|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
28.1.2009 12:54:42   
soraia
Nevestice hello,

maja ful lepa vabila!

memole kje pa je ta trgovina dar? In če mogoče veš, kako je ob sobotah odprta trgovina soča (ne vem, če se še tako kliče) v KP?

sejem: se še nismo odločili, če bomo šli bomo šli v nedeljo, bi bila pa zelo vesela, če boste malo bolj obširno poročilo napisale tiste, ki boiste sejem obiskale v soboto. Da vidimo, če se nam splača it.

Sejem Poročni kotiček: še vedno oddajam karto, ki velja za soboto, 31. januarja. Če jo katera potrebuje, naj mi pošlje naslov na zs, in ji bom vabilo poslala!

Midva sva pa včeraj vplačala akontacijo za poročno potovanje, in sicer gremo v Tunizijo od 9 pa do 23. junija. So me pa moji starši zelo presenetli, ker so se odločili, da nam ga oni plačajo, kot poročno darilo!

Pa še nekaj: a že kaj veste kako se bodo vaše priče oblekle? Meni bo priča sestra, pa tuhtamo, kaj naj si obleče. kakšne ideje?!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
28.1.2009 12:58:28   
soraia
memole ful, ful lep naprsni šopek, mi je veliko lepši kot uni prvi!!! No, tudi prvi mi je zelo lep, ampak je ta res the best v primerjavi s prvim. A to si vse sestavine kupila v trgovini dar?

pa še nekaj, v tvojem albumu mi je zelo lep poročni šopek (trenutno 4 slikica), tist viseč z rdečimi vrtnicami in z belimi kalami. A mi lahko posreduješ link, kje si tisti šopek našla. V bistvu od vseh, ki sem jih videla, mi je tisti res naj, naj, naj in razmišljam, da bi tudi sama imela takega.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
28.1.2009 13:00:17   
*maja
Ah midva najinih prič ne bova obremenjevala s tem kako morajo bit oblečeni, naj se oblečejo kot želijo oz. tako da se bodo dobro počutili.

Memole a ti si sama naredila te dva naprsna šopka? Jaz namreč razmišljam da bi jih tudi sama naredila, samo bi rada imela sveše rože ne posušene, ker pri nas bojo naprsne šopke dobili samo starši in priče.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
28.1.2009 13:04:30   
zimbra
Memole, super naprsni šopki. Jaz še ne vem ali bi jih sploh imela. Ker sem si za rože v šopku izbrala hortenzije in so prevelike za naprsne šopke (razen za priči in starše, ki jih bodo naredili v cvetličarni, kjer bom naročila šopek). Bom še malo razmislila o kakšni drugi možnosti.

Maja, midva gotovo greva na sejem, ne vem še ali v soboto ali v nedeljo. Če greva v soboto bom poročala.

Soraia, v poročni kotiček ne bova šla. Nič kar bo tam predstavljeno naju ne zanima. Jaz se niti ne obremenjujem s tem, kaj bosta priči oblekli. Nekaj bosta gotovo user posted image Saj bi mi blo fajn, če bi bli vsi barvno usklajeni, sam se mi zdi da jim ne morem zdaj še težit naj si kupita to pa to...  Tudi meni bo priča sestra, predvidevam da bo oblekla kako poletno oblekco. Gotovo ne bo v kostimu, ker ni tak tip ženske.

< Sporočilo je popravil zimbra -- 28.1.2009 13:07:31 >

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
28.1.2009 13:49:56   
Looney27
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

Sejem Poročni kotiček: še vedno oddajam karto, ki velja za soboto, 31. januarja. Če jo katera potrebuje, naj mi pošlje naslov na zs, in ji bom vabilo poslala!

Midva sva pa včeraj vplačala akontacijo za poročno potovanje, in sicer gremo v Tunizijo od 9 pa do 23. junija. So me pa moji starši zelo presenetli, ker so se odločili, da nam ga oni plačajo, kot poročno darilo!

