|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
3.2.2009 12:41:17   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_
vprašanje - že imate vse Muser posted image ? jaz sem mislila, da sem svojo 1. po porodu že imela, (točno 4 tedne po porodu), pa sem se očitno zmotla, ker od takrat dalje ni več nič. 1x sem celo že vmes test N delala user posted image

Čudno je tole pri tebi user posted image
No, pri meni ni dosti boljše. Prvo M sem dobila 2 meseca po porodu, drugo M sem dobila čez 40 dni, zdaj čakam tretjo - minilo je že več kot 50 dni.. user posted image user posted image user posted image ... po test si ne upam... pa zgleda bo treba... user posted image

Ne želim si biti še tko hitro ponovno noseča. Kot prvo - ne smem zaradi CR, drugo - moram in želim najprej izgubit kilograme, tretje - težka prva nosečnost, četrto - že 2x sem v zadnjih mesecih jemala antibiotike in druga zdravila (zobobol, vnetje ušes, bolan želodec...)... ma cel kup je reči zakaj, ne še... user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
3.2.2009 12:58:45   
anita goitan
Triglav to soboto..ja nekdo me dražiuser posted image

user posted image

in Kredarca

user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 3.2.2009 13:00:00 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
3.2.2009 13:01:21   
Zoja Miša
Bili zunaj, najprej z kengorujčkom, potem pa v vozek da je zaspala (so nam tako lepe potke okoli bloka narediliuser posted image , čisto splužene, smo boljš, kot avtocestauser posted image ) in sedaj sem jo dala v spalnico, ker je zunej začelo deževatuser posted image , joj kakšno bo, katastrofa!user posted image

Grem brat, kaj ste načvekale.

Maja T lepo je bilo čvekati s teboj. Pa nikar se preveč ne obremenjuj, mislim, da imata super ritem!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
3.2.2009 13:02:23   
naty13
Še nekaj slikic, so pa mal starejše :)

user posted image

user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
3.2.2009 13:03:11   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_
vprašanje - že imate vse Muser posted image ? jaz sem mislila, da sem svojo 1. po porodu že imela, (točno 4 tedne po porodu), pa sem se očitno zmotla, ker od takrat dalje ni več nič. 1x sem celo že vmes test N delala user posted image

Čudno je tole pri tebi user posted image
No, pri meni ni dosti boljše. Prvo M sem dobila 2 meseca po porodu, drugo M sem dobila čez 40 dni, zdaj čakam tretjo - minilo je že več kot 50 dni.. user posted image user posted image user posted image ... po test si ne upam... pa zgleda bo treba... user posted image

Ne želim si biti še tko hitro ponovno noseča. Kot prvo - ne smem zaradi CR, drugo - moram in želim najprej izgubit kilograme, tretje - težka prva nosečnost, četrto - že 2x sem v zadnjih mesecih jemala antibiotike in druga zdravila (zobobol, vnetje ušes, bolan želodec...)... ma cel kup je reči zakaj, ne še... user posted image

JA, JA....... Na 28 dni (končno je normalno) user posted image   Čeprav nisem nič pogrešala med user posted image  in cel mesec kasnej.
Še enega user posted image  sedaj ne pride na mislih user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
3.2.2009 13:04:14   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
3.2.2009 13:06:37   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

user posted image

user posted image

Ful se je spremenu, cel dečkouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
3.2.2009 13:08:48   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Triglav to soboto..ja nekdo me dražiuser posted image

user posted image

in Kredarca

user posted image

Mene so pa s takem dražli. Prijatelja sta se šla tam poročit.....

user posted image

morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
3.2.2009 13:22:28   
matejchi
user posted image
sayuri spet sem našla vašo sliko... ne mi zamert, samo ste mi tok luštni!!! pa ne mislim tukaj na tej "sliki" ampak v resnici.user posted image
user posted image tole pa še mogoče bo..

< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.2.2009 13:23:36 >

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
3.2.2009 13:23:09   
sayuri
Joj mi delate skomine z morjem. Jst moram kaj začet gledat. Nekako sem si zamislila peščeno plažo oz. mivko, da se bojo naši čmrlji lahko igrali, spotikali, plezali user posted image . Ima katera kakšno idejo? Hrvaška seveda. ker sem zajc kam z avionom it user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
3.2.2009 13:23:18   
Zoja Miša
Sayuri, HB za blazino! Joj, pa so res hitri. Bom tudi jaz res, čisto res morala biti bolj pazljiva. se kar preveč špilam včasihuser posted image  Barvo za Zaro, žurerko (ti si najbrž nisi to mislilauser posted image ).

Krysia, dober začetek GH. Za nalogo se nič obremenjevat, pač je bila zate, si naša matematičarkauser posted image

Naty, smo te pogrešale! HB da ste sedaj zdravi! Revčeki, da je le za vami!

Erin, vi2 Tilna najbolj poznata. Upam, da je tako, kot si napisala. To verjetno ni nič tako groznega, da se ne bi dalo poštimati. Ampak kaj pa lahko daš takemu malčku, če ga kislina daje?! Revež, to mora biti grozno, se spomnem moje zgage med nosečnostjo, to je res user posted image

Kaja Lina govori ma-ma-ma-ma, ko je utrujena ali lačna in grgra s slino, vriska in cvili, ko je nasmejana in dobre volje.

Majči, saj bo, eni prej eni kasneje, ne so obremenjevat. Mame smo včasih tako neučakane in nestrpne, sej vem, vidim pri sebiuser posted image

Jaz še nisem dobila M, še čakamo...user posted image

Tejkaz, Sayuri, se mi zdi da hodi na Metelkovo. Sedaj samo še z Lovrotom, če sem si prav zapomnila.
In meni je lepo, da si z nami, ampak jaz te imam tudi drugje, tako da...user posted image

Betty, bravo za obrat!

