|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
3.2.2009 22:58:12   
lunca14
Zdej grem pa res spat,lepo pančkajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
3.2.2009 22:58:47   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image danes že petič,zasturam ni kajuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
3.2.2009 22:59:45   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

tina.............24 let,jooooooooj,kok je še mlad,fajn mladga deca mašuser posted image user posted image ,moj bo pa 39user posted image ...............no ampak ne bomo več o letihuser posted image user posted image
rmrm.........ja res še nič ne ve o tem,ve le to,da je moja želja,po še enem,on bi tud mel še eno pupiko,samo bomo videli,kaj bo prinesla ta recesija,ampak,če so včasih preživeli 10 otrok z veliko manj kot imamo danes,bomo tudi mi preživeli štiri s tem,kar imamo,bodo imeli,pa malo manj materialnih dobrin,pa ne bomo meli parkiranega bmw-ja pred hišo.

kaj pa tvoj na tole porečeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugač pa ful lepo, če se oba strinjata. Bomo držale pesti za user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
3.2.2009 23:00:37   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lunca,enkrat bo ze zvedu....user posted image user posted image

...............ja bo reku,joj,mislim,da si se mal zredila,bo treba kaj narest..........čez par mesecev pa ...............očka sem postal...........dragi spet je fantuser posted image user posted image user posted image

ja lej, sej punc boste še itak mel dost pr bajt, ko maš take lepe fante user posted image

ej sam to je pa čisto resnica. Že zdaj ti privoščim super snahe, ker jih boš velik melauser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
3.2.2009 23:01:02   
slovenka
Joj, jaz tudi grem. Sem bila sinoči čist boga, ko mala sredi noči ni spala... user posted image Sem rekla, da grem spat ob 20h. Malo morgen, bi rekla naša mama user posted image

Sem pa ponosna, ker sem prvič od nosečnosti, poroda... napisala en prispevek za Bruselj in jim ga poslala-  imamo tako znanstveno mrežo, pa se že več kot eno leto nisem javila. Pa so tako fajni... No, zdaj me ne bo pekla vest več. Pa grem lažje spat. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
3.2.2009 23:01:58   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

on bo letos 24...ne me kregat....ko sem se zalubla sem mislila da je starejši...je že tud kar mal siv...ob meni še hitreje siviuser posted image . Moram pa rečt, da je življensko bolj storilno kot avanturistično naravnan kot sem bla jaz takrat...hiša, družina, biznis...vse se mu je že kar mudilo. Leta ga pa velikokrat izdajo, ko kaj po pubertetniško čustveno odreagira.
sicer je pa prvega otroka dobil v istih letih kot jaz...zato ga nič ne šparam, čeprav se zna bunituser posted image user posted image user posted image

Saj veš Kleo...JEZIČNA UČITELJICA Z VIDEZOM NAIVNE ŠOLARKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina, da ni bil kje tvoj učenec? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hec, hec, ne se jezit, saj vem, da si za prvo triado user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
3.2.2009 23:02:49   
Tina 28
Ja saj je men tud...k pa rjove (če si lev, veš kaj mislim9...ga bi pa najrajš poradirala.

Men je bil pa fejst simpatičen Alein mož...tak prijazen komunikativen...sem se takrat hecala, da zdaj pa vem, zakaj (no, imata jogi v dnevni)user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
3.2.2009 23:03:41   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

on bo letos 24...ne me kregat....ko sem se zalubla sem mislila da je starejši...je že tud kar mal siv...ob meni še hitreje siviuser posted image . Moram pa rečt, da je življensko bolj storilno kot avanturistično naravnan kot sem bla jaz takrat...hiša, družina, biznis...vse se mu je že kar mudilo. Leta ga pa velikokrat izdajo, ko kaj po pubertetniško čustveno odreagira.
sicer je pa prvega otroka dobil v istih letih kot jaz...zato ga nič ne šparam, čeprav se zna bunituser posted image user posted image user posted image

Saj veš Kleo...JEZIČNA UČITELJICA Z VIDEZOM NAIVNE ŠOLARKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina, da ni bil kje tvoj učenec? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hec, hec, ne se jezit, saj vem, da si za prvo triado user posted image user posted image user posted image user posted image

nre se zdaj smejat...ampak njegov brat je bil pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
3.2.2009 23:07:14   
Anonimen

Baje že zdaj zgleda starejši...pa saj ste vidle slike. 

men je zlo luštn, morm priznat, pa na eni od meteoroloških slik, ko ma Anjo v rukzak, Nejca pa za roko drži user posted image

Zdej k ze priznavas,se malo opredeli tale ZLO LUSTNuser posted image

Ljubezen je obojestranskauser posted image

Tina,tvoj je res lusten na pogled,so mi vsec temniuser posted image ,ti cist verjamem,da je resen in odgovoren za svoja leta.Zakaj pa ne,so pa tut taki,ki se pri 40ih mislijo,da so mladenici,se nikol ne zresnejo,samo potem to ze smesno zgleda.

