zverinca
|
Dan!! remember me? jao, pri nas je noro, mali sicer priden, tamala je pa čist divja, malo ji je že dolgčas... Cipresa jaz tudi komaj čakam malo tišine doma no sej trenutno oba spita, zato sem lahko tukaj.... Popoldne se gremo pa sankat, slinga sicer še nimam, bom si pa malega v culo zavezala, z vozičkom ne bomo nikamor prišli, gremo pa malo ven, da se in jaz prezračim pa da se bo Niki malo dogajalo... IZVIRNO SPOROČILO: petruscha IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna kar se tiče telovadbe in hujšanja - edina telovadba je zaenkrat vozičkanje po mestu in keglove vaje. meni šele zdaj, ko sem nehala dojit, izginjajo kile in spet lahko oblečem stare kavbojke! No jaz sicer dojim,pa mi gre nekje 1 kila dol na teden- ampak še vedno pa ne dobim kavbojk na sebe , razen tistih, ki imajo elastan. mal pa po mal, sej bo, evo, elastične so že na riti... še malo IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA Slikanje kolkov- mi smo dobili napotnico in je rekla dr., da zdaj vse po vrsti pošiljajo na slikanje. Pred 3 leti, ko je bil naš Nejc dojenček, so pošiljali samo tiste, ki je blo to potrebno jaz pa imam ravo obratno izkušnjo: pred tremi leti je bilo obvezno, sedaj pa za Jerneja nisem nič dobila napotnice niti ni bilo treba široko povijati... Otika, pa glede na to da imaš nick po imenu psa - hehe, a tako te pa misliš da mami ne bo najdla, če se že spravi iskat? don't panic woman, a misliš da bi šla te iskat tu gor? aha, evo, Nika je že pokonci.. nič, fajn bodite!!