|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
31.1.2009 2:46:23   
mojca345
Soraria, Memole, Čmrlika hvala za vzpodbudo.

Kmalu bo tukaj tudi VAŠ DAN !

danes nakupila sokove in alkohol...avto je popolnoma polen. dobili smo se z pričami, da smo šli še enkrat skozi kaj vse in kak...njegova priča je skoz pokala vice...sprva sem bila mal jezna ( dej zresni se sem si mislila), pol se pa jaz nisem mogla zadrževat..

ja ura je 2.37 sem sama...ne morem spat..čeprav sem čist fuč in komaj gledam...upam, da vsaj dragi spi..sam bo dolga danes ful....Družbo mi dela moja maca Ajša, stara že 12 let.

Torto sva dobila je ful lepaaa....kar naprej to ponavljam...prstani so fajn, sam moj me začne tišat če ga imam dalj časa goruser posted image ..sem jezna na zlatarja k sva midva merila prste pr enmu drugmu in mi je reku, da imam 50 veličino...pol sva pa k temu prišla je pa reku, da se ne sme premikat in da mi bo dol padu in je reku da za mene 49 velikost in sva rekla ok. sam tm sem ga imela gor podobnega par minut me ni tiščal, če ga imam pa več časa me pa začne.tko,da naslednji teden greva nazaj v zlatarno in to urediva. najbolj me pa jezi to, da je danes po telefonu on rekel, da sva midva hotla 49 velikost, on je pa predlagal 50. user posted image  k bi ga kr butnila z marelo 3 krat po glav...

drgač sta pa lepa...moj je ful lepuser posted image user posted image ...lubi z svojo "enostavnostjo" user posted image user posted image  tak ko vsi deci, pa ni rekel nič...sam obračal ga je skoz, pol ga pa ni hotu dol datuser posted image user posted image

okej nevestice....upam, da zaspim nazaj....user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
31.1.2009 6:49:10   
Martina27
Mojca345 - želim ti najlepši dan, uživaj maksimalno in se nam kaj javi ko boš gospauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
31.1.2009 15:36:10   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Pozdravljene!
najprej vidim eno  štajerko, mariborčanko, ko začnem prebirat user posted image user posted image , no tudi jaz sem mariborčanka, drugače precej aktivna  pri starši čvekamo, -majčice 2008 ,...

sva 19 4 2008 . dobila deklico Tajo, ki naju osrečuje maximalno in na peto obletnico lani ugotovila, da je čas da tud mami dobi isti priimek, kot ga nosita ati in Taja! user posted image user posted image user posted image

Torej toliko zaenkrat, vidla sem še seznamček, ne vem pa kaj si sploh za začetek poveste, tako da odgovorim, ko me katera kaj vpraša...user posted image  drugače pa je najin dan planiran zaenkrat...-marsikomu čuden ,nama poseben,al pa ne...31.10 - upam samo da bo šlo skozi...

Oooooo čmrlika dobrdošla pri namuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Te že ful dolgo nisem nikjer zasledilauser posted image Kak vam gre? Taja pridna?user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
31.1.2009 15:39:45   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

15.30 POROKA
16.00 ŠAMPANJEC
15.30 KOSILO v GOSTILNI z starši
20.30 SLAVJE z best frendi do pozno v noč

user posted image user posted image user posted image

Točno zdaj se dogajauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj bo ta dan tvoj najlepši,popoln,nepozaben...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
31.1.2009 21:13:04   
Pupsika
Ojla!

Mojca vso srečo na zakonski poti...danes pa uživajta kolikor se dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva ravno z modne revijeuser posted image user posted image user posted image ...
Sejem je kar luštn, revija je bla tko tko...ampak kar je najbolj važno naročila sva prstane...jeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image .
Odločila sva se za čisto novo kolekcijo ZC in sicer za rdeče zlato...prstani so booožanski, resnično , tolk so nama bili všeč, da sva direkt iz sejma šla v ZC in jih naročila. V prodajalnah jih še ni, tko, da se jih da videti samo na sejmu.
Je pa rdečo zlato res fuuuul lepo!

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
31.1.2009 21:33:35   
soraia
pupiska ma super za prstančke, no midva greva jutri na sejem, pa upava, da bo tudi uspešno!

Pa nudijo na sejmu kaj popusta, tale ZC?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
31.1.2009 21:56:10   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

pupiska ma super za prstančke, no midva greva jutri na sejem, pa upava, da bo tudi uspešno!

soraia, ja vsak dobi 10% popusta.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
1.2.2009 0:08:58   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

IZVIRNO SPOROČILO: soraia

soraia, ja vsak dobi 10% popusta.

je tudi tale rekla, da vedno na sejmih dajo popust.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
1.2.2009 0:09:07   
Čmrlika

Ojla!

