|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
3.2.2009 16:19:04   
suncicica
skorpija cestitke za lepo tezouser posted image user posted image user posted image . kar tako naprej

Stella in Pia

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.2.2009 16:44:50   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

evo mene s pregleda....A - 2008 in B - 2200  32t .user posted image user posted image user posted image
otrocki lepo napredujejo,ampak imam tezave s krci in moram v cetrtek nazaj na kontrolo in mi grozi da bom morala it v bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image .rekel mi je da moram zdrzat se vsaj 2-3 tedne.

Res lepo napredujejo, pridna mamiuser posted image . Upam, da se krči pomirijo, lepo jih v miru predihaj, popij dodatne količine kalcija in mg, pa veliko počivaj, da bo še 1m v enem kosu. Mislim nate, vse bo v redu, le mirno, sunčiuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.2.2009 17:07:11   
Skorpija
O suncinica, sam da si še kle user posted image user posted image user posted image Lepo težka sta otročka, super, ampak naj še kar lepo počakata par tednov. Res počivaj! Pa jaz recimo pijem zjutraj magnesol, pri kosilu kalcij z vitaminom D, zvečer spet magnesol. Ti pa zihr lahko še kakšen magnesol vmes rukneš. Pa nič dvigovat preveč! Uglavnm, pusti se crkljat, zdaj so pomembni dnevi pred vami, tko da nič se jit supervuman, pa itak moram še jaz jit pred tabo rodit, tko da se nikar ne vrivaj. user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.2.2009 19:11:08   
suncicica
skorpija..res sem se odlocla da grem za tabo in to bo absolutno po 15.2

tak da si tudi ti vzami cas.....

Stella in Pia

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.2.2009 20:47:58   
pikatara
Punce kako ste pridne. Gremo po vaših stopinjah. Sem vedela, da so naši otroči pametni in čakajo pomlad. Bravo Skorpija, le tako naprej.

Sunčica drži se, težo imata že lepo, sam tednov vam še manjka. Veliko donata, magnezija in kalcija. Meni vedno bolj otrduje trebuh tako da zjutraj spijem 3 dcl donata, eno tableto kalcija in magnezija, pol pa še zvečer, če je trebuh trd. Za krče pa isto velja. Sem nekje prebrala mogoče celo pri naših puncah, da je eni ginekologinja povečala količino magnezija na 900. Kadar me začnejo krči v nogah grabit, katerin kmalu sledijo še v maternici kar cel liter donata spijem. Me nič ne požene, pa še dober je ful.

Neposredna povezava do sporočila: 1355
4.2.2009 9:16:26   
lara light
Dobro jutro lepotičke!

Tako je prav, da gremo lepo po vrsti...počasi, po 37 t se pogovarjamo glede priprave torb, a ne?user posted image  

Povejete mi, poleg kalcija in mg, katere dodatke še jemljete, omega 3? Vam to G predlga, al po svoji presoji? Morda še kaj drugega? Hvala za pomoč. Potem ob 12h imam drugič MF. Se javim popoldan, al pa zvečer!

Lep dan vsem!user posted image

p.s.: Taškica, kako se počutiš danes?

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
4.2.2009 9:24:39   
Skorpija
Jutro! Lara, jaz jemljem magnesol, kalcij po lastni presoji, omega3 sem jemala že prej in samo nadaljujem, ampak to ne jemljem vsak dan, vsak drugi dan pa vzamem tudi železov sirup po navodilih G. Pa cuzam rennie tabletke za umiritev zgage user posted image Pojem pa ogromno zelenjave, ker jo obožujem, tako da kakšnih dodatnih vitaminov ne jemljem.

S čim se pa kaj mažete? Jaz se dobesedno polivam z mandljevim oljem, mi koža kar sproti pije, tako da imam eno flaško za dober teden, ampak še se ne namažem ornk dvakrat na dan me kar srbi vse. Zaenkrat mi trebuh še ni popokal, čeprav se niti ne sekiram več če mi bo, ker vse kaže, da bomo šli do zadnjih meja mogočega, tko da ne morem pričakovat čudežev od moje kože.

