iskali privat varuško? Aja, ko smo ravno pri službah: koliko se vas bo odločilo za krajši delovni čas? Vem za tilči, kaj pa ostale? Zase vem, da si lahko polni delovni čas privoščim samo v domači regiji. Če bi šla delat v LJ, bi morala biti že zelo huda sila, da bi delala od 8h do 17h Če bom sploh dobila kakšno resno službo... Bomo videli, kako se bodo stvari odvijale. Ne, jaz se ne bom odločila za to varianto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:15:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Evo s temle sprehajalcem pa midva že hodva . Tuki je sicer parkiran, drgač ga ne bi mogla slikat , drgač ga pa js držim (ker gre mal prehitro), Žan pa že prav lepo hodi za njim. Sva prejle nardila že dva kroga čez dnevno . Žan. Še malo pa bo sam letal naokoli. Naša se kar za hojco prime in poriva Je sicer malo prenizka, ampak pravi da za hudo silo bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:17:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj bejbike! Sm prebrala sam zadnji dve strani, ker me hoče neki glava bolet pa grem ležat, dokler mali spančka. Drgač je šel današnji dan skoz brez da bi me poklical iz pediatrične, kar je dober znak. Danes naj bi prišli izvidi in če bi blo karkoli nujnega, bi klicali, če je pa tisto, kar je blo že prej rečeno, bom dobila pa samo po pošti. Tko da držte pesti, da je res vredu ... Sm vidla, da ste se pogovarjale o službah... js se tud psihično pripravljam, da se bliža konec porodniške . Očitno se bom spet furala do Celja, čeprav si sploooh ne predstavljam pa še varstva za Žana nimava . Tolk enih stvari je za preštudirat, da me mende glih zato boli glava ... da niso klicali iz pediatrične, tako da upam, da bo vse čim bolje!!!! Sem te, že mislim, da včeraj spraševala kje in kaj delaš glede službe, pa najbrž nisi videla. Se podpišem pod zgornje besede
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:18:17
|
|
|
|
špelin@
|
Taula, ja, težko je v šolstvu, ker moraš počakat na novo šolsko leto... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se kar za hojco prime in poriva Je sicer malo prenizka, ampak pravi da za hudo silo bo. Alja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:19:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla! Oj, oj Se malce na hitro javim. Pridna Pišem prošnjo in življenjepis, pa sem si vzela malo pavze Dobro napiši No, komentirala bom pa kasnej Te držim za besedo Anitka ma pa preveč časa! sem ga imela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:20:39
|
|
|
|
Taula
|
Ni mi nujno čakati, lahko bi šla delat aprila in delala do poletja. (če mi ne bi podaljšali porodniške), ampak sva se že prej odločila da bom doma, ker bi itak morala plačevati varstvo, kar pa ni poceni. Upam da najdem job za septem., najraje bi delala v redno OŠ, ali pa OŠPP. No ja, zbirčna ne bom, samo da neki najdem. Hočem pa polni delovnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:20:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi smo se okopali, da bomo lepi in dišeči jutri na pregledu. Jutri dobro opravite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:21:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
Čer bejbe, mi smo ok, Erazem že spi, tamala je pri mami....na šihtu je zaenkrat vse pod kontrolo in laufa tako kot mora...sem se že čist navadila. Brala nisem nič še za nazaj, sem vas prišla samo malo pozdravit....zdaj grem pa pod tuš....če bo potem še kaj energije pa pridem še kaj počvekat. Lep večer vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:22:00
|
|
|
|
Naty*
|
aurora ja je kr velik že tale naš pobč , grem čekirat zs . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a bo šel Žanko v vrtec ali boste iskali privat varuško? Upam na vrtec, ampak ga itak vzamejo šele s septembrom, do takrat pa nimam pojma kaj bomo ... vse je še v luftu. Glede delovnega cajta je pa res kriza ja. Če bom js delala normalno bom šla od doma ob pol sedmih, doma bom pa ob pol šestih . Ma si sploh ne predstavljam... tally Emiliji ga kr jutr pokaž, drug teden pa itak računam, da ga bo v živo vidla ! suzy naš mali je tud pravi glasbenik, čist je pa navdušen nad čuki ! Pravi dec je ane...kr prehitro rastejo ... Taula čestitke Elli za 9 mesecev ! Estrella pri nas je bla tud hojca aktualna.... bolj z zunanje strani, kokr notranje , zdej je pa tole očitno ratal kul. Prve par dni ni bil najbolj navdušen. Punce hvala za pesti, cel dan brez klica iz pediatrične, tko da zdej pričakujem pošto, da vidmo, kaj je na stvari . Grem večerjo nardit, ker moj kmal pride domov, pol pa pred tv. Lepo spite in vsem mirno noč!