|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
4.2.2009 19:07:06   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

SS midve pa imava isto izobrazbo. user posted image A si že kaj delala v tem poklicu?
Jaz sem imela samo prakso, nato pa sem se znašla v šolstvu. user posted image

Kateri prašek za perilo uporabljate. Jaz sem do zdaj uporabljala Ariel, ampak je zelo drag in bi prešaltala na kakšnega cenejšega. Ali katera ve, če Rex dobro pere ali pa Ave?

jst mam ariel coclor, in ga ne menjam za nič...sem mela tud Persil pa je bil ok, Rexa še nisem imela, Ave je pa zame do ku.rca.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
4.2.2009 19:08:14   
aurora28
Špelin hvala user posted image . A Blink je tekoči ali v zrnu in kakšna je cena.

Naty user posted image user posted image user posted image za Žana, je pa že velik fant user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
4.2.2009 19:11:10   
špelin@
Naty*, a bo šel Žanko v vrtec ali boste iskali privat varuško?

Aja, ko smo ravno pri službah: koliko se vas bo odločilo za krajši delovni čas? Vem za tilči, kaj pa ostale?

Zase vem, da si lahko polni delovni čas privoščim samo v domači regiji. Če bi šla delat v LJ, bi morala biti že zelo huda sila, da bi delala od 8h do 17h user posted image Če bom sploh dobila kakšno resno službo... Bomo videli, kako se bodo stvari odvijale.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
4.2.2009 19:11:42   
aurora28
Naty imaš zs. user posted image

Hvala Jana tudi tebi.

Gal je danes jedel fižol in zelo dobro prestal user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
4.2.2009 19:11:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

user posted image

Evo s temle sprehajalcem pa midva že hodva user posted image . Tuki je sicer parkiran, drgač ga ne bi mogla slikat user posted image , drgač ga pa js držim (ker gre mal prehitro), Žan pa že prav lepo hodi za njim. Sva prejle nardila že dva kroga čez dnevnouser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
4.2.2009 19:15:38   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, ko smo ravno pri službah: koliko se vas bo odločilo za krajši delovni čas? Vem za tilči, kaj pa ostale?

Zase vem, da si lahko polni delovni čas privoščim samo v domači regiji. Če bi šla delat v LJ, bi morala biti že zelo huda sila, da bi delala od 8h do 17h user posted image Če bom sploh dobila kakšno resno službo... Bomo videli, kako se bodo stvari odvijale.

Jaz se ne bom, ker mi bosta Gala pazila moja starša. Sicer pa komaj čakam, da grem delat, ker mi je že vse tečno. user posted image

A sem jaz enkrat zasledila Špelin, da si bila ti še pred Gregorjem doma in nisi delala?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
4.2.2009 19:22:18   
špelin@
Špelin hvala user posted image . A Blink je tekoči ali v zrnu in kakšna je cena.

Cene žal na pamet ne vem, je pa vsekakor ugodna user posted image Jaz kupujem dve vrsti praška (enega za belo in drugega za barvno), tekoči Blink mi ni tako ok.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
4.2.2009 19:25:00   
špelin@

Jaz se ne bom, ker mi bosta Gala pazila moja starša. Sicer pa komaj čakam, da grem delat, ker mi je že vse tečno. user posted image

A sem jaz enkrat zasledila Špelin, da si bila ti še pred Gregorjem doma in nisi delala?

Redne službe nisem imela, delala pa sem user posted image Pač takrat, ko je bila priložnost, v nosečnosti pa zelo malo, ja.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
4.2.2009 19:28:55   
Srčekgirll

user posted image

Evo s temle sprehajalcem pa midva že hodva user posted image . Tuki je sicer parkiran, drgač ga ne bi mogla slikat user posted image , drgač ga pa js držim (ker gre mal prehitro), Žan pa že prav lepo hodi za njim. Sva prejle nardila že dva kroga čez dnevnouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
4.2.2009 19:29:20   
Srčekgirll
Majcauser posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
4.2.2009 19:38:08   
aurora28
user posted image user posted image dobra je 

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
4.2.2009 19:42:43   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Majcauser posted image

user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 1562
4.2.2009 19:44:10   
tally

user posted image

o kolk je luškan, bi ga Emiliji pokazala sam že spi user posted image

bravo Žan user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
4.2.2009 19:46:53   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Pri nas tako lepo sonček sije, sma bile malo zunaj, sneg se kr topi, ker je ful toplo user posted image

Oh, daj meni malo sonca!!!

