Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:42:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice mi spimo obupno saj 7. in 8. zobek še nista čisto zunaj in jo zgleda boli,sploh trojkica zgoraj se mi zdi da jo ful matra. Drugače malo manj je ampak ni panike ker mi ogromno spije tko da upam da ne dehidrira spet. Zdej me 2 dni ni blo nč gor ker sva včer končno dobila avto Zdej ma pa dons dnevno in nikamor ne mormo,jutr pa nočno pa spet nč ne načrtujemo baje da naju bo pelju v soboto na bazen Uh je že alarm,sem ji vrečkico namontirala da bova pol nesli urin in dali kri k imava 11.2.pregled u Lara bi pa rada tamalo od Mixi prehitela? mal se hecam Bravo za avto in za kopanje , jst bi tudi šla, pa nekak ni časa nikoli, vedno kam gremo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:43:53
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Se bom kar tule priklopila, za včeraj nisem ničesar brala, zato me opomnite, če sem kaj pomembnega zamudila. Kakšna obnova bi prav prišla Danes se bolje počutim, včeraj sem bila kot prežvečen čigumi Spanje pri nas je zdaj kar ok, ni več vrešča ponoči, se pa pač zbuja za sok, dudko in crkljanje - večino noči spi pri nama v postelji. Kako kaj pri vas, drage moje? HB da je vaše vreščanje minilo , ostalo pa se bo tudi porihtalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:44:46
|
|
|
|
katy82
|
Jana kako je v Laškem za kopanje,je toplo noter? Pa še neki me zanima a mogoče veš kje je mislm da je Jožefov dom v Celju kjer so priprave na zakon?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:45:13
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Evo, za vse. Spali smo v troje , in celo noč poslušali jamranje in stokanje in, .....oh in sploh. Zdej grem pa na zajtrk in kafe počasi Hvala za kavico, že uživam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:45:27
|
|
|
|
katy82
|
Špelina sam da vreščanja ni več, da se lahko vsaj malo naspite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:45:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz že kavico pijem, mali pa še aja. Včeraj ga je nekaj lomil zvečer, ampak potem je zaspal. Za prebrat nimam skoraj nič, ker še skoraj vse pančate. pa dejva midve čvekat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:47:35
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro majčice! mmmm, se mi že cedijo sline! mi smo včeraj popoldne spet šli do naše varuške, da smo nekaj stvari nesli, danes pa že začnemo postopno uvajanje! upam, da se bo eva dobr držala! snoči smo spet meli borbe! ob osmih je zaspala in bla ob devetih že pokonci , ampak z jokom. sma jo hotla nazaj uspavat, pa se je tak jokala, da skor bruhala zraven. pol sma ble pa spet do 22.30 pokonci, ko jo je končno zmanjkalo! za vse, ki se s tem ubadate vsak dan! hijenca te je dež dobil, pa si se skrčla? lepe vidkove slikce estrella za takšno odločitev! počasi se daleč pride! SS vi pa res imate snega! mi smo ga meli okrog 20 cm, zdej ga pa že pobira! manca pa je prava pozerka na slikcah! tana7 to pa so cene varstva HB da smo našli gospo, ki zna z otroki, pa še dosti ceneje je. ostalim pa lep pozdrav! Prav lačna sem postala, ko to gledam. Jaz pa grem zdaj dedija fehtat, če gre kaj v trgovino, da mi malo kruha prinese, ker ga nimam niti drobtinice. Tako malo kruha pojem, ko sem sama, da ga moram samo vstran metat. Sem pa bila včeraj lačna in sem vse pojedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:48:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana kako je v Laškem za kopanje,je toplo noter? Pa še neki me zanima a mogoče veš kje je mislm da je Jožefov dom v Celju kjer so priprave na zakon? ja je toplo, samo ne tam čisto pri vratih za ven bit, ker zna pihat, najbolj je tuki takoj ko prideš v notranji bazen. Za ta drugo vprašanje pa ne vem, lahko pa se pozanimam..a se prav tak reče?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:48:11
