|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
4.2.2009 9:00:49   
petruscha
Dobro jutro zaspanke user posted image .

Mi smo bili danes ponoči zelo pridni. user posted image zaspal ob 20.00 in pančal do 03.00, pol pa naprej do 07.30.user posted image user posted image .  Zdaj pa se moram iti spravit učit, če ne bo huda urauser posted image user posted image .

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
4.2.2009 9:08:12   
petruscha
Kar se cotik tiče, sem nekaj stvari ža kar pospravila, tako da tudi mene čaka šoping za user posted image , ker bo kmalu čisto vse prerasel. Se bom kar zapeljala en dan v Celje ali LJ v H&M, pa v pikapolonico po ležalnik in BC po nekaj drobnarij. 

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
4.2.2009 9:11:57   
tasa.m
Dobro jutro še od mene,

mi smo spali vredu, v kompletu 6 ur in potem še 4 ure, zdaj se moram samo še jaz navadit za spanje, se kar zbujam na tri ure.
Pri nas je malo sončka posijalo, samo kaj ko so pločniki čisto zasneženi, da bi šli lahko kaj ven. Včeraj sem našo čebelo kar na belkon dala za 15 minut, tako da je bila vsaj malo na zraku.
Mi smo tudi dobili napotnico za slikanje kolkov, v bistvu je to čisto normalno, ker potanovem zdaj v porodnišnici slikajo kolke, včasih so jih pa samo pri 3 mesecih in še niso tega sistema ukinili (rabijo nekaj časa ta to uvedejo).
Naša ima občasno čisto zelen kakec, to je verjetno od črvičenja oz. kakšni krčki, in me verjento nima kaj skrbet.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
4.2.2009 9:16:16   
tasa.m
Vplanu, jaz sem jih kupila v H&M, v bistvu kot trenerkica, samo da je zgoraj bolj širok pas.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
4.2.2009 9:26:09   
5ra_28
Dobro jutro,

Naš malček spet po rutini zaspal, ob 20h jedel, ob 20:30 že šlafi šlafi...Očitno mu CSI niso zanimivi...user posted image user posted image

Ejte, zbudi se vsako noč točno ob 5:15 (včasih 5 minut prej) in ga napenja! Mal jamra, dudo vleče, ga dam nazaj na trebušček, prdi kot zmešan (še dobr da so sam glasni in nič smrdeči, še ne!!user posted image ), potem pa lahk papca. Mogoče je to, ker ponoči ne miga tolk kot podnevi, pa morajo plini ven. user posted image  Pa se očitno so 5h zjutraj zberejo na maximum.user posted image

Zanima me...ali se vaši malčki že znajo obračat ali pa past kravice (oz. že blizu pasenju kravic). Najin Tai (star 2 meseca in 2 dni) tako visoko dviguje glavo in že pol trupa, ko je na trebuščku, da sem v nedeljo rekla, da se bo v roku dveh tednov sam obrnil iz trebuščka na hrbet, ker se je že tako na stran nagibal. In glej ga gimnastičarja... Včeraj je bil na trebuščku, pa se obrnil na hrbet. Kako je gledal začudeno, ko je bil na hrbtu!!! user posted image user posted image  Sem bila vesela, da sva bila oba z mojim zraven, da ne zamuja on takšnih napredkov. Bravo maliuser posted image . Sem takoj šla v knjigico spominov vpisat datum (kjer se zapisuje..'vse kar naredi prvič').

IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

spanje: zvečer imamo red ... hranjenje, previjanje 3x na teden kopanje, hranjenje in pančanaj okoli 8ih ... zaspi sama v svoji posteljiciuser posted image
čez dan imamo pa štalo, ful na rokah, nič spat, pa skoz se ji  more nekaj dogajat

Isto je pri nas. Se mora vedno nekaj podnevi dogajat okol njega.user posted image

Cepljenje..midva ga ne bova.

Slinjenje..moj se ne.. Slinčka pa ne uporabljam. Pa bi ga lahk, ker mi dost poliva zadnje čas. Ga preoblačim 100 krat na dan.

Lepo bodite, jaz upam da ne bo dans dežja, ker se je sneg želepo stalil, da greva na sprehod. Upam na čist pločnik.