So me klicali iz službe, da velja s 1.2 36urni delavnikuser posted image  in to do konca julijauser posted image user posted image user posted image Seveda bodo poslali aneks k pogodbi. Ma kako izkoriščajo.

a pri vas tudi, al kaj? user posted image
kaj pa plača?
-10% ??

Ja , ampak 60eu bruto subvencionira država, tak da bo malo manj minusauser posted image

joj šit je tole s temi službami, a pri vas tudi?user posted image . jaz upam da pri nas ne bo nekih hudih pretresov, me je pa kr malo strah iskat novo službo, jo bom pa mogla.

ja hudič je tale kriza
user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
4.2.2009 19:49:25   
tally

Naty, jaz iščem načeloma za VII. stopnjo (saem dip.upravna organizatorka), ampak bi tudi kaj drugega sprejela, ker RES rabim službo user posted image

jaz bi tudi bila, če ne bi bila tolk lena za diplomo napisat user posted image

držim pesti, da najdeš dobro službo user posted image

< Sporočilo je popravil tally -- 4.2.2009 19:50:22 >

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
4.2.2009 19:53:42   
mafi
čeruser posted image

se še jaz mal javim sam bom vsake kvatro uletela ker mam dragija doma, pa Filip še ne spi.

grem mal za nazaj prebrat kokr se bo dal

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
4.2.2009 19:56:18   
mafi

Evo, mami bla pridnauser posted image in nardila Vidku snežakauser posted image :

user posted image user posted image

aaa ste luštniuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1567
4.2.2009 19:57:39   
Srčekgirll
Zakaj moški smrčijo:

user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
4.2.2009 19:58:13   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

dan

evo nas doma.user posted image stanovanje je suuupppeeerrrrr in komi čakam, da se preselimo. kakšnih vidnih napak nismo vidli, skrite se bodo pa pol pokazale, pa upam da jih bo čim manj. v torek imamo prevzem, potem oprema in se selimo. he he kolk se sliši simpl user posted image , jaz pa še vedno nisem izbrala kuhinjo. aja pa ena malenkost mi ni všeč, ploščice v kuhinji so oranžne, jaz sem pa hotla kuhinjo z malo rdeče barve user posted image
.

grem malo za nazaj prebrat ker mojadva spitauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
4.2.2009 20:00:48   
tally

jaz bom delala polni delovni čas, če bo dela seveda user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.2.2009 20:03:20   
mafi

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
4.2.2009 20:03:38   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Dajte mi povedat, a vaši  tudi tako palijo na reklame. Nia namreč strmi v tv cel čas reklam, zanjo takrat svet okoli nje ne obstaja  , pa lahko delaš kaj hočeš. V trenutku ko se reklame končajo, pa spet naprej, kot da nič ni bilo  , pa to ne moreš verjet, drugače še že kako risanko pogleda, ampak je kaj preveč tv ne interesira, reklame, ja to pa je druga pesem (aja pa družinski dvoboj  )

naša ne pali na reklame, ampak na glasbo - še posebej narodno zabavno! je čist pri miru, pa sam gleda!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.2.2009 20:04:24   
mafi

Soncnica Sandra ***, na katerih lokacijah pa iščeš službo? Sem tudi jaz začela čekirat situacijo user posted image  Odpira se mi sicer ena možnost za nadomeščanje, ampak žal samo za točno določen čas, ker gre dejansko le za začasno nadomeščanje user posted image

Od tukej pa do Pakistana user posted image

Ne, resno, iščem vse do vključno Ljubljane, samo kar ni javne uprave, Ljubljana odpade, ker mi itak ne bodo plačevali potnih stroškov.
Tako da več ali manj Škofja Looka in Kranj

upam, da jo najdešuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.2.2009 20:05:08   
mafi

Majcauser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.2.2009 20:05:44   
špelin@
Kar uporabna reč, če računaš, da ima delodajalec smisel za humor...

