5ra_28
|
Dobro jutro, Naš malček spet po rutini zaspal, ob 20h jedel, ob 20:30 že šlafi šlafi...Očitno mu CSI niso zanimivi... Ejte, zbudi se vsako noč točno ob 5:15 (včasih 5 minut prej) in ga napenja! Mal jamra, dudo vleče, ga dam nazaj na trebušček, prdi kot zmešan (še dobr da so sam glasni in nič smrdeči, še ne!! ), potem pa lahk papca. Mogoče je to, ker ponoči ne miga tolk kot podnevi, pa morajo plini ven. Pa se očitno so 5h zjutraj zberejo na maximum. Zanima me...ali se vaši malčki že znajo obračat ali pa past kravice (oz. že blizu pasenju kravic). Najin Tai (star 2 meseca in 2 dni) tako visoko dviguje glavo in že pol trupa, ko je na trebuščku, da sem v nedeljo rekla, da se bo v roku dveh tednov sam obrnil iz trebuščka na hrbet, ker se je že tako na stran nagibal. In glej ga gimnastičarja... Včeraj je bil na trebuščku, pa se obrnil na hrbet. Kako je gledal začudeno, ko je bil na hrbtu!!! Sem bila vesela, da sva bila oba z mojim zraven, da ne zamuja on takšnih napredkov. Bravo mali . Sem takoj šla v knjigico spominov vpisat datum (kjer se zapisuje..'vse kar naredi prvič'). IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 spanje: zvečer imamo red ... hranjenje, previjanje 3x na teden kopanje, hranjenje in pančanaj okoli 8ih ... zaspi sama v svoji posteljici čez dan imamo pa štalo, ful na rokah, nič spat, pa skoz se ji more nekaj dogajat Isto je pri nas. Se mora vedno nekaj podnevi dogajat okol njega. Cepljenje..midva ga ne bova. Slinjenje..moj se ne.. Slinčka pa ne uporabljam. Pa bi ga lahk, ker mi dost poliva zadnje čas. Ga preoblačim 100 krat na dan. Lepo bodite, jaz upam da ne bo dans dežja, ker se je sneg želepo stalil, da greva na sprehod. Upam na čist pločnik.