|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
3.2.2009 15:58:55   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

aleksandra in mtinca.............da ne pozabim na vaju,dan ,kako stauser posted image user posted image user posted image user posted image

o, hvala dobro user posted image . pa ti?
danes sem prvič dala Lani Hippov prepečenec, ki vsebuje gluten. gor piše za +6.mes., sicer sem nameravala počakat do 8. meseca, ampak že nekaj časa ne uvajamo nič novega, bomo pa žitarice.
pa danes se je tako pokakala, da je prebilo pleničko (zgoraj), kar se tudi že ni zgodilo odkar uvajamo gh. za dopoldansko malico je jedla: pol kuhane hruške, četrt surove hruške, pol surovega jabolka in eno kuhano slivo - zmiksano v kašico. je skoraj vse pojedla. pa še v čaj sem ji dala 20 ml vode od slive in to je bila očitno dobitna kombinacija za tako eksplozijo user posted image .

Tina - zimska idila. sej vem, da je ful problemov s snegom, ampak bi bla zdaj ful rada doma tam kot ti.

Lara- sem vesela za teste. jeeeeej!!! Samsa, a potem misliš, da so bili lahko posredno krivi agrumi, a je to tud s testi ovrženo?

Nya - kje se pa ti skrivaš zadnje čase?

Jaka - fitnes v dnevni sobi - super; pa da že tako čeblja.... user posted image .

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 3.2.2009 16:00:08 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
3.2.2009 16:01:17   
Anonimen
Tina,sem ti poslala...upam,da pravegauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
3.2.2009 16:23:21   
Anonimen
Da probam...

http://www.shrani.si/?37/NV/3AfH0eG4/21012009034.mp4

jaaaa,uspelo,so mi odstranili blokado.
No tuki se Meri kregauser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 3.2.2009 16:25:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
3.2.2009 16:27:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Da probam...

user posted image user posted image user posted image user posted image naša je pa sam pozjala zdej kaj jest gledam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
3.2.2009 16:33:37   
Anonimen
Didlinaa,moja se zmeri ponovno zacne dret,ko zaslisi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
3.2.2009 16:36:19   
Anonimen
Bom tud jest posnela enkrat našo, da vidite bodočo operno pevko.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
3.2.2009 16:42:01   
anaj22
super Meri user posted image user posted image

sva bila zunaj pa dežuje user posted image , ker sva že bla oblečena in nisva mogla it na sprehod sva se pa mal na balkon usedla, ker je glih postreho. Pa je naš frajer vszga, ki je šel mimo (tud če se je v avtu pelov) ful ogovarjal. Je skoz delov gogogo in gigi user posted image  je bil ful smešen.

Vam moram še naj novejše Jakove pogruntavščine zaupat, ko kihne vedno reče dada (razlog mami mu vedno reče nazdravje), ko se zbudi je tiho ko miška sliši samo, ko vse dude (povprečno ima 3 za spat) ven iz postle zmeče.

No se vid da moram likak jaz pa vism na RR, staro pravilo, ko mam za likt cev dan vism na rruser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
3.2.2009 16:42:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Bom tud jest posnela enkrat našo, da vidite bodočo operno pevko.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ,saj imam tudi daljso varianto,samo sva midva tut gor...no,za spomin bo super.Evo,zdaj pa sibam,se mi neki kremzi,noce nic spat popoldan...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
3.2.2009 17:02:32   
Anonimen
Samsa super za negativni testuser posted image user posted image

Tina vas je pa res zamedlouser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
3.2.2009 17:13:44   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Koliko cm...od včeraj naa danes ga je zapadlo 50 cm...včeraj sem merla preden sem kidala. je blo 30-40...precej še od prej....jah čez meter snega imamo pomojem....več ali manj v trimeterskih kupih....ven iz vasi bomo pa šli jutri raziskovat.user posted image

Tina, ti si mislila cm snega, a ne? Jaz sploh nisem vedla za kaj gre, sem mislila razdaljo - da imate 20 cm do glavne ceste, pa mi nekaj ni blo prav user posted image

Naša je še tudi zmeraj uboga glede zobkov, sem spala ful malo user posted image 2+2 uri se mi zdi...

