Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 19:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je bil pa danes en tečen pa naporen dan,komaj čakam,da gresta obe spat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 19:34:29
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 20:28:18
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas je bil pa danes en tečen pa naporen dan,komaj čakam,da gresta obe spat. vem,kako to včasih zgleda,potem pa se počutim,ko najslabša mami,ker se hočem nahitro znebit otrok,da gredo spat,ampak tud me smo samo mamice,ne pa super mamice .
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 20:29:03
|
|
|
|
lunca14
|
alea............hvala za informacijo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 20:31:30
|
|
|
|
lunca14
|
Lun pa ima malo vročine 37,5,ampak mislim,da je to posledica zobekov,je tako tečen,pa nemiren,križ,mi bo vn vrglo,cel,dan bi se samo nosil in stiskal,saj ga razumem,da ga boli,ampak mene tudi ,dejte mi par pokic,da zobeki čim hitreje in čim manj boleče prikorakajo na plano.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 20:39:23
|
|
|
|
Samsa
|
čeeer IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Lara- sem vesela za teste. jeeeeej!!! Samsa, a potem misliš, da so bili lahko posredno krivi agrumi, a je to tud s testi ovrženo? Ne, agrumi niso ovrženi s testi... zgleda, da ima Lara bolj občutljivo kožo in jo marsikaj draži IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Da probam... http://www.shrani.si/?37/NV/3AfH0eG4/21012009034.mp4 jaaaa,uspelo,so mi odstranili blokado. No tuki se Meri krega Meri, a te mami tako jezi, da jo moraš kregat? IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 sva bila zunaj pa dežuje , ker sva že bla oblečena in nisva mogla it na sprehod sva se pa mal na balkon usedla, ker je glih postreho. Pa je naš frajer vszga, ki je šel mimo (tud če se je v avtu pelov) ful ogovarjal. Je skoz delov gogogo in gigi je bil ful smešen. Vam moram še naj novejše Jakove pogruntavščine zaupat, ko kihne vedno reče dada (razlog mami mu vedno reče nazdravje), ko se zbudi je tiho ko miška sliši samo, ko vse dude (povprečno ima 3 za spat) ven iz postle zmeče. No se vid da moram likak jaz pa vism na RR, staro pravilo, ko mam za likt cev dan vism na rr Jaka hmm... likalnik ti pa ne bo nikamor ušel ninny, obračanje strani pa itak obvladaš IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Je pa zdaj uradno zmerjeno pri vaški meterološki postaji, da imamo tu 120 cm snega za idilo kdaj bodo zvončki za ceste no moj je šele zdaj zaključu...traktorji so počasi utihnili...za silo jim je uspelo očistit eno večjih vasi in s snegom zajeziti bližnjo reko...še dobro, da voda vedno najde pot sem misla, da imamo mi veliko snega ... pa smo pravi siromaki glede na vaše cm IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Evo..sem si še ogledala filmček o Marisi in je naša v tak jok padla, da se še kar zdaj dere ..verjetno misli, da je mami šla kupit drugega dojenčka Kako moraš Izabelo tako jezit? IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Jaka je mev pa dons sralno govrni dan . Je 3x pridelov do fula polno plenico in cev dan čveklo, zdej je šev pa spat in je začuda tišina. Se je fant že lepo navadu kdej je treba it zvečer v postlo. Ima lepo eno dudo v ustih, eno drži vroki če slučajno prva iz ust pade, ta treto pa pol enkart oči ali mami data v usta ker se jima ne da prejšnih dveh po postli iskat Jaka ... pridemo na učne ure, kako se drži duda v roki ( ponoči )
< Sporočilo je popravil Samsa -- 3.2.2009 20:43:28 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 20:40:21
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Lun pa ima malo vročine 37,5,ampak mislim,da je to posledica zobekov,je tako tečen,pa nemiren,križ,mi bo vn vrglo,cel,dan bi se samo nosil in stiskal,saj ga razumem,da ga boli,ampak mene tudi ,dejte mi par pokic,da zobeki čim hitreje in čim manj boleče prikorakajo na plano. za vaju
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 20:42:32
|
|
|
|
Samsa
|
vse smajlije mi je popapalo prej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 20:53:06
|
|
|
|
Samsa
|
Hvala za vse dobre želje za Laro in testiranja oz. za rezultate testiranja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 20:53:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa vse smajlije mi je popapalo prej .........komu pa si se tako smejala,pa hvala za pikapoke,res upam,da bodo pomagale
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 20:57:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 pa hvala za pikapoke,res upam,da bodo pomagale bojo, bojo pomagale ( pa še malo za rezervo : )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 21:03:14
