Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No mam cajt, mala spi, tu pa je neko zatišje, bom eno slikico gor pripopala: Dobrovoljček Kak je zaj fajn, ko se znam plazit pokrovček od frutka je pa zakon, a ne Ja , vse drugo je bolj zanimivo od igrač, ji le še tu pa tam kako kupim, ker je brezveze, saj bolj pali na škatle, tubice od krem, pa na moj deodorant.... Tudi jaz ne kupujem več igrač, ker jih ne mara, kot sama praviš vse drugo je bolj zanimivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:06:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No mam cajt, mala spi, tu pa je neko zatišje, bom eno slikico gor pripopala: Dobrovoljček Kak je zaj fajn, ko se znam plazit Kaka luštna pupa. Ima pa rada kable, tako kot naša Se vedno spomnim na Samio od ****, naša mi je tud uničla USB kabel od fotkiča Kabli ja , pa vtičnice (ker majo luknjice), moremo po hitrem postopku nabavit ono zaščitno plastiko, ker vtakne svoj prstek v vsako luknjo ki jo vidi (tu je vključena tudi njena nosnica )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:07:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj iz šopinga, zapravla več kot bi smela. Sem kupila darilo za poroko, sebi ene plesne šolenčke , pa srajco sem zamenjala in ta mi je prav . Sem kupla za vidka pustno šemico, bo pikapolonica, toliko da bo nekaj, pa za sebe ušeska in repek, da bom muca, . Ziher bo srčkana pikapoka, kot ti mucika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:08:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj iz šopinga, zapravla več kot bi smela. Sem kupila darilo za poroko, sebi ene plesne šolenčke , pa srajco sem zamenjala in ta mi je prav . Sem kupla za vidka pustno šemico, bo pikapolonica, toliko da bo nekaj, pa za sebe ušeska in repek, da bom muca, . Ziher bo srčkana pikapoka, kot ti mucika Lani smo bile v službi mavrične ribice, no razen mene, ko sem bila mavrični kit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:09:48
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, mislim, da ne bi bilo slabo, če bi šla do zdravnika PRAVKAR sem se odločla...že klicarim, pa mam valda jaz vedno probleme, ko rabim dr...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:09:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz sem zanič.-..ne vem kaj bom s temle križem mojim....-evo špelin@, res si prava...kot je rekla hijenca ...za vsako beseda...ne vem skrbi me,,,.če me sploh križ boli,,,al kaj...ponoči ko se telo umiri sploh ne morem vstat...čez dan gre kr nekako...Sem kr jokala ponoči, se mmorala lubija zbudit, ko je tamala jokala, ji nisem mogla niti flaške čez v usta porinit.... pa hvala za čestitke za našo novo članico taja je auf, grema malcat... lwpo čvekAJTE, MEWNI HDANES NE GREM ŠE SEDET NE MOREM Če je res križ,a si mogoče probala s kosmodiskom? Jaz se včeraj nisem mogla pobrati gor,danes je pa že bolje.Pri meni dela čudeže. Če pa nisi sigurna,pa pojdi rajši k zdravniku,da niso kakšne ledvice ali kaj drugega kaj sem ajz spisala skupaj prej...meni danes ne gre, je blo mišljeno ja nisem mam ga možnost dobit, pa še mami ma neke varjante doma...zelo dobre , ne bi zaenkrat reklame delala, rabim pa vsak dan nekaj časa za to...tako da bom šla res k zdravniku, ker že pre dolgo trja...najhuje je ker ne znam niti opisat bolečine.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:09:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz sem zanič.-..ne vem kaj bom s temle križem mojim....- Ojej evo špelin@, res si prava...kot je rekla hijenca ...za vsako beseda...ne vem skrbi me,,,.če me sploh križ boli,,,al kaj...ponoči ko se telo umiri sploh ne morem vstat...čez dan gre kr nekako...Sem kr jokala ponoči, se mmorala lubija zbudit, ko je tamala jokala, ji nisem mogla niti flaške čez v usta porinit.... pa hvala za čestitke za našo novo članico taja je auf, grema malcat... lwpo čvekAJTE, MEWNI HDANES NE GREM ŠE SEDET NE MOREM HVALA VSEM !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:10:01