Mojca vso srečo na zakonski poti...danes pa uživajta kolikor se dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva ravno z modne revijeuser posted image user posted image user posted image ...
Sejem je kar luštn, revija je bla tko tko...ampak kar je najbolj važno naročila sva prstane...jeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image .
Odločila sva se za čisto novo kolekcijo ZC in sicer za rdeče zlato...prstani so booožanski, resnično , tolk so nama bili všeč, da sva direkt iz sejma šla v ZC in jih naročila. V prodajalnah jih še ni, tko, da se jih da videti samo na sejmu.
Je pa rdečo zlato res fuuuul lepo!

aaaaaaa o tem rdečem je meni včaraj v mb- ju v ZC govorila, komaj čakam, da jih tud jaz vidim...pa cena?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
1.2.2009 0:09:13   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Pozdravljene!
najprej vidim eno  štajerko, mariborčanko, ko začnem prebirat user posted image user posted image , no tudi jaz sem mariborčanka, drugače precej aktivna  pri starši čvekamo, -majčice 2008 ,...

sva 19 4 2008 . dobila deklico Tajo, ki naju osrečuje maximalno in na peto obletnico lani ugotovila, da je čas da tud mami dobi isti priimek, kot ga nosita ati in Taja! user posted image user posted image user posted image

Torej toliko zaenkrat, vidla sem še seznamček, ne vem pa kaj si sploh za začetek poveste, tako da odgovorim, ko me katera kaj vpraša...user posted image  drugače pa je najin dan planiran zaenkrat...-marsikomu čuden ,nama poseben,al pa ne...31.10 - upam samo da bo šlo skozi...

Oooooo čmrlika dobrdošla pri namuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Te že ful dolgo nisem nikjer zasledilauser posted image Kak vam gre? Taja pridna?user posted image

Hojla!
ja sem res samo na majčicah večina, mariborčanke mi več ne sedejo...user posted image , bom pa tule z veseljem, če me vzamete med vas user posted image  user posted image user posted image user posted image

Taja je pa ena zlatika mala ,pridna , radovedna, zlata, nimam pripomb čez njo, razen da mi prehitro raste, in da čas res neusmiljeno beži...user posted image  malo še pa mi bo nazaj lapala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
1.2.2009 0:13:50   
Čmrlika
Lyra- kako pa tvoji princeski? Sem opazla da se bosta v račah poročila, si z rač mogoče doma, ne?  Sem malo že pozbla....

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
1.2.2009 0:18:53   
Čmrlika
Jaz pa se kr vključla, pa sploh ne vem, če sem dobrodošla, pa nobena nič noče vedet o d mene user posted image , a na seznam me boste dale?

evo ,toliko od mnee grem ajat! Nočka!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
1.2.2009 12:19:44   
total
Pozdravljene nevestice,evo tut mene končno mal na spregled,po dolgem leženju v postelji,sem bla fejst bolna, se vem spet javljam ....
Najprej čestitke Mojca345,zdaj si že gospauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in želim vama lep zakon. Žal nisem šla na sejem,ampak mi ni žal ker imam skoraj že vse urejeno in v glavi tak da ni bilo potrebe,popustov pa itak ne rabim...user posted image
Prstane imava tut že nagledane bomo šla ta teden pogledat...bova imela pa belo zlato.Joj punce,kje je še moj september....pa še obleke nimam...user posted image ,grem tut v akcijo kmalu,zdaj ko sem bla bolna so mi šli vsi plani po vodi....sem jeznauser posted image   eh bo že,jaz mam še veliko časa.

In ostale kak ste?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
1.2.2009 15:30:43   
lyra*
Ojla..

Total a si že boljše zdaj??Al še te kaj mantra?user posted image user posted image

pupsika super za prstaneuser posted image user posted image

čmrlika ma tut jaz ne klepetam zdaj več pri mariborčankah,ko smo vse mamice. Prej mi je blo še kul zdaj pa ne večuser posted image Mi pa te itak sprejmemouser posted image Moji princeski sta super.. Zdaj že ful glavico gor držita,ju igračke zanimajo tak,da je ful lažjeuser posted image Am.. ne nism iz Račuser posted image Sm čist v centru... Tak,da če boš mela kaj časa morma itak na kakšno kavicouser posted image
Aja... pa zdaj te bom dala na seznamuser posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
1.2.2009 18:26:19   
Pupsika
Čmrlilka, seveda si dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Lepe priprave ti želimuser posted image .

