Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 22:58:12
|
|
|
|
lunca14
|
Zdej grem pa res spat,lepo pančkajte
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 22:58:47
|
|
|
|
lunca14
|
danes že petič,zasturam ni kaj
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 22:59:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 tina.............24 let,jooooooooj,kok je še mlad,fajn mladga deca maš ,moj bo pa 39 ...............no ampak ne bomo več o letih rmrm.........ja res še nič ne ve o tem,ve le to,da je moja želja,po še enem,on bi tud mel še eno pupiko,samo bomo videli,kaj bo prinesla ta recesija,ampak,če so včasih preživeli 10 otrok z veliko manj kot imamo danes,bomo tudi mi preživeli štiri s tem,kar imamo,bodo imeli,pa malo manj materialnih dobrin,pa ne bomo meli parkiranega bmw-ja pred hišo. kaj pa tvoj na tole poreče . Drugač pa ful lepo, če se oba strinjata. Bomo držale pesti za .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:00:37
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,enkrat bo ze zvedu.... ...............ja bo reku,joj,mislim,da si se mal zredila,bo treba kaj narest..........čez par mesecev pa ...............očka sem postal...........dragi spet je fant ja lej, sej punc boste še itak mel dost pr bajt, ko maš take lepe fante ej sam to je pa čisto resnica. Že zdaj ti privoščim super snahe, ker jih boš velik mela
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:01:02
|
|
|
|
slovenka
|
Joj, jaz tudi grem. Sem bila sinoči čist boga, ko mala sredi noči ni spala... Sem rekla, da grem spat ob 20h. Malo morgen, bi rekla naša mama Sem pa ponosna, ker sem prvič od nosečnosti, poroda... napisala en prispevek za Bruselj in jim ga poslala- imamo tako znanstveno mrežo, pa se že več kot eno leto nisem javila. Pa so tako fajni... No, zdaj me ne bo pekla vest več. Pa grem lažje spat.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:01:58
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 on bo letos 24...ne me kregat....ko sem se zalubla sem mislila da je starejši...je že tud kar mal siv...ob meni še hitreje sivi . Moram pa rečt, da je življensko bolj storilno kot avanturistično naravnan kot sem bla jaz takrat...hiša, družina, biznis...vse se mu je že kar mudilo. Leta ga pa velikokrat izdajo, ko kaj po pubertetniško čustveno odreagira. sicer je pa prvega otroka dobil v istih letih kot jaz...zato ga nič ne šparam, čeprav se zna bunit Saj veš Kleo...JEZIČNA UČITELJICA Z VIDEZOM NAIVNE ŠOLARKE Tina, da ni bil kje tvoj učenec? Hec, hec, ne se jezit, saj vem, da si za prvo triado
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:02:49
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja saj je men tud...k pa rjove (če si lev, veš kaj mislim9...ga bi pa najrajš poradirala. Men je bil pa fejst simpatičen Alein mož...tak prijazen komunikativen...sem se takrat hecala, da zdaj pa vem, zakaj (no, imata jogi v dnevni)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:03:41
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 on bo letos 24...ne me kregat....ko sem se zalubla sem mislila da je starejši...je že tud kar mal siv...ob meni še hitreje sivi . Moram pa rečt, da je življensko bolj storilno kot avanturistično naravnan kot sem bla jaz takrat...hiša, družina, biznis...vse se mu je že kar mudilo. Leta ga pa velikokrat izdajo, ko kaj po pubertetniško čustveno odreagira. sicer je pa prvega otroka dobil v istih letih kot jaz...zato ga nič ne šparam, čeprav se zna bunit Saj veš Kleo...JEZIČNA UČITELJICA Z VIDEZOM NAIVNE ŠOLARKE Tina, da ni bil kje tvoj učenec? Hec, hec, ne se jezit, saj vem, da si za prvo triado nre se zdaj smejat...ampak njegov brat je bil pa res
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Baje že zdaj zgleda starejši...pa saj ste vidle slike. men je zlo luštn, morm priznat, pa na eni od meteoroloških slik, ko ma Anjo v rukzak, Nejca pa za roko drži Zdej k ze priznavas,se malo opredeli tale ZLO LUSTN Ljubezen je obojestranska Tina,tvoj je res lusten na pogled,so mi vsec temni ,ti cist verjamem,da je resen in odgovoren za svoja leta.Zakaj pa ne,so pa tut taki,ki se pri 40ih mislijo,da so mladenici,se nikol ne zresnejo,samo potem to ze smesno zgleda. Lunca,tocno tko bo kot pravis,le z drobceno spremembo...dragi,puncka je spet me nocoj v smeh spravljaš, tako te mam rada!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:07:35
