|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
3.2.2009 14:08:06   
buhtlčk
Evo tole je post, ki je nastajal dva dni. Tko da se je Zoja Miša najbrž že nehala glede premal snega pritožvat

Erin in Tilen

Me je fajn v želodcu stisnilo Je toliko stvari prehodnih, pa naj bo še to.
Noben ti ni verjel?!?!?!?! a če nismo doktorji smo pa debilni mogoče?

Joj sayuri...čim prej naj se neha s telimi boleznimi! Pa vse ostale tudi no, naty, miškolinček (ojoj sem vidla slikce, božček), Maja T., andrejaboris, sandra, Češnjica, še katera?! O še matejchi. Se mi zdi, da kar en za drugim ''družinsko'' obolevate.

Res lepe slikice vseh!

čestitke
bella02 - TEJA
mariane - TAI
aradej - LUCIJA
tatly - STELLA
kaja02 - LEJA
daja28 - LEON
july1 - ŽIGA
tejkaz - JAŠA

karmar - vse najboljše!

Maja T. meso menda trikrat na teden, občasno ga nadomestiš z rumenjakom.

Krysia ti se kar sproščaj tukaj, zato pa je forum .

Neža
helou!!!!! Pa tejka tudi, kako novi dvorec?

Cebrca bikca u skrini mamo od mal pred novim letom. Naslednjega pa tud kar napovej, mamo radi, če bo prazno v skrinji, se pa javimo.

Sayuri mi smo mel histerijo, ko sem po dobri uri odsotnosti prišla domov, jeza pa taka. Pred celotnim sorodstvom skorej. Ni blo za potolažit. Pa zmer raj ma mamico pa atija, ostale pa kakršen moment ravno ima, od smeha do joka.

Zoja Miša nč bat glede debeluščkov. Če ješ toliko kolikor si realno lačen, nimaš nič preveč kil.

Drgač pa...ne morem iz svoje kože........a ste opazile, kako so si imena otrok, rojenih na isti dan, podobna - na isto črko velikokrat, enako dolga velikokrat, veliko šumnikov ipd. A niste, nč hudga

Ej zdej sem pa na 174 pa ne pridem do konca, tako da objavljam in grem nekej jest madonca. Se vrnem zvečer al pa jutri. Res, mal tkole špricaš, pol pa nikakor ne prideš na tekoče....

Pa super, da obstaja gumb za nazaj...we are sorry hahaha

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
3.2.2009 14:18:15   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Drgač pa...ne morem iz svoje kože........a ste opazile, kako so si imena otrok, rojenih na isti dan, podobna - na isto črko velikokrat, enako dolga velikokrat, veliko šumnikov ipd. A niste, nč hudga

Smo user posted image user posted image No, vsaj jst sm. Pa sej o tem sva zadnjič čvekale, ane?

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Joj mi delate skomine z morjem. Jst moram kaj začet gledat. Nekako sem si zamislila peščeno plažo oz. mivko, da se bojo naši čmrlji lahko igrali, spotikali, plezali . Ima katera kakšno idejo? Hrvaška seveda. ker sem zajc kam z avionom it

Lopar, otok Rab - peščena plaža, jst sicer poznam sam kamp, ampak majo tud apartmaje pa hotel ... Je pa blesavo za odrasle za  v vodo, ker moraš hodit pol ure, da lahko zaplavaš (je skoz nizka voda, tko da je idealno za otroke)

No, alarm ... sej sm vedla

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
3.2.2009 14:20:59   
kaja02
user posted image

tejkaz - JAŠA
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
3.2.2009 14:28:53   
anita goitan
me2 ble zuni, sam sva kar po cesti plužili, zlo nerodono se še avtomobilom umikat..no sej se bolj oni namauser posted image

matejchi južno boš mela mrzlo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
3.2.2009 14:54:28   
kaja02
gajka- čestitke tudi tvoji mami!!!!!!!

anita- iiiii smo lepi, ma Zoja lepo kapoco, a je iz H&M?

ozzeibo- kok uživa v vodi, a obroč bo pa kar polizala?user posted image , joj kak vam zavidam kopanje

maja t. - mislim da mala velik je , očitno se naje že na sprsah, ji je joška še vedno zakonuser posted image     user posted image  zdaj pa vidim, da osztale mislijo da mal pojeuser posted image , moje mnenje poje toliko kot potrebuje in tega se drži, mej pripravljeno več ( saj vidim, da maš) pol pa ji ponudi in kulker bo pojedla pač bo; dojenja pa jest še nebi ukinjala čez dan, mate še čas

sayuri- user posted image , so pa naši že pravi akrobati!!!!!!!

naty- WB sem te pogrešala, joj  ste pa bli bolni, zdaj pa konc za letosuser posted image ; luštne slikice

erin- user posted image  da ste poštudiral, kaj bi lahk blo, držim pesti, da mate prav!!!!!! a boš ti tud svojo nadajevanko snemalauser posted image ???

tejkaz- WB, a lopate pa nimate???user posted image  kako je v novi hiši?

