|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
3.2.2009 11:36:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

A je še katera dobila napotnico za pregled kolkov med 12 in 13 tednom?? Moj je namreč imel oceno kolkov pred odhodom iz porodnišnice 1A in ga tudi nisem široko povijala.

Jap ... naša je imela tudi oba kolka ocenjena z A1, pa smo dobili napotnico za slikanje kolkov ... baje je to čisto standardni postopek zdaj, da se pri 3h mesecih šeenkrat kolki prečekirajo.

(odgovor članu petruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
3.2.2009 11:47:39   
5ra_28
Jaz nisem dobila napotnice za slikanje kolkov, čeprav mi je znano da je pri treh mesecij ponovno. Imel pa je oba kolka 1A.

Blackcoffe ti si dobila to v MB P???

Kar se pa tiče telovadbe. Ravnokar sem na laptopu, malega pa Z NOGO ZIBAM v lupinici, user posted image ker je celo zaspal. Pa moram nogi kar menjavat, ker me že boli.

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
3.2.2009 12:13:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28
Kar se pa tiče telovadbe. Ravnokar sem na laptopu, malega pa Z NOGO ZIBAM v lupinici, user posted image ker je celo zaspal. Pa moram nogi kar menjavat, ker me že boli.

user posted image ... jaz tudi, samo da jaz voziček z nogo guncam sem in tja , pa me že prav mišice bolijo ... tolk o moji kondiciji user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
3.2.2009 12:44:11   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28
Ana Luna...ista kapica ja, pomoje imajo vsi naši malčki enake...hehehe. Pa si napisala, da je v zadnjem tednu dobil ful lička in bedrce. A ti si šla iz dojenje na AM, če se ne motim?? Misliš, da zaradi tega??!

verjetno bo tudi nekaj na tem. čeprav ful pazim, da mu ne dam preveč. če ne izprazni cele flaške, ga ne silim več, čeprav je zdravnica naročila obvezno minimalno dozo. pa tudi če postane lačen prej kot po 2 urah, poskušam z dudo malo zavlačevati ali ga kako drugače zamotim, da le ne bi preveč in prepogosto jedel. red mora bit! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
i ... ma tele moje zize so se za čisto neuporabne izkazale .

eh, sva že dve ...

A je še katera dobila napotnico za pregled kolkov med 12 in 13 tednom?? Moj je namreč imel oceno kolkov pred odhodom iz porodnišnice 1A in ga tudi nisem široko povijala.

mi smo imeli pregled kolkov po 6. tednu, ob rojstvu smo imeli 2A, šest tednov smo široko povijali, zdaj pa ni več potrebno. tudi dodaten pregled ni več potreben, vsaj tako so nam rekli.

kar se tiče telovadbe in hujšanja - edina telovadba je zaenkrat vozičkanje po mestu in keglove vaje. user posted image meni šele zdaj, ko sem nehala dojit, izginjajo kile in spet lahko oblečem stare kavbojke! user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
3.2.2009 12:44:51   
arupnik3
živjo
jaz pa mislem da se bomo dobro rekreirale ko bo šel ta sneg stran in bo posijal sonček in bomo šle z vozički okrog
kako dajete ve potem te vetrovne kaplce od koroških lekarn tko kot gor piše al ko malčke zagrabi
kaj kuhate
pri nas špageti toskanska omaka in solatka njami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
3.2.2009 12:46:57   
YOZIKA

Evo, danes imam spet malo časa, da se oglasim, po vseh teh virozah,ki smo jih preboleli..

Slikanje kolkov- mi smo dobili napotnico in je rekla dr., da zdaj vse po vrsti pošiljajo na slikanje. Pred 3 leti, ko je bil naš Nejc dojenček, so pošiljali samo tiste, ki je blo to potrebno

Bimba 80- praviš, da bi tvoja zadnje čase skoz jedla.. jaz sem imela podoben problem...in sem ga po enem tednu rešila po nasvetu svetovalke za dojenje zakar sem ji zelo hvaležna..Če te zanima si lahko prebereš..http://med.over.net/forum5/read.php?94,5247562