Mtinca, pri nas je tudi zadnje dni 2x prebilo zgoraj, je bila pokakana skoraj do lopatic - sem jo komaj dol slekla, pa nago nesla do umivalnika v kopalnici, potem pa umivanje user posted image Strašno no. Pa se tudi to nikoli prej ni zgodilo. Ma, saj ne da je tolko kakala, od spredaj ni bilo nič, samo od zadaj je gor zlezlo user posted image

Jaka - si pa res že velik fant user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
3.2.2009 17:56:40   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Koliko cm...od včeraj naa danes ga je zapadlo 50 cm...včeraj sem merla preden sem kidala. je blo 30-40...precej še od prej....jah čez meter snega imamo pomojem....več ali manj v trimeterskih kupih....ven iz vasi bomo pa šli jutri raziskovat.user posted image

Tina, ti si mislila cm snega, a ne? Jaz sploh nisem vedla za kaj gre, sem mislila razdaljo - da imate 20 cm do glavne ceste, pa mi nekaj ni blo prav user posted image

Naša je še tudi zmeraj uboga glede zobkov, sem spala ful malo user posted image 2+2 uri se mi zdi...

Mtinca, pri nas je tudi zadnje dni 2x prebilo zgoraj, je bila pokakana skoraj do lopatic - sem jo komaj dol slekla, pa nago nesla do umivalnika v kopalnici, potem pa umivanje user posted image Strašno no. Pa se tudi to nikoli prej ni zgodilo. Ma, saj ne da je tolko kakala, od spredaj ni bilo nič, samo od zadaj je gor zlezlo user posted image

Jaka - si pa res že velik fant user posted image user posted image user posted image

Ja Slovenka...sneg sem mislila...sam sem mislila, da me draiš, ko sem tko površnauser posted image .

Je pa zdaj uradno zmerjeno pri vaški meterološki postaji, da imamo tu 120 cm snega
user posted image za idilo
user posted image kdaj bodo zvončki
user posted image za ceste
user posted image user posted image user posted image user posted image

no moj je šele zdaj zaključu...traktorji so počasi utihnili...za silo jim je uspelo očistit eno večjih vasi in s snegom zajeziti bližnjo reko...še dobro, da voda vedno najde potuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
3.2.2009 17:57:36   
Tina 28

Da probam...

tko se pa tud naša jeza...kako dobro zgleda, kot da gleda TV in šolta....zraven pa robanti, ker ni nič pametnega na sporeduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
3.2.2009 17:58:27   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

sva bila zunaj pa dežuje user posted image , ker sva že bla oblečena in nisva mogla it na sprehod sva se pa mal na balkon usedla, ker je glih postreho. Pa je naš frajer vszga, ki je šel mimo (tud če se je v avtu pelov) ful ogovarjal. Je skoz delov gogogo in gigi user posted image  je bil ful smešen.

Vam moram še naj novejše Jakove pogruntavščine zaupat, ko kihne vedno reče dada (razlog mami mu vedno reče nazdravje), ko se zbudi je tiho ko miška sliši samo, ko vse dude (povprečno ima 3 za spat) ven iz postle zmeče.

No se vid da moram likak jaz pa vism na RR, staro pravilo, ko mam za likt cev dan vism na rruser posted image

ful pametnega poba mate. Vidim, da si je že veliko zapomnil in da mu jezik dobro laufauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
3.2.2009 18:02:59   
Anonimen

Da probam...

tko se pa tud naša jeza...kako dobro zgleda, kot da gleda TV in šolta....zraven pa robanti, ker ni nič pametnega na sporeduuser posted image

...men pa ko da neki bevska...kaj??..pa kaaaj??!!!!!,alo,neki sprasujem.!!..user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image vaska meteoroloskauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
3.2.2009 18:11:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

sva bila zunaj pa dežuje user posted image , ker sva že bla oblečena in nisva mogla it na sprehod sva se pa mal na balkon usedla, ker je glih postreho. Pa je naš frajer vszga, ki je šel mimo (tud če se je v avtu pelov) ful ogovarjal. Je skoz delov gogogo in gigi user posted image  je bil ful smešen.tut moja je mela dans na busu govorne vaje...user posted image bravo Jakauser posted image user posted image user posted image user posted image ,samo zdej,al si jih spodbujal,al nadiral kaj mim vozjo-hodjo..

Vam moram še naj novejše Jakove pogruntavščine zaupat, ko kihne vedno reče dada (razlog mami mu vedno reče nazdravje..to tut moja slis,a se ni bilo odgovorauser posted image user posted image .., ko se zbudi je tiho ko miška sliši samo, ko vse dude (povprečno ima 3 za spat) ven iz postle zmeče.user posted image user posted image Jaka,ti si car.

