lara light
|
Punce, hvala za vse info o preh.dodatkih in vitaminčkih. Moja G mi nič ne priporoča. Sem brez vsega. Sama jemlejm le magnesol na vsake dva dni, pa občasno sem centramed mami...to je vse. Pa prehrano imam dokaj pestro. Mažem se z oljem, tudi jaz z litri olja, so pred kratkim, sedaj nimam ve kože tko suhe. Olivno, mandljevo, dobila sem eno krasno od Decleorja, pa kremico od Decleora proti strijam, ko se mi ne da bit zavita v kopalnem, kot pikatara Taški, bogica, pocajtaj se. Upam, da ti prej mine kot meni, ki me še vedno kašelj zlo matra. Super za MŠ. Majči dobro zgleda? Ne dvomim Seznama mi nismo dobili, le kake stare mami revije so ponujali. O, kakšne lepe sanje...verjamem, da sta bila cukra, itak! Sunči, fajn, da si ok Skorpija, Pika, Šmarnogorka helou! Upam, da Hedi še kej mimo pride Glede mojega pregleda, NIČ 0 zero . Dr. je bil na operaciji in tko so me prešaltali še za en teden naprej, a ni mal prepozno, 25t 1d??? Ma prou nimam sreče... Pa sem klicala za 3d, povsod zasedeno do konc marca, zdaj čakam za Po, če se kaj sprosti. Moj bog, res nisem vedela, da je tako povpraševanje za tem. Mah, če bo, bo, sej itak jih bom kmalu v živo gledala, a ne lubice moje, potolažte me malo Šibam, pol imam MŠ, pa še zvečer kaj povem...
< Sporočilo je popravil lara light -- 4.2.2009 15:08:34 >