Zoja Miša
|
Sayuri, HB za blazino! Joj, pa so res hitri. Bom tudi jaz res, čisto res morala biti bolj pazljiva. se kar preveč špilam včasih Barvo za Zaro, žurerko (ti si najbrž nisi to mislila ). Krysia, dober začetek GH. Za nalogo se nič obremenjevat, pač je bila zate, si naša matematičarka Naty, smo te pogrešale! HB da ste sedaj zdravi! Revčeki, da je le za vami! Erin, vi2 Tilna najbolj poznata. Upam, da je tako, kot si napisala. To verjetno ni nič tako groznega, da se ne bi dalo poštimati. Ampak kaj pa lahko daš takemu malčku, če ga kislina daje?! Revež, to mora biti grozno, se spomnem moje zgage med nosečnostjo, to je res Kaja Lina govori ma-ma-ma-ma, ko je utrujena ali lačna in grgra s slino, vriska in cvili, ko je nasmejana in dobre volje. Majči, saj bo, eni prej eni kasneje, ne so obremenjevat. Mame smo včasih tako neučakane in nestrpne, sej vem, vidim pri sebi Jaz še nisem dobila M, še čakamo... Tejkaz, Sayuri, se mi zdi da hodi na Metelkovo. Sedaj samo še z Lovrotom, če sem si prav zapomnila. In meni je lepo, da si z nami, ampak jaz te imam tudi drugje, tako da... Betty, bravo za obrat! Matejka, si me spomnila, tudi jaz moram malo počekirati, jaz bi že marca šla za kakšne 4 dni v Dubravnik . Upam, da rata! Wau Anita, kakšni super posnetki! Naty, Jošt je cel fant postal! Grem jest