slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nič, moram iti - pospravljam, ker dobim obisk Pa ne povedat, da glih zadnji čas pospravljam nč bat...to se tud men dogaja...takrat, ko se kdo najavi dobiš adrenalin za pospravljanje in je koj tip top...drugače pa gre bolj počasi Ja, res, ja V par potezah je že dosti lepše - samo vprašanje, kaj se zgodi, če odpreš omaro Christy, jaz nisem na dieti, pa vseeno počasi izgubljam - iz bolnice sem prišla z 61 (+7), sedaj sem na +2, pa mogoče ne bi bilo slabo, če bi prišla na -3. MAlo gledam pri prehrani, ampak nič kaj posebej, tako v glavnem nimam časa jesti... Drugače se mi pa zdi bolj kot kg pomembna telovadba, da je neka forma, ne nujno zelo malo kg... Tako da jaz sedaj delam pilates, pa komaj čakam, da bomo spet vsak dan zunaj. Ko sem pred leti študirala v Angliji, sem se pa v življenju v najkrajšem času najbolj zredila. Prvi semester sem hodila vsak dan na fitnes in komaj držala kile, v drugem semestru pa nisem hodila in sem se v dveh mesecih zredila 10 kg (bila sem recimo odvisna od čokolade bounty). Potem sem pa udarila drastične ukrepe, ko sem prišla domov (diete, vsak dan 20 km pohod...), pa se ni kaj dosti poznalo. Potem sem to opustila, se nehala obremenjevati, šteti kalorije (s tem da sem si dopovedala, da ne more mene ena čokolada zasužnjiti )... in potem sem počasi v kakih 3 letih izgubila tistih 10 kg - ob par zahtevnih projektih, kot je državni pravniški izpit ipd. Počasi a za ziher... Zdaj pa imam spet to metodo, s tem da moram več telovaditi zaradi .