|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
3.2.2009 21:17:02   
Vilika
Čeer!

Evo - nisem mogla več čakat - naredila sem nosečniški test, ufffff, HB je pokazal minus. Sam ne vem kje je pol ta user posted image od M user posted image

Tejkaz - kje? Sem kar pol strani spregledala očitno user posted image user posted image , po sem pa videla da jo vse omenjate.. in jo najdem. Ja končno user posted image . Ne izginjaj več, prav.

Naty - luštkan Jošt, pa zrasel je user posted image . Hvala za ZS, bomo uštimala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

hahaha

moj odgovor na uganko je pa 25/3=8+1, +2=27+3=30

ah ja...

no, potem sva pa podobno razmišljali

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
3.2.2009 21:18:00   
matejchi
nell user posted image user posted image user posted image !!

user posted image sayuri, da boš vodni dan lažje prenesla in za ostale čokoholike...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
3.2.2009 21:20:22   
Vilika
... spet sem danes novo stran odprla, bravo jaz user posted image ...

nell - prava umetnica si user posted image , fuuul lepe slikice, slonček pa najbolj. Kakšne barve pa to uporabljaš?

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
3.2.2009 21:22:56   
tinka14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nell!!

nočko.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
3.2.2009 21:23:56   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

nell - prava umetnica si user posted image , fuuul lepe slikice, slonček pa najbolj. Kakšne barve pa to uporabljaš?

Uporabljam kr akrilne od Marabuja, male stekleničke, razen enih par imam večjih - ker je to pač moj hobi in se sploh zdaj redko najde čas za kakšno ustvarjanje - pa bi mi blo škoda če bi se zasušile.

Sicer pa hvala za komplimenteuser posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
3.2.2009 21:27:48   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Uporabljam kr akrilne od Marabuja, male stekleničke, razen enih par imam večjih - ker je to pač moj hobi in se sploh zdaj redko najde čas za kakšno ustvarjanje - pa bi mi blo škoda če bi se zasušile.

Sicer pa hvala za komplimenteuser posted image user posted image

Svoj hobi lahko razširiš še na Kamnik, bomo še anito vprašali... user posted image zmeraj mislim še na njo.. a nisem boljša soseda kot mercator user posted image .

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
3.2.2009 21:28:03   
matejchi

Čeer!

Evo - nisem mogla več čakat - naredila sem nosečniški test, ufffff, HB je pokazal minus. Sam ne vem kje je pol ta user posted image od M user posted image

Saj zmeri pokaže minus, samo ne sme dveh...user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
3.2.2009 21:32:16   
sandra123
Čer, mi ni uspelo prej na čvek pridetuser posted image ...

Sayuri, kar se 6.bolezni tiče, smo zdaj čisto ok, so vse pikice izginile, je pa zdaj Tina čisto na robu, da zboli, saj je celo noč kašljala, da se mi je prav smilila....upam, da ji ne bo spet kakšen bronhitis ven udariluser posted image ...pa še Teja je cela hripava, jokava, sitna danes ko
user posted image ...
Nell, ti pa obvladaš risanje, ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naty, Tejkaz, WB, sem vaju pogrešalauser posted image
Matejchi, upam, da niso spet ušeski vnetiuser posted image , pa hvala, ker si popravila podatke pri Taji in Tejiuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
3.2.2009 22:04:04   
kaja02
nell- wou, si pravi umetnik!!!!!!user posted image user posted image user posted image

vilika-user posted image  a te je strah?????

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
3.2.2009 22:08:32   
kaja02
anita- ti pa kar jej, si v minusu, user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
3.2.2009 22:10:31   
matejchi
maartinca daj še ti kaj napiši o svojem avgustovčku in sebi... welcome...

RD RR

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
3.2.2009 22:10:54   
bella02
Hej!

Smo se cepili, obe nista nič jokali. To sta moji punciuser posted image . Za statistiko, katera že ma to čez? Matejchi al Erinuser posted image Sm mau pozabuauser posted image .
Teja, 6 mececev: 7400g in 67,5 cm.
Pa Teja se je ful hitro polulala v vrečko, ko pa so ji iz prsta jemali kri, pa se tud oglasila ni. Mi ni P nič težila zaradi teže. Ni ne vem kaj, je pa lepo grajena, al kako bi se temu reklo.user posted image user posted image user posted image

Maja T
., moram še enkrat prebrat, pa bom pol ti povedala. Sem na hitro preletela, ker se mi je mudilouser posted image , sam prvi vtis je pa bil, da je kar velik. Bom šla jutri nazaj pogledat. Danes vas bom prej zapustila, da bo kaj od mojega učenja. Lepo se imejte!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
3.2.2009 22:12:04   
Erin
nell - super poslikaveuser posted image ... povej, spomnim se da si poslikala tudi pleničke... jih uporabljaš...jaz takih lepih sploh nebi mogla uporabljat za polivke,... bi jih kar na steno izobesilauser posted image

sandra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A si slikiceuser posted image user posted image in  user posted image že prilimala?  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
3.2.2009 22:22:25   
kaja02
 še user posted image  in user posted image  pol pa user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
3.2.2009 22:33:17   
matejchi
kaja kje je pa user posted image ??

