hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: taškica Madona santa, mene je skor kap zadela. A se vam ne zdi, da bi nas malce pripravile na take zadeve? na primer, če odteče voda, hiter na RR pa povedat - roditi grem? Ker taka presenečenja so pa tu mač !!!!! A ne?! mene je tut kar fentalo. Mislim, ker sva se z Noki lepo zmenili da tale teden še nima kej rint v porodnišnico in evo nje, me prehiti z leve... Ampak moram rečt da skor spat nisem mogla, ker meni se je to še vse zdel čist tako nerealno, PA NIIIIIIII... In danes je ponedeljek in matr, neki pravjo da nej bi mi rodil v četrtek, pa kje no.... Sicer pa lahko povem, da je naša Noki svetovna carica, kler je rodila res en, dva tri, lepo naravno in hitro!!! Uh, bravo Noki, res!!!! Taškica, pa ne se tolk sekerat zarad otrdevanja. Jaz sem skor diplomirala iz tega, men je skooos otrdeval, že od začetka. Pa ni nucal skor nič oz. nič. In ko po navalu otrdevanja tam okol 26,27 tedna še nisem rodila, sem se enostavno sprijaznila, čeprav mi je šlo na živce. Ker otrdeval je če sem sam ležala al pa če sem celo generalko nardila. Se mi pa zdi, da ko sem se udala v usodo, da je mal nehal. Zadnje 4 tedne mi pa ne več oz. tut če mi ne čudtim, ker sta tamaladva povsod obsežna Lara ma dej ti uno torbo pusti pri miru, nimaš je še vsaaaaj 10 tednov kej ven vlačit, ker se ti bo samo prah nabiral gor. A veš kje je še 1 maj!! Naša Noki je bila konec 35 tedna in tudi so že prejšnji teden v P zaznavali popadke... Ne ga biksat, rajši v miru še uživaj!!! Meni je zdej kar žal, da nisem še bolj.... Skorpija, sta se obrnila Ja to je hecn, sploh ti k imaš velika dedca notri. Bolečine na levi in desni in kar tako pa so tudi pri meni, ampk si vsakič mislim, da ne morem rodit samo v desno stran, če me tam boli.... No, zdele grem pa vase vrž še en jogur. Zadnje čase otroke futram s samo svinjarijo. Mi tolk paše...Pomfriji pa dunajci pa posebne salame itd... ma nej si zdej še privoščita. Ko bosta zunaj bo samo mlek...
|