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Lun pa ima malo vročine 37,5,ampak mislim,da je to posledica zobekov,je tako tečen,pa nemiren,križ,mi bo vn vrglo,cel,dan bi se samo nosil in stiskal,saj ga razumem,da ga boli,ampak mene tudi ,dejte mi par pokic,da zobeki čim hitreje in čim manj boleče prikorakajo na plano.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 21:03:49
|
|
|
|
Samsa
|
Grem jaz , danes je bil naporen dan.. Imejte se. Želim vam čimbolj mirno in dolgo noč
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 21:04:54
|
|
|
|
anaj22
|
za Luna in Lunco pa tud za vse ostale Samsa vidve kar pridita na učne ure sam se bojm da jo bo še kakšno drugo neumnost nauču (odpri predale, populi zajcu vso dlako, rzmeči vse igrače po celi sobi, ko zagledaš svojo skledo se začneš dret ko nor in nemoreš počakt niti sekunde, da se mami vsede in ti da tvojo papico)
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 21:05:37
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Najbrej hvala vsem za čestitke in dobre želje. Sem res ful vesela. Samsa, za dobre rezultate in čim manj pikic želim. Lunca14, za tvojga Lunčka, da bo čim manj težav z zobki. Pri nas jih tud še vedno ni, pa tko lepo se dve beli pikici spodaj vidita. Kleo, ti, ti,mami, jeziš Meri. Tina slikice, res je veliko snega. Ga je pa pri nas tud kar dosti. Se mi zdi da ga je tud ene 60 cm. V glavnem, preveč za skidat, pa še tako zelo je težak. Da še mal pojamram, nam je cesto tako splužil, da je še pol tampona dol podrzal, tko da bova pomlad morala vse pregrabit in pospravit (cca. 70 m), ker je ves tampon letel na spodnji travnik . Tko da po eni strani sem vesela, da mi je sploh splužil, da grem lahko z avto od doma, po drugi strani je pa cel kup sr.......a. No ja, bomo že. Aja, vsem hvala za . Je moji Sarci šlo ful dobro . Jaka in Meri
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 21:24:59
|
|
|
|
lonapo
|
Jaka in Meri Mi smo bli zunaj 3 ure, Nejc se je metal po snegu, Žiga je spal, potem je pojedel en Obstgarten z marelicami-se je kr trsel zraven-pol žemlje pa še pol jabolčka, pa 200 ml mleka in brž v pojstlo. Mami je utrujena, jo roke bolijo, čaka očija da pride dam, da jo zmasira . Nejc pa noče v pojstlo, pa bi blo fino da bi šel ker mora ob 7-ih vstat ker mora v vrtec (HB po dveh mesecih). Za Mojco, Didlinoo in RMRM pa vem da praznujejo in jim želim vse naj, naj. JP jest bom pa čez 1o dni 30.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 21:44:00
|
|
|
|
slovenka
|
RMRM, pridna Sara. Na kateri stopnji je pa bilo tekmovanje?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 21:44:43
|
|
|
|
slovenka
|
Lonapo, jjjjj, si stara. Jaz bom šele čez enih 250 dni
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 21:48:56
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, pridna Sara. Na kateri stopnji je pa bilo tekmovanje? Zdej je blo regijsko.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 21:49:17
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lonapo, jjjjj, si stara. Jaz bom šele čez enih 250 dni mulke
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 22:05:41
|
|
|
|
lonapo
|
slovenka kr norca se delej, ja--tud ti prideš za mano -jst mam pa že 2 otroka jaaa, no ja ti pa fax--- pa sva na skorej istem-- joke, pa brez zamere
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 22:06:27
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čer Kleo - Meri ful raztura, ko vas vse nakrega lonapo - še mal, pol pa welcome to the club 30+ pol si ga šele nasrkala Tina28 - hvala za ful simpatična poročila iz gorenjske vsem ostalim pa lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 22:07:32
|
|
|
|
lunca14
|
Joj,joj,punce moje,ve še 30 niste napolnile,kaj naj jest rečem starina ,k bom letos 34 let mela,počutim se pa še ko najstnica v puberteti,včasih kar pozabim,da sem mami treh otrok,imam občutek,da so samo na obisku,da jih čuvam,res men so se leta ustavila pri 24,še ko bom stara 60 let,bom mislila da jih mam 24 ......................nočko,jaz grem tud še pod tuš,pa spat,pa upam,na boljšo noč,kot so bile predhodne
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 22:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lonapo, jjjjj, si stara. Jaz bom šele čez enih 250 dni mulke prav res...pri nama je blo to en mal vec kot pred 1000dnevi.... za Saro,pridna punca. RMRM,kako kaj praznujes,je blo kej daril?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 22:08:40
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, pridna Sara. Na kateri stopnji je pa bilo tekmovanje? Zdej je blo regijsko. pridna punca,pametna,pa še luštna
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?