nokes
|
eee, super blanči, da si se oglasila, kak kaj tvoji izcedki oz. krvavitve? se bodo počasi poslovile, a ne? jaz sem krvavela še na nuhalni, potem pa sem rekla dost, pa se je končalo! upam, da bo tako tudi pri tebi! a nimaš ti v ponedeljek NS? moram pogledat na un tadrug forum aja, sem vprašala pušenjaka na NS, kaj je s krvavitvami, pa je rekel, da IVFjevke pogosteje krvavimo, pri dvojčkih pa je to še bolj pogosto. nauk zgodbe: ni neobičajno, če krvaviš, pač pa če ne krvaviš! ja, jaka tolažba... glede vozička pa: prva stvar, na katero sem pomislila, ko sem razpakirala naše čudo, je bila bremza (nima ročne zavore). kaj sem prej mislila, ne vem. no, ni ravno nujno, da jo bom zelo potrebovala, upam, da bo šlo brez. bom pa kar spustila vozek, pa juuupiiii, rolercoster, . in ojačala mišiče! recept "manj žri", ti predlagam naslednje: jej po malo, pa večkrat, pa raje malo bolj kvalitetno in čimmanj pregreh. hja, jaz sem zase prepričana, da so vse moje težave zdaj, na koncu, posledica prevelike teže in prelokanih literc cocte in požrtih kremšnit. resno. sicer je pasalo ko sto mater , sam treba pa ni bilo. če imaš kje možnost, si malo kontroliraj sladkor, ker lahko z dieto čist fajn skozi prideš, ko si na inzulinu, si pečen do konca!