|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
5.2.2009 18:11:11   
blackcoffee
evo mene z 2 urnega potepanja! sonce tako, jaz pa pozabim na špegle..  user posted image pleničke nič nisem dala na košaro - sem pustila, da se je sonce igralo s Thorom.

Ana Luna:
Blackcoffee, sem zmerla širino slinga - 78 cm.
Poskusi še, meni tudi na začetku ni šlo najbolje, pa še zdaj se včasih malo zakvačkam. Če je možno, pa si poglej video-filmček, kjer res nazorno pokažejo korak za korakom, kako namontirat to čudo

sem zdaj merit šla.. jaz sem si svojega sešila tak, da je blago duplo.. kr se mi je enojno zdelo pretanko.  široko pa je 70cm. mislim, da teh manjkajočih 8cm po moje nima velike vloge.. sj gre za sling. neki druzga bi blo, če bi ti cm manjkali kje drgje. ha ha ha..user posted image   al misliš, da ni ok in da mora bit taka širina??
ja, hvala ti, vidim bo treba še malo povadit. kr fora je v tem, da mi Thor bolj ravno leži - ne uslloči se tako lepo, kot imaš ti svojga Jaš-Maja not 'zmontiranega' user posted image ... in potem ima preveč stisnjeno glavico na prsnico.. in prav vidi se, da mu ni udobno. user posted image
poleg tega.. men se zdi tvoj črmrlček manjši pa jaz svojega zarad tega mogoče ne morem tak skupaj zložit. ne vem...  user posted image user posted image user posted image

5_ra - cool, daj poklič me prej, da ti ne bo treba pometat!!! lol

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.2.2009 18:12:09 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
5.2.2009 18:21:46   
blackcoffee
Vplanu:
Ojla,
Kva čmo zdej glede tele Madonne? Najbolj, da gremo vse - moške pa na kup, da bodo otroke pazili user posted image - a si predstavljate to zmedo - he he.

c c c..  user posted image
še dobro, da bodo takrat naši malčki že jedli tudi kašice.. in nam ne bo treba za vsak obrok servirat joške.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.2.2009 18:31:24 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
5.2.2009 20:29:16   
tanjush
Daktarin se menda dobi tudi brez recepta - se mi zdi, da so nam v Šoli za starše tako rekli.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
5.2.2009 21:01:16   
Ana Luna
blackcoffee, po moje ne bi smelo tistih 8 centi igrat bistvene vloge. user posted image ma ja, mal še povadi, sej bo ratalo, slej ko prej. drugače pa naš čmrlj sploh ni tako majhen, le slikci sta bili posneti par tednov nazaj. pa tut zdej kar podobno zgleda, sam večje. user posted image
aja, pa na seznamu 'rodile so' je pravzaprav narobe napisano ime našega sineta, pravo ime je Jaša Maj, sam jaz ne znam popravit.
evo, jašolin kliče ...

(odgovor članu tanjush)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
6.2.2009 6:31:02   
petruscha
Dobro jutro in eno user posted image ! Ali je še prezgodaj za user posted image !??

Sem imela dirke zdaj zjutraj, ker moj user posted image nikakor ni mogel kupčka podreti, pa zgleda da sem ga preveč premetavala sem ter tja in je revež mali bruhnil vse po meni. Ga dam v posteljico, jaz pa hitro preoblečt, ker sem bila vsa zalita z mlekom. Na kar zaslišim še neko ruženje in je user posted image spustil konkretno bombouser posted image user posted image , tako da sem ga morala še enkrat previti. Zdaj pa že panča spet v svoji posteljci, mami pa je čisto razčuta in straši že zgoda zjutraj po hiši.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
6.2.2009 9:09:04   
*nina*
hoj...pa sem si naredila največje sranje, malo sem samo enkrat dala spat zraven sebe in evo ga sedaj pa noče več v svoji posteljiciuser posted image da bi jo pa kar v posteljico dala in jo pustila da se joče mi pa srce ne pusti, se mi tako zasmili, sam bom očitno primorana to narediti, kaj bi pa ve naredile, saj vem moja napaka?

