Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 11:30:48
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Tina zdej sem vidla še slike in lohk rečem sam NNNOOORRRRROOOOOOOOOO Jaz pa samo še dodajam NNNNNNNNNOOOOORRRRRROOOOOOO FFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJNNNNNNNNNNNN,KOLK SNNNNNNNNNNNEGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAA ,pA fuuuuuuuuuul luštna familija
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 11:31:25
|
|
|
|
lunca14
|
danes že drugič
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 11:32:24
|
|
|
|
Tina 28
|
in še pada...tak lepljiv sneg, ki se takoj zlepi in je drsalnica...mi pa brez kruha...danes bom mogla kar domačega spečt
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 11:37:28
|
|
|
|
Tina 28
|
še za hišo, kjer ni še noben "odvažal"
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 11:37:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 in še pada...tak lepljiv sneg, ki se takoj zlepi in je drsalnica...mi pa brez kruha...danes bom mogla kar domačega spečt Saj vem tina,da vam sneg dela preglavice in da so ljudje sedaj ujeti v svoja domovanja,pa da ima vsakdo svoje obveznosti,ampak res zgleda pa tako lepo kot v pravljici mi mamo mogoče ene 10 cm snega in nič več ne pada,se že topi,še malo pabo spet pljundra-bljek
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 11:38:48
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 še za hišo, kjer ni še noben "odvažal" .............in kok cm snega je tole?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 11:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je pa res veliko snega.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 11:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,vaaaaaaaav,super,prava zimska pravljica,daj visek k nam poslji .... ....pri nas pa zgleda takole...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 11:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
pa se mal Meri,ki gre v ribolov
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 3.2.2009 11:51:10 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 11:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 še za hišo, kjer ni še noben "odvažal" O huuudddooooooooooooooo,kej tacga jaz se nisem dozivela...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:01:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Najprej najlepše želje trem slavljenkam: RMRM, Mojca in Didlinaa. Želim vam vse lepo, zdrave, nasmejane, ravno prav živahne otroke, odlično počutje v službi, med domačimi, priajtelji in prav povsod, kamor vas zanese korak. . Lonapo--hvala, ker si se spomnila narojstnodnevni seznam Tina-jooooooooooooooooooooooooooj kolk snega!!!!!!!!!!!!!!! A ga pošlješ malo k nam? Mi imamo samo plundro, zunaj sedaj sploh ne moreš biti. Romantično izgleda tista vaša glavna vaška cesta. No, vsaj od daleč. in res-čudovita družina ste! Anaj--držim pesti za naslednjič Lunca, tudi zate eno Samsa-kako je uspelo testiranje? Za - rezultat Meri-kako luštna deklica . Mi smo pravkar prišli iz vrtca. Uvajam Jerneja. Pravzaprav se mora vsaj ena vzgojiteljica naučit izmerit krvni sladkor, ravnati s črpalko. Upam, da nam do junija uspe. Nekaj Tininega snega bi res imela. Sploh če mi ne bi bilo treba z avtom nikamor. Joj, si mi naredila skomine po pravih zimah. Čeprav vem, da snega skoraj na metre ni več sama pravljica.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:06:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Saj sem vedela, da sem nekaj pozabila. SARA(RMRM)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:07:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 pa se mal Meri,ki gre v ribolov
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:11:00
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke anaj22- brez skrbi...bo pa naslednjič. Držim pestke lunca14- za špartance Marisa- luštne slikice. Ti pa mašnica pristaja. Mami le večkrat ji naštimaj mašnico Tina28- vau...kolk snega.....luštne fotkice RMRM- okaidi ima že ful nove kolekcije. Sam pohiti, ker številke kar grejo . Jaz sem zdaj za dva fantka kupovala in sem v 3 okaidijih komaj številke skupi nalovila. Če seveda hočeš kompletke. in seveda RMRM, didlinaa, *Mojca* Sreča je v tem, da znaš v svoji duši živeti tako visoko, da te človeške bednosti ne morejo doseči Veliko čudovitih in zanimivih dni Kdaj boste razrezale tortico?????.... meni se že lušta...njami...hm,..kaka pa je???
