zverinca
|
Hej hej!! Jaz sem tudi bila danes končno malo zunaj z malim, samo bi rabla pa plavutke za voziček, ghhr, sem se prav namučila in natelovadla, da sva sploh en krog naredila. Nujno rabim sling! Hektorina jaz se te spomnim, sveda prov boga, da te je to doletelo.. kako ti pa uspe Aljaža porihtat, imaš kakšno pomoč? En za čim prejšnje okrevanje! Mene so po prvem porodu nenormalno bolele kosti, ampak ni bilo tako hudo, potem smo zamenjali jogi in začela sem telovaditi pa je bilo bolje. Sanja: sem že hotela pisat da pejdi k P, pa vidim da si že šla. Pri tako malih (do 3m) jih mora ob temperaturi nad 38 pogledat zdravnik, da ni kaj drugega kot viroza pri starših - navodila iz biltena 'moj otrok ima vročino'. Jernej je imel 3tedne nazaj 38.2 pa sem ga peljala pokazat, zbijati vročine nam pa ni bilo treba, je pa drugače 38.5 ravno meja za zbijanje. Sirup, svečka, obkladki na nogice in rokice, da ne pride do vročinskih krčev. telovadba: jaz vsak drugi dan naredim 20min pilatesa, ko imam čas - zvečer ko otroci spijo. S ponedeljkom, ko bo šla pa Nika, če bo šla, v vrtec, pa upam da bom uspela vsak dan zjutraj to odtelovadit, ker mi res paše se vsaj konkretno pretegnit. spanje: naš čmrlj čez dan bolj malo spi, zaspi takole popoldne za 2h, dopoldne pa bolj švoh no, pa saj raste, vse ga zanima, skoz se mora nekaj dogajat, pa jest seveda noči pa so zelo različne, včasih je na 2h, kakšno noč pa potegne tudi 4-5h spanja v kosu, kdo bi vedel kaj mu narekuje tak ritem. aha, ne saj vem, prebava.. če se čez dan dovolj pokaka potem ponoči spi, drgač ga zna ponoči tiščat, pa je treba skidat, ane 5ra, jaz sem pri Niki naredila v prvem mesecu 500 slik, hehe, sedaj pa pri Jerneju enostavno pozabim, pa mi je žal. No saj jih imamo par, ene 100 smo jih pa že naredili po mojem, samo res nisem tako pridna kot sem bila pri Niki... pasenje kravic: ja jih kar pase mu je fina telovadba, dokler zmore, potem se začne pritoževat , obrne se pa še ne... toliko zaenkrat, sedaj pa še kuhinjo pospravit do konca (a je treba povedat, da je mož po kosilu pospravil ) potem pa že večernji ritual - kopanje, umirjanje, in upam da spaaanje, pa mogoče še moja telovadba... lep večer in mirno noč!