Suncinica, upam da si danes bolje, da so se krči pomirili in upam, da se nam Hedi še kaj javi, preden jo odpihne jutri na pregled in najbrž khm khm user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
4.2.2009 9:50:01   
pikatara
Lara tablet in dodatkov jem toliko kot penzionisti. Po naročilu ginekologinje vsak dan železo in folno kislino. Zjutraj 3 dcl donata, magnezij, kalcij, odvajalni sirup, sveže stisnjen sok ene pomaranče in pol limone. Parkrat na teden neovin, kjer je poleg folne kisline z vitamini še ena tabletka omega 3. Pa še seveda deci terana pri kosilu za boljšo kri.

Skorpija meni najbolj pomaga olivno olje. imam eno domače dalmatinsko, vendar je pol smotano ker se moram v kopalni plašč za pol urce zavit, zato kadar se mi to ne da pa kar s kremo proti strijam. Sedaj ko mi mali pod prsmi kožo ven tiši in me vse peče in srbi, si pa tam tudi večkrat čez dan namažem, pa kdaj še ponoči če me peče.

Taškica kje si? Si čisto zbolela?

Sunčica a si boljši?

Za Hedi pa vem, da je pri frizerju, da bo lepa. Vso srečo jutri pa javi kako bo.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
4.2.2009 11:39:47   
suncicica
danes se pa res boljse pocutim in tudi po dolgem casu sem prespala vso noc.user posted image user posted image

kot dodatke jaz jem omego3 ,vitamine in minerale ,in mineral komplex (zelezo,jod,kalcij,magnezij)
za odvajanje kdaj pa kdaj spijem aloe vero
in seveda vsak dan spijem sejk, ki vsebuje zadostno kolicino folne kisline. vsi izdelki so pa od herbalife.

za mazanje pa uporabljam raznorazna mleka za telo,ampak sem bolj lena glede tega. zaenkrat se nimam nic strij in upam da bo tako ostalo.

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
4.2.2009 13:21:31   
taškica
Punčke moje zdravo!

Evo mene na raportu, jaz sem imela najhujšo noč ever. Prvič nisem dobro spala, ker smrčim kot en slon, premetavala sem se levo in desno in nisem našla pravega položaja za počivat. Suha usta, žejna, skratka grozzzzznoooo. Prehlad me bo uničil....

No, ena lepa stvar se mi je zgodila v tej moji noči, ki se mi je še vsako nosečnost, vendar vedno precej kasneje. In sicer sanjala sem svoja dvojčka. Joj punce, kolk sta bila pa to lepa dojenčka; polna, močna, pa še smejala sta se mi, in me kar sede čakala na postelji da pridem k njima. No, meni pa v sanjah ni bilo čisto jasno, ker sem bila še vedno noseča (seveda trebuh je bil realen tudi v sanjah!!!). Ampak bila sta pa krasna!!!!user posted image

Zjutraj sem odletela na materinsko šolo - Šmarnogorka, veš, jaz sem kar nekaj stvari pozabila. Pa sezname se želela dobiti kaj vse potrebuješ, te zdaj imam, poleg tega se pa paradigma spreminja - na primer handling dojenčka....Včasih so nam pokazale samo tisti prijem za pete, no zdaj pa sem videla še drugega, ki ga zahtevajo predvsem v intenzivni.... tako, da je zame kar zanimivo. Jutri spet pridem in te nekako pocukam za rokav....jaz nimam pojma kaj bom oblekla, sorry, ker je to vedno fora navdiha, ker ni veliko za oblečt. Te bom že našla, ni blema....

Po šoli sem šla se v čakalnico pred UZ in kar na glas vprašala (pozabila št. GSM): "Oprostite, jaz pa iščem Majo....!" Maja a ne da te je prvi moment mal stisnil? user posted image
Pa veste kolk mlada zgleda...sva si takoj izmenjali par komplimentovuser posted image user posted image  a ne Maja?  Trebušček je tvoj kar konkreten, super nosečka si....user posted image  Pridna.