Otika- mi imamo voziček skozi v dnevnem prostoru in čez dan je naš fant skoraj vedno v vozičku.  Ko je buden gleda igračke, ki sem mu jih naštimala, ko je zaspan pa lepo zaspi, če je potrebno ga malo zazibam pa spet dalje spi. Zakon. Pa še skoz ga imam na očesu, ko kuham. Tudi zvečer ga v vozičku uspavam in zraven gledam TV, ati gre pa z Nejcem spat, tako da imamo vsak enega načez. Mi druagč vsi 4 spimo v isti sobi, drugače bi motli eden drugega. Ko bo pa Miha večji jih moram navadit, da bosta ob isti uri hodila spat,..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
3.2.2009 12:50:45   
arupnik3
no pri nas so bili kolki tudi 1A pa imamo pregled šele čez en mesec ampak vseeno široko povijam zihr je zihr
tudi jaz oblečem vse stare cunje samo kako kilco bi pa bilo dobr še dol spravt
no tudi moje joške so neuporabne ampak se ne sekiram

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
3.2.2009 13:00:23   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3
no mene zanima tiste ki ste na AM kero mleko uporabljate
jaz uporabljam aptimil vendar mi kar precej poliva in občasno tudi bruhne pa ko papa ji tko ob straneh vn teče a mislete da bi probala kakega drugega al kaj naj malo počakam bo pa user posted image jutri stara 2 meseca

mi smo začeli z novalacom, a smo zaradi ugodnejše cene poskusili aptamil. pa mu ni teknil. je bruhal, polival in ga zavračal. tako da smo spet na novalacu. kar pa se cene tiče - pri nas je res drag in dobi se ga samo v lekarni, se ga pa splača kupit v italiji ali avstriji. skoraj pol cenejši.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
3.2.2009 13:04:01   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

kar se tiče telovadbe in hujšanja - edina telovadba je zaenkrat vozičkanje po mestu in keglove vaje. user posted image meni šele zdaj, ko sem nehala dojit, izginjajo kile in spet lahko oblečem stare kavbojke! user posted image

No jaz sicer dojim,pa mi gre nekje 1 kila dol na teden- ampak še vedno pa ne dobim kavbojk na sebeuser posted image , razen tistih, ki imajo elastan.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
3.2.2009 13:05:13   
Vplanu
Otika: ena mamica iz Domžal išče družbo za telovadbo z dojenčki v zavodu Tamala. Dej poglej pod forum Domžalske mamice. Moram iti - paaaanika

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
3.2.2009 13:27:40   
blackcoffee
5ra_28:
Jaz nisem dobila napotnice za slikanje kolkov, čeprav mi je znano da je pri treh mesecij ponovno. Imel pa je oba kolka 1A.

Blackcoffe ti si dobila to v MB P???

ej, ne, napotnice nisem dobila, ti pa piše kdaj imaš kontrolo oz. slikanje. na IZVID POGLEJ, kjer ti piše sonografija kolkov pri rojenčku in dojenčku -spodaj pod tabelo, kjer imaš ocenjena kolka, piše Ultrazvočna kontrola čez 12 tednov, dne: takrat in takrat ob tej in tej uri.... v ortopedski ambulanti.
mi2 sva naročena v začetku marca! user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
3.2.2009 13:45:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA
Otika- mi imamo voziček skozi v dnevnem prostoru in čez dan je naš fant skoraj vedno v vozičku. 

Kaj a potem vsakič ko domou pridete čistite kolesa al kako? Ko ni kupov snega po pločnikih, in če ne pada dež sva bili midve vsak dan zunaj vsaj za urico, pa tut če je bil minus ... in se mi vsak dan sproti res ne da koles čistit ... bi bilo fino imet en voziček samo za po stanovanju user posted image ... aj, da tole omenim mojemu, bom spet poslušala pridigo, da kako so pa včasih zmogli celo brez vozičkov in to user posted image . Je pa sestra od mojega prakticirala pri tamalmu Zappa in lupinico gor ... saj je bilo fino, sam jaz Neže še ne bi dajala v lupinico kar tako ležat čez dan ... se mi zdi v košari bol komot.

Vplanu, evo sem se že javila pri 'domžalskih mamicah' user posted image .

Eto midve sva bili pa zdejle pol ure na balkonu ... ma so me mimoidoči malo čudno gledali kaj pri teh temperaturah berem zunaj revijo in guncam zraven voziček ... pomoje so mislili, a se mi je malo odpeljalo user posted image ... ah samo naši frišen zrak očitno paše in je zaspala, tak da sem jo sedaj samo v splanico zapeljala, kjer je okno na ventus odprto in v kombinezončku lepo spi naprej ... jaz si pa lahko zdajle kaj za jest vzamem ... jao sem že lačna, da mi kar kruli po trebuhu.

