|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
4.2.2009 9:36:30   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jutrčka!

Naša glavna novica - mi mamo Fato pri hiši! Sabina je sklenila, da bo tud počasi mogla začet puzat.user posted image user posted image Zaenkrat še ritensko in je ful smešna, ko se parkira pod mizo. user posted image user posted image  Bom dala fotko na FB.

Ojej, zdej se je pa v kuhno odpravla. Čawči!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sabina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.2.2009 9:36:49   
Samsa
oooouuujjjjjjjjjjeeeeeeaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.2.2009 10:04:53   
anaj22
dobro jutro

samsa hvala za kavo

bravo Sabina za pomoč mamici pri hišnih opravilih user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.2.2009 10:38:18   
anaj22
punce po tanovem sem tud jaz na FB, a boste moje prjatlce user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.2.2009 10:59:31   
Samsa
itak da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.2.2009 11:59:01   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Samo res, hm..... Da ne slišim več katere (vključno z mano) jamrat tu gor!!!!!!

To sem ravn jaz mojo sestro kregala,ko pravi da nima casa za RR ali FB.....sem dala prav tebe za vzgleduser posted image

Misliš meneeee? Ali to mamo 11?

Tebe,tebe,saj se kar pises na vsekonce in kraje,pa knjigo,pa 1x na teden v sluzbo,doma klet urejate,s tamalo si ogromno,obiski ves cas....pa se na RR prides,slike limas....kaksno mamo z 11imi?user posted image

user posted image user posted image user posted image
Sem sinoči še razmišljala, kako sploh to gre z 11 otroki, pa sem si mislila, da za mene so se tudi vsi čudili, kako sem lahko v 4 letih dva faksa naredila, pa zmeraj dost potovala, bila zaročena... Samo sem faks hitro skapirala, kak je sistem itd. in je šlo. Zdaj te naše male bebe pa še nisem skapirala, tako da kakih 11 otrok mi ne gre v račun. Že ko gremo v toplice, komaj najdem 15 minut za savno, ko spi... če bi jih bilo 11, bi me pa raztrgali po moje user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.2.2009 11:59:52   
slovenka
Nič, moram iti - pospravljam, ker dobim obisk user posted image Pa ne povedat, da glih zadnji čas pospravljam user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
4.2.2009 12:09:04   
Tina 28

Nič, moram iti - pospravljam, ker dobim obisk user posted image Pa ne povedat, da glih zadnji čas pospravljam user posted image user posted image user posted image

nč bat...to se tud men dogaja...takrat, ko se kdo najavi dobiš adrenalin za pospravljanje in je koj tip top...drugače pa gre bolj počasiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
4.2.2009 12:25:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

nč bat...to se tud men dogaja...takrat, ko se kdo najavi dobiš adrenalin za pospravljanje in je koj tip top...drugače pa gre bolj počasiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene napade pospravljalna mrzlica,ko pridem z obiskov kjer imajo vse tipi top....se preden sem doma,ze razmisljam v kaj se bom najprej vrglauser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 4.2.2009 12:26:48 >

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
4.2.2009 12:38:23   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

jaz tud spadam v to skupino user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
4.2.2009 12:38:29   
Anonimen
Sem tamali kupila mango,ga olupim,pa cist sivuser posted image ....da ni trgovina tako dalec,ga nesem nazaj.Zdaj bo pa avokado z banano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
4.2.2009 12:39:26   
mtinca1
lunca, vedno pozabim vprašat- kako gre kaj uvajanje GH pri vas?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
4.2.2009 12:54:15   
Anonimen
Jutro, dan......kakorkoli. user posted image

Za vse za nazaj, naprej user posted image user posted image user posted image user posted image sem sam na hitro šla skozi poste.

Čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odkar hodim spat pred 23, sem ful polna elana zjutraj. user posted image je bolje tako, ker tamala bo hotela vsakič več pozornosti, zmatrana pa ne smem bituser posted image

Imamo 6 zobek, se moram pohvalit.user posted image user posted image

Zdej grem pa še na FB mal povohunit, če ste slučajno vse tja zbežale.user posted image Zadnje čase ste ste več tam kot tu.user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
4.2.2009 13:20:27   
Taanikaa
dan..po dolgem času vdiram spet k vam,ker sem kr kregana zakaj me več ni user posted image user posted image ..kako ste kaj?..mi smo kr ok..didli kam se pa vam mudi glede zobkov?user posted image user posted image ..mi smo še vedno na 2 od oktobrauser posted image ..pa nič ne kaže da bi blo kej novo...odličitev meseca če ne kr leta je ta da se podnujno vržen na dieto,ker namesto da bi šlo kaj dol gre goruser posted image ..in pol sem še sam bolj depresivna..glede na to da sem že danes grešila začnem jutri ali pojutrišnjem in sicer z vadno doma,orbitrekom,pilatesom,spremenjenim načinom prehrane,vrjetn se bom kr na herbalife prehrano vrgla,da vidim če kaj pomaga,ja pa migat bo treba,kljub temu da sem skregana s telovadbouser posted image user posted image ..a je katera še na dieti?..koliko kil ste kaj zgubile?odkar ste na dieti?..za motivacijo sprašujemuser posted image
AS  hvala za recepr,sem skuhala in je mali kr jedel..se slišimouser posted image ,tipkamo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
4.2.2009 13:30:54   
anaj22
čestitke Sari za 6 zobek user posted image user posted image user posted image