Samsauser posted image user posted image user posted image user posted image za pregled,zdaj bo lazjeuser posted image .
AS,sej bo,samo po moje bi blo boljs ce se obe vzgojiteljici naucita,ker,kaj ce ena manjka?

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
3.2.2009 18:11:40   
Tina 28

http://www2.arnes.si/~smisma1/bohinj.html

To je to...čisto na dnu strani je graf, ki prikazuje višino snega v tej zimi....dobro se držimouser posted image

Pa Samsa...super za izvide...
AS...verjetno bo ena še drugo naučila, aneuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 3.2.2009 18:13:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
3.2.2009 18:21:09   
Anonimen

To je to...čisto na dnu strani je graf, ki prikazuje višino snega v tej zimi....dobro se držimouser posted image

Sej je skoraj graf prebil....pa Tina,a ti si iz Bohinja??????Srecko,tam je tkoo lepo,zdaj te bom pa skos hvalila in ti kimala,da bom lohk do tebe prisla...seveda ne samo 1xuser posted image .
Sem ze studirala,ktera "zabacena"vas bi to lakjo bila...pol pa Bohinj,ja,super nouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
3.2.2009 18:23:51   
alea01
lunca14- mi imamo dormeo roll up 140x200cm in tehta 5100guser posted image

Evo..sem si še ogledala filmček o Marisi in je naša v tak jok padla, da se še kar zdaj dereuser posted image user posted image user posted image ..verjetno misli, da je mami šla kupit drugega dojenčkauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 3.2.2009 18:24:12 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
3.2.2009 18:31:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3319
3.2.2009 18:33:59   
slovenka

Da probam...

Oooooo zdravo Meri, pa smo te le spoznali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša se tudi nekaj podobnega oglaša, pa pilota tako drži - samo šment, ko se zadnje noči še ponoči jezi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
3.2.2009 18:35:47   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

lunca14- mi imamo dormeo roll up 140x200cm in tehta 5100guser posted image

Evo..sem si še ogledala filmček o Marisi in je naša v tak jok padla, da se še kar zdaj dereuser posted image user posted image user posted image ..verjetno misli, da je mami šla kupit drugega dojenčkauser posted image user posted image user posted image

Aja? Se je že začelo ljubosumje?

Naša je zaenkrat še vesela drugega dojenčka v hiši - tistega v ogledalu v garderobi - jo dam na tla in se potem moji dve hčerki držita za roke, se lupčkata... Si prav rada predstavljam, da imam dve v hiši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
3.2.2009 18:37:39   
slovenka

Sej je skoraj graf prebil....pa Tina,a ti si iz Bohinja??????Srecko,tam je tkoo lepo,zdaj te bom pa skos hvalila in ti kimala,da bom lohk do tebe prisla...seveda ne samo 1xuser posted image .
Sem ze studirala,ktera "zabacena"vas bi to lakjo bila...pol pa Bohinj,ja,super nouser posted image

Saj.... Jaz sem ji že zdavnaj rekla, kako imamo mi doma radi Bohinj, sva se z dragim sama vozila po jezeru, mlada in zaljubljena user posted image user posted image user posted image

Tina, pa kaj takrat pred časom okrog božiča se mi zdi, ko je že bilo na Gorenjskem toliko snega (vem za Rateče, da je bilo preko meter), pri vas ni bilo tako 'hudo'?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
3.2.2009 18:39:06   
slovenka
anaj, naša pa po kihanju reče aaaaa, tako zapoje - ker jo zažgečka v nosku. Je tudi smešna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
3.2.2009 19:01:09   
Tina 28
ja...kar pridte na obisk...zdaj se sicer stiskamo...pol ko bo pa hiška (sicer mavva zaenkrat sam en štuk namen zrihtat)...ste pa lepo vabljene na gugalniceuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
3.2.2009 19:20:08   
anaj22
Jaka je mev pa dons sralno govrni dan user posted image user posted image . Je 3x pridelov do fula polno plenico in cev dan čveklo, zdej je šev pa spat in je začuda tišina. Se je fant že lepo navadu kdej je treba it zvečer v postlo. Ima lepo eno dudo v ustih, eno drži vroki če slučajno prva iz ust pade, ta treto pa pol enkart oči ali mami data v usta ker se jima ne da prejšnih dveh po postli iskat user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?