Zoja Miša
|
Gajka, res je po večini si pumpam in tako adaptiranega poje zelo malo, kakšen dan sploh ne, sedaj še moj ostaja, ker en obrok ima že čisto GH, je ful dobro zaštartala . Bom kar 2 vzela, kaj pa. Miškolinček, hvala tudi tebi. Potem bom 2 kupila tako, da bo še vseen nekaj 1 doma. Pameten predlog. Vilika, Buhtlček tudi vama hvala. Men je bilo rečeno jogurti...po 8m Nell, vseen si umetnica! Bravo! Jao tele mame, ne?! Men k sreči ne soli pameti in itak je predalač, pa itak tudi ve, da nema prava glasanja! Glede tega znam bit fejst huda, pa potem nobena od babic ne upa kaj preveč pametovat! Kruh, mislim, to pa res mu še ni treba! Po 9m, so meni rekli. Aradey, nimamo stajice, bom pa prenosno potlico kupla, pa bom v sili to kdaj uporabila za stajico. Evo, isto kot Vilika Buhtlček, glede pumpanja, kaj vem, verejtno je res tako kot so joške navajene, moje se kul pumpajo A mi lahko katera svetuje, kaj naj počnem z mojim otrokom, ko je buden, ker ji nič ne pače, ne po rokah, ne v postlici, ne na igralni podlogi, ne ležalnik...mislim jaz se počutim že prav bedasto, a delam kaj narobe?! Samo ko sedi za računalnikom je o.k. ali pa ko stvari meče ali iz mize ali iz polic se pa v nedeljo postara in končno sem ugotovila kaj mu bom kupila. Darilni bon za optiko Clarus, pa naj si gre sončne špegle izbrat. Jao, kuham cvetačo pa celo stanovanje smrdi . Pa v pižami sem še Šibam