|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
2.2.2009 10:08:52   
vim
Blueeyes vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , darilo prinese štorklja, ga mora še zavitiuser posted image user posted image user posted image .

Za seznamček moj RD je 07.10. (da ne bo tarantoraja samevala pri oktobrkah) in bom letos stara o madonca 30.

Jaz sem pa šla včeraj na rojstni dan fantka najinih prijateljov (2 leti). In imajo še eno punčko staro še ne dva meseca. pa jo je moj držal v roki (mu je šlo odlično). In potem so naju hecali kdaj mislimo mi kaj začeti, pa moj reče ja kar smo naredili smo naredili, julija pa bomo videli produkt. Mislim, vsi so skoraj dol popadal. Hiiii je pa res, da bo naš trenutno  najmlajši v tej ekipi, ampak sigurno bo najglasnejši. No in tako smo povedali še ostalim prijateljem.
JE pa zanimivo prej ni noben opazil mojega bušija in moja 2 kg, potem pa kar naenkart vsi, ja pa si se malo redila , ja pa se ti res vidi. user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa samo še v službi povedat,user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu HINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 851
2.2.2009 10:56:36   
Blueeyes
ja končno je tud LJ zasnežena... sicer pa jz že kr nekaj časa uživam v 30cm zasneženem hribu... he he... včeri je cel dan tko lepo snežilo... je zapadlo nekje dobrih 5cm ali pa več novega snega user posted image user posted image

hvala še enrkat vsem za čestitke

(odgovor članu HINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 852
2.2.2009 10:57:51   
Blueeyes
user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Majana79 24.2.

MAREC

angelito 28.3.

APRIL

NinaMM 9.4.

MAJ

Katrinka 2.5.

JUNIJ

JULIJ

UT_2008 14.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.

SEPTEMBER

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 853
2.2.2009 15:52:49   
april09
Vim user posted image  za razkritje user posted image  In kdaj nameravas v sluzbi?

Ziva - moj je bil cist fertik v soboto ponoci.. Je bilo kar grozljivo poslusat doganjanje na wc user posted image  Upam, da si ze ok .

danes je pa kar zatisje tukaj gor user posted image  A se vse kepate? user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 854
2.2.2009 17:38:57   
Blueeyes
ja kepamo se... s snežinkami.. me je zdejle zamedl preden sem do bajte pršla... sem bla skor k premikajoči se snežak user posted image  user posted image  

zdej pa nobenega odgovora ni več zaslediti za miting... a velja bejbike??

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 855
2.2.2009 17:40:35   
Blueeyes
Naslednji miting za vse ki žal tokrat nismo mogle pridt, pa seveda tud za vse tiste ki so tokrat bile in bi se nam ponovno pridružile - 4.2. od 17h naprej v Pod vodo v City parku

1. Blueeyes
2. Bjondi
3. Hindi
4. ledenka
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
2.2.2009 19:37:52   
angelito
hej

jaz ne morem obljubit, ker mam ta teden totalno guzvo, pa se sola za starse se je zacela... ce mi rata, se na kratko oglasim, da se ostale spoznam... kaj vem, ce bom za cas naslednjega druzenja se v enem kosu ;-)

cist sem konc danes... brez energije, volje... zadnje cajte slabo spim - me matra hrbet ponoci => taka cudna bolecina - malo me boli kriz, potem pa kar misice/vezi med rebrami in lopaticami... cudne reci se dogajajo ;-)

pozdravcek vsem!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 857
2.2.2009 20:00:36   
katrinka
zivjo nosečkeuser posted image

zal me ne bo na mitting - morm se ucit - 2 izpitauser posted image
uzivite se zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 858
2.2.2009 21:08:10   
NinaMM
Jaz sem pa danes naredila izpit user posted image  Hooray!

Angelito, katero sestro imate na predavanjih? Nama je bila zakon Tanja user posted image  

Hrbta pa raje ne omenjaj ... Jaz umiram. Pa še zraka mi je full začelo zmanjkovat, se mi na momente kar vrti ...

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 859
2.2.2009 23:41:46   
angelito
Angelito, katero sestro imate na predavanjih? Nama je bila zakon Tanja

ne vem se katera bo... danes na uvodni uri je bla gordana... prijetna, ampak govori pa kot navita...

sporocim jutri...  baje pa se menjajo, je res?...

evo, zdej grem pa res spat... nocko vsem...