ej a vidve z naty sta pa zmenjene, a ne?user posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 3.2.2009 15:01:55 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
3.2.2009 15:00:27   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

me2 ble zuni, sam sva kar po cesti plužili, zlo nerodono se še avtomobilom umikat..no sej se bolj oni namauser posted image

matejchi južno boš mela mrzlo

bom pa doma pristavla, ko so ravno vsi na kupu..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
3.2.2009 15:29:29   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Smo user posted image user posted image No, vsaj jst sm. Pa sej o tem sva zadnjič čvekale, ane?

hahaha

moj odgovor na uganko je pa 25/3=8+1, +2=27+3=30

ah ja...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
3.2.2009 15:32:33   
matejchi
A je katera user posted image včeraj nauser posted image Razočarane gospodinje?? Jaz sem jih slučajno ujela...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
3.2.2009 16:42:29   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

A je katera user posted image včeraj nauser posted image Razočarane gospodinje?? Jaz sem jih slučajno ujela...user posted image

mal sm pa res tud jest ujela...

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
3.2.2009 17:01:51   
andrejaboris
HOj!

Oj Tejkaz pozdravljena! Ste se že vselili? In kako je?

Naty tut ti, lepo da ste zdravi. Zdaj pa se kar oglasi večkrat!

JOj ste take čveke, da se ne vem kaj sem keri htela napisat!

Naš Enej pa ima dans v ustih dudo, vendar je ne vleče ampak samo drži z dlesnimi.user posted image user posted image user posted image Jaz pa bi rada da bi dudo mel, ker full prste cuza, pa še lažje ga potolažiš z dudo.

KOmaj čakam pomlad, da bomo lahko šetali. Sma dans htela na sprehod pa niti z dvorišča nisma mogla, ker pločniki sploh niso bli spluženi. Grrrrr. ah saj bo.

Grem alarm je.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
3.2.2009 17:05:09   
anita goitan
kašen danuser posted image sam jedla bi, že v ta drugo kosilo..pa čips..pa mal sira..pa fige,pa..user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
3.2.2009 17:12:48   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

kašen danuser posted image sam jedla bi, že v ta drugo kosilo..pa čips..pa mal sira..pa fige,pa..user posted image

Jao, sva že dve!user posted image

Buhtlček, sneg mi ne dela problemov, če bi bilo tako, kot ni, da bi bil sedaj mraz in lepa snežna idila, ne pa tole!user posted image
Kavo pijem, bo še katera?user posted image user posted image user posted image

Pa še to, zakaj Maji T ni nobena, razen Neže odgovorila? user posted image  A se vam zdi, da je veliko, ali ne?!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4437
3.2.2009 17:22:12   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

[

Pa še to, zakaj Maji T ni nobena, razen Neže odgovorila? user posted image  A se vam zdi, da je veliko, ali ne?!user posted image

Meni se ne zdi, da veliko je. Ima veliko obrokov po manjše količine tako kot Jošt. Edino če ji velik mleka čez spije. To pa ne mormo vedet, ker doji. user posted image Mislim, da ne je ne veliko ne malo, ampak je tista zlataa sredina - normalno. Važno, da teža napreduje in da je otrok nasmejan in zdrav. user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
3.2.2009 17:26:00   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

[

Meni se ne zdi, da veliko je. Ima veliko obrokov po manjše količine tako kot Jošt. Edino če ji velik mleka čez spije. To pa ne mormo vedet, ker doji. user posted image Mislim, da ne je ne veliko ne malo, ampak je tista zlataa sredina - normalno. Važno, da teža napreduje in da je otrok nasmejan in zdrav. user posted image

jaz tud tako mislm..čeprav še nimam pojma o tej GHuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
3.2.2009 17:33:04   
tinka14
js tut ŠE ne vem. ampak bom začela počasi morat vedet user posted image uf kak slovnično pravilen stavek user posted image . uglavnem, klicala babco in je rekla, da ja, da začet, ker je pokazal, da nima dovolj. tak da ... za vikend tudi mi začnemo z GH. grem sprintat paparico in se učit user posted image . pa sej bo že 5,5 mes star. menda nisem preveč prehitra... ah vedno neka vprašanja...

Neposredna povezava do sporočila: 4440
3.2.2009 17:38:19   
buhtlčk

Ker nimam pojma user posted image

Midva sva danes 6 žlic krompirja. Sem vagala, cca 20g. Korenje ga pa napenja, pa sploh ga ne prebavi do konca. Ma še katera te probleme?

Neposredna povezava do sporočila: 4441
3.2.2009 17:56:34   
andrejaboris
Naš Enej je za zdaj vse prebavo vredi, upam da bo naprej tut tak. Full rad je na žlico. Pa ziza še je vedno zaakon.user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
3.2.2009 18:47:07   
Erin

user posted image
katera že odhaja na dopust?

Ok, zdaj pa povej, kje si najdla te smajlije user posted image

jaz tudi te smilije mela

http://www.smileycentral.com/

Če kdaj ne boste vedele s kje so slikce kliknite nanjo z miško z desnim gumbom in kliknite na Properties... vam pokaže link od te strani...