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro! Moja moška še spita, jaz bi pa še tudi pa sem vseeno vstala, ker kuham zajtrk za Gala. Spali smo še kar dobro - se je Gal zbujal malce pogosteje kot ponavadi, ampak ni panike. Sem pa bila jaz pred TV kar do 1.15, ker sem gledala eno komedijo. Vreme je za pop... - megla. Ella (Taula) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 9 MESECEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:48:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz že kavico pijem, mali pa še aja. Včeraj ga je nekaj lomil zvečer, ampak potem je zaspal. Za prebrat nimam skoraj nič, ker še skoraj vse pančate. pa dejva midve čvekat Sem za akcijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:48:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice mi spimo obupno saj 7. in 8. zobek še nista čisto zunaj in jo zgleda boli,sploh trojkica zgoraj se mi zdi da jo ful matra. Drugače malo manj je ampak ni panike ker mi ogromno spije tko da upam da ne dehidrira spet. Zdej me 2 dni ni blo nč gor ker sva včer končno dobila avto Zdej ma pa dons dnevno in nikamor ne mormo,jutr pa nočno pa spet nč ne načrtujemo baje da naju bo pelju v soboto na bazen Uh je že alarm,sem ji vrečkico namontirala da bova pol nesli urin in dali kri k imava 11.2.pregled za avto in da bojo zobki hitro zunaj! v soboto pa le uživajte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:49:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Prav lačna sem postala, ko to gledam. Jaz pa grem zdaj dedija fehtat, če gre kaj v trgovino, da mi malo kruha prinese, ker ga nimam niti drobtinice. Tako malo kruha pojem, ko sem sama, da ga moram samo vstran metat. Sem pa bila včeraj lačna in sem vse pojedla jst ga tud niam velik, sam en mali krajček še, sva včeri vse pojedla za večerjo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:50:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro majčice! mmmm, se mi že cedijo sline! Mmmmmmmmm, meni tudi mi smo včeraj popoldne spet šli do naše varuške, da smo nekaj stvari nesli, danes pa že začnemo postopno uvajanje! upam, da se bo eva dobr držala! Želim vam dober štart snoči smo spet meli borbe! ob osmih je zaspala in bla ob devetih že pokonci , ampak z jokom. sma jo hotla nazaj uspavat, pa se je tak jokala, da skor bruhala zraven. pol sma ble pa spet do 22.30 pokonci, ko jo je končno zmanjkalo! za vse, ki se s tem ubadate vsak dan! Upam, da se včerajšnji večer ne ponovi več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:51:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana kako je v Laškem za kopanje,je toplo noter? Pa še neki me zanima a mogoče veš kje je mislm da je Jožefov dom v Celju kjer so priprave na zakon? Jožefov dom je na hribu nad Savinjo. Ko se pelješ iz Celja proti Laškemu, takoj za mostom čez Savinjo zaviješ desno, pol pa gor v hrib. kje točno (v hrib), pa ne vem
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 4.2.2009 8:52:41 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:51:36
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice mi spimo obupno saj 7. in 8. zobek še nista čisto zunaj in jo zgleda boli,sploh trojkica zgoraj se mi zdi da jo ful matra. Drugače malo manj je ampak ni panike ker mi ogromno spije tko da upam da ne dehidrira spet. Zdej me 2 dni ni blo nč gor ker sva včer končno dobila avto Zdej ma pa dons dnevno in nikamor ne mormo,jutr pa nočno pa spet nč ne načrtujemo baje da naju bo pelju v soboto na bazen Uh je že alarm,sem ji vrečkico namontirala da bova pol nesli urin in dali kri k imava 11.2.pregled u Lara bi pa rada tamalo od Mixi prehitela? mal se hecam Bravo za avto in za kopanje , jst bi tudi šla, pa nekak ni časa nikoli, vedno kam gremo. Na zdej si naju pa dobila,pa še na isti dan sta rojeni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:52:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice mi spimo