|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
1.2.2009 21:10:10   
Pupsika
Martina super, da sta vse porihtalauser posted image .
Nama za mašne in povšterček in take zadeve ni treba skrbet, ker nama bo vse cvetličarka naredila, tko, da vsaj ena skrb manjuser posted image .

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
1.2.2009 21:33:59   
soraia
mojca veliko sreče v zakonu!!!

In naj se vama čimprej pridruži user posted image

Pa le pokaži nam kakšne slikice, da bomo videli kako lepa sta bila.

Martina ma super za uspešne nakupe in za fotografa!

Midva sva bila tudi danes na sejmu v hotelu union, in sva dobila malo idej. No, pa tudi prstane sva si malo ogledala, in tisti, ki so nama bili všeč od ZC, so bili vsi okoli 1600€, kar pa je meni too much. So bili pa kombinacija belega in rdečega zlata.

pupiska za pletenino pa ti žal ne vem pomagat.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
1.2.2009 21:37:02   
soraia
pupiska eko sem dobila na enem drugem forumu nekaj o pleteninah. Upam, da ti bo kaj pomagalo.

http://www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.php?t=3852&highlight=pletenine

http://www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.php?t=22736&highlight=pletenine

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
1.2.2009 21:41:08   
total
Mojca345 še 1x čestitkeuser posted image ,mora bi to nor občtek vse skup a?? Kaj nas še čka,komaj čakam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martina kerga fotografa si pa prej mela,da nisi zadovoljna???? Kakšen bo pa ta sejemv MB??

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
1.2.2009 21:50:53   
soraia
joj, jaz pa pol stvari pozabim komentirat.

total upam, da se ćimprej pozdraviš!

pupiska ful, ful lepa vabila!!!

čmrlika welcomw in the club!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
2.2.2009 6:47:47   
Martina27
Jutro punce....

Upam, da se nam Mojca še kaj javi in nam pove o teh novih občutkihuser posted image da vidimo, kaj nas čaka....

Aha prej sva imela Dobrana Laznika, ampak mu nekako nisem zaupala, ker tudi ko smo se dobili je bil kr en, tko no ne vem, me ni prepričal, da je profesionalc na tem področju...
No in zdaj bova imela Deana Dubokovičauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  res punce tok sem srečna ko mali otroček ko dobi eno igračko, ki si jo je že neki časa ful želel...

V petek pride moja nečakinja k meni v Lj in bo za vikend pri teti Martinai, ker ima moj sonček v četrtek rojstni dan v soboto ga pa praznuje s svojimi prijatelji.....ja kako ta čas beži in že imama 4 letnika...no ga bom imela v četrtek.....
No in v soboto zjutraj greva z Pio v Poročni Kotiček, ker si gre poskusit obleko za mojo poroko, ker bom imela 3 male družice.....in bodo imele iste šopke kot jaz....user posted image user posted image user posted image  Sej vam bom dala slikce v album in mi boste povedale kako se vam zdita oblekici, dve bo poskusila, ena je moja favoritka, ker je res lepa.....

Sejem bo 21 in 22 v Mariboru v Gradu Betnava TOTAL, tako so mi povedali na sejmu, ker so me slišali, da sem iz Maribora oz da sem štajerkauser posted image user posted image

No lepo se imejte punce in uživajte v tem sneguuser posted image

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
2.2.2009 7:27:54   
zimbra
Pozdravljene punce in dobro (zasneženo) jutro,

najprej en kofe user posted image da se zbudimo user posted image .
Pupsika in Martina, res je bilo bolj na hitro naše srečanje, a zato toliko bolj sladko. Dajmo no se spet enkat dobiti, zdaj ko imamo večino že zrihtano, bi se spet lahko naklepetale user posted image . Sejem je bil res uporaben. Veliko stvari (malenkosti) sva dobila. Midva sva bila v soboto na modni reviji (kar nekaj) in v nedeljo na obeh sejmih. Se mi zdi da je bila to kar pravilna odločitev, saj v nedeljo ni bilo več toliko ljudi in se je dalo z vsemi normalno pogovarjat.
Tudi midva sva dobila prstana!!! Sem takoooooo vesela. Tudi od ZC so nama fantastični prstani in najprej sem bila gotova da bova iz njihove kolekcije nekaj izbrala, potem pa sva se zaljubila v prstančke iz Miraga. Nisva jih sicer še kupila, se bova enkrat v naslednjih sobotah tam oglasila in v miru izbrala.
Pa v eno obleko sem se čist zaljubila iz salona Sposa iz Zagreba. Samo je izposoja 800€ pa še v Zagreb se je treba vsaj petkrat vozit... to je pa res tu mač. Bom še malo razmislila user posted image . Pa trakce in mašne sva našla, pa eno obleko za ženina imava ogledano.. skratka od tega sejma sva res veliko odnesla user posted image user posted image user posted image
Mojca 345 ČESTITKE!!!  Vse najlepše in najboljše v vajinem zakonu. Zdaj pa hitro slike v album, da bomo punce lahko cedile sline. Sem ti kar fouš, jaz moram še 4 mesece čakat do mojega dneva.