Matejka, si me spomnila, tudi jaz moram malo počekirati, jaz bi že marca šla za kakšne 4 dni v Dubravnikuser posted image . Upam, da rata!

Wau Anita, kakšni super posnetki!

Naty, Jošt je cel fant postal!user posted image

Grem jest

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
3.2.2009 13:24:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image
sayuri spet sem našla vašo sliko... ne mi zamert, samo ste mi tok luštni!!! pa ne mislim tukaj na tej "sliki" ampak v resnici.user posted image

Ti maš pa neki dost dela zadnje cajte z mano user posted image .

Kje je imel Žiga RD? Ste imeli to organizirano?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
3.2.2009 13:25:06   
matejchi
user posted image
katera že odhaja na dopust?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
3.2.2009 13:26:16   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, Sayuri, se mi zdi da hodi na Metelkovo. Sedaj samo še z Lovrotom, če sem si prav zapomnila.

JA, na Metelkovo hodim z L&Z, ampak k dr. Goluhovi. PA samo v razvojno ambulanto. Drugače na fizioterapijo vsak teden v Kočevje.

Neposredna povezava do sporočila: 4414
3.2.2009 13:26:53   
sayuri

user posted image

Ok, zdaj pa povej, kje si najdla te smajlije user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
3.2.2009 13:27:43   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

Ti maš pa neki dost dela zadnje cajte z mano user posted image .

Kje je imel Žiga RD? Ste imeli to organizirano?

V Domžalah je praznoval v FIT-FIT, 3 šolske ure - odklop..fino je.

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
3.2.2009 13:30:25   
sayuri
Erin refluks? Hm.... Poznam punco, ki ima dve hčerkici, ki sta imeli refluks. Je morala biti kar veliko po bolnicah. Če hočeš, jo lahko malce povprašam, kako je bilo pri njej. Ali jo pa sama kontaktiraj (je tud aktivna na RR)

tejkaz lepo te je spet brat user posted image
naty Jošt se je pa res fejst spremenil. Je ful Nejcu podoben user posted image
anita Triglav na slikcah je prav lep. Me pa ne spraviš gor user posted image user posted image user posted image

Moje M so redne. Na 25 dni - kot pred nosečnostjo. Prvo dobila kakih 5 mesecev po porodu. Se ne spomim več user posted image

miškolinček, kako so norice?
nell in sandra...kako 6 bolezen?

< Sporočilo je popravil sayuri -- 3.2.2009 13:31:29 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
3.2.2009 13:32:55   
Zoja Miša
Še to, sestrična mi je povedala da je user posted image ! 16 t.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeee, pa se je začelo, končno, tudi v naši familiji!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
3.2.2009 13:33:25   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

Ok, zdaj pa povej, kje si najdla te smajlije user posted image

jaz tudi te smilije mela

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
3.2.2009 13:36:16   
Zoja Miša
Sayuri, v Atlantisu menda naredijo super praznovanje.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4420
3.2.2009 13:47:29   
matejchi

Sayuri, v Atlantisu menda naredijo super praznovanje.

Ja sem videla tudi to, samo mi ni prišlo v poštev... v telovadnici je manj odgovorno.. pa še ornk jih je treba posušit in z dvanajstimi petletniki ni malo dela.. mogoče za starejše pol.. tako sem jaz gledala na to.

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 4421
3.2.2009 13:48:50   
matejchi
Zoja in sayuri jaz mam te smajlije v orodni vrstici, kako so gor prišli...
user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
3.2.2009 14:00:22   
sayuri

Še to, sestrična mi je povedala da je user posted image ! 16 t.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeee, pa se je začelo, končno, tudi v naši familiji!

O, super user posted image  Kdo je naslednji? Ti? user posted image

Atlantis sem tud jaz že gledala. Se mi zdi fajn mogoče res za malce starejš. Ma....itak je to spet tok daleč od nas. Tlele bogu za hrbtom ni nč tazga user posted image

NAša dva spet spita. Čudno, jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4423
3.2.2009 14:00:50   
bella02

user posted image

tejkaz - JAŠA
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

Tudi mi user posted image

Gajka, tudi tvoji mamici user posted image

Erin, jaz ji dajem Novalac AR 2, ker je v flaški tekoče in se zgosti v trebuščku. Aptamil pa se zgosti že v flaši. Mi je P priporočala Novalac in sem zadovoljna. Cena je ista. Še vedno mi sem pa tja malo bruhne, kak dan malo več, ampak ni primerjave s prej. Pa ravno tako ga mešam s kašico.
In tudi jaz upam, da je to le v kompletu z refluksom. To mine.

Tejka, samo, da si spet z nami. Je bla ena veliiiika lukna, ko tebe in Naty ni blouser posted image user posted image user posted image

Sayuri
in Naty, kako sta že zrasla, ma sta prav krasnauser posted image user posted image user posted image

Popoldne imamo cepljenje za obe in upam, da ne bo več snežilo, ker adrenalinske vožnje imam za nekaj časa dovolj.

Mah, jaz sem pa ful jezna nase, ker sem zbrisala ene smailijeuser posted image . Imela sem tiste s strani cosgan in ko bi enkrat morala kliknit kopiraj, sem prehitro kliknila eno višje in sem kliknila, da mi ne sme kazat slik iz te strani. Pa sem na novo odprla, pa še vedno ni nič. Moram mal svaka angažirat, so pa zaenkrat tudi tile OK. user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
3.2.2009 14:06:10   
sayuri
bella, tele misliš? http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?