Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 10:49:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katy: kakšen nov avtar misla je slikce pod avtarjem Hvala za info Simpatika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 10:51:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem uaaaaa faca, zdej jo boš vsepovsod iskala.. A ti je odprlo video? Meni ga noče sem mislila, da je samo slikca. meni ne odpre videa!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:00:47
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, dobro veš, da te imam rada in ti želim, da bi se v svoji koži dobro počutila Pocrkljaj bolnega možička Ej, videa mi noče odpreti Čmrlika, mislim, da ne bi bilo slabo, če bi šla do zdravnika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:01:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem uaaaaa faca, zdej jo boš vsepovsod iskala.. A ti je odprlo video? Meni ga noče ne noče, kr nalaga, sem prvo misla da je sam slikca, zato sem komentirala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem uaaaaa faca, zdej jo boš vsepovsod iskala.. A ti je odprlo video? Meni ga noče ne noče, kr nalaga, sem prvo misla da je sam slikca, zato sem komentirala a to po riti puza? video ne dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:17:56
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz sem zanič.-..ne vem kaj bom s temle križem mojim....-evo špelin@, res si prava...kot je rekla hijenca ...za vsako beseda...ne vem skrbi me,,,.če me sploh križ boli,,,al kaj...ponoči ko se telo umiri sploh ne morem vstat...čez dan gre kr nekako...Sem kr jokala ponoči, se mmorala lubija zbudit, ko je tamala jokala, ji nisem mogla niti flaške čez v usta porinit.... pa hvala za čestitke za našo novo članico taja je auf, grema malcat... lwpo čvekAJTE, MEWNI HDANES NE GREM ŠE SEDET NE MOREM Če je res križ,a si mogoče probala s kosmodiskom? Jaz se včeraj nisem mogla pobrati gor,danes je pa že bolje.Pri meni dela čudeže. Če pa nisi sigurna,pa pojdi rajši k zdravniku,da niso kakšne ledvice ali kaj drugega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:19:36
|
|
|
|
Estrella*
|
Bom probala na FB če mi bo odprlo. V torek bom Asjo peljala na operacijo; ima hematom na desnem ušesu in ji revci ušesek kar na stran frli. Ker se je danes čisto napolnil , sem vsa panična klicačla na veterino in so me pomirili, da ne bo nič narobe, če čakamo do torka. Matr kako te je za psa strah, skor tolk kot za otroka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:29:26
|
|
|
|
nia5
|
Jutro lubice, madonca ste mi dale čtiva od včeraj za prebrat . Sem bila včeraj skeptična nad lubijovim uspavanjem in mu je uspelo , sicer jo je trikrat odlagal, ampak way to go , pol pa sma se malo stisnila in se mi ni lublo več nazaj hodit. Spali smo boljše kot ponavadi, zbudila se je le 2x za čajek . SS madonca kolk snega, pri nas ga niti približno ni toliko, kaj se pa stokanja tiče, jaz sem se že navadla Estrella res želim da bi ti uspelo, denar gor ali dol Špelin ful je fajn čut, da se vam spanje izboljšuje , mlečne kašice pa so pri nas , par žličk pa gotovo, ji zdaj dajem skutko s sadjem ali pa kak jogurt Ella za 9 mesecev Tilči da ste se znebili prehlada Katy luškane slikice v avatarju Srčekgirll saj se bo poštimalo spanje, mogoče je le trenutni "kapric" Anitka a tako silo naredi za zajtrk , moja ga ima kako uro po tem kaj vstane, pa še takrat se včasih zmrduje No zdaj pa me čaka polna plenica sračkalice in prva runda spanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:48:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem uaaaaa faca, zdej jo boš vsepovsod iskala.. A ti je odprlo video? Meni ga noče ne noče, kr nalaga, sem prvo misla da je sam slikca, zato sem komentirala a to po riti puza? video ne dela Men tud videa noče odpret
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:48:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Evo mene imam bolančka doma( možeka) in sem polno zaposlena. O sva že dve z bolnikom (ta večjim) doma. Tudi za tvojega možeka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:49:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem Jeeeeeeeeeeeeeej kako luštkano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:51:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla, ojla! Se malce na hitro javim. Pišem prošnjo in življenjepis, pa sem si vzela malo pavze No, komentirala bom pa kasnej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:51:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz sem zanič.-..ne vem kaj bom s temle križem mojim....- Ojej evo špelin@, res si prava...kot je rekla hijenca ...za vsako beseda...ne vem skrbi me,,,.če me sploh križ boli,,,al kaj...ponoči ko se telo umiri sploh ne morem vstat...čez dan gre kr nekako...Sem kr jokala ponoči, se mmorala lubija zbudit, ko je tamala jokala, ji nisem mogla niti flaške čez v usta porinit.... pa hvala za čestitke za našo novo članico taja je auf, grema malcat... lwpo čvekAJTE, MEWNI HDANES NE GREM ŠE SEDET NE MOREM