Končno smo trije:)

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
4.2.2009 9:29:10   
cebrca
Pozdravljene!

Imam 6,5 mesecev starega sinka in sva imela malo krize v dojenju zdaj pa sva na GH. Ostalo mi je še polovica škatle (450g) še originalno zaprto Milumil1. Ponucala ne bova, mi je pa škoda vreči stran!

Če katera potrebuje naj mi na ZS napiše naslov in ji pošljem po pošti, brez stroškov!

Pa priijetno cartanje vam želim še naprej!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
4.2.2009 9:32:47   
Vplanu
Tasa.m - ja, to je kot trenerkica. A si kupila pred kratkim in v katerem H&M (LJ?)?.
Naša se že obrne, ko pase kravice - prvič ji je ratalo ene 14 dni nazaj. Tako, da moram biti sedaj zraven ko dela te akrobacije, da ne pade ven iz igralnega centra. Me je skoraj kap, ko sem jo videla kako visoko dvigne zgornji del trupa. Včeraj ji je celo ratalo rokice premakniti. Jah, rastejo, rastejo tili naši čmrli.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
4.2.2009 9:37:32   
Vplanu
5ra_28 - hvala bogu za slinčke - drugače bi jo jaz morala tudi preoblačiti par x na dan. Meni so najboljši Pipi slinčki iz Pikapolonice, ker so taki okrogli in "ulovijo" bruhico tudi ob strani in zadaj - če seveda leži na hrbtu ji steče vse nazaj. Probaj. Bolje slinčke prati parx na dan, kot pa otroka non stop preoblačiti - sploh je problem če pri preoblačenju protestira user posted image .
Jaz tudi ne bom tamale cepila proti rota virusu.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
4.2.2009 9:39:37   
5ra_28
V planu...kolk pa je stara tvoja???

Jaz imam (no, moj mali. Jaz jih ne nosim) tudi trojne te hlačke, ki so kot trenirka, iz H&M, sam sem jih kupila še med nosečnostjo.

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
4.2.2009 9:57:01   
tasa.m
Jaz sem jih tudi kupila še pred porodom, sem jih pa tudi še zdaj vidla v Lj, mogoče jih še kaj filajo.
Naša še ne obvlada kravice, kar gleda kaj sploh hočmo od nje, tko da jo zdaj mal večkrat na dan probam položit na trebušček.
Pa verjetno jih imajo tudi v Marks and Spencer.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
4.2.2009 10:07:15   
martka
hoj še z moje strani!

naša punca je zelo pridno dete, bi lahko visela tu kar naprej... a je v budnem stanju ne dajem v gugalnik ali voziček (ga imam v stanovanju), jp, ga nosim gor in dol, pa kolesa perem... ampak jo imam v naročju ali leži na mojih stegnih in se pogovarjava... tv ne gledam z njo, pred rač, pa je tudi ne bi rada dajala.

tudi jaz bom morala uporabit slinček, zaradi polivanja. slini se ne, si pa tišči občasno prstke v usta in si drgne dlesen.

spi celo noč. ob 20h začne dremat... trdno zaspi okoli 23h, spi do 6h ali 6.30 in se naje ter spi do 9h.
zdaj je v naročju pri mojem atu, si pojeta ljudske pesmi - jaz pa kličem vam pozdrav!!

ven greva vsak dan

mleka imam dovolj, a sem članek kljub temu z veseljem prebrala

v 6t je imela 2,2kg+ in 7cm+ (rojena s 3010g in 49cm)
jaz sem v nosečnosti pridelala 8kg+, zdaj pa sem izgubila 11kg
ne telovadim, a bo treba...sama mlahavost me je- z izjemo rok, ki bodo kmalu take kot jih ima xsena- haha

hlače ji kupujem v HM, pravzaprav kar vse zanjo kupim tam, razen nekaj cotik v baby centru. jaz sem s HM zadovoljna. kupim pa večinoma body na preklop, ali pa brez rokavov in dam potem tanko majčko preko. zdaj nosi 62 in še tudi nekaj 56... pajace imamo samo za spanje.

kaka na tri dni, gostote ketchupa, barve gorčice.

mislim, da sem pokomentirala večino kar sem na dveh straneh prebrala, če nisem... jah pa drugič!

lep dan vam želim vsem!
pri nas je krasen sonček!!!user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
4.2.2009 10:43:12   
Anonimen
Jutro!

