|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
4.2.2009 20:06:28   
suzy85
jana jst mam še tud neki izpitov, ampak mi popoldne primanjkuje volje in časa!

glede outlooka: maš vredu nastavljene POP in STMP strežnike? mene je zafrkaval, ker nisem mela pravih nastavitev!

naty tvoj žan je že pravi dec s tem poganjalcem! user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
4.2.2009 20:06:42   
Taula
Hvala vsem za čestitke...že kar 9 mesecev imamo. user posted image  Kako gre čas hitro, kmalu bo konec porodniške. Upam da mi podaljšajo zaradi RA, bomo videli. Glede službe..meni itak niso podaljšali, tako da bom iskala službo, ampak šele za septembra....v šolstvu. Vmes bom Ello imela doma, nato pa vrtec oz. varstvo v kolikor nas vrtec zavrne.user posted image  Nas je kar veliko vidim ki bomo iskale nove službe.user posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
4.2.2009 20:14:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naty*, a bo šel Žanko v vrtec ali boste iskali privat varuško?

Aja, ko smo ravno pri službah: koliko se vas bo odločilo za krajši delovni čas? Vem za tilči, kaj pa ostale?

Zase vem, da si lahko polni delovni čas privoščim samo v domači regiji. Če bi šla delat v LJ, bi morala biti že zelo huda sila, da bi delala od 8h do 17h user posted image Če bom sploh dobila kakšno resno službo... Bomo videli, kako se bodo stvari odvijale.

Ne, jaz se ne bom odločila za to varianto.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
4.2.2009 20:15:07   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

user posted image

Evo s temle sprehajalcem pa midva že hodva user posted image . Tuki je sicer parkiran, drgač ga ne bi mogla slikat user posted image , drgač ga pa js držim (ker gre mal prehitro), Žan pa že prav lepo hodi za njim. Sva prejle nardila že dva kroga čez dnevnouser posted image .

user posted image user posted image user posted image Žan. Še malo pa bo sam letal naokoli. Naša se kar za hojco prime in porivauser posted image Je sicer malo prenizka, ampak pravi da za hudo silo bo.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
4.2.2009 20:17:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Oj bejbike!

Sm prebrala sam zadnji dve strani, ker me hoče neki glava bolet pa grem ležat, dokler mali spančka. Drgač je šel današnji dan skoz brez da bi me poklical iz pediatrične, kar je dober znak. Danes naj bi prišli izvidi in če bi blo karkoli nujnega, bi klicali, če je pa tisto, kar je blo že prej rečeno, bom dobila pa samo po pošti. Tko da držte pesti, da je res vredu user posted image ...

Sm vidla, da ste se pogovarjale o službah... js se tud psihično pripravljam, da se bliža konec porodniške user posted image . Očitno se bom spet furala do Celja, čeprav si sploooh ne predstavljam pa še varstva za Žana nimava user posted image . Tolk enih stvari je za preštudirat, da me mende glih zato boli glava user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  da niso klicali iz pediatrične, tako da upam, da bo vse čim bolje!!!!

Sem te, že mislim, da včeraj spraševala kje in kaj delaš glede službe, pa najbrž nisi videla.

Se podpišem pod zgornje besedeuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
4.2.2009 20:18:17   
špelin@
Taula, ja, težko je v šolstvu, ker moraš počakat na novo šolsko leto... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Naša se kar za hojco prime in poriva Je sicer malo prenizka, ampak pravi da za hudo silo bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image Alja

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
4.2.2009 20:19:00   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ojla, ojla!

Oj, ojuser posted image user posted image

Se malce na hitro javim.