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 860
2.2.2009 23:45:24   
angelito
Jaz sem pa danes naredila izpit Hooray!

cestitke za izpit user posted image user posted image ... sem prej pozabila...

kar le tako naprej... cim vec jih sedaj napravi, potem bo vedno manj casa, energije... hmmmm, govori tista, ki ima v planu nasl. leto pravsodni izpit user posted image user posted image

no, ob prilki pa nazdraviva na uspesno opravljeno estetiko...

cav bav

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 861
3.2.2009 9:48:46   
katrinka
zivjo nosečkeuser posted image
smo na drugo stran padle - nč zato, bom nas nazaj spravlauser posted image user posted image

se vidi da smo se prebudile v zasneženi ljubljani, torej nas je čakala jutranja telovadbauser posted image ... kidanje, pucanje, pridt v službo...user posted image

drugače pa nestrpno čakam na 27.2. da grem spet na pregled k Guser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 862
3.2.2009 10:10:12   
Blueeyes
NinaMM čestitke za uspešno opravljen izpit

user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
3.2.2009 10:12:30   
Blueeyes
glede na vreme in vse se mi zdi da bi bilo potrebno prestavit naš jutrišnji miting... a se strinjate?? pa ga premaknemo na kakšen lepši in toplejši sončni dan k bo zdej v februarju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 864
3.2.2009 10:12:42   
katrinka
vse ki smo bile na prvem mittingu smo se pogovarjale o matičnih celicah - na strani zavoda za transfuzijo ne najem nobenih obrazcev - naj mi kera pomaga? 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 865
3.2.2009 10:15:59   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

vse ki smo bile na prvem mittingu smo se pogovarjale o matičnih celicah - na strani zavoda za transfuzijo ne najem nobenih obrazcev - naj mi kera pomaga? 

sem tud jz mal čekirala pa žal ne najdem... bom še poskušala kaj zbrskat

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 866
3.2.2009 10:26:07   
Blueeyes
http://www.ringaraja.net/forum/Darovanje_pop%25_krvi_javni_banki/m_3670576/tm.htm

http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042233848

http://med.over.net/forum5/read.php?117,5136550

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 867
3.2.2009 11:00:55   
vim
Jaz čakam na boljše čase v službi da povem. Pa jih ni. Imamo že eno na bolniški skoraj celo leto, zdaj še jaz na porodniško. Ja kdo bo pa delal. Pa še znižal nam bodo plače za 1 plačilni razred in to ravno zdaj, ko mi gredo meseci v osnovo za porodniško. Pa že tko so nam zamrznil plače. In potem se jaz sekiram kdo bo delal. user posted image

Ah pa pojdimo k lepšim stvarem, zunaj sneži mož mi je lepo očistil avto in ko sem se jaz spravila v službo mi ga je moral še 1x. Ja no zakaj mi ga pa že ob 6h zjutraj čisti,jaz takrat še spim.user posted image user posted image . V službo pa sem potrebovala točno še 1x več kot ponavadi. Ampak zanimivo prej sem se ful jezila na počasnele zdaj pa sem ful nacoolirana, kaj naredi nosečnost, mi je čist hormone obrnila.user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 868
3.2.2009 11:19:45   
Blueeyes
ma daj vim sej bo... tud v službi bo vse cool... zdej misli da user posted image  pa ne bit v skrbeh.. na koncu se bo vse lepo izteklo... tko k se vedno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 869
3.2.2009 11:38:53   
katrinka
blueeyes - hvala za podatke, sem nasla vse kar sem rabila, hvala

vim - nehi no, dej misli nase ne na drugeuser posted image , sej mene je blo tud strahuser posted image , zdej pa šef pride k men in se z mano pogovarja, če pikica že brca, pa kako je z njegovimi otroci...user posted image še so normalni sefi se vse dauser posted image , če pa niso jih pa pošlji nekamuser posted image

a si premislia glede telovadbe - a si še na snežnih razmerahuser posted image jaz sem danes na gorenjskem kjer se kar sneži - do lj je dolgauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 870
3.2.2009 11:40:36   
katrinka
vim - sem vidla da si mi odgovorila pri julijkah, se strinjam, sej bove tko v kontaktuuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 871
3.2.2009 11:51:33   
Anonimen
vim nea se sekiraj za tvoje šefe... Najprej sta ti in tvoja pikica, šefi so pa itak zamenljivi... Bo že lej... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pol? Jutri meeting?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
3.2.2009 12:00:18   
ledenka
pregled je bil ok user posted image  mulček rase, na žalost se preveč redim user posted image  pa bo že. naslednji pregled imam 6.3., menda je takrat kontrola rasti, pa napotnico za P dobim - gre hitro, zdaj pa je že čas, da grem voziček naročit user posted image  

meeting pa upam, da bo jutri user posted image  bi vas rada malo spoznala, sicer se bom tortici morda odpovedala... ali pa tudi ne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
3.2.2009 12:02:21   
Anonimen
ajsi še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregledek... Jaz imam redni pregled 3.3. user posted image user posted image   Danes teden pa nuhalno... Komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
3.2.2009 12:05:44   
vim
Ja itak, ve vse imate preglede jaz pa brez. Zdaj vem zakaj, nekam veliko jih imateuser posted image user posted image user posted image . Hecam se. No jaz sem še zmeraj brez datuma, grem pa v 17 tednu samoplačniško pa še na UZ. Klinc gleda zdravstvo bom pa plačala, če šparajo očitno samo na meni. Jaz se itak ne sekiram več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?