Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 21:17:02
|
|
|
|
Vilika
|
Čeer! Evo - nisem mogla več čakat - naredila sem nosečniški test, ufffff, HB je pokazal minus. Sam ne vem kje je pol ta od M Tejkaz - kje? Sem kar pol strani spregledala očitno , po sem pa videla da jo vse omenjate.. in jo najdem. Ja končno . Ne izginjaj več, prav. Naty - luštkan Jošt, pa zrasel je . Hvala za ZS, bomo uštimala IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk hahaha moj odgovor na uganko je pa 25/3=8+1, +2=27+3=30 ah ja... no, potem sva pa podobno razmišljali
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 21:18:00
|
|
|
|
matejchi
|
nell !! sayuri, da boš vodni dan lažje prenesla in za ostale čokoholike...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 21:20:22
|
|
|
|
Vilika
|
... spet sem danes novo stran odprla, bravo jaz ... nell - prava umetnica si , fuuul lepe slikice, slonček pa najbolj. Kakšne barve pa to uporabljaš?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 21:22:56
|
|
|
|
tinka14
|
za nell!! nočko.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 21:23:56
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika ... spet sem danes novo stran odprla, bravo jaz ... nell - prava umetnica si , fuuul lepe slikice, slonček pa najbolj. Kakšne barve pa to uporabljaš? Uporabljam kr akrilne od Marabuja, male stekleničke, razen enih par imam večjih - ker je to pač moj hobi in se sploh zdaj redko najde čas za kakšno ustvarjanje - pa bi mi blo škoda če bi se zasušile. Sicer pa hvala za komplimente
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 21:27:48
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nell IZVIRNO SPOROČILO: Vilika ... spet sem danes novo stran odprla, bravo jaz ... nell - prava umetnica si , fuuul lepe slikice, slonček pa najbolj. Kakšne barve pa to uporabljaš? Uporabljam kr akrilne od Marabuja, male stekleničke, razen enih par imam večjih - ker je to pač moj hobi in se sploh zdaj redko najde čas za kakšno ustvarjanje - pa bi mi blo škoda če bi se zasušile. Sicer pa hvala za komplimente Svoj hobi lahko razširiš še na Kamnik, bomo še anito vprašali... zmeraj mislim še na njo.. a nisem boljša soseda kot mercator .
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 21:28:03
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Čeer! Evo - nisem mogla več čakat - naredila sem nosečniški test, ufffff, HB je pokazal minus. Sam ne vem kje je pol ta od M Saj zmeri pokaže minus, samo ne sme dveh...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 21:32:16
|
|
|
|
sandra123
|
Čer, mi ni uspelo prej na čvek pridet ... Sayuri, kar se 6.bolezni tiče, smo zdaj čisto ok, so vse pikice izginile, je pa zdaj Tina čisto na robu, da zboli, saj je celo noč kašljala, da se mi je prav smilila....upam, da ji ne bo spet kakšen bronhitis ven udaril ...pa še Teja je cela hripava, jokava, sitna danes ko ... Nell, ti pa obvladaš risanje, ni kaj Naty, Tejkaz, WB, sem vaju pogrešala Matejchi, upam, da niso spet ušeski vneti , pa hvala, ker si popravila podatke pri Taji in Teji
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 22:04:04
|
|
|
|
kaja02
|
nell- wou, si pravi umetnik!!!!!! vilika- a te je strah?????
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 22:08:32
|
|
|
|
kaja02
|
anita- ti pa kar jej, si v minusu,
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 22:10:31
|
|
|
|
matejchi
|
maartinca daj še ti kaj napiši o svojem avgustovčku in sebi... welcome...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 22:10:54
|
|
|
|
bella02
|
Hej! Smo se cepili, obe nista nič jokali. To sta moji punci . Za statistiko, katera že ma to čez? Matejchi al Erin Sm mau pozabua . Teja, 6 mececev: 7400g in 67,5 cm. Pa Teja se je ful hitro polulala v vrečko, ko pa so ji iz prsta jemali kri, pa se tud oglasila ni. Mi ni P nič težila zaradi teže. Ni ne vem kaj, je pa lepo grajena, al kako bi se temu reklo. Maja T., moram še enkrat prebrat, pa bom pol ti povedala. Sem na hitro preletela, ker se mi je mudilo , sam prvi vtis je pa bil, da je kar velik. Bom šla jutri nazaj pogledat. Danes vas bom prej zapustila, da bo kaj od mojega učenja. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 22:12:04
|
|
|
|
Erin
|
nell - super poslikave ... povej, spomnim se da si poslikala tudi pleničke... jih uporabljaš...jaz takih lepih sploh nebi mogla uporabljat za polivke,... bi jih kar na steno izobesila sandra - A si slikice in že prilimala?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 22:22:25
|
|
|
|
kaja02
|
še in pol pa
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 22:33:17
|
|
|
|
matejchi
|
kaja kje je pa ??