Pridna
Pišem prošnjo in življenjepis, pa sem si vzela malo pavze user posted image

Dobro napišiuser posted image

No, komentirala bom pa kasnej

Te držim za besedo

user posted image user posted image user posted image  Anitka ma pa preveč časa! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem ga imelauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
4.2.2009 20:20:39   
Taula
Ni mi nujno čakati, lahko bi šla delat aprila in delala do poletja. (če mi ne bi podaljšali porodniške), ampak sva se že prej odločila da bom doma, ker bi itak morala plačevati varstvo, kar pa ni poceni.user posted image  Upam da najdem job za septem., najraje bi delala v redno OŠ, ali pa OŠPP. No ja, zbirčna ne bom, samo da neki najdem. Hočem pa polni delovnik.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
4.2.2009 20:20:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Mi smo se okopali, da bomo lepi in dišeči jutri na pregledu. user posted image

Jutri dobro opravite

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
4.2.2009 20:21:14   
*Tiana*
Čer bejbe,

mi smo ok, Erazem že spi, tamala je pri mami....na šihtu je zaenkrat vse pod kontrolo in laufa tako kot mora...sem se že čist navadila.

Brala nisem nič še za nazaj, sem vas prišla samo malo pozdravit....zdaj grem pa pod tuš....če bo potem še kaj energije pa pridem še kaj počvekat.

Lep večer vam želim

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
4.2.2009 20:22:00   
Naty*
aurora ja je kr velik že tale naš pobč user posted image , grem čekirat zs user posted image .

Upam na vrtec, ampak ga itak vzamejo šele s septembrom, do takrat pa nimam pojma kaj bomo user posted image ... vse je še v luftu. Glede delovnega cajta je pa res kriza ja. Če bom js delala normalno bom šla od doma ob pol sedmih, doma bom pa ob pol šestih user posted image . Ma si sploh ne predstavljam...

tally Emiliji ga kr jutr pokaž, drug teden pa itak računam, da ga bo v živo vidla user posted image !

suzy
naš mali je tud pravi glasbenik, čist je pa navdušen nad čuki user posted image user posted image user posted image ! Pravi dec je ane...kr prehitro rastejo user posted image ...

Taula čestitke Elli za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image !

Estrella pri nas je bla tud hojca aktualna.... bolj z zunanje strani, kokr notranje user posted image user posted image user posted image , zdej je pa tole očitno ratal kul. Prve par dni ni bil najbolj navdušen.

Punce hvala za pesti, cel dan brez klica iz pediatrične, tko da zdej pričakujem pošto, da vidmo, kaj je na stvariuser posted image .

Grem večerjo nardit, ker moj kmal pride domov, pol pa pred tv. Lepo spite in vsem mirno noč!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
4.2.2009 20:22:11   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

SS midve pa imava isto izobrazbo. user posted image A si že kaj delala v tem poklicu?
Jaz sem imela samo prakso, nato pa sem se znašla v šolstvu. user posted image

Kateri prašek za perilo uporabljate. Jaz sem do zdaj uporabljala Ariel, ampak je zelo drag in bi prešaltala na kakšnega cenejšega. Ali katera ve, če Rex dobro pere ali pa Ave?

Jaz sem imela enkrat Rexa pa mi ni fajn dišaluser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
4.2.2009 20:22:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Ni mi nujno čakati, lahko bi šla delat aprila in delala do poletja. (če mi ne bi podaljšali porodniške), ampak sva se že prej odločila da bom doma, ker bi itak morala plačevati varstvo, kar pa ni poceni.user posted image  Upam da najdem job za septem., najraje bi delala v redno OŠ, ali pa OŠPP. No ja, zbirčna ne bom, samo da neki najdem. Hočem pa polni delovnik.

Bomo stiskali pestke user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
4.2.2009 20:22:52   
Anitka

user posted image

Evo s temle sprehajalcem pa midva že hodva user posted image . Tuki je sicer parkiran, drgač ga ne bi mogla slikat user posted image , drgač ga pa js držim (ker gre mal prehitro), Žan pa že prav lepo hodi za njim. Sva prejle nardila že dva kroga čez dnevnouser posted image .

user posted image user posted image user posted image Iiiiiiiiiii kako luštkano

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
4.2.2009 20:23:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Čer bejbe,

mi smo ok, Erazem že spi, tamala je pri mami....na šihtu je zaenkrat vse pod kontrolo in laufa tako kot mora...sem se že čist navadila.

