|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
4.2.2009 19:53:46   
Taanikaa
ja Tinč dobr si tole rekla-piškot eno minuto v ustih pa dooolgo časa na ritiuser posted image user posted image user posted image ..to si bom pa zagotov zapomnilauser posted image user posted image ..pa še res je šment..sej prej sem bla pa tok suha,so me ljudje spraševali če sem kej bolnauser posted image
pa glede Fb in netloga jst sem se kr skenslala,mene to ne pritegne sploh...pa sem mela v nastavitvah zrihtano da ne prejemam več mailov in sem za vsako ko so se punce med sabo menile na FB,jaz prejela mailuser posted image ..in tko sem imela na dan ful mailov..pa sem spet šla v nastavitve,pa spet odkljukala-da nočem več mailov,pa kak dan mir pol pa spet..kr neki se je fuzlalo..sploh pa če sem kak komentar oddala sem pol dobivale maile o komentarjih ki so bili dodani za mano in tko če sem rekle eni da je lepa njihova punčka sem pol dobivala maile kak so drugi devali komentarje za mano...men to ne sede,mi je brezveze,nimam časa jst za to,sem z malim cel dan,kuham,kej porihtam,grem ven,mal počvekam tle al s kako kolegico in dan mine tok hitro..

< Sporočilo je popravil christy -- 4.2.2009 19:59:01 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
4.2.2009 19:59:37   
lonapo
čeeeer

evo čist frišna fotka mojih mulčkov:

user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
4.2.2009 20:07:45   
lonapo
Didlinaa-jest mam tud 178 cm, pred nejcem sem imela 53 kg, zdej k sm pršla iz porodnišnce 73kg, trenutno 67kg ampak jih je še zmeri preveč. Tm okrog 60kg je glih kul. Dieta: manj žri.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
4.2.2009 20:11:56   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

čeeeer

evo čist frišna fotka mojih mulčkov:

user posted image

Sta pa res iz istega gnezda,pa kaka bratska ljubezen-iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

tina.................hitro pocartaj svojo malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je sedaj vse ok,vročine ni več,popoldne je čist zginla,tud tečko ni več,lepo je sam zaspal in sedaj spi,enej spi,maj se pa kopa,še pravljico prebereva in spat.Sem bla danes v knjižnici z nejkotom,sva pritrogala domov eno goro knjig,ko sem tam,bi kar vse prinesla domov.Glede kg pa ne bi nič komentirala,komaj čakam pomlad ,da začnem zunaj teči,pa bodo tud kile zginleuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
4.2.2009 21:52:21   
lunca14
No kaj pa je tole danes...............nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
4.2.2009 22:04:15   
Tina 28
sam resuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
4.2.2009 22:20:03   
lunca14
lahko noč tinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zate............

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
4.2.2009 22:51:39   
Tina 28
Lahko noččč  jaz sem šele Anjo uspela umirit...je bla sitna z vmesnimi poskoki energije....sam zaspati pa ni šlouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
4.2.2009 23:06:45   
Anonimen
Mi imamo jok in stok...Meri se ne spi.....user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
4.2.2009 23:09:40   
Tina 28
upam, da vam tud kmalu uspe...tole zvečer je smotano ane

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
4.2.2009 23:30:03   
Anonimen
zelo,sem se bala,da ni trebuscek,pa je bila samo tolk zaspana,ker ni sla pravocasno spat,pol pa ni in ni mogla....zdaj spi in upam da ne bo celonocnega zbujanja kot zadnje dni.
Gledam Petek13..buuuuuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3536
4.2.2009 23:31:30   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

zelo,sem se bala,da ni trebuscek,pa je bila samo tolk zaspana,ker ni sla pravocasno spat,pol pa ni in ni mogla....zdaj spi in upam da ne bo celonocnega zbujanja kot zadnje dni.
Gledam Petek13..buuuuuser posted image

Jaz pa grem kar spat....sem malo slabe volje in hčem, da se dan čimprej konča.