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No mam cajt, mala spi, tu pa je neko zatišje, bom eno slikico gor pripopala: Dobrovoljček Kak je zaj fajn, ko se znam plazit Kak smo lušni, in važni...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:10:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem Jeeeeeeeeeeeeeej kako luštkano Pa res je luškano , zvoki pa so itak zmagovalni Estrella a danes pa ne gledaš smučanja , po postih sklepam da si ljubiteljica. Ja , šit sem pozabla, že letim!!! saj danes ni tekem, al sem jaz kaj zamuštrala? BRAVO ALČI! kaka carica! pa kak se oglaša, to moja taja tud take glasove spušča ko je nad čem navdušena.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:10:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj iz šopinga, zapravla več kot bi smela. Sem kupila darilo za poroko, sebi ene plesne šolenčke , pa srajco sem zamenjala in ta mi je prav . Sem kupla za vidka pustno šemico, bo pikapolonica, toliko da bo nekaj, pa za sebe ušeska in repek, da bom muca, . kje si kupla, to samo oni kao slinček,pa kapico...jaz nič pametnega ne najdem za take male...al pa vsaj za 1 do 2 leti pa da malo skup vzamemo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:12:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj iz šopinga, zapravla več kot bi smela. Sem kupila darilo za poroko, sebi ene plesne šolenčke , pa srajco sem zamenjala in ta mi je prav . Sem kupla za vidka pustno šemico, bo pikapolonica, toliko da bo nekaj, pa za sebe ušeska in repek, da bom muca, . kje si kupla, to samo oni kao slinček,pa kapico...jaz nič pametnega ne najdem za take male...al pa vsaj za 1 do 2 leti pa da malo skup vzamemo... To varianto sem kupla ja. Kapica pa slinček. Ostalo je vse preveliko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:14:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No mam cajt, mala spi, tu pa je neko zatišje, bom eno slikico gor pripopala: Dobrovoljček Kak je zaj fajn, ko se znam plazit Kak smo lepi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:15:07
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj iz šopinga, zapravla več kot bi smela. Sem kupila darilo za poroko, sebi ene plesne šolenčke , pa srajco sem zamenjala in ta mi je prav . Sem kupla za vidka pustno šemico, bo pikapolonica, toliko da bo nekaj, pa za sebe ušeska in repek, da bom muca, . kje si kupla, to samo oni kao slinček,pa kapico...jaz nič pametnega ne najdem za take male...al pa vsaj za 1 do 2 leti pa da malo skup vzamemo... To varianto sem kupla ja. Kapica pa slinček. Ostalo je vse preveliko. ma naj grejo v rit...pa da bi vsaj meli za 1 2 leti...te pa vsepovsod ko gledam majo al to kaj si ti kupla po pa za 3 4 leta pa gor...Smrkkkkkk ma bom si že nekaj zmislila...ne bi bla jaz...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:15:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem uuuuuuaaaaaaa full je dobra , zdej se ji pa dogaja . kodrčki so mi pa tud všeč- full dobra frizurca Prav do solz sem se nasmejala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:17:24