duda; jaz bi svojo rada navadila na dudo, ker če ne je drugače zelo rada na zizi, sam tok da se carta in tud na zizi zaspi, kupila sem aventove od 0-3mesece, pa se mi zdi da ji ne paše cucelj, kot da bi bil prevelikuser posted image katere mi svetujete za prve mesece?

previjanje...koliko časa ste čistile ritke z vodo in kdaj ste začele uporabljati vlažilne robčke?

no pa se je nabralo nekaj vprašanj, na katere res rabim nasveteuser posted image

Drugače smo pa fajn, čez dan brez problema, sam tole spanje zraven mene itd...šetamo tudi že na veliko in je tako super, da bi bila skoz zunajuser posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
6.2.2009 9:42:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

hoj...pa sem si naredila največje sranje, malo sem samo enkrat dala spat zraven sebe in evo ga sedaj pa noče več v svoji posteljiciuser posted image da bi jo pa kar v posteljico dala in jo pustila da se joče mi pa srce ne pusti, se mi tako zasmili, sam bom očitno primorana to narediti, kaj bi pa ve naredile, saj vem moja napaka?

Ne vem kaj bi ti svetovala ... Neža je zraven mene spala samo v P 2 noči, ker je bila tako drobcena, da sem jo morala greti še s svojim telesom. No in tisti 2 noči sem jaz spala vsega skupaj pol ure, tak da sem rekla, da to pa ne in takoj ko gretje pri meni ni bilo več potrebno, je spala v svoji posteljici in se ni nič upirala. Kaj pa če bi jo kak dan probala pri sebi uspavat in jo potem položila v njeno posteljico?

duda; jaz bi svojo rada navadila na dudo, ker če ne je drugače zelo rada na zizi, sam tok da se carta in tud na zizi zaspi, kupila sem aventove od 0-3mesece, pa se mi zdi da ji ne paše cucelj, kot da bi bil prevelikuser posted image katere mi svetujete za prve mesece?

Jaz sem ji najprej kupila tole dudico od Tommee Tippee:
http://www.tommeetippee.co.uk/product/natural_flex_cherry_soother_girl_0_m_/
in sem ji jo dala in jo je lepo cuzala, ampak so me okregali da ima prevelik cucelj in sem šla po drugo, tole:
http://www.tommeetippee.co.uk/product/closer_to_nature_cair_soother_0-3m_/
ki ima ful majhnega ... samo se je očitno tolk na taprvo navadila, da teh sploh zagrabit ne zna ... tak da ima zdaj v začudenje vseh, tisto s tavelikim cucljem user posted image .

previjanje...koliko časa ste čistile ritke z vodo in kdaj ste začele uporabljati vlažilne robčke?

Sem kupila Musteline vlažilne robčke samo če smo kje na poti ... doma bosta pa voda in vata pomoje kar skos zakon ... je najbolj naravno in najbolj poceni user posted image

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
6.2.2009 10:05:35   
5ra_28
Peteeek... jeeejuser posted image

Pa še sonček je. user posted image  Greva spet vozičkat.

nina...duda...jaz sem v torbi, ki se si jo kupila za na voziček, dobila Chiccotove stvari noter in je bila noter gumijasta duda, tista oranžna guma z velikim krogom zunaj. Pa jo je cuzal cel mesec, sam da je večkrat padla ven, ker ko je z rokicami opletal, si je vedno po tistem ringu vdaril in je duda odletela. Pa tudi ena se mi je zdela mal rizična, kaj če se kdaj ne najde, kje izgubi, bog en daj v atijevem avtu pozabi, pa bo panika. user posted image  Sem kupila kar sparove, Pretty baby, ima tsti ringec (ročaj), za dol potisnit plastičen, pa dve sta pakirani skupaj, pa ful poceni, pa ful ob koži, taki majhni po debelini. Pa je čist enako zadovoljen. Ko jo hoče jo vleče kot zmešan, ko pa je lakota, pa mu ne pomaga nobena duda, pa tud če je zlata. Jaz sem le pogledala, da poreklo ni Kitajska (je Nemčija), pa sem pač probala. Saj je več kot kak mesec itak več ne bo imel...se mi zdi. Ker ni nek duda odvisnik.