Total, upam, da si se že pozdravilauser posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
1.2.2009 19:01:26   
Pupsika
Punce sem poslikala najin osnutek vabil, dam takoj v albumuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
1.2.2009 19:14:03   
total
Punce mal sem že bolje,sej bo,kr dolgo traja ta bolezen...Pupsika lepa vabila,maš bela zunaj?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
1.2.2009 19:32:58   
Pupsika
Ja, total, zunaj so bela, kuverte bodo pa v f.u.k.siji, itakuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
1.2.2009 20:22:17   
total

Ja, total, zunaj so bela, kuverte bodo pa v f.u.k.siji, itakuser posted image

Krasnouser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
1.2.2009 20:40:15   
Pupsika
Hvala total, res bo lepouser posted image

Punce jst imam pa one kveščnuser posted image ...
Ker je pač poroka 30.5 in itak nikol ne veš kako verme bo, lahko je komaj 15 stopinj al pa 35.No, in jst sem si zamislila, da bi imela kakšno pletenino čez rame, tko v španskem stilu, pa rožca v lasehuser posted image ...Flamenco style, ampak nimam pojma kje naj dobim tako pletenino?A kaj veste kje bi to prodajali??? Plizz help!!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
1.2.2009 20:54:12   
mojca345
ALO PUNCEEEEEuser posted image user posted image

Oglaša sem vam gospa Pečnikuser posted image user posted image user posted image

Imeli smo se super...na gradu smo se se mi zdi, sam slikali skoz....je bila pa ena ura in pol res potrebna za slikanje...v sredo dobim ALBUM. komaj čakam, da vidim, kak lep album bova imela.

Frizuro in make up mi je super naredila. Mel smo pa na proslavi govore...jaz, on, najini priči...

par slikc bom dala v album...

drgače pa se proslavljam....imele smo se lepo...vam vsem bodočim NEVESTICAM pa želim vse naj naj, da bodo vaši poročni dnevi tudi tako lepi...najbolj važno je, da se imaš lepo...

jest že med organiziranjem nisem komplicirala, ko je bil pa dan, sem se pa samo predala vsemu in je bilo lepo...pismo k sem ga napisala za mojega dragega me je tok zadelo. sem jokala med branjem pred vsemi. pol me je objel in mi brisal solzice. on je pa imel nekaj napisano, potem je pa kr prosto govoril.user posted image

zdej v petek se seliva v flat.user posted image  3 dni pred poroko sva ga najdla.

Uživite MAKSIMALNO. user posted image user posted image

zdej pa user posted image ...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
1.2.2009 20:59:11   
Pupsika
Mojca Č E S T I T K E!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa uživajta v zakonski sreči in naj se vama kmalu pridruži tudiuser posted image user posted image user posted image .

Pa hitro daj kako slikcouser posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
1.2.2009 21:00:33   
memole
Mojca čestitke in naj bo vajina skupna pot dolga in lepa pa da se vama čimprej pridruži najmlajši/a Pečnik!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
1.2.2009 21:07:31   
Martina27
Hej punce...
Evo mene......sem bila na sejmu in sem dobila fotografac ki sem si ga res želela.....in še to, čeprav je imel že na povpraševanju pare, se je takj odločila za naju.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko da boma zdaj unga fotografa kenslalauser posted image  ampak kaj hočmo.........imama pa sedaj tega ki je vrhunski in v katerega sem 100%, kar je najbolj važno...

Midva sva gledala prstane, sam naju nobeni niso nekam fascinirali, itak je popust pri Zlatarni Celje do konc leta, tak da še imama čas....

Ja Pupsika vse čestitke za prsrtane.....kaj bota pa imela noter napisano....pisavo sta tudi že izbrala.....

No lepo vaju je bilo srečat z Zimbro sicer na kratko ampak sej vemo zakaj a neuser posted image

Sva našla tudi snemalca tako da ja aja pa tiaro sem si kupila, pa pouštrček sem izbrala za najine prstane, pa oblekce za moje mini družice, pa res je bilo veliko vsega za videt, da se ne da opisat...

22.2 pa je poročni sejem v Mariboru, tako da Lyra akcija....

A še mašne sva nabavla za svate, danes, pa tak lila trak ki pride v te vele mašne....tko da sva bila na sejmu danes res aktivna, včeraj sem bila z pričo in mojo teto, danes pa je bil samo najin danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
1.2.2009 21:08:52   
Martina27
O Mojca še moje čestitke in veliko lepega in čudovitega vama želim na vajini skupni potiuser posted image user posted image

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?