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj iz šopinga, zapravla več kot bi smela. Sem kupila darilo za poroko, sebi ene plesne šolenčke , pa srajco sem zamenjala in ta mi je prav . Sem kupla za vidka pustno šemico, bo pikapolonica, toliko da bo nekaj, pa za sebe ušeska in repek, da bom muca, . kje si kupla, to samo oni kao slinček,pa kapico...jaz nič pametnega ne najdem za take male...al pa vsaj za 1 do 2 leti pa da malo skup vzamemo... To varianto sem kupla ja. Kapica pa slinček. Ostalo je vse preveliko. ma naj grejo v rit...pa da bi vsaj meli za 1 2 leti...te pa vsepovsod ko gledam majo al to kaj si ti kupla po pa za 3 4 leta pa gor...Smrkkkkkk ma bom si že nekaj zmislila...ne bi bla jaz... Sem jaz gledala v Šparu ene druge maškare, ampak so bile za 2-3 leti, ampak veliko, Jaz ne bi znala tak skupaj vzet, da bi potem kaj izgledalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:22:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos . A je katera že naročila kako knjigo iz tujine?? Jaz si noro želim eno knjigo, hr. pisateljice (Nives Celzijus), pa jo v SLO še ni , pa sploh ne najdem kje bi jo lahko naročila Midva sva že naročala. Katero knjigo bi pa rada? A tole: http://www.yu4you.com/trazi.php?vrsta=7&terms=nives+celzijus&lang=sr&t=1&x=0&y=0 zlata si, hvala ti grem počekrat in naročit vauuu knjiga stane 5,59 EUR z dostavo vred pa 15,68 EUR , mogoče veš če obstaja kaka druga pot za naročilo Se bom malo pozanimala in morda bi lahko moj dragi kaj zrihtal če bo šel vkratkem na službeno dol ali kdo od njegovih sodelavcev, če se ti seveda ne mudi preveč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:23:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No mam cajt, mala spi, tu pa je neko zatišje, bom eno slikico gor pripopala: Dobrovoljček Kak je zaj fajn, ko se znam plazit cortkica mala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:26:03
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj iz šopinga, zapravla več kot bi smela. Sem kupila darilo za poroko, sebi ene plesne šolenčke , pa srajco sem zamenjala in ta mi je prav . Sem kupla za vidka pustno šemico, bo pikapolonica, toliko da bo nekaj, pa za sebe ušeska in repek, da bom muca, . kje si kupla, to samo oni kao slinček,pa kapico...jaz nič pametnega ne najdem za take male...al pa vsaj za 1 do 2 leti pa da malo skup vzamemo... To varianto sem kupla ja. Kapica pa slinček. Ostalo je vse preveliko. ma naj grejo v rit...pa da bi vsaj meli za 1 2 leti...te pa vsepovsod ko gledam majo al to kaj si ti kupla po pa za 3 4 leta pa gor...Smrkkkkkk ma bom si že nekaj zmislila...ne bi bla jaz... Sem jaz gledala v Šparu ene druge maškare, ampak so bile za 2-3 leti, ampak veliko, Jaz ne bi znala tak skupaj vzet, da bi potem kaj izgledalo ja za tak velike je itak preveč, če bi blo vsj za 1 leto 2...ma bom že
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:29:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj iz šopinga, zapravla več kot bi smela. Sem kupila darilo za poroko, sebi ene plesne šolenčke , pa srajco sem zamenjala in ta mi je prav . Sem kupla za vidka pustno šemico, bo pikapolonica, toliko da bo nekaj, pa za sebe ušeska in repek, da bom muca, . Ja bravo za nakup in super, da si dobila srajco
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:29:19
|
|
|
|
jana81
|
Sem se določila da do 8.aprila narim 3 izpite, tako da bom verjetno čez dan bolj malo na RR..ker zdej pa že pacam ta fax za znoret dolg. Mam pa eno vprašanje za rač. frike...zakaj mi offici delajo, outlook pa ne? Ma.ter sem jezna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:30:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz sem zanič.-..ne vem kaj bom s temle križem mojim....-evo špelin@, res si prava...kot je rekla hijenca ...za vsako beseda...ne vem skrbi me,,,.če me sploh križ boli,,,al kaj...ponoči ko se telo umiri sploh ne morem vstat...