(odgovor članu YOZIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
3.2.2009 13:46:45   
zverinca
Dan!!

remember me? user posted image
jao, pri nas je noro, mali sicer priden, tamala je pa čist divja, malo ji je že dolgčas... Cipresa jaz tudi komaj čakam malo tišine domauser posted image
no sej trenutno oba spita, zato sem lahko tukaj....

Popoldne se gremo pa sankat, slinga sicer še nimam, bom si pa malega v culo zavezala, z vozičkom ne bomo nikamor prišli, gremo pa malo ven, da se in jaz prezračim pa da se bo Niki malo dogajalo...

IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

kar se tiče telovadbe in hujšanja - edina telovadba je zaenkrat vozičkanje po mestu in keglove vaje. meni šele zdaj, ko sem nehala dojit, izginjajo kile in spet lahko oblečem stare kavbojke!

No jaz sicer dojim,pa mi gre nekje 1 kila dol na teden- ampak še vedno pa ne dobim kavbojk na sebe , razen tistih, ki imajo elastan.

mal pa po mal, sej bo, evo, elastične so že na riti... še malouser posted image

Slikanje kolkov- mi smo dobili napotnico in je rekla dr., da zdaj vse po vrsti pošiljajo na slikanje. Pred 3 leti, ko je bil naš Nejc dojenček, so pošiljali samo tiste, ki je blo to potrebno

jaz pa imam ravo obratno izkušnjo: pred tremi leti je bilo obvezno, sedaj pa za Jerneja nisem nič dobila napotnice niti ni bilo treba široko povijati...

Otika, pa glede na to da imaš nick po imenu psa - hehe, a tako te pa misliš da mami ne bo najdla, če se že spravi iskat? user posted image don't panic woman, a misliš da bi šla te iskat tu gor?

aha, evo, Nika je že pokonci.. nič, fajn bodite!!user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
3.2.2009 13:52:13   
5ra_28

Bimba 80- praviš, da bi tvoja zadnje čase skoz jedla.. jaz sem imela podoben problem...in sem ga po enem tednu rešila po nasvetu svetovalke za dojenje zakar sem ji zelo hvaležna..Če te zanima si lahko prebereš..http://med.over.net/forum5/read.php?94,5247562

Yozika...ne odpre mi linka. A je pravi naslov. Ful me zanima in bi rada prebrala.

Končno smo trije:)

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
3.2.2009 14:56:33   
medika 13
pozdravljene ... kar lep čas me že ni bilo blizu ... smo imeli računalniški mrk user posted image

kolikor sem preletela vidim, da vsi lepo napredujete, pridni otročički user posted image
tudi midve lepo pridobivava na teži, danes zjutraj že 5190g, stare pa 8 tednov, je dobila podbradek in lička, da tudi mene že malo skrbi, da preveč je ... zato tudi jaz prosim za link Yozika ... hvala

spanje: zvečer imamo red ... hranjenje, previjanje 3x na teden kopanje, hranjenje in pančanaj okoli 8ih ... zaspi sama v svoji posteljiciuser posted image
čez dan imamo pa štalo, ful na rokah, nič spat, pa skoz se ji  more nekaj dogajat

sprehodi: sem vidla, da se nekaj nad vremenom pritožujete ... midve s kolegico prav uživava zunaj vsak dan, tudi danes, evo dokaz

user posted image

lepo bodite in pridno cartajte svoje user posted image

< Sporočilo je popravil medika 13 -- 3.2.2009 14:58:17 >

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
3.2.2009 15:57:53   
YOZIKA

Otika- mi imamo voziček skoz v stanovanju, ker smo bli veni samo eno parkrat in to brez vozička, pol pa viroze in grdo vreme,..  tako da nismo sploh še vozička ven vlekli. Drugače sem pa tudi razmišljala za kasneje ko bo lepše vreme, da bi blo dobro imet še en vozičekuser posted image , ker vlačenje vozička gor pa dol ne pride v poštev. Mogoče si ga pa sposodim od sestre.

5ra_28- skopirala sem naslov pa ne znam zakaj ni aktiven link. Kaj ve mogoče katera kako se to naredi?