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:14:07
|
|
|
|
alea01
|
aha...mi tudi držimo pestke za Saro(RMRM) Mi smo danes kao šli na plavanje in ker smo se 30km vozili 1uro in 30 minut smo se pol kar vrnili nazaj domov . Kaka norišnica bi pol bila še po LJ. Pri nam pa nič ne sneži. No snegeca pa je malo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:30:31
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Jaka je pa dons čvekalno razpoložen sem ga dala že prd pol ure spat pa on še kar čveka, se po varuški sliš dadada, ata, tete, dide, dede, baba Mojca, RMRM, Didlina - vse najlepše, najboljše, naj...... ; in lepo praznujte!!! in še za Saro (RMRM) - za slovenščino držimo pesti!!!! NICK (ninKa) - 7.MESECEV !
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 3.2.2009 13:31:12 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:47:46
|
|
|
|
Samsa
|
daaaaaaaaaaan : *Mojca*, Didlinaa in RMRM Naj se vam izpolni vse, kar si želite
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:47:46
|
|
|
|
lunca14
|
alea.........pred časom,si rekla,da imaš v dnevni sobi dormeo rool up,zanima me ena zadeva,a se ti ga da stehtat,koliko je težak,če ga lahko zrolaš skupaj in ga stehtaš,me zanima,ker bi kupila rabljenega iz primorske 110x200 pa me zanima kolk bi me prišla poštnina.Midva bi ga tud uporabljala,tako ,kot vi,podnevi otroci,ko se pa stemni in otroci oddidejo spat............... ........prosim,če ti ni odveč
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:48:58
|
|
|
|
Samsa
|
Vse najboljše obmesečnikom
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:55:11
|
|
|
|
Samsa
|
Tako, mi smo nazaj iz testiranja... kar so stestirali, je bilo negativno. Čez cca 6 tednov imamo novo kontrolo oz. testiranje. Bila je pogumna, lepo je prenesla pikanje... na koncu so malo tekle krokodilje solze Zdravnica nam je svetovala, da naj se pač izogibamo pripravljeni hrani, ki vsebuje raznorazne konzervanse... Zdaj bomo pa spet packali Bila je pa gužva, da je joj ... ampak Lara je bila zelo pridna... Malo je čvekala ( beri šrajala in lubčke pošiljala ), malo spala, malo se drugim smejala... v glavnem, ful je bla posrečena
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:55:56
|
|
|
|
sasa.vracko
|
čaw RMRM, Didlinna, Mojca - VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!!!!! Kleopatra - Meri je spet beyba - mala Ela tud slovenka - Sofija ima res manekenske nogice, se ponavad spomnem nanjo, ko pogledam kake bedrače ma naš Luka ninny - tvoja pupa je tud ful zrasla, se mi zdi, da se je čist spremenila, zlo luštna je Didlina - ja res je, končno smo prišli do novih žabic Tina28 - ti nas pa vse razturaš s količino snega madona vas bo ja zamedlo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:56:55
|
|
|
|
Samsa
|
Lunca... poglej čas oddaje posta sva bile usklajene
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 13:57:04
|
|
|
|
sasa.vracko
|
aja, sem vedla, da sem nekaj pozabla Didlinna - vaša ma pa res že zobkov za celo zbirko! kje smo še mi, mamo samo dva, pa še to šele od decembra...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 14:02:06
|
|
|
|
lunca14
|
samsa + lara...................... superca za negativen test in za pridnost velike in pogumne lare in mamice,ki jo je tako lepo cartala,lubčkala in bodrila saša..............sem šele sedaj pogledala tvojo slikco,no slikco tvojga škratka,ma ti je podoben,čist je na tebe .......................seveda je pa tud lara cartkana s cunco na glavi,pa meri,ko ribice peca ..........moj pa spi,sam v posteljici,špartanci delujejo počasi a vstrajno
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 3.2.2009 14:03:58
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Lunca... poglej čas oddaje posta sva bile usklajene ..si me zamenjala s sašo,no ampak tudi midve sva bile zelo blizu
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?