Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 15:58:55
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 aleksandra in mtinca.............da ne pozabim na vaju,dan ,kako sta o, hvala dobro . pa ti? danes sem prvič dala Lani Hippov prepečenec, ki vsebuje gluten. gor piše za +6.mes., sicer sem nameravala počakat do 8. meseca, ampak že nekaj časa ne uvajamo nič novega, bomo pa žitarice. pa danes se je tako pokakala, da je prebilo pleničko (zgoraj), kar se tudi že ni zgodilo odkar uvajamo gh. za dopoldansko malico je jedla: pol kuhane hruške, četrt surove hruške, pol surovega jabolka in eno kuhano slivo - zmiksano v kašico. je skoraj vse pojedla. pa še v čaj sem ji dala 20 ml vode od slive in to je bila očitno dobitna kombinacija za tako eksplozijo . Tina - zimska idila. sej vem, da je ful problemov s snegom, ampak bi bla zdaj ful rada doma tam kot ti. Lara- sem vesela za teste. jeeeeej!!! Samsa, a potem misliš, da so bili lahko posredno krivi agrumi, a je to tud s testi ovrženo? Nya - kje se pa ti skrivaš zadnje čase? Jaka - fitnes v dnevni sobi - super; pa da že tako čeblja.... .
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 3.2.2009 16:00:08 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 16:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,sem ti poslala...upam,da pravega
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 16:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Da probam... http://www.shrani.si/?37/NV/3AfH0eG4/21012009034.mp4 jaaaa,uspelo,so mi odstranili blokado. No tuki se Meri krega naša je pa sam pozjala zdej kaj jest gledam.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 16:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa,moja se zmeri ponovno zacne dret,ko zaslisi...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 16:36:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom tud jest posnela enkrat našo, da vidite bodočo operno pevko.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 16:42:01
|
|
|
|
anaj22
|
super Meri sva bila zunaj pa dežuje , ker sva že bla oblečena in nisva mogla it na sprehod sva se pa mal na balkon usedla, ker je glih postreho. Pa je naš frajer vszga, ki je šel mimo (tud če se je v avtu pelov) ful ogovarjal. Je skoz delov gogogo in gigi je bil ful smešen. Vam moram še naj novejše Jakove pogruntavščine zaupat, ko kihne vedno reče dada (razlog mami mu vedno reče nazdravje), ko se zbudi je tiho ko miška sliši samo, ko vse dude (povprečno ima 3 za spat) ven iz postle zmeče. No se vid da moram likak jaz pa vism na RR, staro pravilo, ko mam za likt cev dan vism na rr
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 16:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Bom tud jest posnela enkrat našo, da vidite bodočo operno pevko. ,saj imam tudi daljso varianto,samo sva midva tut gor...no,za spomin bo super.Evo,zdaj pa sibam,se mi neki kremzi,noce nic spat popoldan...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 17:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa super za negativni test Tina vas je pa res zamedlo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 17:13:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Koliko cm...od včeraj naa danes ga je zapadlo 50 cm...včeraj sem merla preden sem kidala. je blo 30-40...precej še od prej....jah čez meter snega imamo pomojem....več ali manj v trimeterskih kupih....ven iz vasi bomo pa šli jutri raziskovat. Tina, ti si mislila cm snega, a ne? Jaz sploh nisem vedla za kaj gre, sem mislila razdaljo - da imate 20 cm do glavne ceste, pa mi nekaj ni blo prav Naša je še tudi zmeraj uboga glede zobkov, sem spala ful malo 2+2 uri se mi zdi... Mtinca, pri nas je tudi zadnje dni 2x prebilo zgoraj, je bila pokakana skoraj do lopatic - sem jo komaj dol slekla, pa nago nesla do umivalnika v kopalnici, potem pa umivanje Strašno no. Pa se tudi to nikoli prej ni zgodilo. Ma, saj ne da je tolko kakala, od spredaj ni bilo nič, samo od zadaj je gor zlezlo Jaka - si pa res že velik fant
