tejkaz
|
Dan Gajka, Zoja Miša, Sayuri, Miškolinček, Ozziebo, Krysia, Vilika, Neža7, Naty, Matejchi, Betty, Ryssa, Erin, Tinka14, Nell, hvala za čestitke ob Jaševi polovički. Gajka, vse najboljše tvoji mamici. Slavljenec je v redu. Zdaj spančka. Njegova sestrica je malce prehlajena ampak je danes že bolje. Smo hitro in še pravočasno ukrepali. Cebrca, hvala za materino dušico, mislim da od vsega najbolj pomaga. Hiška, je super. Danes moramo kupiti lopato, da se izkopljemo do ceste. Erin, jaz tudi mislim da gre bolj za refluks. V AR mleko riževih kosmičev ne boš mogla namešat, ker je zelo gosto. In verjetno ga bo zaprlo, če boš naredila samo AR mleko. Ena kolegica ima hčerko, ki ima tike. Ima Turnerjev sindrom (mislim da se ne napiše tako, da se samo izgovori tako). Vendar je to že od rojstva. Reci svoji P naj vaju magari da na pregled, da izključijo ta sindrom. Vilika, imaš prav, veš. Sem kar nalašč malo poniknila, če grem nekaterim tok v nos, je bolje da si pišete brez mene. Vedno je bil prepir zaradi mene. Tako se vsaj ne kregate več. Erin za seznam- GH 26.1. Hodi katera na fizioterapijo k Romani Jančar na Metelkovo? Pa super je biti pogrešan