Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:05:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: a se spomniš kako sta bila najina hrošča zaprta in kaj vse smo počeli, da bi le kakala Sedaj mi je smešno, prej pa sem bila kar zaskrbljena. Kako hitro minejo težave in že smo v novih Aha, se spomnim kako sem zraven ko dež, pa nas poglej zdaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:06:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom probala na FB če mi bo odprlo. V torek bom Asjo peljala na operacijo; ima hematom na desnem ušesu in ji revci ušesek kar na stran frli. Ker se je danes čisto napolnil , sem vsa panična klicačla na veterino in so me pomirili, da ne bo nič narobe, če čakamo do torka. Matr kako te je za psa strah, skor tolk kot za otroka O sonček mali kaka brzinca , pa noroooo ta smeh mi je res prisrčen, tako se je Žanko smejal ko je bil še čisto mali , kdaj ti je pa začela puzat? Upam, da bo z mojo sorojstnodnevnico vse OK Kaj prav dec gre v petek v disko nikuda je treba otroke merkat, da si mami mal privošči Ma kaki disko, saj še takrat ko je bil "mlad" ni hodil prav pogosto Za petek velja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:08:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom probala na FB če mi bo odprlo. V torek bom Asjo peljala na operacijo; ima hematom na desnem ušesu in ji revci ušesek kar na stran frli. Ker se je danes čisto napolnil , sem vsa panična klicačla na veterino in so me pomirili, da ne bo nič narobe, če čakamo do torka. Matr kako te je za psa strah, skor tolk kot za otroka O sonček mali kaka brzinca , pa noroooo ta smeh mi je res prisrčen, tako se je Žanko smejal ko je bil še čisto mali , kdaj ti je pa začela puzat? Upam, da bo z mojo sorojstnodnevnico vse OK Kaj prav dec gre v petek v disko nikuda je treba otroke merkat, da si mami mal privošči Ma kaki disko, saj še takrat ko je bil "mlad" ni hodil prav pogosto Za petek velja. Jahhh kdo mu je kriv, ko ni hodil dokler je bil čas , kar je lutal je lutal, a ne . Zmejneno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:09:42
|
|
|
|
Anitka
|
Edina a bo kaka fešta za RD?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:12:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem Jeeeeeeeeeeeeeej kako luštkano Pa res je luškano , zvoki pa so itak zmagovalni Estrella a danes pa ne gledaš smučanja , po postih sklepam da si ljubiteljica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce dve vprašanji imam: 1. Po netu iščem otroške uspavanke, pa nič ne najdem , ko miško dajem spat bi ji kako lepo uspavanko zapela, pa nobene ne znam , mislim da se je naveličala ''nina nana Anja spančka'' 2. A je katera že naročila kako knjigo iz tujine?? Jaz si noro želim eno knjigo, hr. pisateljice (Nives Celzijus), pa jo v SLO še ni , pa sploh ne najdem kje bi jo lahko naročila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina a bo kaka fešta za RD? Jooj to me na Ambasado Gavioli spominja , sem rekla da predno grem delat bom vsaj še 1x zalutala tja, sam baje je zaprta . Po vsej verjetnosti nič posebnega, saj smo do grla v minusu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:22:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina a bo kaka fešta za RD? Jooj to me na Ambasado Gavioli spominja , sem rekla da predno grem delat bom vsaj še 1x zalutala tja, sam baje je zaprta . Hja sem tudi jaz slišala, da naj bi bila zaprta Po vsej verjetnosti nič posebnega, saj smo do grla v minusu Malo pa le proslavite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:22:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem Jeeeeeeeeeeeeeej kako luštkano Pa res je luškano , zvoki pa so itak zmagovalni Estrella a danes pa ne gledaš smučanja , po postih sklepam da si ljubiteljica. Ja , šit sem pozabla, že letim!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:26:52
|
|
|
|
Estrella*
|
No je že mimo Šle v soboto bo spet. Pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:28:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ella (Taula) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 9 MESECEV tudi od naju vse najboljše in od naju tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:30:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem Jeeeeeeeeeeeeeej kako luštkano Pa res je luškano , zvoki pa so itak zmagovalni Estrella a danes pa ne gledaš smučanja , po postih sklepam da si ljubiteljica. Ja , šit sem pozabla, že letim!!! Si prepozna, je že fertik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:31:17
