Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj bejbike! Sm prebrala sam zadnji dve strani, ker me hoče neki glava bolet pa grem ležat, dokler mali spančka. Drgač je šel današnji dan skoz brez da bi me poklical iz pediatrične, kar je dober znak. Danes naj bi prišli izvidi in če bi blo karkoli nujnega, bi klicali, če je pa tisto, kar je blo že prej rečeno, bom dobila pa samo po pošti. Tko da držte pesti, da je res vredu ... Sm vidla, da ste se pogovarjale o službah... js se tud psihično pripravljam, da se bliža konec porodniške . Očitno se bom spet furala do Celja, čeprav si sploooh ne predstavljam pa še varstva za Žana nimava . Tolk enih stvari je za preštudirat, da me mende glih zato boli glava ... da niso klicali iz pediatrične, tako da upam, da bo vse čim bolje!!!! Sem te, že mislim, da včeraj spraševala kje in kaj delaš glede službe, pa najbrž nisi videla. Priznam nisem vidla, ker nisem vsega prebrala . Kje delam - na sodišču, kaj delam - mam multifunkcionalno delovno mesto ... sodna uprava, kadrovanje, tajništvo, del računovodstva in še in še... za katero stopnjo delo pa iščeš? znaš mogoče slepo desetprstno (hitro) tipkat? no sej vem, da je RR kr dober trener ! nia pri nas reklame ne palijo . družinski dvoboj pa risanke v živ žavu, aja pa telebajski seveda . Naty, jaz iščem načeloma za VII. stopnjo (saem dip.upravna organizatorka), ampak bi tudi kaj drugega sprejela, ker RES rabim službo 10-slepo prstno tipkanje mi pa žal ne gre, ker se tega nismo učili všoli sem sicer ful hitra v tipanju, ampak tako zelo pa spet ne, da bi dosegla tisto kvoto udarcev, ki je potrebna za 10slepo prstno tipkanje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|