Prijeta noč je za nami user posted image .

A vaši se že okrog preobračajo??? Naša še nič ... kravice že fino pase, samo se po kaki minuti utrudi in se ji ne da več user posted image ... da bi pa nakazovala, da se bo kaj obrnila, pa še čisto nič ... edino opazila sem, da je ta teden začela ful rokice v usta nosit, tak da že počasi usklajuje koordinacijo gibov rok user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
4.2.2009 11:10:57   
_sanja_*
Zdravo!

Rabim pomoč. Mi lahko katera pomaga?

Moj Nal ima 38.5°C vročine. In zdaj ne vem kaj naj. Nekateri pravijo, da to še ni potrebno zbijati, drugi da mu moraš dati sirup ali svečke, spet tretji, naj ga peljam k pediatru, zavijem v brisačo namočeno v mlačno vodo, ipd... Pač popolnoma različna mnenja.

Ima katera s tem izkušnje?

Najverjetneje bom šla na posvet k pediatru, pa naj on pove, ali ga je treba peljati tja ali ne oz. kaj naj.

Lp, Sanja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
4.2.2009 11:15:33   
lonja
Daaaan,

evo mene spet po dolgem času....user posted image .

Manca trenutno pančka, ker sem jo zgodaj vrgla pokonc, k sva peljali ta starejšo princesko v varstvo. PA je treba mal nadoknadit user posted image . Drgač smo pa že od ponedeljka na ''počitnicah'' pri mojih starših, ker imamo user posted image  na službeni poti in smo bejbe same doma.

Včeraj smo uspešno dali čez slikanje kolkov in se znebili ta širokega povijanja, saj sta oba kolka 1A. Jupiiii. Se mi zdi, da je zdej nič ni v hlačah, ko nima več povijalke gor user posted image .

Imamo pa še vedno kar težave s krčki in to samo zvečer tam nekje ob pol destih zečne jokat in traja ene pol ure. Potem se lepo umiri, mal poprdka in zaspančka. Do zdej sem ji dajala kapljice gas bimbi, danes sem pa še te koroške naročila, ker se mi revčka res smili, k tko jokca. Jst sem nekaj časa mislila, da ji nagaja, ker jaz pijem mleko, pol je pa zadnjič en dan ni nič zvijalo, pa sem jaz ravno tist dan kr neki mleka spila. Tko da ne vem.

Temec se še nismo znebili, ampak mustela dela in mislim, da bomo tudi mi kmalu na konju.

Drug teden imamo pregled pri dveh mesecih, me prav znaima če smo že na 6 kilah user posted image . Aja, cepiti proti rota virusu jo bomo verjetno dali. Že zaradi ta starejše princeske user posted image .

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
4.2.2009 11:16:38   
Vplanu
Sanja: pokliči pediatra in ti bo on povedal kako in kaj. Verjetno ga boš morala peljati tja, ker je še premajhen, da bi sama zbijala vročino. Verjetno pa boš dobila svečke.Javi kako in kaj.

Zadnjič je mislim, da Kavica nekaj pisala o čiščenju oblok po jezičku. Včeraj sem bila v Mullerju in tam prodajajo tako cunjico (naprstnik) iz blaga, da lahko dojenčkom brišeš obloge iz jezička in umivaš dlesni. Sem kupila in je prav fajn zadevca (moraš pa prej prekuhati). Naša sicer nima oblog ampak ji je pa ful pasalo, da sem ji malo dlesni masirala in dejansko bolj nagajala po jezičku.
Moram v H&M preverit glede teh hlačk - prejšnji teden jih niso imeli. Je pa res, da tiste fajn stvari, ki jih naložijo na polico v trenutku izginejo (jih pokupijo). Res so fajn te hlačke, ker naša v tistih "žabicah" ful opleta.
Se tipkamo.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
4.2.2009 11:16:48   
katja_p
Sanja, dej poklič v posvetovalnico, pa ti bodo povedale.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
4.2.2009 11:21:32   
katja_p
Punce, js vas ne folgam več brat ... dejte se mal umirit user posted image

Temenca: mi imamo kr problem s tem. Mi je patronažna rekla, naj jo ful namažem z oljem in pustim čez noč s kapco. Pa je pomagalo na tistem delu pr vrtincu, zdej ima pa še po sprednjem delu glave, nad čelom user posted image  Groza. Dans ne bom še nč kupovala, ker imamo jutri posvetovalnico in bom vprašala. Tud za suho kožo na obrazu.

