Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 9:36:30
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jutrčka! Naša glavna novica - mi mamo Fato pri hiši! Sabina je sklenila, da bo tud počasi mogla začet puzat. Zaenkrat še ritensko in je ful smešna, ko se parkira pod mizo. Bom dala fotko na FB. Ojej, zdej se je pa v kuhno odpravla. Čawči! Sabina
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 9:36:49
|
|
|
|
Samsa
|
oooouuujjjjjjjjjjeeeeeeaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 10:04:53
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro samsa hvala za kavo bravo Sabina za pomoč mamici pri hišnih opravilih
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 10:38:18
|
|
|
|
anaj22
|
punce po tanovem sem tud jaz na FB, a boste moje prjatlce
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 10:59:31
|
|
|
|
Samsa
|
itak da
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 11:59:01
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samo res, hm..... Da ne slišim več katere (vključno z mano) jamrat tu gor!!!!!! To sem ravn jaz mojo sestro kregala,ko pravi da nima casa za RR ali FB.....sem dala prav tebe za vzgled Misliš meneeee? Ali to mamo 11? Tebe,tebe,saj se kar pises na vsekonce in kraje,pa knjigo,pa 1x na teden v sluzbo,doma klet urejate,s tamalo si ogromno,obiski ves cas....pa se na RR prides,slike limas....kaksno mamo z 11imi? Sem sinoči še razmišljala, kako sploh to gre z 11 otroki, pa sem si mislila, da za mene so se tudi vsi čudili, kako sem lahko v 4 letih dva faksa naredila, pa zmeraj dost potovala, bila zaročena... Samo sem faks hitro skapirala, kak je sistem itd. in je šlo. Zdaj te naše male bebe pa še nisem skapirala, tako da kakih 11 otrok mi ne gre v račun. Že ko gremo v toplice, komaj najdem 15 minut za savno, ko spi... če bi jih bilo 11, bi me pa raztrgali po moje
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 11:59:52
|
|
|
|
slovenka
|
Nič, moram iti - pospravljam, ker dobim obisk Pa ne povedat, da glih zadnji čas pospravljam
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 12:09:04
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nič, moram iti - pospravljam, ker dobim obisk Pa ne povedat, da glih zadnji čas pospravljam nč bat...to se tud men dogaja...takrat, ko se kdo najavi dobiš adrenalin za pospravljanje in je koj tip top...drugače pa gre bolj počasi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 12:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nič, moram iti - pospravljam, ker dobim obisk Pa ne povedat, da glih zadnji čas pospravljam nč bat...to se tud men dogaja...takrat, ko se kdo najavi dobiš adrenalin za pospravljanje in je koj tip top...drugače pa gre bolj počasi Mene napade pospravljalna mrzlica,ko pridem z obiskov kjer imajo vse tipi top....se preden sem doma,ze razmisljam v kaj se bom najprej vrgla
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 4.2.2009 12:26:48 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 12:38:23
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nič, moram iti - pospravljam, ker dobim obisk Pa ne povedat, da glih zadnji čas pospravljam nč bat...to se tud men dogaja...takrat, ko se kdo najavi dobiš adrenalin za pospravljanje in je koj tip top...drugače pa gre bolj počasi jaz tud spadam v to skupino .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 12:38:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem tamali kupila mango,ga olupim,pa cist siv ....da ni trgovina tako dalec,ga nesem nazaj.Zdaj bo pa avokado z banano.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 12:39:26
|
|
|
|
mtinca1
|
lunca, vedno pozabim vprašat- kako gre kaj uvajanje GH pri vas?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 12:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro, dan......kakorkoli. Za vse za nazaj, naprej sem sam na hitro šla skozi poste. Čestitke obmesečnikom Odkar hodim spat pred 23, sem ful polna elana zjutraj. je bolje tako, ker tamala bo hotela vsakič več pozornosti, zmatrana pa ne smem bit Imamo 6 zobek, se moram pohvalit. Zdej grem pa še na FB mal povohunit, če ste slučajno vse tja zbežale. Zadnje čase ste ste več tam kot tu.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 13:20:27
|
|
|
|
Taanikaa
|
dan..po dolgem času vdiram spet k vam,ker sem kr kregana zakaj me več ni ..kako ste kaj?..mi smo kr ok..didli kam se pa vam mudi glede zobkov? ..mi smo še vedno na 2 od oktobra ..pa nič ne kaže da bi blo kej novo...odličitev meseca če ne kr leta je ta da se podnujno vržen na dieto,ker namesto da bi šlo kaj dol gre gor ..in pol sem še sam bolj depresivna..glede na to da sem že danes grešila začnem jutri ali pojutrišnjem in sicer z vadno doma,orbitrekom,pilatesom,spremenjenim načinom prehrane,vrjetn se bom kr na herbalife prehrano vrgla,da vidim če kaj pomaga,ja pa migat bo treba,kljub temu da sem skregana s telovadbo ..a je katera še na dieti?..koliko kil ste kaj zgubile?odkar ste na dieti?..za motivacijo sprašujem AS hvala za recepr,sem skuhala in je mali kr jedel..se slišimo ,tipkamo...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 13:30:54
|
|
|
|
anaj22
|