Uživaj v filmuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
4.2.2009 23:33:17   
Anonimen
Bom,sam kokice manjkajo,imam zato cipsuser posted image ,aja ne smem,ker ma nekaj vezo z ritjouser posted image user posted image ....pa lahko noc Tinauser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3538
5.2.2009 7:03:26   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Komaj sem se prebila čez vaše čvekanje user posted image user posted image user posted image user posted image , vse ste na FB zdaj

user posted image je skuhana, poleg vam pa še serviram user posted image

Komentirat nimam kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram vam povedati, da se Lara ponoči zbuja samo in izključno zaradi navade. Vedno se zbudi ob 0.00.  Včeraj sem jo pustila, da je  jokala ( po 20 min je zaspala nazaj brez dude), prav tako sem jo pustila danes ponoči ( jokala 12 min) in ob 6.30 še zmeraj ni bila full lačna user posted image user posted image
Bomo videli kako bo naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
5.2.2009 7:50:40   
Samsa
[

user posted image

Januar
23.1. - christy (taanikaa)

Februar
3.2. - *Mojca*
3.2. - Didlinaa
3.2. - RMRM
13.2. - lonapo

Marec
12.3. - nya
13.3. - Samsa
30.3. - D.anna 76

April
Maj
16.5. - beyba

Junij
1.6. - ninny
21.6. - polly80

Julij
17.7. - l.daisy
28.7. - sasa.vracko

Avgust
1.8. - alea01
1.8. - mtinca1
8.8. - Kaja08
28.8. - HEI

September
3.9. - aleksandra silvija
21.9. - she29

Oktober
31.10. - slovenka

November
3.11. - lunca14
8.11. - babysolza
9.11. - anaj22

December
7.12. - Cofijana
13.12. - kleopatra28
16.12. - *anamor*

Da ne pozabimo user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
5.2.2009 9:00:24   
lonapo
jutro, kje pa ste vse????

mi smo bli pa danes že ob 5.30 auf, pol se pa ni hotel več igrat v posteljci, pa je mal tulil, tolk da nas je vse zbudu, čez eno uro je frajer zaspal nazaj, mi smo pa vstaliuser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
5.2.2009 9:05:57   
polly80
Moram vam povedati, da se Lara ponoči zbuja samo in izključno zaradi navade. Vedno se zbudi ob 0.00. Včeraj sem jo pustila, da je jokala ( po 20 min je zaspala nazaj brez dude), prav tako sem jo pustila danes ponoči ( jokala 12 min) in ob 6.30 še zmeraj ni bila full lačna
Bomo videli kako bo naprej.

jutro,eto,danes bom pa še jaz to probala,ker nimam drugih idejuser posted image ,se je zbudila ob 23h,ob 0h,ob 1h,ob 2h,ob 3h....pa še vmes,pa spet drla,pa ji dam zizi,pa zaspi,ampak duda ne velja.jau,zdaj mi leze po postelji,se tolk požene za kako stvarjo,da morm pazit,da dol ne čunkne..user posted image
ste ful načvekale,nisem brala za nazajuser posted image

edin slikice lonapo sem vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
5.2.2009 10:12:25   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

tina28---kaj ti delaš reklamo za mojega moža??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti ti ti...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem obmesečnikom. Kaj je sploh kdo??'user posted image user posted image . Jaz kar pozabim čestitat. Najbolje, da čestitam za en mesec nazaj in za naprej..tako vsaj pozabim ne in enkrat na dva meseca to napišem in to je touser posted image user posted image ...zezam se

samsa- super za spanje...mislim, vsak daj je boljše in da bosta le tako furali naprej

lunca14- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vročine ne bo več

tina28- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vročina izgine

Drgač pa mi smo po starem. Jemo tako-tako....bolj žalostnouser posted image . Tečni nismo, tako da pomoje zobje še ne bodo. Imamo še zmeri samo 2zoba i nto že od novembrauser posted image .

hm...Še kaj? Ko se spomnim napišemuser posted image
fajn bodite

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
5.2.2009 10:31:14   
Samsa
Vsem, ki rabite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vam jih pošiljam ziljon ( za padec vročine, za večjo ješčnost...)