Držanje glavice, obračanje, kravice: naša glavo drži že ful pokonci, ko podira kupčke se ne nasloni več na ramo. Če jo dam na trebuh se pa še ne zna ful dvignit. Še nima tolk moči oz. ne ve, ktere mišice bi uporabla - kr z nogami maha user posted image  Jo morm večkrat dat na trebuh - je zlo redko tako. Se pa obrne iz boka na hrbet, ko klati z rokami in nogami user posted image

Spanje: še vedno se zbudi enkrat ponoči (okol 2), pol je pa mir do nekje 6.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
4.2.2009 13:16:33   
hektorina
Pozdravljene mamice! Nazadnje sem se oglasila, ko nas je bila še velika večina user posted image ! Danes je natančno dva meseca, odkar sem dobila svojga sončka Aljaža. Sem pa zato plačala kar veliko cenouser posted image . Imela sem namreč zelo težek porod in pri tem "fasala" simfizolizo. Ja, predvidevam, da ne veste kaj je to. Saj je hec, da še v bolnici niso vedeli, kaj je narobe z mano. Rodila sem v četrtek, v petek pa nisem mogla niti hoditi, niti sedeti, še najmanj pa se obrniti v postelji! Pol pa na slikanje in ja, razmik medeničnih kosti... Boli ko sam user posted image . Pri porodu mi je moj sonček, ki je obtičal pri izhodu razmaknil medenične kosti, tam nekje po 80 potisnem popadku. Danes je že za spoznanje boljše. Lahko hodim, kolko tolko. Težje sedim in vstajam iz postelje. Pa je menda to zdravljenje kar dolgotrajno. tam nekje 6 mesecev. pomaga pa le počitek in medenični pas. Glede na to, da sem bila prve tri tedne na berglah, sem sedaj že kar super. Ker res ZELO težko sedim sem vas do sedaj bolj površno prebirala, upam pa da bo sedaj vedno bolje in bom lahko tudi kaj čvekala tukaj z vami.
Res sem vas ZELO pogrešala in upam, da se ne rabim predstavljat na novo in se me katera celo spomni še iz onih pred decemberskih dniuser posted image . Sem pa vesela, ker vidim, da lepo rastete, cartate in nasploh uživate v svojih novih vlogah. Jaz le delno dojim in ker nisem uspela prebrati vseh "čvekic" me zanima ali še katera od vas delno doji. Pravzaprav je to ob vseh bolečinah, ki sem jih pretrpela pravi uspeh, da nam je ratalo vsaj to! saj ne da jamram, ampak res bi rada polno dojila. če pa ne gra, pa pač ne gre. je tudi tako super! Sem se razpisala punce! Lep pozdravček VSEM in ogromno sončnih dni!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
4.2.2009 13:24:44   
Anonimen
Za Ljubljnčanke in tiste iz okolice ... tole sem dobila na meil od vaditeljice tečaja masaže za dojenčke in če vas zanima si preberite ... res je fajn!!

Živjo vsi!