čestitke Sari za 6 zobek pospravlanja preden pridejo obiski - to počnem vedno in skoz mojga napizdevam, da mi nč ne pomaga in da nč prov ne nardi cristy lepo da si spet mal na rr pršla, jaz sem na dieti in sem do sedaj zgubila -5kg, sam me čaka še dolga pot da oblečem stare cunje
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 13:37:21
|
|
|
|
Taanikaa
|
oo anaj tebe tud dooolga pot čaka ..mene tudi..bravo za teh -5kg ..tud to je neki,jst jih imam+3,me je kap skoraj ko sem stopila na tehtnico ...sicer se pa ne čudim,z mojim načinom prehranjevanja...pa mene so pokopal čipsi in sladkarije zadnje čase imam tako manijo na te stvari,kot obsedena jih jem,kot da bi nosečka bila ...kako dieto imaš?ločevalno?,jst nebom šla na ločevalno posebaj,bom vidla če bo to palilo kak mesec s herbalife in vadbo,kr sem res kot sod,bo treba najmanj 10 kil dol dat,najmaj...uh,težka bo... glede pospravljanja in motiviranja moža,pa raje nebi..zelo rad "pozabi" kako stvar ko mu naročim,tko da ima seznam na hladilniku naliman kakšna so njegova opravila od včeraj naprej ,pa še to je danes spet skoraj pozabil smeti odnest..nevem no,kot da bi bil zaljubljen
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 13:58:13
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 lunca, vedno pozabim vprašat- kako gre kaj uvajanje GH pri vas? trenutno,tako,kot na začetku,ziza..............je jedel malo korenčka in jabolko,pa malo krompirja,drugače pa bi on jedel mandarine in palčke......nam še ne gre ..............je pa včeraj zvečer spet nekaj zakuhal z vročino,najprej 37,5,ponoči pa čez 38,zjutraj pa že 39,samo ni nič drugega ,samo vročina,tako,da sem mu dala svečko in je čist ok,pa slini se ko nor,mi je že zmanjkalo slinčkov in dam prat,pa nam zmanjka toka za 4 ure,tako,da bom morala plenice uporabljat danes,pa sem ga že 3x preoblekla,ga mam kar v pižami,ker se mi ga ne da celega potem preoblačit,ker je skoz moker........aja pa spal je včeraj zvečer 5 ur v kosu,sedaj se pa igra v stajici.....no nič več
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 13:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, jaz imam 73 kil. ne vem od kje, ker res ne jem skoraj nič. To pomeni, da jem še manj kot pred , ko sem imela manj kot 55 kil. Sicer so ble te kile po nenačrtovanemu hujšanju (živčki, operacija...), ampak jih mam še vedno preveč zdaj 8 mesecev po porodu. Moja rit je kot vogal od banke.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 14:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Punce, jaz imam 73 kil. ne vem od kje, ker res ne jem skoraj nič. To pomeni, da jem še manj kot pred , ko sem imela manj kot 55 kil. Sicer so ble te kile po nenačrtovanemu hujšanju (živčki, operacija...), ampak jih mam še vedno preveč zdaj 8 mesecev po porodu. Moja rit je kot vogal od banke. A ti to mene opisujes ,kolk si velika?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 14:23:00
|
|
|
|
anaj22
|
christy sem na ločevalni, pa je blo skarji nač da grem na dieto. Razlog rodit sem šla z 81kg , domv prišla z 70kg, nato zgubila še dva kg, v decembru se skoz neki basala z hrano in prišla do 75kg , a ja zanosila sem pa z 62kg. Mi je mož reku, da ko me je spoznov sem mela 50kg, kar je mal premalo, ko sva se poročila sem mela 60 kg, kar je super, da zdej jih mam pa mal preveč in se boji zame . Lun bravo za spanje dons pa 6 ur skupje a ne, da se bo mami naspala
< Sporočilo je popravil anaj22 -- 4.2.2009 14:24:26 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 14:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Punce, jaz imam 73 kil. ne vem od kje, ker res ne jem skoraj nič. To pomeni, da jem še manj kot pred , ko sem imela manj kot 55 kil. Sicer so ble te kile po nenačrtovanemu hujšanju (živčki, operacija...), ampak jih mam še vedno preveč zdaj 8 mesecev po porodu. Moja rit je kot vogal od banke. A ti to mene opisujes ,kolk si velika? Meter 178.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 15:32:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Punce, jaz imam 73 kil. ne vem od kje, ker res ne jem skoraj nič. To pomeni, da jem še manj kot pred , ko sem imela manj kot 55 kil. Sicer so ble te kile po nenačrtovanemu hujšanju (živčki, operacija...), ampak jih mam še vedno preveč zdaj 8 mesecev po porodu. Moja rit je kot vogal od banke. A ti to mene opisujes ,kolk si velika? Meter 178. Samo ,no jaz mam 170,tko da sem v primerjavi s tabo res hudo debela.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 15:34:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Punce, jaz imam 73 kil. ne vem od kje, ker res ne jem skoraj nič. To pomeni, da jem še manj kot pred , ko sem imela manj kot 55 kil. Sicer so ble te kile po nenačrtovanemu hujšanju (živčki, operacija...), ampak jih mam še vedno preveč zdaj 8 mesecev po porodu. Moja rit je kot vogal od banke. A ti to mene opisujes ,kolk si velika? Meter 178. Samo ,no jaz mam 170,tko da sem v primerjavi s tabo res hudo debela. ja ja, seveda.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 15:35:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ten ten ten....=100
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?