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
3.2.2009 16:12:49   
YOZIKA
Bom probala še 1x skopirat

http://med.over.net/forum5/read.php?94,5247562

Medika13- sicer sem imela nekaj dni krizo z dojenjem, ker  sem mislila, da mi mleka zmankuje zaradi tega , ker je naenkrat začel veliko jesti in sem imela občutek praznih dojk

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
3.2.2009 16:28:45   
medika 13
yozika hvala za link ... ful zanimivo branje ... super nasveti

jaz sem na začetku dodajala občasno dopoldan in zvečer, sedaj še zvečer takrat ko se mi kao zdi, da ni mleka, pa se je mala ful zredila, zdaj pa nevem, če mogoče le ni odveč to AM

yozika a ti sedaj samo dojiš in nič več ne dodajaš?

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
3.2.2009 16:59:33   
arupnik3
yozika tablete tametil zelo pomagajo za nastajanje mleka mi jih je babca svetovala in sm jih jedla 14 dni mleka za izvoz potem pa mal čekiram navodila tam piše da ni primeren za doječe matere in nosečnice pa sm mela sicer mleka dovolj vendar te tablete pomagajo da greš lažje na wc in sem morala hodit ponoči tudi na 2 uri na wc tko da sm jih nehala jemat že zarad navodil in prebavnih težav tko da praši pediatra ali pa svojega zdravnika pa ti bo svetoval

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
3.2.2009 17:42:10   
*nina*
ahoj...pri nas je tudi bila danes še zadnjič patronažna in smo jo tehtale...mala je stara tri tedne in je pridelala 1100g...pridnica našauser posted image
v četrtek imamo prvič posvetovalnicouser posted image

glede previjanja: jaz jo moram široko previjati 3 mesece ker levi kolk še ni čisto razvit ...izvid 2A, pa mi je danes patronažna rekla, da mi je ni treba skoz široko previjat z dvema plenicama, da je lahko tud sam pamperska ali samo en plenica še dodatno, da radi pretiravajo.
naša ne mara širokega previjanja in zna kar fajn protestiratuser posted image itak je pa najrajši nagicauser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
3.2.2009 18:49:05   
teja*
Živjo punce.

Vidim, da ste zelo pridne s pisanjem, jaz pa sploh ne najdem časa, da bi šla sem gor pogledat. Nisem bla že blizu 3 tedne na Ringaraji. Nika pridno raste, ponoči kar lepo spimo (zvečer zaspi okrog 22.30 in se zbudi od 3.30 do 4.00, potem pa spet do 6.30), čez dan pa jokca pa spi, mal se pa smeji. Je tud mal prehlajena zadnji teden, je verjetno od očija staknila, k ima virozo.
Jaz tud delno dojim in dodajam novalac, čeprav je bla že pred 1 mesecem nad povprečno težo (5 tednov-4900 g), ampak sem pač povedala, da če je lačna, ji dam za jest kolikor hoče. Jutri imamo spet pregled, pa bom vidla, kaj bodo povedal.
Me pa nekaj zanima. Ali boste oziroma če so vam v ZD rekli glede cepljenja proti Rota virusu. Do jutri moram povedat, ali naročijo cepivo ali ne? Ker se 2 x cepi in je 1 cepivo 70 E, torej skupaj 140 E, zato ga nimajo na zalogi, ampak ga sproti naročijo. Z možem pa se res ne znava odločit, ali bi cepili ali ne? Kaj ve mislite?
Kolke pa tud me široko povijave. Je imela oba 2A. Sedaj pa ima samo še desnega, levi pa je že 1A, tako da imave kontrolo spet 17.2.

Hvala vam za odgovore in lepo se crkljajte.

Teja

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
3.2.2009 20:35:24   
Anonimen
Čer!

Wow ... vse je enkrat prvič ... kaj? ... Ja to, da sem tamalo dala ob 8ih budno v posteljico in ji prižgala zvezdico zaspanko in je zaspala ... niti jokca ni spustila user posted image ... bravo Neži ... Očitno se forsiranje tele večerne rutine res obnese user posted image .

Yozika, saj smo imeli tudi mi voziček do prvega sprehoda skos v stanovanju in je bila tamičkena čez dan večinoma v njem ... samo kasneje se mi je zdelo pa too much work, da bi ga vsakič gor v 1. štuk nosila pa prala kolesa ... samo glede na današnje izkušnje, ko jo je voziček nenormalno hitro pomiril, bom to ravno morala početi ... ah, vse da bo naše dete zadovoljno!!! user posted image

Zverinica, saj vem ... sam kaj ko se nicka ne da spremenit ... bom pa tvegala user posted image ... ja kar smejte se mi!!! user posted image

Nič grem (spet) likat.

(odgovor članu teja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
3.2.2009 20:47:38   
nanaa
Ojla,

mi imamo ravno jutri slikanje kolkov, sem tudi dobila napotnico, imeli smo tudi 1A.