Eni že veste, eni boste pravkar zvedeli, se podajam v nove vode, delovne vode. Pravkar bom diplomirala za Instruktorico masaže za dojenčke ( CIMI- Certified Infant Massage Instructor) pri mednarodnem združenju IAIM- International Acossiation of Infant Massage in ker gre dober glas v deveto vas sem se obrnila tudi na vse, ki vas poznam, da pošljete ta mail naprej potencialnim tečajnikom. To so mamice in očki z dojenčki od 0-12m.
Začela sem se ukvarjati z masažo za dojenčke, vendar je tukaj filozofija našega združenja malce drugačna; dojenčkov ne masiram jaz ampak starši sami. Tako imam tečaje v Ljubljani ( za 1x ) DEVI yoga CENTER Na Bobenčkovi ulici na Viču.
Tečaji zajemajo 5x obisk 1x tedensko po 60-90 min. Na tečaju se učimo masirati otroka, spodbujamo primarni, negovalni dotik, odpravljamo oz. lajšamo krčke, pospešujemo prebavo, se pogovarjamo o različnih zanimivih temah, ki nam pestrijo življenje z dojenčkom.
Zakaj masaža dojenčka:
- prijeten način sporazumevanja z dojenčkom ter pristen DOTIK ( nurturing touch)
- sprošča napetost in izboljša dojenčkovo počutje
- otrok se počuti ljubljenega
- pomaga pri boljšem spancu in vzpostavljanju bioritma
- krepi imunski sistem
- Izboljšuje imunski sistem, elastičnost koze, mišični tonus
- uravnava dihalni sistem
- olajša marsikatero bolečino pri rasti ( zobje...)
- omogoča boljše spoznavanje dojenčka pred verbalnim sporazumevanjem
- spodbuja in bogati starševstvo
- spodbuja in poveča večje sproščanje hormona oksitocin ( hormon, ki pomirja in zvišuje bolečinski prag)
...in se mnogo drugih.

Za 1x se nimam svojega marketinškega materiala, zato sem se obrnila na vas.
Sem pa članica angleškega združenja IAIM, šolanje sem, diplomo bom opravila v Londonu na sedežu združenja.
Več podrobnosti o masaži in združenju pa tule:
http://www.iaim.org.uk/

Opravila sem že dva volunterska tečaja (14 tečajnikov dojenčkov s starši), ki sta bila med drugim tudi pogoj za pridobitev diplome.

Če imate med poznanimi, kakšne dojenčke ali če jih imate sami, prosim če jim fwd-jate ta mail ali pa jih osvestite ;) .
Vljudno vabljeni na tečaj. Cena tečaja je 85 €. Pričetek naslednjega tečaja je 23.02.2009 ob 11:30 uri v prostorih DEVI centra.

Moj GSM je 041 790 415, mail pa tjasa.kocevar.d@fuga.si
Torej prijave na oba kontakta!

Lep pozdrav in hvala!

Tjaša

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
4.2.2009 13:28:49   
Anonimen
Hektorina en velik objem user posted image zate in upam da bo šlo hitro na bolje. Pa da vama dojenje na polno zalaufa ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
4.2.2009 13:53:43   
žabic@
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m
Naša ima občasno čisto zelen kakec, to je verjetno od črvičenja oz. kakšni krčki, in me verjento nima kaj skrbet.

Če ima samo občasno zelen kakec, pol verjetno res ni panike. Če pa ga ima konstantno, pa je lahko to zaradi tega, ker ne dobi dovolj hrane. Tako se je namreč zgodilo pri mojemu.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
4.2.2009 14:49:51   
5ra_28
Hektorina , pozdravljena...me veseli, da gre na boljše, čeprav sem mislila, da bo šlo to okrevanje hitreje!

Punce..medve sva bili namreč skupaj v sobi v P in da vam povem kapo dol za vse bolečine in probleme, ki ji je fasala. user posted image

MIdva sva pa iz dooolgega spregoda.user posted image Dve uri in pol sva šetala, ful je toplo in sonček ful sije. Pred dvema dnevoma snega kot pr norcih, zdaj pa se vse topi. Za jutr pa pripravite vozičke, ker je napovedanih do 10 st C.

Me kar mal noge bolijo, priznam. Siver pa po dveh urah in pol hoje me lahk, a ne??!!user posted image

(odgovor članu žabic@)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
4.2.2009 14:54:17   
5ra_28
Sanja, pokliči pediaatra.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
4.2.2009 14:58:56   
_sanja_*
Ja, pediater je rekel, da se moramo prit pokazat. Ob 5h mamo uro, potem vam pa javim.

Hvala.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
4.2.2009 15:18:42   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Zanima me...ali se vaši malčki že znajo obračat ali pa past kravice (oz. že blizu pasenju kravic).

Ja tud naš že kravce paše, samo je že pred dobrim tednom, pogruntal da se lahko obrne nazaj na hrbet in je bil čist happyuser posted image . So pravi akrobati ti naši malčki user posted image . Jaz imam vedno nekje blizu fotoaparat, da našega user posted image poslikam, mamo že tolk slikic- si moram iti drug teden še album kupit.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.