Lunca,tocno tko bo kot pravis,le z drobceno spremembo...dragi,puncka jeuser posted image

user posted image user posted image  spet me nocoj v smeh spravljaš, tako te mam rada! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3434
3.2.2009 23:07:35   
sasa.vracko

Ja saj je men tud...k pa rjove (če si lev, veš kaj mislim9...ga bi pa najrajš poradirala.

Men je bil pa fejst simpatičen Alein mož...tak prijazen komunikativen...sem se takrat hecala, da zdaj pa vem, zakaj (no, imata jogi v dnevni)user posted image user posted image

user posted image  a res, ja njenga pa še nisem vidla, pa zaupam tvojmu okusu user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
3.2.2009 23:09:33   
Tina 28
ja moj ni te frajerske sorte....je bolj zdrav kmečki fantuser posted image
On obožuje samo fest debele in sanja o dolgih ravnih....BRINAHuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
3.2.2009 23:09:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Samo res, hm..... Da ne slišim več katere (vključno z mano) jamrat tu gor!!!!!!

To sem ravn jaz mojo sestro kregala,ko pravi da nima casa za RR ali FB.....sem dala prav tebe za vzgleduser posted image

Misliš meneeee? Ali to mamo 11?

Tebe,tebe,saj se kar pises na vsekonce in kraje,pa knjigo,pa 1x na teden v sluzbo,doma klet urejate,s tamalo si ogromno,obiski ves cas....pa se na RR prides,slike limas....kaksno mamo z 11imi?user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
3.2.2009 23:11:10   
sasa.vracko
ja nč punce moje, zdej pa jaz tud grem počas za lunco14 v mižule user posted image  zdej z mojim ločeno hodiva spat, ker on smrči in mi odžira spanje, sicer sem dons mal zamočla, ko je šel on že spat, bi blo bolj pametno, da bi šla js ta prva spat, da bi bla že v komi, ko bi on začel žagat user posted image user posted image  sicer pa moram kupit tiste flajštre za na nos, ko je zdej taka reklama, bomo vidl, če kej pomaga user posted image

nočko, pa pridne bodte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3438
3.2.2009 23:11:11   
Tina 28

user posted image  a res, ja njenga pa še nisem vidla, pa zaupam tvojmu okusu user posted image user posted image

Je, je...kar Aleo vpraš...tak temen pameten...ampak moj je pa mojuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3439
3.2.2009 23:11:56   
sasa.vracko

ja moj ni te frajerske sorte....je bolj zdrav kmečki fantuser posted image
On obožuje samo fest debele in sanja o dolgih ravnih....BRINAHuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
3.2.2009 23:13:29   
Tina 28
Lahko noč Lunca in Saša...če bi lohk bi dal štofelce v ušesa...pa ne mormo zarad bebik. Men (oz. Njemu...oz. menuser posted image ) pomaga, če delam ccccccc...takoj nehauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
3.2.2009 23:14:43   
Anonimen
Dons pa citiranje zeza....
Lunca,Slovenka,lahko noc,se tut jaz poslavljam,grem se en film pogledat,ce mi bo ratal,pol pa spat,bi rada jutri mal prej vstala.Lahko nocuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
3.2.2009 23:18:27   
Tina 28
No Pa še teb Kleo ...lahko noč
Pa upam, da ni spet kakšna grozljivkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
3.2.2009 23:20:26   
Tina 28
Jaz pa daljinca ne najdem...sigurno je mela tamala prste vmes

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
3.2.2009 23:22:19   
Anonimen
Jaz pa upam,da se kaksno najdem(grozljivko)user posted image
Daljinca pa kr poisc,se boljs nardis pa da gres pod kovteruser posted image ,pa nocko.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3445
3.2.2009 23:22:23   
RMRM
Nočko tud od mene, grem tud user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
3.2.2009 23:25:34   
Tina 28
najboljš...sicer se je pa zdaj začela mala z dudo zgovarjat...oh, ah...in mislim, da bo kmal hotla še mene vključit v debato...seveda z glasnim ueeee (kar v njenem jeziku pomeni...mami spet te rabmuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
3.2.2009 23:26:11   
Tina 28
Lahko noč RMRM

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
4.2.2009 7:48:23   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Sem vam pripravila user posted image , poleg pa user posted image

Naj vam tekne

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
4.2.2009 9:13:48   
babysolza
Jutrčka!

Naša glavna novica - mi mamo Fato pri hiši! Sabina je sklenila, da bo tud počasi mogla začet puzat.user posted image user posted image Zaenkrat še ritensko in je ful smešna, ko se parkira pod mizo. user posted image user posted image  Bom dala fotko na FB.

Ojej, zdej se je pa v kuhno odpravla. Čawči!user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?