Punce jaz sem dobila vročino, 38 zaenkrat, dej povejte kako jo naj najlažje zbijem, se bojim, da bi Hano nalezla, grlo me boli, kašlam pa sploh ne vem kje bi lahko to staknilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
3.2.2009 21:20:33   
YOZIKA

Zverinica- res sem mi zdi čudno , da zdravniki niso poenoteni glede slikanja kolkov

teja- mi tudi še razmišljamo glede cepljenja proti rotavirusu, imamo še do 10. februarja čas; ampak mislim, da ga bom jaz kar dala, glede na to da je tastarejši v vrtcu in tudi tamalega nameravam dat v vrtec

MEDIKA13- meni je zdaj v 2 dnevih  hb uspelo, da se sedaj ponovno polno dojimo,. Po prebranem postu svetovalke za dojenje sem se odločla, da ne bom nikoli več dodala nobenega dodatka. Ga bom raje večkar pristavljala za dojenje, kadar  bo to potrebno, saj mleko tudi sproti nastaja. Tega prej nisem vedela. Nikoli tudi ne bom več pomislila, da imam premalo mleka , saj če se je moj fant v 1 mesecu zredil za 1,3kg od porodne teže oz. 1,7 kg od odpustne teže, potem imam očitno mleka dovolj. Mleko pa ne more kar tako nehat nastajat oz.izginiti. Sem zdaj pametna, a?user posted image

A rupnik- pozanimala sem se za tablete tametil- to  so pravzaprav tablete proti slabosti, imajo pa stranski učinek, da pospešijo nastajanje mleka. Nekaterim to pomaga, nekaterim samo za nekaj časa, drugim zopet nič. Tablete ti lahko predpiše ginekolog ali pediater. Meni je moja G dala recept, tako da sem tablete dobila, ampak jih hb potem nisem potrebovala.Samo da so bile tablete doma, pa je blo OK. Tisti dan mi je mleko pospešeno začelo spet nastajat, ker smo se prejšnji dan in prejšnjo noč skoraj non stop dojili. Je blo naporno, ampak pomaga bolj kot kakšnekoli tablete.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
4.2.2009 8:59:26   
Vplanu
Ojla,
Spet prva - mislim no. Evo vsem ena dobra dišeča user posted image .
Jaz bom tudi našo začela danes zvečer malo prej dajat spat, ker je bila včeraj takaaaa koma, da je bilo joj. Ob pol desetih je pa zaspala kot top. Tko da, danes gre v posteljico ob devetih. Sem včeraj razmišljala, da pol ko se ura premakne bom pa čist boga, ko bo dejansko zaspala, če je sedaj ob 21.00 šele ob 22.00 - imam prav glede tega prestavljanja ure a ne? Mislim, da gre naprej. No v glavnem ta velika je na počitnicah pri starših od mojega. Ne morem verjeti kako mi je dolgčas po njej. Šele včeraj sem ugotovila, da mi ta navihana petletnica ful pomaga pri tamali - jo zabava, ko jaz pripravljam mleko, mi prinese stekl. s čajem, pripravi in pospravi pleničke, kaj prinese,....Uf, kdaj bo petek.
Mi imamo pregled kolkov - pri njenih 3 mesecih.Če je v porodnišnici vse ok, je potem ta pregled samo preventiven.
Včeraj me je skoraj kap - zjutraj dam pikici seveda svež bodi gor in je bilo OK. Čez dan ima itak non stop slinček gor, ker na vsake toliko časa bruhne pa slini se že (a se že kateri slini otrok????). Zvečer je bila pa ful mrzla, pa gledam na termometer in je kazal 24 stopinj. Pol jo pa slečem za kopanje in je imela pol prsnega koša zunaj - se pravi, da je čez dan zrasla al kaj??? Tako, da danes me čaka šoping v Pikapolonici - da ji kupim par novih bodijev - sem z njihovimi ful zadovoljna, ker se ne skrčijo veliko, ostanejo mehki, samo kar je napisano na etiketi se pa spere s prvim pranjem. Tako, da mi šaltamo na velikost 68. A katera ve, kje bi lahko kupila hlačke, ki imajo spodaj patent (da niso zaprte spodaj). Vem, da jih je imel H&M včasih - zdej jih pa nimajo več. Jaz dam moji nogavičke gor, čez pa copatke iz garna - ker se kar dosti poti v nogice.
Se tipkamo.

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.