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:53:12
|
|
|
|
Anitka
|
Estrella meni pa je odprlo video
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:54:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naše frače kako je navdušena nad plazenjem Jeeeeeeeeeeeeeej kako luštkano No, zdej mi je pa odprlo. Sm Vidku pokazala in mu rekla: Viš tko se plazi in pol čiča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:55:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V torek bom Asjo peljala na operacijo; ima hematom na desnem ušesu in ji revci ušesek kar na stran frli. Ker se je danes čisto napolnil , sem vsa panična klicačla na veterino in so me pomirili, da ne bo nič narobe, če čakamo do torka. Matr kako te je za psa strah, skor tolk kot za otroka za Asjo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:57:32
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, mala je res hitra In kakšni glasovi zraven Za kužiko pa Soncnica Sandra ***, na katerih lokacijah pa iščeš službo? Sem tudi jaz začela čekirat situacijo Odpira se mi sicer ena možnost za nadomeščanje, ampak žal samo za točno določen čas, ker gre dejansko le za začasno nadomeščanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:57:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro lubice, dan dan madonca ste mi dale čtiva od včeraj za prebrat . Sem bila včeraj skeptična nad lubijovim uspavanjem in mu je uspelo , sicer jo je trikrat odlagal, ampak way to go , pol pa sma se malo stisnila in se mi ni lublo več nazaj hodit. Spali smo boljše kot ponavadi, zbudila se je le 2x za čajek . Ja super Anitka a tako silo naredi za zajtrk , moja ga ima kako uro po tem kaj vstane, pa še takrat se včasih zmrduje Ja midva tudi najprej vstaneva, se umijeva, oblečeva in če ne hitim je prava kriza , sploh, če je treba počakati, da se zajtrk še ohladi. No zdaj pa me čaka polna plenica sračkalice in prva runda spanja Našega je ati že tudi uspaval, kakali pa danes še nismo - sicer pa smo včeraj 7 krat tak, da ni neke nuje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 11:59:56
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo na FB je video objavilo Kak sem jaz leva za te stvari
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:00:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla! Oj, oj Se malce na hitro javim. Pridna Pišem prošnjo in življenjepis, pa sem si vzela malo pavze Dobro napiši No, komentirala bom pa kasnej Te držim za besedo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:01:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella meni pa je odprlo video Ja zgleda, da se je dolgo nalagal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:03:12
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka: a se spomniš kako sta bila najina hrošča zaprta in kaj vse smo počeli, da bi le kakala Sedaj mi je smešno, prej pa sem bila kar zaskrbljena. Kako hitro minejo težave in že smo v novih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom probala na FB če mi bo odprlo. V torek bom Asjo peljala na operacijo; ima hematom na desnem ušesu in ji revci ušesek kar na stran frli. Ker se je danes čisto napolnil , sem vsa panična klicačla na veterino in so me pomirili, da ne bo nič narobe, če čakamo do torka. Matr kako te je za psa strah, skor tolk kot za otroka O sonček mali kaka brzinca , pa noroooo ta smeh mi je res prisrčen, tako se je Žanko smejal ko je bil še čisto mali , kdaj ti je pa začela puzat? Upam, da bo z mojo sorojstnodnevnico vse OK Kaj prav dec gre v petek v disko nikuda je treba otroke merkat, da si mami mal privošči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:04:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, mala je res hitra In kakšni glasovi zraven Za kužiko pa Soncnica Sandra ***, na katerih lokacijah pa iščeš službo? Sem tudi jaz začela čekirat situacijo Odpira se mi sicer ena možnost za nadomeščanje, ampak žal samo za točno določen čas, ker gre dejansko le za začasno nadomeščanje Se vidi, da imamo psa doma, ker Alja jo kar dobro oponaša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 12:05:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom probala na FB če mi bo odprlo. V torek bom Asjo peljala na operacijo; ima hematom na desnem ušesu in ji revci ušesek kar na stran frli. Ker se je danes čisto napolnil , sem vsa panična klicačla na veterino in so me pomirili, da ne bo nič narobe, če čakamo do torka. Matr kako te je za psa strah, skor tolk kot za otroka O sonček mali kaka brzinca , pa noroooo ta smeh mi je res prisrčen, tako se je Žanko smejal ko je bil še čisto mali , kdaj ti je pa začela puzat? Upam, da bo z mojo sorojstnodnevnico vse OK Kaj prav dec gre v petek v disko nikuda je treba otroke merkat, da si mami mal privošči 8M 2dni tako na polno, prej ne štejem, ko se je sicer pririnila kamor si hotel, samo ne vem na kakšne nore načine
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?