pospravlanja preden pridejo obiski - to počnem vedno in skoz mojga napizdevam, da mi nč ne pomaga in da nč prov ne nardi user posted image

cristy lepo da si spet mal na rr pršla, jaz sem na dieti in sem do sedaj zgubila -5kg, sam me čaka še dolga pot da oblečem stare cunjeuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
4.2.2009 13:37:21   
Taanikaa
oo anaj tebe tud dooolga pot čakauser posted image ..mene tudi..bravo za teh -5kguser posted image user posted image user posted image ..tud to je neki,jst jih imam+3,me je kap skoraj ko sem stopila na tehtnicouser posted image ...sicer se pa ne čudim,z mojim načinom prehranjevanja...pa mene so pokopal čipsi in sladkarije zadnje čase imam tako manijo na te stvari,kot obsedena jih jem,kot da bi nosečka bilauser posted image user posted image ...kako dieto imaš?ločevalno?,jst nebom šla na ločevalno posebaj,bom vidla če bo to palilo kak mesec s herbalife in vadbo,kr sem res kot sod,bo treba najmanj 10 kil dol dat,najmaj...uh,težka bo...
glede pospravljanja in motiviranja moža,pa raje nebi..zelo rad "pozabi"user posted image kako stvar ko mu naročim,tko da ima seznam na hladilniku naliman kakšna so njegova opravila od včeraj naprejuser posted image ,pa še to je danes spet skoraj pozabil smeti odnest..nevem no,kot da bi bil zaljubljenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
4.2.2009 13:58:13   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

lunca, vedno pozabim vprašat- kako gre kaj uvajanje GH pri vas?

user posted image user posted image user posted image user posted image trenutno,tako,kot na začetku,ziza..............je jedel malo korenčka in jabolko,pa malo krompirja,drugače pa bi on jedel mandarine in palčke......nam še ne greuser posted image ..............je pa včeraj zvečer spet nekaj zakuhal z vročino,najprej 37,5,ponoči pa čez 38,zjutraj pa že 39,samo ni nič drugega ,samo vročina,tako,da sem mu dala svečko in je čist ok,pa slini se ko nor,mi je že zmanjkalo slinčkov in dam prat,pa nam zmanjka toka za 4 ure,tako,da bom morala plenice uporabljat danes,pa sem ga že 3x preoblekla,ga mam kar v pižami,ker se mi ga ne da celega potem preoblačit,ker je skoz moker........aja pa spal je včeraj zvečer 5 ur v kosu,sedaj se pa igra v stajici.....no nič večuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
4.2.2009 13:58:45   
Anonimen
Punce, jaz imam 73 kil.user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem od kje, ker res ne jem skoraj nič. To pomeni, da jem še manj kot pred user posted image , ko sem imela manj kot 55 kil. Sicer so ble te kile po nenačrtovanemu hujšanju (živčki, operacija...), ampak jih mam še vedno preveč zdaj 8 mesecev po porodu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moja rit je kot vogal od banke.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
4.2.2009 14:10:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Punce, jaz imam 73 kil.user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem od kje, ker res ne jem skoraj nič. To pomeni, da jem še manj kot pred user posted image , ko sem imela manj kot 55 kil. Sicer so ble te kile po nenačrtovanemu hujšanju (živčki, operacija...), ampak jih mam še vedno preveč zdaj 8 mesecev po porodu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moja rit je kot vogal od banke.user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti to mene opisujesuser posted image user posted image ,kolk si velika?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
4.2.2009 14:23:00   
anaj22
christy sem na ločevalni, pa je blo skarji nač da grem na dieto. Razlog rodit sem šla z 81kguser posted image , domv prišla z 70kg, nato zgubila še dva kg, v decembru se skoz neki basala z hrano in prišla do 75kguser posted image , a ja zanosila sem pa z 62kg. Mi je mož reku, da ko me je spoznov sem mela 50kg, kar je mal premalo, ko sva se poročila sem mela 60 kg,  kar je super, da zdej jih mam pa mal preveč in se boji zame user posted image .

Lun bravo za spanje user posted image user posted image user posted image  dons pa 6 ur skupje a ne, da se bo mami naspala

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 4.2.2009 14:24:26 >

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
4.2.2009 14:57:27   
Anonimen

Meter 178.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
4.2.2009 15:14:03   
Anonimen
DA VAM MAL DAN POPESTRIM:)))

http://adhen.multiply.com/video/item/7

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
4.2.2009 15:32:56   
Anonimen

Samouser posted image ,no jaz mam 170,tko da sem v primerjavi s tabo res hudo debela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
4.2.2009 15:34:47   
Anonimen

Samouser posted image ,no jaz mam 170,tko da sem v primerjavi s tabo res hudo debela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja, seveda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3474
4.2.2009 15:35:43   
Anonimen
ten ten ten....=100user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?