Čmrljka dobrodošla user posted image user posted image user posted image . Kaj imata že vse izbrano?

Martina čestitke za fotografa. Res je dober občutek, če dobiš tisto kar si želiš. Vem, tudi jaz sem za svojega fotografa zelo vesela!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2832
2.2.2009 9:46:43   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Pozdravljene punce in dobro (zasneženo) jutro, user posted image user posted image user posted image
Mojca 345 ČESTITKE!!!  Vse najlepše in najboljše v vajinem zakonu. Zdaj pa hitro slike v album, da bomo punce lahko cedile sline. Sem ti kar fouš, jaz moram še 4 mesece čakat do mojega dneva.

hvala za želje....midva dobiva album v sredo...komaj čakam...se tudi meni že cedijo sline...full...pomoje bodo ful lepe slike...pol pa nama bo dala še cd, kar drugače ne počne, ampak ker je mat prijateljica...user posted image user posted image

takoj dobite gor...

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
2.2.2009 9:51:40   
Čmrlika
Gospa Pečnik! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

pa naj vama v bodoče uspe vse kar načrtujeta, seveda tudi

user posted image

Uživajta!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
2.2.2009 9:51:51   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Čmrlilka, seveda si dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Lepe priprave ti želimuser posted image .

Hvala lepa! user posted image user posted image  ja priprave, ma saj ne bo nekega problema, sma se odločla kako in kaj , zamisel je- taka enostavna, samo civilna poroka, ker cerkev ni najina, čeprav sem sama nekoč o tem sanjala...in sem bla celo pripravljena vse zakramente oporavit...user posted image  no pa se je zgodilo, da sem partnerja zamenjala in mi zdaj ni treba. user posted image  Tako da, ja , hočm da bo vse poplno, ne mislim ,pa nekih tradicij pičit, pa nekega ful dnarja zagonit- ga niti nimava tolko user posted image  user posted image  user posted image , V glavnem pomembno nama je, da postaneva mož in žena, vse ostalo je bolj postranskega pomena. Valda pa da se mormo met na ta dan fajn. user posted image  Je pa še kr časa, tako da verjmem da mi bo uspelo brez večjih preglavic.

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
2.2.2009 9:52:03   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

čmrlika ma tut jaz ne klepetam zdaj več pri mariborčankah,ko smo vse mamice. Prej mi je blo še kul zdaj pa ne večuser posted image Mi pa te itak sprejmemouser posted image Moji princeski sta super.. Zdaj že ful glavico gor držita,ju igračke zanimajo tak,da je ful lažjeuser posted image Am.. ne nism iz Račuser posted image Sm čist v centru... Tak,da če boš mela kaj časa morma itak na kakšno kavicouser posted image
Aja... pa zdaj te bom dala na seznamuser posted image

Aha, center točno...ja valda da mormo na kako kavico...user posted image  ko se rešimo tega snega, ne? Lepo da punci rasteta,...ja in zdaj bo vsak dan nekaj novega. Mi pa mamo danes posvetovalnico, me res zanima kolk je kaj zrastla, pa kaj bo teta zdravnica še lepega povedala user posted image ...Pa hvala za seznam. user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
2.2.2009 10:07:00   
Čmrlika
Martina 27 super da sta porihtala neke zadeve! user posted image  user posted image  user posted image

pa hvla za info o sejmu v Mariboru, to bo tud zame zanimivo.user posted image  Pa si mariborčanka? user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
2.2.2009 10:27:36   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Čmrljka dobrodošla user posted image user posted image user posted image . Kaj imata že vse izbrano?

hvala za dobrodošlico....user posted image  V bistvu sva šele na začetku, zato sem tud prišla sem gor, da me požene,user posted image pa glede na zgoraj povedano, da bo vse čisto tako kot si želiva preprosto in brez pompa, , še nič, pa datum je tudi še daleč...gledala sva že prstančke, pa malo osnutek delala, o povabljenih razmišljala, pa priče določla, zdaj se morjo samo strinjat. user posted image  Aja edino, kar se mi zdi ful pomembno imava fotografa....in sicer mojo prijateljico, ...bo seveda med svati....ampak bo slikal njen kolega pa tud ona sama, ker živi za to in ji je to največji gušt....user posted image , je pa  že kr povedala, da je vsa komplet usluga v zvezi s fotografiranjem poročno darilo....user posted image  user posted image  user posted image , torej rešen fotograf + ni stroška! user posted image user posted image user posted image Krasno darilo, kaj? user posted image

evo, zdaj pa počasi naprej...

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
2.2.2009 19:20:51   
Martina27
Ja Mariborčanka preseljena v Ljubljanouser posted image

Ja res je fajn občutek če imaš tisto kar želiš....

Sejem je pa bil res ful fajn zadeva.....

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
2.2.2009 19:45:41   
Pupsika
Zimbra, jeeeeeeeeeeeeeeeeeej bravo za prstaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem tako vesela za vaju, skor tko kot za najuuser posted image .