previjanje...jaz še zdaj malega umivam pri previjanju (brišem) s papirnatimi suhimi brisačkami, namočenimi v toplo vodo (tiste iz DM-a ali Müllerja), fina zadeva. Robčki so mu bili preagresivni. Se mi ne mudi, da bi probala spet robčke. Tudi če gremo kam na obisk, imam te suhe krpice, ker je načeloma vsepovsod voda. Ko bo pa toplejša pomlad ali poletje pa bom prešaltala na robčke, ker takrat bomo več zunaj in okrog.

spanje..mal se mi zdi čudno, da bi se že po 1x spanju drugje navadila. Sicer pa nikol se ne ve, kaj tem malčkom hodi po glavicah. user posted image
Naš mali je prva dva tedna spal v posteljici, potem pa cel mesec pri nama, ker sem se že komaj vstajala ponoči. Pa tudi to, da sem ga takrat (hitro) začela dajat na trebuščka in hrbet spat, ker na boku nikakor ni vredu spal. Pa sem ob vsakem zvoku vstala iz postelje in pogledala, če je bruhal. Zato je pristal v najini postelji, med nama.
Zdaj pa spi v svoji posteljici, vsaj večji del noči. Razen zgodaj zjutraj, ko ga podojim, ostane kar med nama, da se še mal pocartamo zjutraj. Saj vem, da bo mi mogoče kasneje žal, sam tak mi zdaj paše.
Kaj pa če jo prestaviš, ko zaspi??? Si probala?? Vso srečo.

Eno vprašanje...po kolikšenm času ste dobile odločbo o otroškem dodatku???user posted image

Grem se jaz pripravit, da šibava z vozičkom ven. Jaz sem se navadila, da zdaj na začetku (ko delam na minus KG) ful hitr hodim z vozičkom. user posted image  Včasih tak šibneva mimo kake druge mamice (ki je NA SPREHODU), da ona potem misli, da stoji. user posted image

lep dan

Končno smo trije:)

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
6.2.2009 10:32:28   
*nina*
pa saj ne da hoče sam pri meni spat, zaspi pri meni, pol pa ko jo dam v posteljico pa še nekaj časa spi pol pa začne neki kriliti z rokami in se zbudi, zadnje dni pa sploh noče zaspat pred polnočjo, zaspi tak za pol ure pol pa spet isto, mah bom probala danes malo potrpeti ob njenem joku, da se malo utrudi pol bom pa videla kako bo, ali bo zaspala ali neuser posted image če jo pa pustim v svoji postelji pa spi tak po 3ure, se zbudi jo nahranim in nazaj zaspi za 3ure..mah sej bouser posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
6.2.2009 10:47:13   
tinca123

Tudi sama sem naredila to napako, oz. smo jo oba skupaj. Ko je imel krče, sva ga začela dajat na trebuh, ker mu je bilo lažje in se je tako navadil spat. Seveda sva ga dajala na najino posteljo, da sva lahko bila zraven. Sedaj hoče skoz zaspati na trebuhu in tudi spati na trebuhu, ker mu to bolj odgovarja.... To pomeni, da ponoči zaspi na trebuhu in jaz ga gledam kake pol ure in nato prestavim - če rata. Včasih se zbudi in  "jovo na novo"!!! Poskusila sem vse možno, pa se ne da.

Tudi jaz mu dajem te Aventove in so mu super. Res jih ima rad. Na začetku, pa je malo rabil, da se je navadil.....morda res zaradi cuclja. Midva sva mislila da mu je pač roka ljubša?!user posted image

Po 3 tednu sva šla na robčke in jih super prenaša. Nisva še imela vnete ritke (hvala boguuser posted image ). Ko je pokakan, pa ga vedno operem z vodo, potem pa obrišem z robčkom (uporabljam od Nivea ali Johnsons). Niso mu odgovarjali pampers in še eni bolj neznani??? Ne spomnim se točno kateri

no pa se je nabralo nekaj vprašanj, na katere res rabim nasveteuser posted image

Drugače smo pa fajn, čez dan brez problema, sam tole spanje zraven mene itd...šetamo tudi že na veliko in je tako super, da bi bila skoz zunajuser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
6.2.2009 11:06:59   
Anonimen
... zaspi pri meni, pol pa ko jo dam v posteljico pa še nekaj časa spi pol pa začne neki kriliti z rokami in se zbudi ...