čez dan gre kr nekako...Sem kr jokala ponoči, se mmorala lubija zbudit, ko je tamala jokala, ji nisem mogla niti flaške čez v usta porinit.... pa hvala za čestitke za našo novo članico taja je auf, grema malcat... lwpo čvekAJTE, MEWNI HDANES NE GREM ŠE SEDET NE MOREM Če je res križ,a si mogoče probala s kosmodiskom? Jaz se včeraj nisem mogla pobrati gor,danes je pa že bolje.Pri meni dela čudeže. Če pa nisi sigurna,pa pojdi rajši k zdravniku,da niso kakšne ledvice ali kaj drugega kaj sem ajz spisala skupaj prej...meni danes ne gre, je blo mišljeno ja nisem mam ga možnost dobit, pa še mami ma neke varjante doma...zelo dobre , ne bi zaenkrat reklame delala, rabim pa vsak dan nekaj časa za to...tako da bom šla res k zdravniku, ker že pre dolgo trja...najhuje je ker ne znam niti opisat bolečine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:31:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos . A je katera že naročila kako knjigo iz tujine?? Jaz si noro želim eno knjigo, hr. pisateljice (Nives Celzijus), pa jo v SLO še ni , pa sploh ne najdem kje bi jo lahko naročila Midva sva že naročala. Katero knjigo bi pa rada? A tole: http://www.yu4you.com/trazi.php?vrsta=7&terms=nives+celzijus&lang=sr&t=1&x=0&y=0 zlata si, hvala ti grem počekrat in naročit vauuu knjiga stane 5,59 EUR z dostavo vred pa 15,68 EUR , mogoče veš če obstaja kaka druga pot za naročilo Se bom malo pozanimala in morda bi lahko moj dragi kaj zrihtal če bo šel vkratkem na službeno dol ali kdo od njegovih sodelavcev, če se ti seveda ne mudi preveč. Velja, če bom pa sama prej naročila ti bom sporočila, thanks
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:38:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No mam cajt, mala spi, tu pa je neko zatišje, bom eno slikico gor pripopala: Dobrovoljček Kak je zaj fajn, ko se znam plazit pokrovček od frutka je pa zakon, a ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:43:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz sem zanič.-..ne vem kaj bom s temle križem mojim....-evo špelin@, res si prava...kot je rekla hijenca ...za vsako beseda...ne vem skrbi me,,,.če me sploh križ boli,,,al kaj...ponoči ko se telo umiri sploh ne morem vstat...čez dan gre kr nekako...Sem kr jokala ponoči, se mmorala lubija zbudit, ko je tamala jokala, ji nisem mogla niti flaške čez v usta porinit.... pa hvala za čestitke za našo novo članico taja je auf, grema malcat... lwpo čvekAJTE, MEWNI HDANES NE GREM ŠE SEDET NE MOREM Če je res križ,a si mogoče probala s kosmodiskom? Jaz se včeraj nisem mogla pobrati gor,danes je pa že bolje.Pri meni dela čudeže. Če pa nisi sigurna,pa pojdi rajši k zdravniku,da niso kakšne ledvice ali kaj drugega kaj sem ajz spisala skupaj prej...meni danes ne gre, je blo mišljeno ja nisem mam ga možnost dobit, pa še mami ma neke varjante doma...zelo dobre , ne bi zaenkrat reklame delala, rabim pa vsak dan nekaj časa za to...tako da bom šla res k zdravniku, ker že pre dolgo trja...najhuje je ker ne znam niti opisat bolečine. Hvala, ma naj grejo v rit...seveda nobenga tam, kljub temu da bi morali delat... ,skoz neka druga ženščina dela...zdaj spet ...mojga zdravnika odkar ga mam zbrenega ...že skraj 3 leta še nisem spoznala zgleda da bom še kartoteko pobasala...ko seveda pridem do njih, če mi rata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 13:51:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Sem se določila da do 8.aprila narim 3 izpite, tako da bom verjetno čez dan bolj malo na RR..ker zdej pa že pacam ta fax za znoret dolg. Mam pa eno vprašanje za rač. frike...zakaj mi offici delajo, outlook pa ne? Ma.ter sem jezna Joj tudi jaz bi se mogla k izpitom zraven spravit, pa kr odlašam, evo zaj glih bom šla pogledat za izpite
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?