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:22:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 SS midve pa imava isto izobrazbo. A si že kaj delala v tem poklicu? Jaz sem imela samo prakso, nato pa sem se znašla v šolstvu. Kateri prašek za perilo uporabljate. Jaz sem do zdaj uporabljala Ariel, ampak je zelo drag in bi prešaltala na kakšnega cenejšega. Ali katera ve, če Rex dobro pere ali pa Ave? Jaz sem imela enkrat Rexa pa mi ni fajn dišal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:22:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Ni mi nujno čakati, lahko bi šla delat aprila in delala do poletja. (če mi ne bi podaljšali porodniške), ampak sva se že prej odločila da bom doma, ker bi itak morala plačevati varstvo, kar pa ni poceni. Upam da najdem job za septem., najraje bi delala v redno OŠ, ali pa OŠPP. No ja, zbirčna ne bom, samo da neki najdem. Hočem pa polni delovnik. Bomo stiskali pestke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:22:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Evo s temle sprehajalcem pa midva že hodva . Tuki je sicer parkiran, drgač ga ne bi mogla slikat , drgač ga pa js držim (ker gre mal prehitro), Žan pa že prav lepo hodi za njim. Sva prejle nardila že dva kroga čez dnevno . Iiiiiiiiiii kako luštkano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:23:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Čer bejbe, mi smo ok, Erazem že spi, tamala je pri mami....na šihtu je zaenkrat vse pod kontrolo in laufa tako kot mora...sem se že čist navadila. Brala nisem nič še za nazaj, sem vas prišla samo malo pozdravit....zdaj grem pa pod tuš....če bo potem še kaj energije pa pridem še kaj počvekat. Lep večer vam želim Čudovito je brati take fajn novice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:25:52
|
|
|
|
Taula
|
Naty ne boš dala vloge za podaljšanje porodniške? Glede na težave ki jih imate lahko poskusiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:26:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a bo šel Žanko v vrtec ali boste iskali privat varuško? Upam na vrtec, ampak ga itak vzamejo šele s septembrom, do takrat pa nimam pojma kaj bomo ... vse je še v luftu. Glede delovnega cajta je pa res kriza ja. Če bom js delala normalno bom šla od doma ob pol sedmih, doma bom pa ob pol šestih . Ma si sploh ne predstavljam... Zate je največji problem, ker ti vožnja na delo in domov vzame toliko časa Pa imaš kakšne šanse za podobno delovno mesto na kakšnem bližjem sodišču? Kakšni interni razpisi? Punce hvala za pesti, cel dan brez klica iz pediatrične, tko da zdej pričakujem pošto, da vidmo, kaj je na stvari . Glavno, da ni nič hujšega in niso klicali Žanko je borec in zmagovalec, pa saj to že veš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:27:18
|
|
|
|
*Tiana*
|
aja no, pa še nove mere: 8.500 g, 71,5 cm, 43 cm se mi zdi da smo med bolj majhnimi in lahkimi... ampak P ga je pohvalila, ker je tak srček .... suh pa itak sploh ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:27:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* aurora ja je kr velik že tale naš pobč , grem čekirat zs . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a bo šel Žanko v vrtec ali boste iskali privat varuško? tally Emiliji ga kr jutr pokaž, drug teden pa itak računam, da ga bo v živo vidla ! bom bom bo sam začudeno gledala in delala uuuuuuu uuuuuuuuuuuuu to skos dela ko ji pokažem slikice hroščkov , ja upam da se drug teden v živo vidimo Punce hvala za pesti, cel dan brez klica iz pediatrične, tko da zdej pričakujem pošto, da vidmo, kaj je na stvari . upamo na dobre rezultate Grem večerjo nardit, ker moj kmal pride domov, pol pa pred tv. Lepo spite in vsem mirno noč!!! nočko tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:27:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Čer bejbe, mi smo ok, Erazem že spi, tamala je pri mami....na šihtu je zaenkrat vse pod kontrolo in laufa tako kot mora...sem se že čist navadila. Brala nisem nič še za nazaj, sem vas prišla samo malo pozdravit....zdaj grem pa pod tuš....če bo potem še kaj energije pa pridem še kaj počvekat. Lep večer vam želim super da si se ulavfala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:29:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Čer bejbe, mi smo ok, Erazem že spi, tamala je pri mami....na šihtu je zaenkrat vse pod kontrolo in laufa tako kot mora...sem se že čist navadila. Brala nisem nič še za nazaj, sem vas prišla samo malo pozdravit....zdaj grem pa pod tuš....če bo potem še kaj energije pa pridem še kaj počvekat. Lep večer vam želim o bejba super da si se tako hitro ulavfala, pa sej kaj se mora ni težko a ne ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:29:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* aja no, pa še nove mere: 8.500 g, 71,5 cm, 43 cm se mi zdi da smo med bolj majhnimi in lahkimi... ampak P ga je pohvalila, ker je tak srček .... suh pa itak sploh ni lepe mere
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:32:34
|
|
|
|
*Tiana*
|
Hvala punce Za kdaj se pa menite za kakšen čvek....mogoče bi tud men zneslo...a mi lahko kera pošlje ZS, ko bo kaj dorečeno....pliiiiiissss
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:33:56
|
|
|
|
Taula
|
Jaz tudi vse zamudim, ko tako ''redno'' berem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:36:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala punce Za kdaj se pa menite za kakšen čvek....mogoče bi tud men zneslo...a mi lahko kera pošlje ZS, ko bo kaj dorečeno....pliiiiiissss mogli bi se pri Žanu dobit. Naty je neki omenjala drug teden, ti bom sporočila če se kej zmenimo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?