Ko si omenila tole kriljenje z rokami mi je prišel na misel en odstavek iz knjige o dojenčkih, ki sem jo brala ... no notri piše, da ko otroček še bolj narahlo spi, ga pogosto zbudijo lastni dražljaji, t.j. da pač čisto podzavestno zakrili z rokicami in ga potem to predrami ... no tako da knjiga svetuje, da otročka pač bolj tesno poviješ z dekico v štruco in pokriješ s kovtrčkom, da ima občutek, da se še vedno nekam tišči in da ne more kar tako zakriliti z rokicami. No mi smo to probali in tamala res bol mirno spi. Probaj.

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
6.2.2009 11:31:27   
*nina*
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

... zaspi pri meni, pol pa ko jo dam v posteljico pa še nekaj časa spi pol pa začne neki kriliti z rokami in se zbudi ...

Ko si omenila tole kriljenje z rokami mi je prišel na misel en odstavek iz knjige o dojenčkih, ki sem jo brala ... no notri piše, da ko otroček še bolj narahlo spi, ga pogosto zbudijo lastni dražljaji, t.j. da pač čisto podzavestno zakrili z rokicami in ga potem to predrami ... no tako da knjiga svetuje, da otročka pač bolj tesno poviješ z dekico v štruco in pokriješ s kovtrčkom, da ima občutek, da se še vedno nekam tišči in da ne more kar tako zakriliti z rokicami. No mi smo to probali in tamala res bol mirno spi. Probaj.

to bom pa probala, hvala tiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
6.2.2009 12:10:10   
nanaa
Ojla,

kako smo, jaz malo bolje saj je vročina padla, jupi, na pregledu za kolke je bilo vse ok, tako da ponovni pregled ni potreben. Pri nas jo devam kravce past sam se mi zdi da ji ni čisto nič všeč, se začne kar jokat saj dviguje glavo ampak všeč ji pa ni, jo moram dati večkrat.

Pri nas ima Nukovo dudo in jo je takoj sprejela, sedaj pa moram poiskusit kako bo s flaško, saj mi je prijateljica posodila Aventovo črpalko, da si kdaj spumpam, če bom kam šla pa ne vem kako ji bo drugačen cucelj všeč.

Trenutno tako spančka ji vrtim cd od Slavka Avsenika ml. - Sladko spančkaj in mi je tako všeč, da bi še jaz zaspala.

previjanje - jaz tudi uporabljam kar vodo in tiste robčke iz DM- ja TO- To al kaj so že, je rekla patronažna dalj časa bom tako bolje bo za njeno kožo, pravi da je v tistih osvežilnih robčkih sama kemija.

otroški dodatek - sem bila presenečena, v enem tednu smo dobili odločbo.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
6.2.2009 12:23:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa
previjanje - jaz tudi uporabljam kar vodo in tiste robčke iz DM- ja TO- To al kaj so že, je rekla patronažna dalj časa bom tako bolje bo za njeno kožo, pravi da je v tistih osvežilnih robčkih sama kemija.

Mi smo tudi začeli s to-to robčki, samo zdaj sem se pa navadila in hodim v Mulerja njihove beauty baby robčke kupovat, pa Pamperske, Aptamil, pralni prašek, itd. Ker imajo ful vredu in ceneje. Naprimer to-to robčki so v Pikapolonci 2.2€, v BC 1.6€, DMovi robčki so okoli 1.4€ (samo so v ful luškani škatljici user posted image ), milerjevi so pa 0.99€, pa ker gre tega hudiča v neomejenih količinah, se potem kar pozna, pa tut če moram na 14 dni v Ljubljano hodit user posted image .