Brala nisem nič še za nazaj, sem vas prišla samo malo pozdravit....zdaj grem pa pod tuš....če bo potem še kaj energije pa pridem še kaj počvekat.

Lep večer vam želim

user posted image user posted image user posted image Čudovito je brati take fajn novice user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
4.2.2009 20:25:52   
Taula
Naty ne boš dala vloge za podaljšanje porodniške? Glede na težave ki jih imate lahko poskusiš.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
4.2.2009 20:26:48   
špelin@

Upam na vrtec, ampak ga itak vzamejo šele s septembrom, do takrat pa nimam pojma kaj bomo user posted image ... vse je še v luftu. Glede delovnega cajta je pa res kriza ja. Če bom js delala normalno bom šla od doma ob pol sedmih, doma bom pa ob pol šestih user posted image . Ma si sploh ne predstavljam...
Zate je največji problem, ker ti vožnja na delo in domov vzame toliko časa user posted image Pa imaš kakšne šanse za podobno delovno mesto na kakšnem bližjem sodišču? Kakšni interni razpisi?

Punce hvala za pesti, cel dan brez klica iz pediatrične, tko da zdej pričakujem pošto, da vidmo, kaj je na stvariuser posted image .
Glavno, da ni nič hujšega in niso klicali user posted image Žanko je borec in zmagovalec, pa saj to že veš user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
4.2.2009 20:27:18   
*Tiana*
aja no, pa še nove mere:

8.500 g, 71,5 cm, 43 cm

se mi zdi da smo med bolj majhnimi in lahkimi... ampak P ga je pohvalila, ker je tak srčekuser posted image .... suh pa itak sploh ni user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
4.2.2009 20:27:20   
tally

aurora ja je kr velik že tale naš pobč user posted image , grem čekirat zs user posted image .

tally Emiliji ga kr jutr pokaž, drug teden pa itak računam, da ga bo v živo vidla user posted image !

bom bom  bo sam začudeno gledala in delala uuuuuuu uuuuuuuuuuuuu user posted image to skos dela ko ji pokažem slikice hroščkov user posted image user posted image , ja upam da se drug teden v živo vidimouser posted image

upamo na dobre rezultate

Grem večerjo nardit, ker moj kmal pride domov, pol pa pred tv. Lepo spite in vsem mirno noč!!!
nočko tudi vam

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
4.2.2009 20:27:41   
mafi

Čer bejbe,

Lep večer vam želim

user posted image user posted image user posted image user posted image super da si se ulavfala

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
4.2.2009 20:29:16   
tally

Čer bejbe,

Lep večer vam želim

o bejba super da si se tako hitro ulavfala, pa sej kaj se mora ni težko a neuser posted image ?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
4.2.2009 20:29:42   
tally

aja no, pa še nove mere:

8.500 g, 71,5 cm, 43 cm

se mi zdi da smo med bolj majhnimi in lahkimi... ampak P ga je pohvalila, ker je tak srčekuser posted image .... suh pa itak sploh ni user posted image

lepe mere user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
4.2.2009 20:32:34   
*Tiana*
Hvala punce user posted image

Za kdaj se pa menite za kakšen čvek....mogoče bi tud men zneslo...a mi lahko kera pošlje ZS, ko bo kaj dorečeno....pliiiiiissss user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
4.2.2009 20:33:56   
Taula
Jaz tudi vse zamudim, ko tako ''redno'' beremuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
4.2.2009 20:36:49   
tally

Hvala punce user posted image

Za kdaj se pa menite za kakšen čvek....mogoče bi tud men zneslo...a mi lahko kera pošlje ZS, ko bo kaj dorečeno....pliiiiiissss user posted image

mogli bi se pri Žanu dobit. Naty je neki omenjala drug teden, ti bom sporočila če se kej zmenimo user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?