|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
29.1.2009 19:34:07   
KIWI
Čer punce,
malo se mi ne dauser posted image , ampak moram za nazaj mal prebrat, nisem čist na tekočem.

Dajamaja, ne nisem Reškotova punca, sem Vlaisavljevičeva.

Ja, Šnucika, kar druži s z nami tukaj, pa te bo hitro noter potegnilo. Kar pogum user posted image !!!

Gigi1, preživela stopko?user posted image  Jutri pa le hitro po deco!!!

Pa pozdravček vsem ostalim!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 801
29.1.2009 19:42:22   
zarja1
Gigika jutri bom tolk stiskala pesti, da bo joj. Drži se draga.

Horny Teddy

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 802
29.1.2009 20:06:06   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Gigika jutri bom tolk stiskala pesti, da bo joj. Drži se draga.

Jst tudi, jst tudi user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 803
30.1.2009 7:44:46   
mausikaa
pa jaz tudi

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 804
30.1.2009 8:38:51   
Bety11
Pozdravljene!

TUdi jaz mislim na vas in držim pesti za jajčka, punkcije....Močno držim!!!

Gigi1...Danes bom večkrat prečekirala ekran, da vidim, če si kaj lepega napisala...

Kruce...Kako je z vami? (ti, žena in user posted image )

Katera dela test v ponedeljek?

Pri meni še vse OK. Nekako, kar čutim, da se ta user posted image  lepo razvija....Ne vem, ali sem budala, shizofrenik..user posted image .ali kaj drugega, samo nekaj mi pravi, da je vse OK...In potem še v sanjah dobim sporočilo, da je vse v redu.....Ne boste verjele, skoraj odkačeno...user posted image user posted image ......TUdi to je boljše, kot moreče sanje in nekaj slabega....user posted image user posted image user posted image

Upam in verujem v uspeh še naprej...user posted image

Pišite, kaj se dogaja...

LP

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 805
30.1.2009 8:43:41   
Še ena T
Gigi1, držim pesti user posted image

Giti, tudi mene ves čas skrbi služba, pa odplačevanje kredita itd... Ampak sem rekla, da zaradi tega ne bom  odlašala, že itak sem... Sem enkrat prebrala en mail, kako te v službi hitro nadomestijo in te zelo kmalu noben več ne pogreša, vsi smo nadomestljivi. Medtem ko se ženeš za službo, pa pozabljaš na družino, ki ji pomeniš veliko več. Svojim domačim si nenadomestljiva. In da bi zaradi službe ostala brez še enega otročkauser posted image , to pa ne bom...

Vikend se bližauser posted image .

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 806
30.1.2009 9:03:39   
pikica36
jutroo , kako ste? glede na napisano vse okuser posted image

bety- ti kar pozitivno razmišljaj pa bo vse okuser posted image  naj tvoja pikica lepo raste vseh 8 mesecev.
tako moja user posted image se je poslovila in mi gremo v novo akcijouser posted image user posted image v sredo je 11. dan ciklusa in začnem jemati dabroston. (probat ni greh)user posted image pa da vidimo če bomo kaj bolj uspešni.

gigi zate velikooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  potem pa le poročaj kako je stanje.

še ena T- kar se tiče službe se ne sekiraj, ni vredno. vedno se najde rešitev.
pridno user posted image user posted image user posted image , da najine user posted image  pošljeva za eno leto na dopust.

ha, dopust, jaz že malo čekiram kataloge kam bi se bilo za odpravit. user posted image  turčija mi letos diši, ampak pol se pa obremenjujem kaj pa če v tem času postanem user posted image , pa ne bo nič, pa kaj pa če......in miljon vprašanjuser posted image  mah, sem butasta, ko se s tem obremenjujem in nekaj planiram za naprej, ko sploh ne vem kako bo.user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.1.2009 9:16:30   
mismis
Na hitro uletim in dobre novice sporočim.

Naša Žiži je že fertik s punkcijo, delal ji jo je dr. Drobnič, pravi da je zelo nežen in da je pol manj bolelo kot prejšnjič user posted image user posted image , pridelala je 3 celice v sredo 4.2. pa ima ET

Bravo Žiži user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 808
30.1.2009 9:40:23   
pikica36
user posted image user posted image bravo žiži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 809
30.1.2009 9:52:38   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Na hitro uletim in dobre novice sporočim.

Naša Žiži je že fertik s punkcijo, delal ji jo je dr. Drobnič, pravi da je zelo nežen in da je pol manj bolelo kot prejšnjič user posted image user posted image , pridelala je 3 celice v sredo 4.2. pa ima ET

Bravo Žiži user posted image user posted image user posted image

in naj sedaj otročki lepo rastejo user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 810
30.1.2009 12:37:26   
zarja1
Gigika sem tolk vesela zate. Draga zdaj pa na easy...komaj čakam, da greš po DEČICO!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 811
30.1.2009 13:03:29   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Superca, še ET,pa boš grela svojegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 812
30.1.2009 13:28:36   
šnucika
punce,katere ste v postopku IVF...držim pesti za vas!user posted image

Jaz imam sodelavko,katera je to dajala čez...slabo se je končalo...z IMN...notranjimi krvavitvami,v službo smo klicali rešilca in komaj so jo rešiliuser posted image ...sedaj upa,da bo marca šla v nov postopek.

Drugače pa...ne vem,če me bo kaj zares prijelo....glede user posted image ...se res bojim za službo....vem,blesav izgovor,ampak tako jeuser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 813
30.1.2009 14:45:10   
Kruce Fiks
Da še tu povem, ko vse ne srebate kavice pr sosedu...