Aj, sem huda na to vrem ... prejle nesem voziček dol, ko zgleda še kar fino vreme zunaj ... naštimam tamalo in jo nesem dol, odprem vrata ... in zunaj kar neki čudno rosi ... jo nesem gor, nesem gor voziček, greva na balkon, tamala že spi ko koma in po pol ure na balkonu začne neki sonček se kazat čez oblake ... user posted image ... zdaj naj kar lepo v spalnicoi pri priprtem oknu naprej spi .... naslednji otrok (če do njega pride) bo spomladanski al pa poletni, prav zares!!!

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
6.2.2009 12:36:59   
arupnik3
živjo
ja pri nas sonček da te kap
danes smo spali od 21h do 4h pa potem do 9h uhh je pasalouser posted image
zdaj spet malo spimo nekaj se kregamo v postelci mami je čokolado user posted image
jaz imam dudo od nuka
robčke od milerja
otroški dodatek sm pa dobila odločbo po 3 tednih
to je to popoldne greva z user posted image v šoping tamala bo doma pri tašči tko pač je
lep dan želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
6.2.2009 12:37:45   
ninica04

*nina*
- tudi jst sem od začetka mela malo pri sebi, ker se je skoz hotla dojit, pol se je pa čist navadla na našo posteljo. Samo potem je še tavelika kdaj prišla k nama spat, pa se mi je skor zmešalo, niti obrnat se nisem mogla. Pa smo dali malo v kinderpet, sicer je od začetka ful protestirala, pa me je gledala ko deveto čudo... pa smo ji dali dudo (sicer jo zna včasih vlečt tudi po eno uro - skor mi roka odpade ko ji jo moram devat user posted image user posted image ). Sam pol ko zaspi je pa kul. Pa tud taveliko smo navadli nazaj na svojo posteljo, tako da je hvala bogu mir user posted image user posted image . Probaj še z dudo in bit malo trmasta, pa bo.

duda-
mi malo dude od Nuka in eno od Aventa. Pa ji te od Nuka bolj odgovarjajo.

robčki - uporabljam jih samo če kam gremo ali pa res včasih ponoči ko se mi ne da vstat in jo kar na postelji previjem. Mam pa tiste iz Hoferja, so ful poceni, pa še pašejo ji.

otroški dodatek - še vedno čakam na odločbo, že pred 14 dnevi smo oddali papirje.

mam pa jst eno vprašanje - mala je fuuulll pikasta po obrazu, prav ful takih malih mozolčkov ma. No danes jih je še ene par dobila po vratu in prsih. A se to še vedno čisti koža, al bi lahka bla kaka alergija? Stara bo 1 mesec. Sem sicer par dni nazaj mela ful manijo na sladkarije in sumim to, tako da sedaj že dva dni nisem nobene sladkarije probala. Kake mate ve izkušnje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
6.2.2009 12:38:09   
tasa.m
Nina, drugače so fajn tudi dude od Mam, imajo eno prav do dveh mesecev, naša ni marala nobene, to pa kokr kdaj, zgleda, da bo eden tistih otrok, ki dude ne mara. Je bedno, če greš kam  in začne jokati, tako pa ji daš dudo pa je mer.
Mi umivamo tudi z vodo, tiste vlažilne robčke imam pa samo za izlete. Jaz kupujem tudi v Mulerju, ker je ful cenejše, če se mi pa slučajno ne da hodit v LJ, pa grem v DM.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
6.2.2009 12:47:46   
arupnik3
no zarad mazolčkov ane naša jih je mela ful po obrazku in dol mal po vratu in to se ji je koža čistila po 14 dneh je blo pa ok  no bla je stara tut neki čez 1 mesec pa se ji je še zmeri čistla zdej ma mal več kot 2 mesca pa je ok edino če pa ma pikice po telesu ji je pa prevroče 

