|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
3.2.2009 17:23:08   
gigi1
Ahoj user posted image

Pikica in Gretka ve ga bosta pili jaz pa ne bom smela user posted image  user posted image  user posted image .

Hvala vsem, ki mislite nameuser posted image

Jutri pa bo Dday. Grem si mal frizurce rihtat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 851
3.2.2009 17:42:34   
zarja1
Gigika fajn zrihtaj jutri!!!!!!!!!! Mislim nate in na tvojo deco!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 852
3.2.2009 18:11:50   
pikica36
gigiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Naj bo uspešno in srčno ti želim da kooončno postanešuser posted image  in čez devet mesecev ninaš svoj zakladuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 853
3.2.2009 18:29:18   
Rakica_80
user posted image Gigi, upešen dan ti želim jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 854
3.2.2009 18:57:07   
gigi1
Lubice moje zlate user posted image user posted image user posted image   hvala vam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 855
3.2.2009 20:00:16   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Gigi to je zgledal skor tko kot jutranji troskok na UZ pri atuuser posted image ,najprej sem se stlačla v prtljažnik, pol sem se zvalila na zadnji sedež in nato še nekak stlačla na šoferjev sedež. Pa debel zimski plašč in ozko krilo stvari nista čist nič olajšalauser posted image . kako si mi pa ti srce zlato, a počivaš in se pripravljaš nauser posted image user posted image . Joj saj sm jaz po moje skor tolk nestrpna kot ti. Prisežem da ko boš nalulala plusek bom z veseljem spila nekaj alkoholnega na srečno nosečnost, pa če mi takoj ušesa odpadejouser posted image

Pikica tole si pa tko lepo napisla, da ob pluseku pri naši Žižetki, se dobiva na pjačko, pa bova pol ena drugi lahko ušesa pobirali (kolk sem se nasmejala !!, najprej sem te kr vidla kako v avto lezeš (smo že stestiral te zadeve pred leti) in pol kako ti ušesa preč padajo user posted image user posted image user posted image ) svetovna faca si !!!!!!!!!!!

No danes mi hvalabogu troskoka skozi prtlažnik ni bilo treba ponavljati, ampak je bla pa od 4 zjutraj pa do 10 dopoldan lopata moj najboljši prijatelj, se je nisem znebila pa da jo je***.

Grethy kar se pa nazdravljanja na Gigin user posted image  tiče , se ga bomo pa res napile, sam moram najprej jutri lepilo kupit, da si bomo pol ušesa nazaj prleple, ker brez bomo pa vseen mal smešne.

Gigi sem prepričana da ti sploh ne bo težko se odpovedat alkotu, in da boš z največjim nasmehom z nami s sokom nazdravljala 

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 856
3.2.2009 20:06:14   
miklarom
ojla. sem doma s smučanja in dopusta je konecuser posted image , vmes sem bila v MB 27.1. in dobila navodila in tabletke za postopek. femodenček začnem papcati v petek , konec marca pa po špike.
sem vas res že vse pogrešala mučooo. in kako ste mi kaj vse kako kaj napreduje pri vas.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 857
3.2.2009 20:26:08   
ledenka
žiži, še tule, naj te jutri pričakata vsaj dve čudoviti blastocisti user posted image user posted image user posted image  in potem beliiiinaaa tam do oktobra user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 858
3.2.2009 20:31:39   
bbpikica
Miklarom lepo da si se cela in zdrava vrnila s smučanjauser posted image , pa čestitke za navodila in tabletkeuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 859
3.2.2009 21:12:51   
KIWI
Hojla, pupike

Kako kaj danes? Jaz malo bolje. Sem šla delat, tam do enih 12h je blo še kar, potem pa bi lahko kar zaspala, pa spet neka vrtoglavica. Zato pa me je moj user posted image  danes nagnal malo počivat, ko sva prišla domov in je kar on porihtal kosilo, pa potem še vse lepo pospravil. Moram ga malo pohvalit!

GIGI lepo rihtaj jutriuser posted image user posted image

MIKLAROM, midve pa zgleda bova skupaj  nekje na punkciji in ET, jaz začnem jutri s Femodenom, špike pridejo konec marca na vrsto, punkcija pa predvidena po 15.4. Seveda, tudi v MB.

GRETHY, kako pa kaj ti?

Uf, Hause se je začel! Letim!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 860
4.2.2009 0:04:10   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Grethy kar se pa nazdravljanja na Gigin user posted image  tiče , se ga bomo pa res napile, sam moram najprej jutri lepilo kupit, da si bomo pol ušesa nazaj prleple, ker brez bomo pa vseen mal smešne.