To je to. Mal me hoče glava bolet, drugače sem ok. Lara - komaj čakam, da se tale prehlad konča. Zdaj sem začela še kašljati....ampak se ne dam......držim pesti za pregled in upam, da dobiš slikice!!!!!!!!!!!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 1360
4.2.2009 14:17:21   
šmarnogorka
Helja vsem!
Taškica, kakšne lepe sanje! user posted image Sigurno bosta takšna, lepa atletska baročna angelčka....
Poslušaj, meni se je malo po tem, ko sem izvedela, da nosim dvojčka (spola tedaj še nisem vedela) sanjalo, da bosta dva fantka. Sanje čisto v živo,  previjala sem ju in kar nisem mogla verjet, da sta fantka - ves čas sem jima pogledovala med noge (takrat sem imela željo, da bi bila parček). No, na morfo se je razkrilo, da sta res fantka user posted image  . Torej, naše sanje so včasih tudi preroške!
Jutri pridem v šolo, pocukaj me. Upam, da boš prehlad končno pregnala.

Maja, si bila na UZ pri dr.Cerarju? Kaj je še novega povedal o tvojih "istojajčkih"? Upam, da se oba lepo razvijata.

Drugače pa tudi jaz slabo spim, L, D bok  mi že presedata, želim si odpočiti na hrbtu, ampak je preveč pritiska na organe. Mulčka pa ponoči tako aktivna, da se jima moram prav smejati.

Pozdravček do jutri..............

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
4.2.2009 15:07:51   
lara light
Punce, hvala za vse info o preh.dodatkih in vitaminčkih.
Moja G mi nič ne priporoča. Sem brez vsega. Sama jemlejm le magnesol na vsake dva dni, pa občasno sem centramed mami...to je vse. Pa prehrano imam dokaj pestro.
Mažem se z oljem, tudi jaz z litri olja, so pred kratkim, sedaj nimam ve kože tko suhe. Olivno, mandljevo, dobila sem eno krasno od Decleorja, pa kremico od Decleora proti strijam, ko se mi ne da bit zavita v kopalnem, kot pikatarauser posted image

Taški, bogica, pocajtaj se. Upam, da ti prej mine kot meni, ki me še vedno kašelj zlo matra.
Super za MŠ. Majči dobro zgleda? Ne dvomim Seznama mi nismo dobili, le kake stare mami revije so ponujali.user posted image
O, kakšne lepe sanje...verjamem, da sta bila cukra, itak!user posted image user posted image

Sunči, fajn, da si okuser posted image
Skorpija, Pika, Šmarnogorka helou!user posted image
Upam, da Hedi še kej mimo prideuser posted image

Glede mojega pregleda, NIČ 0 zerouser posted image user posted image . Dr. je bil na operaciji in tko so me prešaltali še za en teden naprej, a ni mal prepozno, 25t 1d???
Ma prou nimam sreče...
Pa sem klicala za 3d, povsod zasedeno do konc marca, zdaj čakam za Po, če se kaj sprosti. Moj bog, res nisem vedela, da je tako povpraševanje za tem. Mah, če bo, bo, sej itak jih bom kmalu v živo gledala, a ne lubice moje, potolažte me malouser posted image

Šibam, pol imam MŠ, pa še zvečer kaj povem...user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 4.2.2009 15:08:34 >

Coelho

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
4.2.2009 15:11:51   
dodi
Hej punce!

Vidim,da lepo rastete in da je en parček spet rojen...juhuhu....čestitke!

Jaz imam pa morfologijo pri atu Cerarju v ponedeljek 9.2, ob 12...a bo še kakšna takrat tam?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

Neposredna povezava do sporočila: 1363
4.2.2009 15:46:30   
Skorpija
Suncinica lepo je brat, da ti je bolje - mene tudi kakšen dan položi, pride tako nimaš kaj in takrat je treba sam počivat... Tudi jaz upam ,da Hedi pride še kaj naokoli, drugače pa tečem kuhat kosilo - sem spet cel dan pohajala po mestu in me zdaj čaka še kupček posode pa špageti in solata user posted image