A za obisk sejma v PK rabiš karto?user posted image

Glede poročnega potovanja, midva sva tudi že rezervirala greva pa na
Karibsko otočje (julija) user posted image . Včeraj sva ravno izbirala kaj vse si bova ogledalauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Looney27 -- 28.1.2009 13:50:37 >

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
28.1.2009 14:21:43   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Looney27

A za obisk sejma v PK rabiš karto?user posted image

Glede poročnega potovanja, midva sva tudi že rezervirala greva pa na
Karibsko otočje (julija) user posted image . Včeraj sva ravno izbirala kaj vse si bova ogledalauser posted image user posted image user posted image

Ja, za obisk sejma v PK rabiš karto. Če te zanima sporoči Soraii, ti jo bo poslala.

Na Karibe gresta julija? A niso takrat orkani tam? Ko sva se midva za križarjenja zanimala, so nama rekli da takrat ladje ne vozijo tam ker je sezona orkanov. No, lepo so naju nateg....

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
28.1.2009 14:30:21   
memole
Soraia trgovina dar je pri mlinotestu v Brtokih!Ko se pelješ po avtocesti proti Kopru greš ven na izhodu za Bertoke in potem zaviješ levo in greš samo ravno(čez avtocesto) čez prvo križišče na drugem križišču pa zaviješ desno in na vrh klančka zaviješ spet levo lih malo po tem križišču ko si zavila desno in tam greš po cesti do konca se pa itak takoj ko zaviješ vidi ta trgovina na levi strani!Upam da sem ti kako pomagala!
Trgovina soča pa ne obstaja več ima drugo ime in ni več tko kot je blo prej jo pa menda zdej kupuje ena italianska firma!
Kako pa dela pa ne bi vedla sam pomoje dela do kakšnih 12h ziher!

V trgovini dar sem kupila samo vrtnice in kale je pa šopek spravla skup moja sestra!user posted image

Za taisti šopek pa ne vem ker sem ga našla mislim da na moja poroka forumu!

Midva pa greva v soboto na sejem sicer ne v unega v PK!

Hvala glede naprsnega šopka!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
28.1.2009 15:54:49   
bios9
ojla, punce, jz sem se kar tko priključla. Prejšnji teden sem rekla veliki DA mojemu izbrancu. Vem samo da se imava namen poročiti letos junija, ne vem pa kje naj se lotim vsega skupaj. a lahko kakšen nasvet

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
28.1.2009 16:51:16   
mojca345
Ojla PUNCE, Midva odštevava dneve...SAMO ŠE 3 DNI do najine poroke...

dela pa vrh glave...user posted image ....z pričo sva skoz na telefonu, kaj je treba narest...pa se samo še smejivauser posted image ...

Moj sobotni dan bo zgledal takole :

9.30 uri FRIZER in MAKE UP
ko bo konec domov, oblečt z pričo, neki v usta dat, pa letet na grad
13.15 FOTOGRAFIRANJE z pričami in love story z nama
15.30 POROKA
16.00 ŠAMPANJEC
15.30 KOSILO v GOSTILNI z starši
20.30 SLAVJE z best frendi do pozno v noč

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bios9)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
28.1.2009 17:10:59   
bios9
super, ful sem vesela zate. upam da se tud meni vse odvije kot po maslu. jaz še čakam da mi potrdijo rezervacijo obreda in zabave

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
28.1.2009 17:12:05   
bios9
a ti je kdo pomagal vse skupej speljat al si bla bolj sama za vse?