NI panike, ne rabš it v štacuno, imam jz Mekol doma, pa Ciankol, pa še Neostik (brez reklam prosm) tko da ni panike res ... bomo prleple zihr ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
4.2.2009 0:04:50   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

gigiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Naj bo uspešno in srčno ti želim da kooončno postanešuser posted image  in čez devet mesecev ninaš svoj zakladuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica kolk maš lep avatarček .... jz te pa poznaaaaaaaaammmmm

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 862
4.2.2009 0:06:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

GRETHY, kako pa kaj ti?

=bemti, jz pa Hausa zamudila ... ma klinc .. a jz kako sem ???  Ja dobrrrrrrrrrrr ... fajn ... sem na čakanju  trenutno, vmes pa še mal user posted image za vsak slučaj, da ne pozabmo kako to gre  user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 863
4.2.2009 7:46:53   
pikica36
jutroooo, ja grethy..... me veseli, da se poznavauser posted image user posted image user posted image
jaz pa  nisem zamudila Hausa, sem pa zraven zaspalauser posted image
zgleda da se me  nekaj lotevauser posted image , me bolijo vse mišice , upam da ne staknem kake gripe, ker pol nisem pri volji za posteljne ali kake druge aktivnostiuser posted image , pa spet gre mesec k user posted image .

v glavnem danes mislimo na našo Gigi user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
4.2.2009 8:39:11   
Še ena T
Držim pesti za gigi!

Pa ostale tudi.

Sem pa tudi jaz čisto brez energije in vsa utrujena zadnje dni. Upam,da ne bom zbolela. Pa ravno ta teden bi se moralo največ dogajatuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 865
4.2.2009 8:57:58   
Bety11
Pozdravljene!

Pikica 36...user posted image user posted image user posted image  lepa slikica....

Gigi1...Držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Druge lepo pozdravljam in navijam...

Jaz pa...user posted image user posted image ...Razmišljam samo, kaj in kako bom kaj pojedla....user posted image ...In tako nimam časa za internet....user posted image

Kvačkam pa zavese....To me prav pomirja....

Vse dobro naj vam prinese novi dan...

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 866
4.2.2009 9:04:19   
Grethy
Neki je v zraku ... jaz se m tud kukr ena žveka

user posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 867
4.2.2009 9:50:33   
pikica36
aloo punce, ne smemo zdaj zbolet
user posted image user posted image evo malo vitaminčkov , da preženemo gripo

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 868
4.2.2009 9:58:46   
Grethy
Imaš prav

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 869
4.2.2009 10:37:21   
mismis
Žiži mi je ravnokar sporočila dobro novičko, in sicer greje eno lepo blastocisto. ET ji je delal dr. D, zdaj sta mi že malo sumljiva onadva, pa ne da mi Žižek v zelje skače user posted image user posted image user posted image . No test imamo 19.02.2009, tako da držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To mi delaj Žiži user posted image user posted image

a ja, še tole, Žiži se vsem skupaj zahvaljuje za dobre želje in navijanje preko RR in tudi SMS-jev.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 870
4.2.2009 10:59:12   
aqua77
Superca za našo Žižetko!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj bomo pa še bolj navijale!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 871
4.2.2009 11:18:42   
Rakica_80
Gigiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O
O Aqua, že dolgo te ni bilo na RRuser posted image Pa kje si?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 872
4.2.2009 11:20:35   
pikica36
bravo gigi user posted image user posted image user posted image user posted image !!! in komaj čakamo 19.01. da slišimo user posted image user posted image novičkouser posted image user posted image user posted image   DRŽI SE!

BETY-  a ti pa v v take podvige, kar zaves si se lotila, da ne zakrniš na kavčuuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 873
4.2.2009 11:49:13   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Gigiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O
O Aqua, že dolgo te ni bilo na RRuser posted image Pa kje si?

Ojla miška!

Se potepam okoli, sem bila v Parizu, čez dober teden grem pa smučat... Sem dala vse skupaj malo na off, ker sem bla že čist zmešana od štetja dni pa računanja, pa čakanja pluskov...

Zdaj ne računam več in niti ne planiram nič. Ko bo, pač bo, če pa ne bo, bodo pa zdravniki pomagali... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 874
4.2.2009 12:22:11   
neodkrita
Gigi vse naj naj da bo 19.2. super. Navijam zate zelo!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.