nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Nell, pa svaka ti čast! A si imela to kakšno projekcijo narejeno ali boš rekla, da si ''peš'' tako lepo narisala?! Če bi rekla, da sem vse peš slikala bi se ti zlagala...itak da mam neko osnovo al pa model, vsaj tolk da si zunanjo linijo narišem, včasih tud kak star grafoskop prav pride...sej bi prosto blo tud lepo, ampak to bolj papir prenese...stene, plenice, skodelice ipd. - hja tam se pa zmer vprašam, kaj pa če kaj zaj Sicer pa dobro jutro! Mi spali sicer dobro, ampak kaj k sem se js zbudila z nekim jako bolečim krčem v predelu leve lopatice in zdaj se v levo sploh ne morem obračat - no se lahk, sam boli k - jao meni, ne vem kok bomo preživeli tale dan, k je naš mulo tok aktiven - verjetno bo treba zobe stisnat. Včeri zvečer sem js našmu dala kuhano jabolko, pa od milupe kašico z banano zraven - jabolko sem prvič fliknala pod paličnega, drugač vedno z vilco pretlačla - in kaj se zgodi - mali je tok jedu, da sm mislila da se bo zadabu na hrano - poskusim danes paličnega še na korenju pa da vidimo. Aha hotla sem še tole napisat, da me je včeri orng v luft dvignalo, k mi je moja mami težila po telefonu, da naj mu juhico nardim, da ni dost če dobi sam zelenjavo, da meso je le meso - pa ji razlagam, da se nam nikamor ne mudi, da sem js itak doma, da vse lepo počasi. Druga še bolj mimo stvar mi je pa bila, ko se je naš tamali v ponedeljek pazil pri babici, da sva z mojim šla darilo kupit za njen r.d. in pridem nazaj, pa mi reče - sem mu dala mal škorjice, sej je ni prav jedel, sam mal jo je po ustah žulil in včeri pri kosilu mi nardi isto - sem povedala da mu kruha še ne bomo dajal, zaradi tega in tega. Pa mi reče da se razburjam - ja zakaj pa ne. Pismo ko sem mu prvič dala jabolko, mi reče, kam se nam mudi, slab mesec zatem mu pa kruh tišči. Zdaj mi pa naj ena pove kaj bi ve nardile v tem primeru...mene je minilo do vsakršnega varstva pri njej.