pikatara
|
Joj punce sploh ne morem verjet, da smo že tako daleč da rojevamo. pa kje je minil ta čas? Meni se zdi, da smo šele zanosile pa bo že konec. Sedaj bo pa treba bolj forum spremljat, da bom na tekočem kaj se dogaja. Ja tudi mi bomo kmalu. Sunčica kolikor sem slišala redko odteče voda, večinoma dobiš popadke. Nimam pojma kaj bom, če mi odteče voda. Mene je najbolj skrbelo kaj če se mi to zgodi v bazenu, pa sploh ne bom vedela. Pa se je ginekologinja smejala in rekla, da skoraj ni možnosti. Do porodnišnice imam zelo blizu, max 15 min če je gužva. Sem prej z avtom tam, kot pa će rešilca čakam. Tako da me bo moj dragi peljal, če bo doma, če ne pa rešilec. V primeru popadkov pa sigurno moj dragi, saj je v 20 min iz službe. Taškica zmenjeno. Vstajam vsak dan pred osmo, da še dragemu kavo skuham in svež sok stisnem, tako da ni panike. Le kak dan prej se morava zmenit, če bo slučajno sneg, da dragemu avto zaplenim, ker imam še vedno letne gume. Vem katera sestra je bila ta je faca. Čak da na uno naletiš ko boš zuspala zraven. Fajn da boš še Šmarnogorko spoznala, bi vaju prišla pogledat za par minutk, ker bom šla mimo, sam je tak problem tam parkirat. Skorpija daj mi povej, če je mogoče da se moja korenjaka še obrneta na glavo, sedaj sta oba z nogami navzdol in se gledata. Ne vem, če sploh imata dovolj prostora za tak manever. Pa še to me zanima, če katera ve ali je res, da ponavadi dva dni pred porodom brcike ponehajo, oiroma da se otrok umiri. Sem na večih koncih slišala. Punce dajmo klicat v porodnišnico, Taškica ti jih pa gnjavi, da se vsaj tam srečamo in izmenjamo številke. Imam Taškicino številko tako da vam definitivno javim ampak šele marca ko bo že toplo. Pa še možekovega leptopa bom imela s sabo v porodnišnici. Je velik kot format A5, ima kilco in pol, pa še modem prek mobitela, tako da bomo na vsak način na zvezi. Bi vas pa vse rada spoznala še v živo. Šmarnogorka najdlje je trajalo 2 15 min ko je bil zobozdravnik. Nega dojenčka je bila krajša. Je pa res, da je odvisno katera babica je, tale ki jo je Taškica spoznala je faca in je nekaj srednjega, ona z malo naglasa je najboljša, se res nasmejiš, govori pa kot strgan dohtar in je hitro konec, če je pa ona duhovnica pa znoriš in ne neha in ne neha. Pa vedno poudar da moramo imet veliko otrok. kalcijeve tablete sem kupila v lekarni, najprej so bile od Krke, zanič ko hudič, sladke in rdeče,s edaj imam pa Novartisove calcium sandoz forte. jih kar v isti kozarec z magnesolom dam. To sta se pametno zmenile, katera bo kako oblečena, da se ne bomo lovile kot me po BTC-ju, tukaj bo še več nosečnic. Maja midve bova očitno skupaj v porodnišnici, lepo da prideš k nam v Ljubljano da bom imela družbo. Nazadnje mi je ginekologinja rekla da bosta v 35 tednu, kar je glih takrat.
|