RD RR

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
3.2.2009 22:43:42   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

nell - super poslikaveuser posted image ... povej, spomnim se da si poslikala tudi pleničke... jih uporabljaš...jaz takih lepih sploh nebi mogla uporabljat za polivke,... bi jih kar na steno izobesilauser posted image

Uporabljamo, uporabljamo...Tibor jih ima za ninike - pa sploh ni panike jih perem na 90 pa se čist rahl vidi, da je barva zbledela...to bomo enkrat popravli, al pa druge narisal...ko bo čas, ker plenice in stena sta dva zelooo različna pojma, kar se tiče slikanja...pri plenicah se čopič skos zatika in ravno to ti vzame največ časa.user posted image

Zdej grem pa res v mižule...sem še eno strokovno literaturo predelovala...pa se je kr zavleklo - če bo ponoči auf bom pa user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
3.2.2009 22:50:57   
kaja02
matejchi- eh ga ni, ata še user posted image , pride ko bom že smrčala

aja pa hvala za smajle, super so!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
3.2.2009 23:34:07   
matejchi
user posted image

dajmo anita!!!

< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.2.2009 23:35:42 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
4.2.2009 0:18:23   
matejchi

SREČANJE ŠTAJERK 5.2. 11.00 EP - lokal isti ko zmeraj, stoli pa oni udobni, če nam jih spet trije upokojenci ne zasedejo :))) (mogoče spremljajo RR)user posted image - torej vabljene vse.... user posted image

andrejaboris - Enej
matejchi - Maruša
MajaT. - Zara
bambi14 - Elanina

Kaj pa Tamy, a lahko katera jo pokliče in povabi?? Jaz nimam cifre.

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
4.2.2009 0:19:23   
matejchi
Tamy ti kar pridi, če ne bo imel Enej preveč dela z babncami.. user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
4.2.2009 7:15:11   
Zoja Miša
user posted image  
Evo, kofe za vse!user posted image

Mi2 spali super, do 6h zjutraj!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
4.2.2009 7:25:51   
matejchi
Naša dva tamalčka še tudi spita od včeraj.. kot da bi vedela, da morata vstat, ker gremo v MB.. nič več se ne bom pred Marušo pogovarjala, ker pol mi da pa kontro pa spi.... user posted image Jaz pa od 6 pokonci...

RD RR

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
4.2.2009 7:31:41   
miškolinček
dobro jutro

hvala za kavico,sam jaz bom danes na čaju,me nekaj grlo boli,pa pokašljujem ko star ata...eh saj bo

Matejchi,včeraj ste tko govorile od tvojih smajlov,jaz pa ne vidim nobenih in mi je blo ful čudno,kakšni smajli neki...mam mozzilo,pol pa grem explorer odpret tam mi pa pokaže vse tvoje smajleuser posted image .....zdaj mi ni pa nič več jasn...a ni mozzila kao boljša...prej sem bla vedno na explorerju sem mela tam kr naprej težave s smajli,zdaj pa še tle...a maš ti mozzillo?
Ker jaz imam tudi smajle v orodni vrstici naštimane samo jih nikakor ne morem prpopat...očitno sem skrita blondinkauser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
4.2.2009 7:33:17   
Zoja Miša
Nell, pa svaka ti čast!user posted image A si imela to kakšno projekcijo narejeno ali boš rekla, da si ''peš'' tako lepo narisala?!

In to je vse kar imam za napisatiuser posted image

Ja, lahko pa nekaj vprašam.user posted image Imam mleko Milumil, ki je do 6m, sedaj pa mi ga bo zmanjkalo, sva pa tik pred tem, da bo stara 6m, ali naj kupim 2? Menda pa ja. Včasih, ko vprašam na glas se še meni vprašanje zdi glupouser posted image . user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
4.2.2009 7:42:21   
Zoja Miša
Joa tile smiliji. Tudi meni jih ni namestilo, pa še NOD32 mi sedaj javlja neko sranje.user posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?