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 22:43:42
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin nell - super poslikave ... povej, spomnim se da si poslikala tudi pleničke... jih uporabljaš...jaz takih lepih sploh nebi mogla uporabljat za polivke,... bi jih kar na steno izobesila Uporabljamo, uporabljamo...Tibor jih ima za ninike - pa sploh ni panike jih perem na 90 pa se čist rahl vidi, da je barva zbledela...to bomo enkrat popravli, al pa druge narisal...ko bo čas, ker plenice in stena sta dva zelooo različna pojma, kar se tiče slikanja...pri plenicah se čopič skos zatika in ravno to ti vzame največ časa. Zdej grem pa res v mižule...sem še eno strokovno literaturo predelovala...pa se je kr zavleklo - če bo ponoči auf bom pa
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 22:50:57
|
|
|
|
kaja02
|
matejchi- eh ga ni, ata še , pride ko bom že smrčala aja pa hvala za smajle, super so!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 3.2.2009 23:34:07
|
|
|
|
matejchi
|
dajmo anita!!!
< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.2.2009 23:35:42 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 4.2.2009 0:18:23
|
|
|
|
matejchi
|
SREČANJE ŠTAJERK 5.2. 11.00 EP - lokal isti ko zmeraj, stoli pa oni udobni, če nam jih spet trije upokojenci ne zasedejo :))) (mogoče spremljajo RR) - torej vabljene vse.... andrejaboris - Enej matejchi - Maruša MajaT. - Zara bambi14 - Elanina Kaj pa Tamy, a lahko katera jo pokliče in povabi?? Jaz nimam cifre.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 4.2.2009 0:19:23
|
|
|
|
matejchi
|
Tamy ti kar pridi, če ne bo imel Enej preveč dela z babncami..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 4.2.2009 7:15:11
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Evo, kofe za vse! Mi2 spali super, do 6h zjutraj!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 4.2.2009 7:25:51
|
|
|
|
matejchi
|
Naša dva tamalčka še tudi spita od včeraj.. kot da bi vedela, da morata vstat, ker gremo v MB.. nič več se ne bom pred Marušo pogovarjala, ker pol mi da pa kontro pa spi.... Jaz pa od 6 pokonci...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 4.2.2009 7:31:41
|
|
|
|
miškolinček
|
dobro jutro hvala za kavico,sam jaz bom danes na čaju,me nekaj grlo boli,pa pokašljujem ko star ata...eh saj bo Matejchi,včeraj ste tko govorile od tvojih smajlov,jaz pa ne vidim nobenih in mi je blo ful čudno,kakšni smajli neki...mam mozzilo,pol pa grem explorer odpret tam mi pa pokaže vse tvoje smajle .....zdaj mi ni pa nič več jasn...a ni mozzila kao boljša...prej sem bla vedno na explorerju sem mela tam kr naprej težave s smajli,zdaj pa še tle...a maš ti mozzillo? Ker jaz imam tudi smajle v orodni vrstici naštimane samo jih nikakor ne morem prpopat...očitno sem skrita blondinka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 4.2.2009 7:33:17
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Nell, pa svaka ti čast! A si imela to kakšno projekcijo narejeno ali boš rekla, da si ''peš'' tako lepo narisala?! In to je vse kar imam za napisati Ja, lahko pa nekaj vprašam. Imam mleko Milumil, ki je do 6m, sedaj pa mi ga bo zmanjkalo, sva pa tik pred tem, da bo stara 6m, ali naj kupim 2? Menda pa ja. Včasih, ko vprašam na glas se še meni vprašanje zdi glupo .
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 4.2.2009 7:42:21
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Joa tile smiliji. Tudi meni jih ni namestilo, pa še NOD32 mi sedaj javlja neko sranje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?