obupno saj 7. in 8. zobek še nista čisto zunaj in jo zgleda boli,sploh trojkica zgoraj se mi zdi da jo ful matra. Drugače malo manj je ampak ni panike ker mi ogromno spije tko da upam da ne dehidrira spet. Zdej me 2 dni ni blo nč gor ker sva včer končno dobila avto Zdej ma pa dons dnevno in nikamor ne mormo,jutr pa nočno pa spet nč ne načrtujemo baje da naju bo pelju v soboto na bazen Uh je že alarm,sem ji vrečkico namontirala da bova pol nesli urin in dali kri k imava 11.2.pregled Mi smo še brezzobi , pa nič ne kaže, da bi ga kmalu dobili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:52:40
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana kako je v Laškem za kopanje,je toplo noter? Pa še neki me zanima a mogoče veš kje je mislm da je Jožefov dom v Celju kjer so priprave na zakon? ja je toplo, samo ne tam čisto pri vratih za ven bit, ker zna pihat, najbolj je tuki takoj ko prideš v notranji bazen. Za ta drugo vprašanje pa ne vem, lahko pa se pozanimam..a se prav tak reče? Ja glih tko se baje reče,neki mi je omenjala železniško postajo se mi zdi pa en hrib
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:52:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ella (Taula) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 9 MESECEV tudi od naju vse najboljše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:53:09
|
|
|
|
katy82
|
Jana na isti čas sva oddale post
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:54:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ella (Taula) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 9 MESECEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:54:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana kako je v Laškem za kopanje,je toplo noter? Pa še neki me zanima a mogoče veš kje je mislm da je Jožefov dom v Celju kjer so priprave na zakon? Jožefov dom je na hribu nad Savinjo. Ko se pelješ iz Celja proti Laškemu, takoj za mostom čez Savinjo zaviješ desno, pol pa gor v hrib. kje točno (v hrib), pa ne vem kok pa ti to veš? v hrib lahko greš edino v enem odcepu, pred parkom. takoj ene 100 m za tem ko zaviješ (v tvojem primeru katy, eč prideš iz Sevnice ) pred mostom levo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:55:02
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice mi spimo obupno saj 7. in 8. zobek še nista čisto zunaj in jo zgleda boli,sploh trojkica zgoraj se mi zdi da jo ful matra. Drugače malo manj je ampak ni panike ker mi ogromno spije tko da upam da ne dehidrira spet. Zdej me 2 dni ni blo nč gor ker sva včer končno dobila avto Zdej ma pa dons dnevno in nikamor ne mormo,jutr pa nočno pa spet nč ne načrtujemo baje da naju bo pelju v soboto na bazen Uh je že alarm,sem ji vrečkico namontirala da bova pol nesli urin in dali kri k imava 11.2.pregled Mi smo še brezzobi , pa nič ne kaže, da bi ga kmalu dobili. Upam da ne bo potem prevelikega navala zobkov,sej mogoče pa sploh vedli ne boste za njih dok ne bo kerga ugriznu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:55:39
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ella (Taula) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 9 MESECEV Midve z Lari se tud pridružujeva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 8:57:02
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana kako je v Laškem za kopanje,je toplo noter? Pa še neki me zanima a mogoče veš kje je mislm da je Jožefov dom v Celju kjer so priprave na zakon? Jožefov dom je na hribu nad Savinjo. Ko se pelješ iz Celja proti Laškemu, takoj za mostom čez Savinjo zaviješ desno, pol pa gor v hrib. kje točno (v hrib), pa ne vem kok pa ti to veš? v hrib lahko greš edino v enem odcepu, pred parkom. takoj ene 100 m za tem ko zaviješ (v tvojem primeru katy, eč prideš iz Sevnice ) pred mostom levo. KOlk naprej je približno to od krožnega ko prideš v Celje?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?