|
|
|
|
Anitka
|
shsdfynb ncvgnfc
< Sporočilo je popravil Anitka -- 4.2.2009 12:38:15 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:32:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem uuuuuuaaaaaaa full je dobra , zdej se ji pa dogaja . kodrčki so mi pa tud všeč- full dobra frizurca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:32:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem Jeeeeeeeeeeeeeej kako luštkano Pa res je luškano , zvoki pa so itak zmagovalni Estrella a danes pa ne gledaš smučanja , po postih sklepam da si ljubiteljica. Ja , šit sem pozabla, že letim!!! Si prepozna, je že fertik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:37:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A ste vidle moj avatar?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:37:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos . A je katera že naročila kako knjigo iz tujine?? Jaz si noro želim eno knjigo, hr. pisateljice (Nives Celzijus), pa jo v SLO še ni , pa sploh ne najdem kje bi jo lahko naročila Midva sva že naročala. Katero knjigo bi pa rada? A tole: http://www.yu4you.com/trazi.php?vrsta=7&terms=nives+celzijus&lang=sr&t=1&x=0&y=0
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:42:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos . A je katera že naročila kako knjigo iz tujine?? Jaz si noro želim eno knjigo, hr. pisateljice (Nives Celzijus), pa jo v SLO še ni , pa sploh ne najdem kje bi jo lahko naročila Midva sva že naročala. Katero knjigo bi pa rada? A tole: http://www.yu4you.com/trazi.php?vrsta=7&terms=nives+celzijus&lang=sr&t=1&x=0&y=0 zlata si, hvala ti grem počekrat in naročit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:46:40
|
|
|
|
nia5
|
No mam cajt, mala spi, tu pa je neko zatišje, bom eno slikico gor pripopala: Dobrovoljček Kak je zaj fajn, ko se znam plazit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos . A je katera že naročila kako knjigo iz tujine?? Jaz si noro želim eno knjigo, hr. pisateljice (Nives Celzijus), pa jo v SLO še ni , pa sploh ne najdem kje bi jo lahko naročila Midva sva že naročala. Katero knjigo bi pa rada? A tole: http://www.yu4you.com/trazi.php?vrsta=7&terms=nives+celzijus&lang=sr&t=1&x=0&y=0 zlata si, hvala ti grem počekrat in naročit vauuu knjiga stane 5,59 EUR z dostavo vred pa 15,68 EUR , mogoče veš če obstaja kaka druga pot za naročilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:52:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No mam cajt, mala spi, tu pa je neko zatišje, bom eno slikico gor pripopala: Dobrovoljček Kak je zaj fajn, ko se znam plazit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No mam cajt, mala spi, tu pa je neko zatišje, bom eno slikico gor pripopala: Dobrovoljček Kak je zaj fajn, ko se znam plazit pokrovček od frutka je pa zakon, a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:01:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No mam cajt, mala spi, tu pa je neko zatišje, bom eno slikico gor pripopala: Dobrovoljček Kak je zaj fajn, ko se znam plazit Kaka luštna pupa. Ima pa rada kable, tako kot naša Se vedno spomnim na Samio od ****, naša mi je tud uničla USB kabel od fotkiča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:01:58
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz sem nazaj iz šopinga, zapravla več kot bi smela. Sem kupila darilo za poroko, sebi ene plesne šolenčke , pa srajco sem zamenjala in ta mi je prav . Sem kupla za vidka pustno šemico, bo pikapolonica, toliko da bo nekaj, pa za sebe ušeska in repek, da bom muca, .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:02:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No mam cajt, mala spi, tu pa je neko zatišje, bom eno slikico gor pripopala: Dobrovoljček Kak je zaj fajn, ko se znam plazit pokrovček od frutka je pa zakon, a ne Ja , vse drugo je bolj zanimivo od igrač, ji le še tu pa tam kako kupim, ker je brezveze, saj bolj pali na škatle, tubice od krem, pa na moj deodorant....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?