buhtlčk
|
Evo tole je post, ki je nastajal dva dni. Tko da se je Zoja Miša najbrž že nehala glede premal snega pritožvat Erin in Tilen Me je fajn v želodcu stisnilo Je toliko stvari prehodnih, pa naj bo še to. Noben ti ni verjel?!?!?!?! a če nismo doktorji smo pa debilni mogoče? Joj sayuri...čim prej naj se neha s telimi boleznimi! Pa vse ostale tudi no, naty, miškolinček (ojoj sem vidla slikce, božček), Maja T., andrejaboris, sandra, Češnjica, še katera?! O še matejchi. Se mi zdi, da kar en za drugim ''družinsko'' obolevate. Res lepe slikice vseh! čestitke bella02 - TEJA mariane - TAI aradej - LUCIJA tatly - STELLA kaja02 - LEJA daja28 - LEON july1 - ŽIGA tejkaz - JAŠA karmar - vse najboljše! Maja T. meso menda trikrat na teden, občasno ga nadomestiš z rumenjakom. Krysia ti se kar sproščaj tukaj, zato pa je forum . Neža helou!!!!! Pa tejka tudi, kako novi dvorec? Cebrca bikca u skrini mamo od mal pred novim letom. Naslednjega pa tud kar napovej, mamo radi, če bo prazno v skrinji, se pa javimo. Sayuri mi smo mel histerijo, ko sem po dobri uri odsotnosti prišla domov, jeza pa taka. Pred celotnim sorodstvom skorej. Ni blo za potolažit. Pa zmer raj ma mamico pa atija, ostale pa kakršen moment ravno ima, od smeha do joka. Zoja Miša nč bat glede debeluščkov. Če ješ toliko kolikor si realno lačen, nimaš nič preveč kil. Drgač pa...ne morem iz svoje kože........a ste opazile, kako so si imena otrok, rojenih na isti dan, podobna - na isto črko velikokrat, enako dolga velikokrat, veliko šumnikov ipd. A niste, nč hudga Ej zdej sem pa na 174 pa ne pridem do konca, tako da objavljam in grem nekej jest madonca. Se vrnem zvečer al pa jutri. Res, mal tkole špricaš, pol pa nikakor ne prideš na tekoče.... Pa super, da obstaja gumb za nazaj...we are sorry hahaha
|