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 17:56:40
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Koliko cm...od včeraj naa danes ga je zapadlo 50 cm...včeraj sem merla preden sem kidala. je blo 30-40...precej še od prej....jah čez meter snega imamo pomojem....več ali manj v trimeterskih kupih....ven iz vasi bomo pa šli jutri raziskovat. Tina, ti si mislila cm snega, a ne? Jaz sploh nisem vedla za kaj gre, sem mislila razdaljo - da imate 20 cm do glavne ceste, pa mi nekaj ni blo prav Naša je še tudi zmeraj uboga glede zobkov, sem spala ful malo 2+2 uri se mi zdi... Mtinca, pri nas je tudi zadnje dni 2x prebilo zgoraj, je bila pokakana skoraj do lopatic - sem jo komaj dol slekla, pa nago nesla do umivalnika v kopalnici, potem pa umivanje Strašno no. Pa se tudi to nikoli prej ni zgodilo. Ma, saj ne da je tolko kakala, od spredaj ni bilo nič, samo od zadaj je gor zlezlo Jaka - si pa res že velik fant Ja Slovenka...sneg sem mislila...sam sem mislila, da me draiš, ko sem tko površna . Je pa zdaj uradno zmerjeno pri vaški meterološki postaji, da imamo tu 120 cm snega za idilo kdaj bodo zvončki za ceste no moj je šele zdaj zaključu...traktorji so počasi utihnili...za silo jim je uspelo očistit eno večjih vasi in s snegom zajeziti bližnjo reko...še dobro, da voda vedno najde pot
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 17:57:36
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Da probam... http://www.shrani.si/?37/NV/3AfH0eG4/21012009034.mp4 jaaaa,uspelo,so mi odstranili blokado. No tuki se Meri krega tko se pa tud naša jeza...kako dobro zgleda, kot da gleda TV in šolta....zraven pa robanti, ker ni nič pametnega na sporedu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 17:58:27
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 super Meri sva bila zunaj pa dežuje , ker sva že bla oblečena in nisva mogla it na sprehod sva se pa mal na balkon usedla, ker je glih postreho. Pa je naš frajer vszga, ki je šel mimo (tud če se je v avtu pelov) ful ogovarjal. Je skoz delov gogogo in gigi je bil ful smešen. Vam moram še naj novejše Jakove pogruntavščine zaupat, ko kihne vedno reče dada (razlog mami mu vedno reče nazdravje), ko se zbudi je tiho ko miška sliši samo, ko vse dude (povprečno ima 3 za spat) ven iz postle zmeče. No se vid da moram likak jaz pa vism na RR, staro pravilo, ko mam za likt cev dan vism na rr ful pametnega poba mate. Vidim, da si je že veliko zapomnil in da mu jezik dobro laufa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 18:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Da probam... http://www.shrani.si/?37/NV/3AfH0eG4/21012009034.mp4 jaaaa,uspelo,so mi odstranili blokado. No tuki se Meri krega tko se pa tud naša jeza...kako dobro zgleda, kot da gleda TV in šolta....zraven pa robanti, ker ni nič pametnega na sporedu ...men pa ko da neki bevska...kaj??..pa kaaaj??!!!!!,alo,neki sprasujem.!!.. vaska meteoroloska
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 18:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 super Meri sva bila zunaj pa dežuje , ker sva že bla oblečena in nisva mogla it na sprehod sva se pa mal na balkon usedla, ker je glih postreho. Pa je naš frajer vszga, ki je šel mimo (tud če se je v avtu pelov) ful ogovarjal. Je skoz delov gogogo in gigi je bil ful smešen.tut moja je mela dans na busu govorne vaje... bravo Jaka ,samo zdej,al si jih spodbujal,al nadiral kaj mim vozjo-hodjo.. Vam moram še naj novejše Jakove pogruntavščine zaupat, ko kihne vedno reče dada (razlog mami mu vedno reče nazdravje..to tut moja slis,a se ni bilo odgovora .., ko se zbudi je tiho ko miška sliši samo, ko vse dude (povprečno ima 3 za spat) ven iz postle zmeče. Jaka,ti si car. No se vid da moram likak jaz pa vism na RR, staro pravilo, ko mam za likt cev dan vism na rr Samsa za pregled,zdaj bo lazje . AS,sej bo,samo po moje bi blo boljs ce se obe vzgojiteljici naucita,ker,kaj ce ena manjka?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 18:11:40