(odgovor članu bios9)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
28.1.2009 17:58:23   
lyra*

user posted image
Neveste 2009

user posted image  

31.1.2009
mojca345
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  
user posted image  

9.5.2009
didikaa
Cerkevna poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

9.5.2009
ajataja
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

9.5.2009
maja*
Cerkvena poroka:
Civilna poroka: V Bistri
Slavje:Hotel Rakov škocjan

9.5.2009
pikica030407
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

23.5.2009
majcci
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

23.5.2009
soraia
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

30.5.2009
pupsika
Cerkvena poroka:
Civilna poroka: Otočec (na prostem)
Slavje: Gostilna Kmečki hram ,Kostanjevica na Krki

30.5.2009
pomar*anča*
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

30.5.2009
looney27
Cerkvena poroka:Cerkev svetega Cirila in Metoda v Radencih
Civilna poroka: Buteljčna klet pod slapom
Slavje: Kmečki turizem v Prekmurju

user posted image
user posted image

6.6.2009
lyra*
Cerkvena poroka: Grad Rače
Civilna poroka: Stolna cerkev
Slavje:

6.6.2009
klara-1
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

6.6.2009
zimbra
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

6.6.2009
KATTY&TIMMY
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

6.6.2009
sxy
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

13.6.2009
martina27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

20.6.2009
_andreja_
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

20.6.2009
poli*
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

27.6.2009
Lepotica
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009
memole
Cerkevna poroka: SV. Anton
Civilna poroka: Dvorec Zemono
Slavje:
Bio motel v Šlari

27.6.2009
NEVESTA2009
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009

žabicamala
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009:
fargesia
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image  

29.8.2009
tanyka
Cerkevna poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image

5.9.2009
orka**
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slvaje

5.9.2009
total
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image  

26.12.2009
pupika27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image
Neveste 2009

< Sporočilo je popravil lyra* -- 28.1.2009 18:00:28 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
28.1.2009 18:32:37   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: bios9

super, ful sem vesela zate. upam da se tud meni vse odvije kot po maslu. jaz še čakam da mi potrdijo rezervacijo obreda in zabave

HVALAuser posted image user posted image .....če rabiš kaj, vpraši na z.s....ti bova svetovala, če bova vedela....

(odgovor članu bios9)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
28.1.2009 18:33:38   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: bios9

a ti je kdo pomagal vse skupej speljat al si bla bolj sama za vse?

vse sva sama...priča je nekaj pomagala pr iskanju prostora, pa je tist pol njeno padl v vodo...tko, da sva pol sama najdla en drug plac.

(odgovor članu bios9)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
28.1.2009 18:54:05   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Ojla PUNCE, Midva odštevava dneve...SAMO ŠE 3 DNI do najine poroke...

dela pa vrh glave...user posted image ....z pričo sva skoz na telefonu, kaj je treba narest...pa se samo še smejivauser posted image ...

Moj sobotni dan bo zgledal takole :

9.30 uri FRIZER in MAKE UP
ko bo konec domov, oblečt z pričo, neki v usta dat, pa letet na grad
13.15 FOTOGRAFIRANJE z pričami in love story z nama
15.30 POROKA
16.00 ŠAMPANJEC
15.30 KOSILO v GOSTILNI z starši
20.30 SLAVJE z best frendi do pozno v noč

user posted image user posted image user posted image

Uau to bo pa lih zdej!
Super!
Želim ti da ti mine brez prevelikih živčkov!user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
28.1.2009 19:50:30   
Pupsika
Oj punce!

memole, ful luštni naprsni šopkiuser posted image user posted image .
No midva jih ne bova imela za svate, moj ga bo imel, moja priča zapestnico..to je pa touser posted image

Mojca345, suuuuuperuser posted image Komaj čakam,d a bom na tvojem mestuuser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
28.1.2009 19:59:29   
lyra*
Oooo super Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še malo... Upam,da bo tvoj dan D najlepši in bo potekal tak ko si ti sama želišuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
28.1.2009 20:04:43   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Oj punce!

memole, ful luštni naprsni šopkiuser posted image user posted image .
No midva jih ne bova imela za svate, moj ga bo imel, moja priča zapestnico..to je pa touser posted image

Mojca345, suuuuuperuser posted image Komaj čakam,d a bom na tvojem mestuuser posted image

Hvala!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
28.1.2009 20:07:05   
soraia
mojca super, naj bo to najlepši dan, pa mogoče ga še s plusekom obogatiš in bo dvojna sreča. In pa popoln dan!

naprsni šopki. ne vemo še, samo na azdnje ko smo bili na eni poroki, je meni ta naprsni šopek bluzo unišil, zato se trenutno bolj nagibam na to, da jih ne bi imeli.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
28.1.2009 21:23:08   
mojca345
Soraia, Memole, Pupsika, Lyra, Bios9...