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ja saj je men tud...k pa rjove (če si lev, veš kaj mislim9...ga bi pa najrajš poradirala. Men je bil pa fejst simpatičen Alein mož...tak prijazen komunikativen...sem se takrat hecala, da zdaj pa vem, zakaj (no, imata jogi v dnevni) a res, ja njenga pa še nisem vidla, pa zaupam tvojmu okusu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:09:33
|
|
|
|
Tina 28
|
ja moj ni te frajerske sorte....je bolj zdrav kmečki fant On obožuje samo fest debele in sanja o dolgih ravnih....BRINAH
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Samo res, hm..... Da ne slišim več katere (vključno z mano) jamrat tu gor!!!!!! To sem ravn jaz mojo sestro kregala,ko pravi da nima casa za RR ali FB.....sem dala prav tebe za vzgled Misliš meneeee? Ali to mamo 11? Tebe,tebe,saj se kar pises na vsekonce in kraje,pa knjigo,pa 1x na teden v sluzbo,doma klet urejate,s tamalo si ogromno,obiski ves cas....pa se na RR prides,slike limas....kaksno mamo z 11imi?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:11:10
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ja nč punce moje, zdej pa jaz tud grem počas za lunco14 v mižule zdej z mojim ločeno hodiva spat, ker on smrči in mi odžira spanje, sicer sem dons mal zamočla, ko je šel on že spat, bi blo bolj pametno, da bi šla js ta prva spat, da bi bla že v komi, ko bi on začel žagat sicer pa moram kupit tiste flajštre za na nos, ko je zdej taka reklama, bomo vidl, če kej pomaga nočko, pa pridne bodte
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:11:11
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ja saj je men tud...k pa rjove (če si lev, veš kaj mislim9...ga bi pa najrajš poradirala. Men je bil pa fejst simpatičen Alein mož...tak prijazen komunikativen...sem se takrat hecala, da zdaj pa vem, zakaj (no, imata jogi v dnevni) a res, ja njenga pa še nisem vidla, pa zaupam tvojmu okusu Je, je...kar Aleo vpraš...tak temen pameten...ampak moj je pa moj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:11:56
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ja moj ni te frajerske sorte....je bolj zdrav kmečki fant On obožuje samo fest debele in sanja o dolgih ravnih....BRINAH
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:13:29
|
|
|
|
Tina 28
|
Lahko noč Lunca in Saša...če bi lohk bi dal štofelce v ušesa...pa ne mormo zarad bebik. Men (oz. Njemu...oz. men ) pomaga, če delam ccccccc...takoj neha
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Dons pa citiranje zeza.... Lunca,Slovenka,lahko noc,se tut jaz poslavljam,grem se en film pogledat,ce mi bo ratal,pol pa spat,bi rada jutri mal prej vstala.Lahko noc .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:18:27
|
|
|
|
Tina 28
|
No Pa še teb Kleo ...lahko noč Pa upam, da ni spet kakšna grozljivka
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:20:26
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz pa daljinca ne najdem...sigurno je mela tamala prste vmes
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa upam,da se kaksno najdem(grozljivko) Daljinca pa kr poisc,se boljs nardis pa da gres pod kovter ,pa nocko.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:22:23
|
|
|
|
RMRM
|
Nočko tud od mene, grem tud .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:25:34
|
|
|
|
Tina 28
|
najboljš...sicer se je pa zdaj začela mala z dudo zgovarjat...oh, ah...in mislim, da bo kmal hotla še mene vključit v debato...seveda z glasnim ueeee (kar v njenem jeziku pomeni...mami spet te rabm )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 23:26:11
|
|
|
|
Tina 28
|
Lahko noč RMRM
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 7:48:23
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Sem vam pripravila , poleg pa Naj vam tekne
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 4.2.2009 9:13:48
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Naša glavna novica - mi mamo Fato pri hiši! Sabina je sklenila, da bo tud počasi mogla začet puzat. Zaenkrat še ritensko in je ful smešna, ko se parkira pod mizo. Bom dala fotko na FB. Ojej, zdej se je pa v kuhno odpravla. Čawči!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?