Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Mi je pa grozno, ko mi kdo reče...kolk si mršava ratala. Vsi mislijo, da je žaljivka samo, če rečeš, da je nekdo debel...men je to glih tko smotan. Čeprav se nimam prav nićč za mršasto...me to jezi. Ko bo mela kg kakor manekenke...se bom pa že sekirala...pa se ni za bat...dokler ob polnoči brskam po hladilniku, ker ugotovim, da sem lačna in da že od kosila nisem jedla Tina, razumem to - moja sodelavka je bila enkrat na službenem izletu tako žalostna, ko je slišala drugi dve, da se pogovarjata, kako bosta pa zdaj enkrat lahko vidli, koliko kaj ona (ta prva) poje - ker je precej suhica... Jaz zdaj kar imam bebo tudi nimam nekih želj po hrani. Moram prav pomisliti, ko me moj kliče iz trgovine, kaj bi se mi luštalo, da bi z veseljem pojedla. Poleti so to kaki sladoledi, zdaj pa mi nič kaj preveč ne diši. Saj jem, samo ne tako z njam, njam... Tko je pri Taliti,je tut mrsava,pa veckrat poslusam...sploh kaj je,ali jo stradas..in take bolne,mi prav tako ni vseeno. Tina ti se nic ne sekiraj,debela bos se lahko....glede kil pa tkole...se prehitro pride kaksna bolezen in nenacrtno shujsas,tako da,vazno da smo zdrave . Anja,ti se kar hitro pozdravi,da bos lahko velik na snegecu . Nered-ce jima slucajno ni blo vsec,naj pa onadva pospravita...se tko bi ti lahko tasca malo,ce je vidla,da ti ne mores zaradi Anje.
|