Zimbra, o tole je z obleko je pa dilemauser posted image ...hm..kaj bo zdej nardila? Si že prespala?user posted image
Greva na izlet v Zagrebuser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

Neposredna povezava do sporočila: 2840
3.2.2009 5:16:52   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image

user posted image

Uživajta!

iiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image    ČMRLIKA TI SI FACA !!!

HVALA TI..FUL LEPO....

na user posted image  sma pridna vsak dan zdej že dvakrat..user posted image user posted image user posted image

user posted image  na poroko imaš pa isti pogled ko jaz...."u easy"user posted image user posted image user posted image    tak je treba...user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
3.2.2009 9:10:14   
suzy85
pozdravček!

v nedeljo smo bli v PK na sejmu in sem dobla bon od PK za 40 ali 50 eur (se ne spomnim točno). velja pa samo do 14.2. če ga katera rabi, mi pišite, pa vam ga pošljem.

lep dan!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
3.2.2009 10:19:13   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image

user posted image

Uživajta!

iiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image    ČMRLIKA TI SI FACA !!!

HVALA TI..FUL LEPO....

na user posted image  sma pridna vsak dan zdej že dvakrat..user posted image user posted image user posted image

user posted image  na poroko imaš pa isti pogled ko jaz...."u easy"user posted image user posted image user posted image    tak je treba...user posted image

u izi ja...ma samo da postaneva eno, pa da se mamo fajn...user posted image    pa da me ne bo več zafrkaval, da na vratih piše, da sta samo ona dva s tamalo tu doma user posted image  user posted image user posted image

Da sem faca ,pa itak vem...!
pa srčka pazit, ko slončkata...da ne bo bum.......user posted image  pa itak se je že prijelo...user posted image  

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
3.2.2009 10:37:40   
Čmrlika
Lyra- kaj sem že na seznamu? ne, ? user posted image

Povejte mi, kaj se sploh splača obleko sposojat, kolko gledam...se meni zdi to ful visoke, cene...user posted image  če bi mi pol dali vsaj pol dnarja nazaj? user posted image  
pa glede na to, kako izi varjanto naj bi mela...bi raje kupla kaj ,pa mela...samo pol bi morali bit kaj takega da lahko pol ponosim user posted image  , pa ziher ne bom......user posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
3.2.2009 10:51:45   
ery
Ojla...

MOJCA, tudi od mene čestitke... Res lepo, sedaj si gospa! :)

ČMRLIKA, živjo.. :) Jaz se bolj malo oglašam, ampak preberem pa vse.. heheh

Sedaj pa punce nekaj povejte.

Poglejte v album moj in povejte po pravici katera obleka mislite, da bi mi bolj pasala. Ali tista, ki sem jo izbrala ali kaj takega:

http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=SD5204

Samo bi jo mogla dala kam delat, tam pa tudi ne vem če se jo da preklicat. No povejte mnenja,,prosim...

Hvala, 

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
3.2.2009 15:01:58   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Ojla...

MOJCA, tudi od mene čestitke... Res lepo, sedaj si gospa! :)

ČMRLIKA, živjo.. :) Jaz se bolj malo oglašam, ampak preberem pa vse.. heheh

Sedaj pa punce nekaj povejte.

Poglejte v album moj in povejte po pravici katera obleka mislite, da bi mi bolj pasala. Ali tista, ki sem jo izbrala ali kaj takega:

http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=SD5204

Samo bi jo mogla dala kam delat, tam pa tudi ne vem če se jo da preklicat. No povejte mnenja,,prosim...

Hvala, 

Jaz ne vdim tvojega albima, ker mogoče nisem prijateljica user posted image  , pa ne vem kak zgledaš...user posted image  ampak tale obleka je pa božanska na tem linku. user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa res vedno bolj ugotavljam, da se ne vidim v neki ful taki poročni obleki user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
3.2.2009 15:15:36   
bios9
Joj meni je pa ta obleka čudovita. Tud jaz bi imela tako. Midva z mojim dragim se poročiva junijauser posted image . Koliko sploh stane izposoja oblekeuser posted image , ali pa sem mislila da bi jo zame sešili, potem pa bi jo dala nazaj da jo bodo imeli za sposojo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
3.2.2009 15:25:21   
UT_2008
Full lepo. Na RD od moje mami bo poroka. user posted image

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
3.2.2009 17:35:48   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: bios9

Joj meni je pa ta obleka čudovita. Tud jaz bi imela tako. Midva z mojim dragim se poročiva junijauser posted image . Koliko sploh stane izposoja oblekeuser posted image , ali pa sem mislila da bi jo zame sešili, potem pa bi jo dala nazaj da jo bodo imeli za sposojo.

Odvisno lahko daš 200 eur lahko daš 600!
Če boš dala šivat ne bo poceni in se ne splača je potem dat nekomu da jo izposoja če ti potem od tega nimaš nič!
Sama pa najbolje veš kako in kaj!

Pa čestitke in lepe priprave n poroko ti želim!
Kdaj junija se pa poročita?

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu bios9)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
3.2.2009 18:26:21   
bios9
Poročiva se 27. junija. Joj dolga je še do takrat.user posted image  Zaenkrat samo firbcam, imava rezerviran šele kraj obreda in restavracijo pa fotografa.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?