Smo v 9 tednu in nekak tako zgledamo...

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 814
30.1.2009 14:46:49   
Še ena T
Bety, super, ti kar lepo naprej s takim razpoloženjem in sigurno bo tokrat OKuser posted image
Držim pesti!

Žiži, bravo.

Pikica, tudi jaz sem gledala, če bi izkoristila popust za zgodnje prijave: Turčija, Grčija, Španija, karkoli.... Že lani sem imela namen, pa potem nisem zaradi morebitne nosečnosti. Mogoče bi letos morala rezervirati, pa potem ne bi šla zaradiuser posted image . Definitivno bolje, kot da sem lani nenoseča spet pristala nekje na morju v zadnjem trenutku...
Saj ene pa kar potujejo noseče, ampak jaz sem glede tega kar zajecuser posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 815
30.1.2009 16:37:09   
gigi1
Ojla drage moje

Sem skor do zdej spala.

Hvala za spodbudo in čestitke. Upam, da tokrat bo user posted image

Mišmiška hvala, da si sporočila.

Moram pa mojega pohvalit. Je imel najboljše plavalčke do zdej. Če ima partner od katere problem s plavalčki bom z veseljem posredovala info kaj smo delali.

Bety lepo napredujete user posted image  user posted image  user posted image . kar tako naprej user posted image

Pikica in še ena T imata ZS.

Kruce pravi lepotec je tale vajin fižolček user posted image  user posted image

Še ena T, Gity in šnucika. Ne skrbet za službo. Vse se zrihta user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 816
30.1.2009 18:06:26   
Grethy

Bravo Gigi še tule za trio

user posted image

Anglc varuh že bdi nad razvojem in rastjo

user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 817
30.1.2009 23:53:15   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Bravo Gigi še tule za trio

user posted image

Anglc varuh že bdi nad razvojem in rastjo

user posted image

Gretka kok lepo :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 818
31.1.2009 8:46:44   
Bety11
Gigi1...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Bravo in čestitke!!!!!!!!!!!!

Kruce, čestitam in tako pridno naprej  user posted image user posted image user posted image

Pikica 36....hmmmmmm....Ne priporočam ti Dabroston že od 11.dneva naprej. Jaz bi ga vzela od 14.dneva naprej, ko zagotovo vem, da je O mimo in je ravno pravšnji čas za dodajanje progesterona. To je moj predlog.

Pa,kolikor vem, Dabroston je resnično premalo progesterona, enih 10 enot. Zakaj ne greš v Italijo in si za 5 eur kupiš Prometrij 100. V škatlici je 30 globul in če jih daš 2x na dan, imaš škatlico do testa. To pa res ni ne vem kakšen denar. Pa kupi si za vsak slučaj več teh škatlic, da imaš še za kasneje. Oprosti, ker se vmešavam v tvoje odločitve, samo jaz bi tako naredila.
Pa srečno!!!

Jaz kvačkam in pustim user posted image  mirno rast....user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 819
31.1.2009 10:49:02   
pikica36
hoj

bety- hvala za tvoje nasveteuser posted image user posted image ampak jaz si resnično ne spoznam v te zadeva, ker se tudi nisem nevem kako poglabljala v to.
hmm.... v italijo je pa skoraj malo daleč, jaz sem čist blizu avstrije . a misliš da se da ta Prometrij 100 dobit tudi v avstriji??? in to dobiš brez recepta ali kako??naj mi ena malo bolj razloži to zadevo prosim!user posted image user posted image

drugače pa... lepo ninaj svojegauser posted image  in poročaj kako si.

vsem pauser posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 820
31.1.2009 12:36:41   
Grethy
pikica, kje si to ti čist bliz Avstrije ?????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 821
31.1.2009 12:45:37   
gigi1
Daan

Pikica se strinjam z Bety in je takole. Dabroston je sintetični progesteron, ki se ga je dalo dobiti pri nas na recept. Naravnega pa ni, razen, če ga kupiš. Mislim, da se v lekarni Tabor v Mariboru lahko kupi utrogestan, ki je naravni progesteron. Nisem pa sigurna, če za to rabiš beli recept. Pokliči jih in vprašaj. Verjetno je kje na netu kakšna številka.
Je pa verjetno možno v Avstriji kupiti Utrogestan ali Prometrium...pa mislim, da rabiš bel recept in cena je bistveno višja kot v Italiji. Vsaj po tistem, kar so punce pisale.

Gretka Pikica je s Koroške user posted image . Saj veš...ržen kruhek pa base user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 822
31.1.2009 12:48:45   
zarja1
Za Utrogestan v Mb in Grazu rabiš recept. No vsaj jaz sem ga vedno morala imet. Drugače pa ga imajo v Grazu v centru, v Mb pa pri bolnici.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 823
31.1.2009 17:16:44   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Daan

Gretka Pikica je s Koroške user posted image . Saj veš...ržen kruhek pa base user posted image

točno tako!!!!!!!! in kje naj staknem recept, če je moj G dosegljiv februarja 2010. a mislite če bi šla kakemu privat G. na samoplačniški pregled, da bi mi napisal recept??
ma, bom probala kak mesec z dabrostonom pol pa bomo videli.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 824
31.1.2009 17:45:53   
zarja1
Pikica glede na to, da gre za plačljivo zdravilo-bel recept, ti ga pomoje lahko predpiše katerikoli G. Zakaj pa tvojga G ni do 2010????
Jaz ga še mam nekaj doma, če želiš mi napiši na zs.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 31.1.2009 17:46:47 >

Horny Teddy

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.