Lara, ah daj no, tisti 3D tudi če zamudiš, bo pa tolk bolj sladko pričakovanje pravega 3D, nikar ne bit zaradi tega nesrečna...

pa pa punce, lepo se mejte, tečem...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
4.2.2009 17:43:29   
hedviga
Jaz sem še tuki. Sem bla prej pri frizerju, je blo treba mal glavo umit, ker sama si je ne morm pa konc...
Dopoldne sem mela pa še dva stoja za popeglat. Ker moj ni glih neki talent za te zadeve...me prov zanima kako misli s svojimi srajčkami medtem ko bom v Rimu. user posted image  Ja, pa sarme sem skuhala in se basala. Mende pol nej ne bi blo tolk fajn kislo jest...user posted image
No pa sem si privoščila zdej. Pomoje že stotič to sezono, sem prepričana da sem si kri že samo s sarmami izboljšala user posted image user posted image  Evo Larči, prehranski dodatek...user posted image

Joj sanje, raj ne naštevam kakšne kozlarije sem sanjala med nosečnostjo, Najboljše so ble une k sem rodila in prec po porodu z mojim šla na plažo. šele prot večeru sem se spomnila na otroka, da sem ju rodila in da bi ju bilo fino kaj nahranit. Sem letela s plaže, tamalčka sta se pa na polno igrala v sobi in se basala s piškoti. Jaz sem si pa mislila, oh škoda zdaj pa ne bom mogla probat dojenja k sta že na trdi hrani...user posted image user posted image user posted image  Ma da dol padeš!!!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
4.2.2009 17:59:29   
Skorpija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hedviga hude sanje!!! jaz se mpojih niti ne spomnem, se je pa marsikaj dogajalo, same bedastoče več al manj... Mater s sarmami si mi pa ornk skomine naredila.

Vso srečo jutri Hedviga, pa upam da imaš med nami kakšno poročevalko ,da bomo na tekočem user posted image Aja, pa če si v kontaktu z Nokes jo lepo, lepo pozdravi!!!!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
4.2.2009 18:28:36   
taškica
Hedi si me pa nasmejala s tvojimi sanjami....a ne kakšne neumnosti....vse zmešano in pomešano....
Lara - ne sekiraj se zaradi 3D resnično, če ti pade, naj ti pade - magari vpraši mal v Lj... A so ti kri pregledali, hemoglobin? jaz imam naslednjič spet hemogram al kaj je že tista zadeva....

25 -teden? Nima veze, če je dober diagnostik in dober ultrazvok ti bo vse videl in preštel in pogledal. Jaz imam na vsake 4 tedne morfologijo, vse lahko zmeri trebuh, možgane, srčne prekate - votline ...vse vse.  Aja, Lara a ti napišem na hitro seznamček, da lahko primerjaš - saj je čist simpl 3 seznami so; kaj rabi novorenčke, kaj potrebuješ za odhod iz porodnišnice in še eden se ne spomnim. Dej javi, mi ne problem ti spisat....

Hedi - srajce so v Le Clerku, čistilnici, samo 1 eur likanje.....user posted image

Kje je pa Maja, se bo kaj javila? Danes je imela Cerarja....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
4.2.2009 18:49:50   
rmmaja
Dober večer punčke!

Nisem prebrala še vsega današnjega čvekanja, bom kasneje, ker me moji že mečejo dol z rač. Pa vseeno nekaj besed.
Ja Taškica, res me je majčkeno stisnilo, kdo neki bi mene iskal v porodnišnici. Še dobro, da imaš trebušček, da sem hitro skapirala kaj je.
Ti bom jutri še kaj več naložila.
Spet sem se načakala, tokrat "le" uro in pol. Vroče mi je bilo kot user posted image . Ne vem ali od pričakovanja ali od slabega zraka.
Še dobro da je Cerar tak flegmatik, če bi mi take novice povedal kdo drug, bi najbrž hudo paničarila. Frajerčka sta v 14 dneh eno figico zrastla. V 29 tednu ima eden ocenjeno težo 850g, drugi pa 1050g. Najbrž sta zadnjih 10 dni bolj razvijala pljuča in malo manj rastla. Čez 14 dni grem spet na raport. Cerar pravi da zaenkrat še ni panike (že dva meseca to govori), če pa bosta še tako počasi napredovala, ju zna predčasno zbezati ven. Kdaj bo prišlo tole predčasno pa ve samo on. Ne vem od kje  user posted image user posted image meni tak lep, velik, okrogel trebuh user posted image user posted image ? No ja, mi bodo vsaj tiste 46ke in 50ke prišle prav. Pa na plenicah bomo prišparali, ker bomo dolgo nosili 1ko.
O iskanju avtomobila bom pa jutri poročala. To je šele zanimiva zgodba. Kje je zdaj Noki, ki pravi, da bo Easy Walkerja spravila v Cliota user posted image user posted image user posted image ? Če bo otroke pustila doma user posted image .