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
6.2.2009 12:50:37   
JAPE
duda -Nuk
otroški dodatek: odločbe še ni

rdeča ritka: naša ima zelo vneto ritko. nobena kremica ne pomaga. ne vem, če ni kaj narobe s plenicami. Še nisem zamenjala plenic, uporabljam pampers (made in germany - kupljene v Milerju). Sploh ne vem katere druge naj kupim. Mogoče so krivi tudi robčki -Pampers sensitiv?? Jih pa vsakič, ne glede na to da so vlažni, pogrejem s toplo vodo.
Kje kupujete te suhe krpice, tudi v Milerju? Ali so ti robčki to-to tudi suhi?

pikice: tud naša jih je imela po obrazu in po vratu - in to fuuul. Pa smo ravno takrat imeli pregled pri P inje dala eno kremico - belobaza ( ki so jo zmešali v lekarni) in je takoj pomagala. Sedaj ima lepo kožico. Kremico pa je predpisala zato, ker je sumila alergijo. no, k sreči je bilo to samo čiščenje kože.

< Sporočilo je popravil JAPE -- 6.2.2009 12:57:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
6.2.2009 12:57:05   
ninica04

JAPE - moja je mela mal rdečo rito pa sem kupla kremico od Weleda, za ritko pa je takoj boljše. Glede robčkov sem pa že od veliko punc slišala da jim Pampers, ravno ti sensitiv ne odgovarjajo. Suhe krpice jaz kupujem v Milerju, so večje kot To to in boljše, so pa malo manj kot 1 EUR. Pa te robčke zmočim in obrišem in je super. Uporabljam pa tudi kar navadne pleničke, sem jih narezala da so manjše krpice, pa te zmočim in obrišem. Pa je tudi fajn.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
6.2.2009 12:57:53   
*nina*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

mam pa jst eno vprašanje - mala je fuuulll pikasta po obrazu, prav ful takih malih mozolčkov ma. No danes jih je še ene par dobila po vratu in prsih. A se to še vedno čisti koža, al bi lahka bla kaka alergija? Stara bo 1 mesec. Sem sicer par dni nazaj mela ful manijo na sladkarije in sumim to, tako da sedaj že dva dni nisem nobene sladkarije probala. Kake mate ve izkušnje?

moja isto in jaz tud sumim sladkarije, najbolj se ji pa vidijo ko jokauser posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
6.2.2009 12:59:36   
*nina*
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

duda -Nuk
otroški dodatek: odločbe še ni

rdeča ritka: naša ima zelo vneto ritko. nobena kremica ne pomaga. ne vem, če ni kaj narobe s plenicami. Še nisem zamenjala plenic, uporabljam pampers (made in germany - kupljene v Milerju). Sploh ne vem katere druge naj kupim. Mogoče so krivi tudi robčki -Pampers sensitiv?? Jih pa vsakič, ne glede na to da so vlažni, pogrejem s toplo vodo.
Kje kupujete te suhe krpice, tudi v Milerju? Ali so ti robčki to-to tudi suhi?

pikice: tud naša jih je imela po obrazu in po vratu - in to fuuul. Pa smo ravno takrat imeli pregled pri P inje dala eno kremico - belobaza ( ki so jo zmešali v lekarni) in je takoj pomagala. Sedaj ima lepo kožico. Kremico pa je predpisala zato, ker je sumila alergijo. no, k sreči je bilo to samo čiščenje kože.

meni je pomagala samo praška pasta, svetovna zadeva...pa sam z vodo sem jo umivala, pa rito je imela veliko na zraku in ne skoz v plenički. moji se je rita popravila v dveh dnehuser posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
6.2.2009 13:00:27   
tasa.m
JAPE, lahko ima vneto ritko od robčkov, to-to krpico so suhe, imajo jih pa tudi v mulerju (svojo znamko). Potem jih pa pomočiš v toplo vodo in obrišeš ritko, pa preden daš plenico gor, mora biti ritka suha, ker zaradi tega lahko tudi pride do vnetja.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
6.2.2009 13:05:00   
JAPE
O hvala punce za odgovore... bom moža danes poslala v nabavo!user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
6.2.2009 13:54:16   
Anonimen
Če katera ve kaj o tem ... http://www.ringaraja.net/forum/pregled-dojk/m_3770166/mpage_1/tm.htm#3770318

(odgovor članu JAPE)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.