HVALA  !  HVALA !  HVALA ! user posted image user posted image user posted image

Jutri imava še zadnje priprave, pol pa upam, da bo petek frej....user posted image user posted image

V petek dobiva prstane...mal pozenuser posted image ..ampak ne gre drugače....

Bom probala par slik dat na album da boste vidle...user posted image user posted image

Aja, glede user posted image  nama pa ni ratal...sem včeri delala test, pa je bil negativen...user posted image

sej bova..user posted image  pa life bo pokazal user posted image

Komaj čakam soboto..user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
30.1.2009 22:17:57   
lyra*
Ojla babeuser posted image

Vidim,da že 2dni naša tema sameva pa sm rekla,da morm nekaj napisatuser posted image Samo res,kje pa ste vsee??user posted image
Moji princeski že slabi 2urci spita in sma se zdaj z dragim malo pogovarjala glede porokeuser posted image
Sma se mi zdi,da še zadnje stvari dorekla..
Em.. na netu sma gledala za torte in jo izbrala zdaj morama še samo do slaščičarke 1× it.
Prstana že tudi imama nagledane boma za oba plačala skoraj 1000€.. Pa na notranjo stran si bova dala napisat M&M 6.6.2009user posted image
Kaj še? Ahaa.. doma že mam vzorec vabila,zdaj pa še samo čakam da bi še ostala prinesejouser posted image

Ju3 je poročni sejem,ane? No nevestice uživajte in poročajte kaj boste vidle posebnegauser posted image

Aja glede poročnih prič šeuser posted image Midva ne boma nič komplicirala kak bodo oblečeni.. Od mojega priča je že itak rekla,da bo mel lila srajco gor kr jo pač ma doma..

Lepo spite... Jaz tak samevam na RRuser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
30.1.2009 22:35:16   
soraia
hello,

končno se je vsaj ena nevestica javila.

mojca jutri je tvoj dan, tako da maksimalno uživaj!!!

vsem ostalim nevesticam pa lep vikend in uživajte na sejmu.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
30.1.2009 23:09:31   
memole
Mojca jutri naj bo dan zelo lep in upam da boš imela sončka na tvojem koncu ker sem vidla da bo od Ljubljane naprej sneg sicer ne vem iz kje si ampak če bo sneg je boljše kot pa dež!user posted image

Punce jaz vam tudi želim lep vikend!

Mi gremo jutri že zgodaj v Ljubljano imamo še ene druge opravke potem pa še na sejem!user posted image

Nočka!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
30.1.2009 23:15:49   
Čmrlika
Pozdravljene!

najprej vidim eno  štajerko, mariborčanko, ko začnem prebirat user posted image user posted image , no tudi jaz sem mariborčanka, drugače precej aktivna  pri starši čvekamo, -majčice 2008 ,...

sva 19 4 2008 . dobila deklico Tajo, ki naju osrečuje maximalno in na peto obletnico lani ugotovila, da je čas da tud mami dobi isti priimek, kot ga nosita ati in Taja! user posted image user posted image user posted image

Torej toliko zaenkrat, vidla sem še seznamček, ne vem pa kaj si sploh za začetek poveste, tako da odgovorim, ko me katera kaj vpraša...user posted image  drugače pa je najin dan planiran zaenkrat...-marsikomu čuden ,nama poseben,al pa ne...31.10 - upam samo da bo šlo skozi...

Lahko nočko,pa seveda Mojca 345 , krasno poročno slavje jutri ti želim, in naj bo nepozabno!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 30.1.2009 23:21:59 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
30.1.2009 23:19:17   
Čmrlika
user posted image

za vse vas bodoče nevestice!
Zdaj pa grem res ajat!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......