< Sporočilo je popravil Erin -- 3.2.2009 18:57:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 4443
3.2.2009 19:36:26   
buhtlčk
Vprašanje: katere kosmiče imate, da se lahko mešajo z vodo?

Tole pumpanje mojega mleka je za popuser posted image , tolk mal napumpam, zvečer se mi pa ne da ... takrat po masaži pod tušem celo napumpam ene 150ml, čez dan pa sam po 20, 30..

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
3.2.2009 19:51:27   
nell
-ć..zxkn7u  mm                             vvvvvvvvvvvc

pozdravčki od Tiborja...mamo veselico pred spanjem...je najblj luštno takrat plazit naokol

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
3.2.2009 19:54:09   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image
katera že odhaja na dopust?

Ok, zdaj pa povej, kje si najdla te smajlije user posted image

jaz tudi te smilije mela

http://www.smileycentral.com/

Če kdaj ne boste vedele s kje so slikce kliknite nanjo z miško z desnim gumbom in kliknite na Properties... vam pokaže link od te strani...

to stran jaz imam samo mi noče smajlov v post dati,vedno mi samo kodo napiše,tudi ko dam predogled je še vedno koda...zgleda da sem preneumna al kaj,sem že večkrat probala zdaj sem pa kr mal obupala...če katera ve kako to gre pa če se ji da naj napiše

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
3.2.2009 20:46:54   
Krysia
Grrrr, edinkrat, ko nisem stislna copy ... grrrrrrrr no, pa še enkrat, skrajšana verzija:

Vprašanje: katere kosmiče imate, da se lahko mešajo z vodo?

Tole pumpanje mojega mleka je za popuser posted image , tolk mal napumpam, zvečer se mi pa ne da ... takrat po masaži pod tušem celo napumpam ene 150ml, čez dan pa sam po 20, 30..

Milupa, rumena škatla - my first cereals - riž, od 4. meseca naprej.

Danes pojedli 6 otroških žličk tega, še vedno dela face "kaj mi to daješ v usta", ampak na konc nekak poje ... je pa ful žejen po tem, tko da smo pol še mal vode po žlički, potem pa seveda še dojenje ... Zdej spimo, ampak po moje ne bomo do jutra ...

Erin, GH- 02.02.2009 Pa če je pri Tilnu res refluks, da bi uspel to nekak zrihtat ...

V naslednjih dneh vas bom verjetno mal zanemarjala - mi je možek prinesel mal dela domov (ene baze podatkov urejat, kr dost časa vzame ...). Vas bom poskusla sprot brat, pa tud kaj pokomentirat, ampak nč ne obljubim ...

Lahko noč vsem, sladke sanje in čim manj budnic!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
3.2.2009 20:58:30   
matejchi
Naš tamal je pa prijavil, da ga spet uho boli.. pa to ni res od 1.11. do danes četrtič!!! Pol smo se pa peljali do dr. (ura je bila 19.30), ker smo šli ravno mimo ZD in sta šla noter in noter gužva in jaz sestra usmiljenka sem rekla user posted image  da gremo domov, da ni zamudil badmintona.. upam samo da ponoči ne bo jamral... tamal mislim..user posted image . Hotela sem samo, da posveti noter v uho in pove, če lahko dam kapljice Byvacin, ki jih imam od 12.1. ali karkoli drugega, ker mu pač z svetilko doma ne morem pogledat.. in potem sem mu doma kar dala te kapljice pa bo kar bo, mogoče mi bambi kaj več pove... (upam).

Glede Zare od MajeT., ko sem brala, se mi je iskreno povedano zdelo veliko, ampak ne predstavljam si te količine, je pa zagotovo dela za cel dan, pomoje ne bi bilo treba toliko se obremenjevat.. pa Maja ne me narobe razumet, ampak se mi zdi, kot da si cel dan zasedena s tem... bolj na izi delaj pa bo.. mi smo samo na jutranjem delu GH, ostalo je joška party.
Pa ta krompir me bega, anita kaj je pa tebi rekla v zvezi s krompirjem??

anita vidim te...user posted image !!!

Nisem hotela zatežit, sem pa malo težka... grem danes prej spat... user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
3.2.2009 21:02:50   
matejchi
buhtlčk ne bo nič narobe če katerekoli kosmiče preliješ z vodo, toliko da "otrdijo" hehe, napihnejo se no in jih potem zmešaš še s čim.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
3.2.2009 21:12:09   
nell
Evo naš tamali je končno zaspal...res ga hoče žurkat lih takrat k bi blo treba spat, prej je pa cel čist hin.

Aha pa tud kopanje, nad katerim je btw navdušen, nam dela po novem težave...namreč mulo je ugotovil, da če v bani sedi je bolj zabavno in zdej če ga v bani poležim je drenje da boljo ušesa, ko se vsede se pa smeji...zgleda da bomo kr njegov režim ubrali, ker drugače se ne bomo več vsak dan namakal.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da pripopam še slikice, ki sem jih te dni narisala v Tiborjevo sobo...je reku moj, da bom fino fleke pod strešnim oknom skrila, k skos od kondenza tečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Simba

user posted image

Dumbo

user posted image

in Peter Pan

Nočko

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?