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 vaska meteoroloska http://www2.arnes.si/~smisma1/bohinj.html To je to...čisto na dnu strani je graf, ki prikazuje višino snega v tej zimi....dobro se držimo Pa Samsa...super za izvide... AS...verjetno bo ena še drugo naučila, ane
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 3.2.2009 18:13:03 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 18:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 vaska meteoroloska http://www2.arnes.si/~smisma1/bohinj.html To je to...čisto na dnu strani je graf, ki prikazuje višino snega v tej zimi....dobro se držimo Pa Samsa...super za izvide... AS...verjetno bo ena še drugo naučila, ane Sej je skoraj graf prebil....pa Tina,a ti si iz Bohinja??????Srecko,tam je tkoo lepo,zdaj te bom pa skos hvalila in ti kimala,da bom lohk do tebe prisla...seveda ne samo 1x . Sem ze studirala,ktera "zabacena"vas bi to lakjo bila...pol pa Bohinj,ja,super no
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 18:23:51
|
|
|
|
alea01
|
lunca14- mi imamo dormeo roll up 140x200cm in tehta 5100g Evo..sem si še ogledala filmček o Marisi in je naša v tak jok padla, da se še kar zdaj dere ..verjetno misli, da je mami šla kupit drugega dojenčka
< Sporočilo je popravil alea01 -- 3.2.2009 18:24:12 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 18:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 18:33:59
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Da probam... http://www.shrani.si/?37/NV/3AfH0eG4/21012009034.mp4 jaaaa,uspelo,so mi odstranili blokado. No tuki se Meri krega Oooooo zdravo Meri, pa smo te le spoznali Naša se tudi nekaj podobnega oglaša, pa pilota tako drži - samo šment, ko se zadnje noči še ponoči jezi
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 18:35:47
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 lunca14- mi imamo dormeo roll up 140x200cm in tehta 5100g Evo..sem si še ogledala filmček o Marisi in je naša v tak jok padla, da se še kar zdaj dere ..verjetno misli, da je mami šla kupit drugega dojenčka Aja? Se je že začelo ljubosumje? Naša je zaenkrat še vesela drugega dojenčka v hiši - tistega v ogledalu v garderobi - jo dam na tla in se potem moji dve hčerki držita za roke, se lupčkata... Si prav rada predstavljam, da imam dve v hiši
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 18:37:39
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 vaska meteoroloska http://www2.arnes.si/~smisma1/bohinj.html To je to...čisto na dnu strani je graf, ki prikazuje višino snega v tej zimi....dobro se držimo Pa Samsa...super za izvide... AS...verjetno bo ena še drugo naučila, ane Sej je skoraj graf prebil....pa Tina,a ti si iz Bohinja??????Srecko,tam je tkoo lepo,zdaj te bom pa skos hvalila in ti kimala,da bom lohk do tebe prisla...seveda ne samo 1x . Sem ze studirala,ktera "zabacena"vas bi to lakjo bila...pol pa Bohinj,ja,super no Saj.... Jaz sem ji že zdavnaj rekla, kako imamo mi doma radi Bohinj, sva se z dragim sama vozila po jezeru, mlada in zaljubljena Tina, pa kaj takrat pred časom okrog božiča se mi zdi, ko je že bilo na Gorenjskem toliko snega (vem za Rateče, da je bilo preko meter), pri vas ni bilo tako 'hudo'?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 18:39:06
|
|
|
|
slovenka
|
anaj, naša pa po kihanju reče aaaaa, tako zapoje - ker jo zažgečka v nosku. Je tudi smešna
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 19:01:09
|
|
|
|
Tina 28
|
ja...kar pridte na obisk...zdaj se sicer stiskamo...pol ko bo pa hiška (sicer mavva zaenkrat sam en štuk namen zrihtat)...ste pa lepo vabljene na gugalnice
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 19:20:08
|
|
|
|
anaj22
|
Jaka je mev pa dons sralno govrni dan . Je 3x pridelov do fula polno plenico in cev dan čveklo, zdej je šev pa spat in je začuda tišina. Se je fant že lepo navadu kdej je treba it zvečer v postlo. Ima lepo eno dudo v ustih, eno drži vroki če slučajno prva iz ust pade, ta treto pa pol enkart oči ali mami data v usta ker se jima ne da prejšnih dveh po postli iskat
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?