Babysolza a ti si že dobila avtosedež?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
5.2.2009 11:09:33   
slovenka
o, dobro jutro! Mi smo kar dobro spali - v primerjavi s prejšnjimi nočmi. Od 20.30 do 9h, vmes pa smo enih 4x dudo popravili in dvakrat jedli (ob 2.30 in ob 6h).

Alea, ja, ja, pazi se! user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
5.2.2009 11:09:39   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: christy

ja Tinč dobr si tole rekla-piškot eno minuto v ustih pa dooolgo časa na ritiuser posted image user posted image user posted image ..to si bom pa zagotov zapomnilauser posted image user posted image ..pa še res je šment..sej prej sem bla pa tok suha,so me ljudje spraševali če sem kej bolnauser posted image
pa glede Fb in netloga jst sem se kr skenslala,mene to ne pritegne sploh...pa sem mela v nastavitvah zrihtano da ne prejemam več mailov in sem za vsako ko so se punce med sabo menile na FB,jaz prejela mailuser posted image ..in tko sem imela na dan ful mailov..pa sem spet šla v nastavitve,pa spet odkljukala-da nočem več mailov,pa kak dan mir pol pa spet..kr neki se je fuzlalo..sploh pa če sem kak komentar oddala sem pol dobivale maile o komentarjih ki so bili dodani za mano in tko če sem rekle eni da je lepa njihova punčka sem pol dobivala maile kak so drugi devali komentarje za mano...men to ne sede,mi je brezveze,nimam časa jst za to,sem z malim cel dan,kuham,kej porihtam,grem ven,mal počvekam tle al s kako kolegico in dan mine tok hitro..

Christy, samo jaz imam pa nastavljeno, da mi samo za sporočila v inboxu pošlje mail, pa nimam problemov. Meni je kar fajn stran, sem našla nekaj ljudi iz tujine, s katerimi že nekaj časa nismo imeli stikov.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
5.2.2009 11:12:53   
Anonimen
danuser posted image

mi smo tudi prehlajeniuser posted image

Christy- jaz sem si v nastavitvah naredila, da ne dobivam nobenega sporočila na mail, sem pa res na začetku dobivala čisto vsako spremembo na mail

lonapo luštna fantka maš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
5.2.2009 11:18:02   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

danuser posted image

mi smo tudi prehlajeniuser posted image

Christy- jaz sem si v nastavitvah naredila, da ne dobivam nobenega sporočila na mail, sem pa res na začetku dobivala čisto vsako spremembo na mail

lonapo luštna fantka maš user posted image user posted image user posted image

daan...sam tole nahitrco,sem imela v nastavitvah da ne prejemam maile pa jih kak dan nisem pol pa spet,pa itak nimam časa za FB..pridno čvekajte,se tipkamo..papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
5.2.2009 11:24:52   
lunca14
ninny..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem za pikapoke,so zzzzzzeeeelo pomagale,je čisto zdrav,samo slinast fant,spali smo odlično,na prejšnje noči,sedajle je sam zaspal v posteljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................lepo čvekejte,mislim,res dejte kej čvekat,ne sam na FB visetuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
5.2.2009 11:43:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Didlinaa-jest mam tud 178 cm, pred nejcem sem imela 53 kg, zdej k sm pršla iz porodnišnce 73kg, trenutno 67kg ampak jih je še zmeri preveč. Tm okrog 60kg je glih kul. Dieta: manj žri.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta recept pri meni ne deluje, ker kile gredo kar še vedno gor.user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober dan in čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

Za bolančkane user posted image user posted image user posted image pa kar tako user posted image user posted image user posted image (za lepši dan)user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?