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
4.2.2009 20:03:37   
Kalina
Bejbike, sam na hitr vas morm vprasat, kaj kej pijete za lazje odvajanje, ker jst sm cist boga, po 5 dni ne grem, pol mam pa taksne krce, da so kokr popadkiuser posted image   10ga mam G, mu bom omenila, sam vseen vas sprasujem za nasvet..user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
4.2.2009 20:23:22   
lara light
Kalina, probaj tako:
- segrej donat in pij toplega
- namoči slive čez in pij to vodo
- pomagajo tople kopeli, masaža
- več pij, koliko popiješ sedaj? pij vodo, čaje brez sladkorja
- pazi na prehrano, jej lahko, samo kuhano hrano, brez omak, kruha, maščob le par dni, da se uredi

Upam,da bo kmalu mimo.user posted image

Coelho

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
4.2.2009 20:35:34   
lara light
Sem mela cel roman in zgubila vse, grrr

Še enkrat telegrafsko:

Maja, pa naj zdaj zrasteta malo več, ne skrbi, te teže so zelo indikativne, Cerar že ve, si v najboljših rokahuser posted image

Taškica, kri šele 16.2..13.11. sem dala prvič in zadnjič, mislim,da imam veliko manj pregledov kot ti, kaj meniš? 2 uz in 1x kri??
Seznami so tudi tu na RR. Ne bi te rada matrala, če je kaj takega, da se ti zdi pametno izpostavit, bomo vesele, hvala.user posted image

3d, sem že pozabila, hvala za vaše besede.user posted image  Če bo, bo, saj bodo hmal tu v 4d, z jokom!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hedviga hude sanje!!! jaz se mpojih niti ne spomnem, se je pa marsikaj dogajalo, same bedastoče več al manj... tud jaz sanjam same bedastoče brez repa in glaveuser posted image
Mater s sarmami si mi pa ornk skomine naredila. meni tudiuser posted image  zelje je zakon!user posted image

Vso srečo jutri Hedviga, pa upam da imaš med nami kakšno poročevalko ,da bomo na tekočem user posted image Aja, pa če si v kontaktu z Nokes jo lepo, lepo pozdravi!!!! Ja, pozdravi lepo!

Hedi, ti ne greš še nikamor, sem stavila nate na 16.2.2009!user posted image

Vsem lep večeruser posted image

Coelho

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
4.2.2009 20:36:55   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Hej punce!

Vidim,da lepo rastete in da je en parček spet rojen...juhuhu....čestitke!

Jaz imam pa morfologijo pri atu Cerarju v ponedeljek 9.2, ob 12...a bo še kakšna takrat tam?

Dobro opravi!user posted image

Coelho

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
4.2.2009 21:09:02   
pikatara
Punce moje kaj bi brez vas. Me vedno nasmejite. Že cel dan sem nekaj depresivna in se mi nič ne da. Sam po kavču se prestavljam. To sploh ni v moji navadi, ponavadi imam še preveč energije. Ampak jutri je nov dn in bo še vse lepše.

Meni topel donat nič ne pomaga pri prebavi, mi je pa ginekologinja rekla, da ni dobro da po pet dni ne grem na veliko potrebo,da moram vsak drug dan. Pravi da pomaga sadje na prazen želodec, jogurti, laneno seme, rekla mi je naj si kupim lactecon. Je sicer rabil kak teden, da je primel, sedaj pa grem vsaj vsk drug dan.