NAJBOLJŠI ZAPOSLITVENI OGLAS 1 Dobremu in perspektivnemu podjetju, pravičnemu šefu, dragemu vodji se ponujam, jaz človek, za delovno mesto:
  KANDIDAT ZA ZAPOSLITEV (m/ž)   Moje naloge: -       Prihajanje točno v podjetje (gužva je izziv, ne problem) -       Delati intenzivno in se pri tem počutiti več vreden (brez rednega pritiska nikoli-nisi-dobolj-dober) -       Sodelovati na pomembnih projektih, (brez, da mi šef prevzame idejo) -       Izkoristiti pol ure malice, (ob kateri je sendvič itak 2x večji kot ponavadi) -       Opravljanje dela, dokler le to ni opravljeno (lepo je iti domov, ko so zvezde na nebu)   Potrebna znanja in izkušnje: -       Končan magisterij, zaradi katerega,  (ja vem, vi imate samo srednjo – ampak imate izkušnje) vem, da nisem nadčlovek -       Več letno trpljenje pod nesposobneži
-       Nadurno garanje, ki ni bilo nikoli plačano -       Delovne izkušnje so kratke, saj veste: nimam izkušenj, ker nisem dobila delo, ker nimam izkušenj   Osebnostne lastnosti: -       vesela, sproščena, zadovoljna (ob pogoju, da nisem že prvo minuto nazjana, ker pač šef ponoči ni dobil kar bi želel) -       komunikativna (niso vse ženske blebetave) -       delovna, kreatvina, samoiniciativna   Kaj nudim: -       Dobrikanje, bedno smeškanje, sladkobne pripombe (o grdi novi kravati) -       Smejanje ob blesavih štosih -       Ploskanje in glasno odobravanje idejam, ki nikamor ne vodijo -       da sem fiksen strošek -       Strinjanje, da brez vas ne bi bilo firme - L'etat, c'est moi   Kaj pričakujem: Za svoje uspehe želim prejemati dostojno plačilo. Nismo se narobe razumeli. Malica in prevoz in delovna doba niso in ne morejo biti že vključeni v bruto plačo. Želim biti stimulativno nagrajena, vendar ne na način, da je rezultat  dosegljiv le,  če povabim na delo še mojo rodbino, in ne po osebni oceni, ki temelji na kakor-se-ti-sprdne sistemu.. Želim imeti možnost izobraževanja, vendar Kako dela kavomat ali Požarna varnost to ni to, želim edukacijo v pomenu besede.   Želim napredovati na podlagi svojih uspehov in ne čez 20 let, ker takrat vašega podjetja ne bo več in bom sama zamenjala že vsaj 5 šihtov.   Delo v prijetnem kolektivu in ne čoporju natripanih egotov in analnih vsadkov. V kolektivu, kjer se lahko zaneseš na sodelavca, predvsem pa na šefa.   In ja, če boste zadovoljni z mano, mi ponudite po 6 mesecih pogodbo za nedoločen čas, ne za to da vam bom breme, ampak da lahko vzamem ta kurčev kredit za 20 m2 garsonjero. In tudi za to, ja, ker enkrat želim biti mati in pač to je ****, sej vas razumem, me eno leto ne bo in jah, vi ste vlagali vame jest pa noseča (kako si že ti prišel na svet moron????).   Prijave sprejemam na e-mail: vasakandidatka@gmail.com ali po telefonu, če vam pa je neugodno me lahko zavrnete, neosebno, pisno (samo zbrišite že enkrat napačen priimek na začetku dopisa). Tisto, da me boste dali v bazo, pa  si nekam zataknite.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?