Celo nosečnost se mi skoz kaj sanja, vendar večinoma same bedarije, sem pa enkrat sanjala otročka kako sta pridna in luštna. Že od samega začetka imam občutek da bosta dva fanta, čeprav sem si skoz punčko ali pa dve želela. Moj občutek je še vedno isti, da naše Karolince na žalost ne bo.

Že par dni ne morem spat, me skoz hrbet boli, pa še mali mi pritiska pod prsi, da me vse tiši in peče. Spim lahko le še na levem boku, ker če se na desnega obrnem stišim malega in mi še bolj v hrbet tišči. To je pa slabost majhnega trebuha.

Neposredna povezava do sporočila: 1373
4.2.2009 21:30:45   
hedviga
Maja nič panike zganjat...Moja dva sta bla v tvojih tednih pomoje glih en tolk mejhna ali pa še bolj. Težko rečem, ker jih je takrat še moj G preverjal. Pa sta vseeno zrastla.. Najprej Cerar ni hotel nič komentirati, ker pravi, da rabi več meritev, no, pa je ugotovil, da rasteta ampak sta pač mejhna, bogve zakaj... Kolk sem se jaz zarad tega presekirala, ko bi ti vedla.
No, ampak ravn včeri sem na Youtubu gledala uno oddajo od National geografic In the Womb:twins,...
in so lepo povedal (Alo! Ve z velikani, zamašit ušesa!!!!), da so dvojčki logiše manjši in da preveliki (beri skoraj enojčkasti) lahko povzročijo prezgodnje rojstvo oz. se rojevajo še prej kot manjši dvojčki. Nekaj v zvezi s kapaciteto maternice...Pa še pač smo različni, nimaš kej...

kam pa misli Noki dat voziček v Cliota mi se pa ne sanja...user posted image  Midva imava Fiat Palio (poleg Cliota, kamor ne gre nič), je mejhen karavan, pa je prooblem! Oz. problem je, če imaš še dve lupinici...

Kakanje...Hja, jaz sem bila zmeri fuuul zaprta in en časa še v začetku nosečnosti. Pa sem lepo začela fuul pit, pa velik donata in velik sadja...in zdej sem pomoje glih kontra...tekooče user posted image user posted image

Larčica, hmmm...kako naj ti rečem...16.2. je pa res optimistično user posted image user posted image user posted image

Evo tkole, zdej pa konc debate, grem ajat, jutri se pa upam še javim! Držte pestke!!!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
4.2.2009 21:34:13   
šmarnogorka
Čer, bejbike!
Kalina, bom bolj ali manj ponovila, kot so že punce napisale. Tudi mene muči podobno, na začetku nosečnosti je bilo še huje.
Čez noč namoči suhe slive v vodo in zjutraj to pojej in popij. Skuhaj si kompot iz suhih sliv in suhih marelic, lahko tudi kakšno figo daš notri - popiješ topel kompot in poješ sadje, meni pomaga. Potem si pomagaj z žličko lanenega semena, ki ga čez noč namočiš v jogurt ali še bolje kefir in zjutraj to poješ. Tudi kakšna pest suhih sliv čez dan pomaga.
Donat tudi meni, tako kot pravi Pikatara, ne pomaga. Me pa poženejo magnezijeve tablete, ki jih pijem proti otrdevanju trebuha.
Jej čimveč zelenjavnih juh,.....

Maja, če pravi Cerar, da ni panike, potem je res ni. Te ocene so, kot mnogi pravijo, bolj ali manj pribljižne. Meni na zadnjih dveh  pregledih v 23. in 25.tednu sploh ni povedal teže - le vse meritve je naredil.
Držim pesti, da malčka čimbolj napredujeta v rasti in teži user posted image .
A si ti mogoče dobila flosteron?

Lara Light, živjo, a tole dr. Petro Meglič v Domžale si tudi klicala  za 3D? - slučajno sem šele sedaj opazila njen oglas na tem forumu.

Lepo nočko vsem!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?