|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
3.2.2009 11:30:48   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Tina zdej sem vidla še slike in lohk rečem sam NNNOOORRRRROOOOOOOOOO

Jaz pa samo še dodajam NNNNNNNNNOOOOORRRRRROOOOOOO FFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJNNNNNNNNNNNN,KOLK SNNNNNNNNNNNEGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pA fuuuuuuuuuul luštna familija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
3.2.2009 11:31:25   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes že drugičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
3.2.2009 11:32:24   
Tina 28
in še pada...tak lepljiv sneg, ki se takoj zlepi in je drsalnica...mi pa brez kruha...danes bom mogla kar domačega spečtuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
3.2.2009 11:37:28   
Tina 28
še za hišo, kjer ni še noben "odvažal"

user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
3.2.2009 11:37:53   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

in še pada...tak lepljiv sneg, ki se takoj zlepi in je drsalnica...mi pa brez kruha...danes bom mogla kar domačega spečtuser posted image user posted image

Saj vem tina,da vam sneg dela preglavice in da so ljudje sedaj ujeti v svoja domovanja,pa da ima vsakdo svoje obveznosti,ampak res zgleda pa tako lepo kot v pravljiciuser posted image user posted image mi mamo mogoče ene 10 cm snega in nič več ne pada,se že topi,še malo pabo spet pljundra-bljekuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
3.2.2009 11:38:48   
lunca14

user posted image

.............in kok cm snega je tole?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
3.2.2009 11:41:42   
Anonimen
Tole je pa res veliko snega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
3.2.2009 11:44:52   
Anonimen
Tina,vaaaaaaaav,super,prava zimska pravljica,daj visek k nam posljiuser posted image ....
....pri nas pa zgleda takole...

user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
3.2.2009 11:48:17   
Anonimen
pa se mal Meri,ki gre v ribolovuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 3.2.2009 11:51:10 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3259
3.2.2009 11:55:17   
Anonimen

user posted image

O huuudddooooooooooooooo,kej tacga jaz se nisem dozivela...

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
3.2.2009 13:01:18   
aleksandra silvija
Najprej najlepše želje trem slavljenkam: RMRM, Mojca in Didlinaa.
Želim vam vse lepo, zdrave, nasmejane, ravno prav živahne otroke, odlično počutje  v službi, med domačimi, priajtelji in prav povsod, kamor vas zanese korak.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lonapo--hvala, ker si se spomnila narojstnodnevni seznamuser posted image

Tina-jooooooooooooooooooooooooooj kolk snega!!!!!!!!!!!!!!! A ga pošlješ malo k nam? Mi imamo samo plundro, zunaj sedaj sploh ne moreš biti. Romantično izgleda tista vaša glavna vaška cesta. No, vsaj od daleč.user posted image
in res-čudovita družina ste!

Anaj--držim pesti za naslednjičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lunca, tudi zate eno user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa-kako je uspelo testiranje? Za - rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meri-kako luštna deklicauser posted image user posted image user posted image .

Mi smo pravkar prišli iz vrtca. Uvajam Jerneja. Pravzaprav se mora vsaj ena vzgojiteljica naučit izmerit krvni sladkor, ravnati s črpalko.
Upam, da nam do junija uspe.

Nekaj Tininega snega bi res imela. Sploh če mi ne bi bilo treba z avtom nikamor.user posted image  Joj, si mi naredila skomine po pravih zimah. Čeprav vem, da snega skoraj na metre ni več sama pravljica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
3.2.2009 13:06:00   
aleksandra silvija
Saj sem vedela, da sem nekaj pozabila.

SARA(RMRM)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
3.2.2009 13:07:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

pa se mal Meri,ki gre v ribolovuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
3.2.2009 13:11:00   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

anaj22- brez skrbi...bo pa naslednjič. Držim pestkeuser posted image

lunca14- user posted image user posted image  za špartance

Marisa- luštne slikice. Ti pa mašnica pristaja. Mami le večkrat ji naštimaj mašnicouser posted image

Tina28- vau...kolk snega.....luštne fotkiceuser posted image

RMRM- okaidi ima že ful nove kolekcije. Sam pohiti, ker številke kar grejouser posted image . Jaz sem zdaj za dva fantka kupovala in sem v 3 okaidijih komaj številke skupi nalovila. Če seveda hočeš kompletke.

in seveda RMRM, didlinaa, *Mojca*

Sreča je v tem, da znaš v svoji duši živeti tako visoko, da te človeške bednosti ne morejo doseči

Veliko čudovitih in zanimivih dni

Kdaj boste razrezale tortico?????.... meni se že lušta...njami...hm,..kaka pa je???user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
3.2.2009 13:14:07   
alea01
aha...mi tudi držimo pestke za Saro(RMRM)user posted image

Mi smo danes kao šli na plavanje in ker smo se 30km vozili 1uro in 30 minut smo se pol kar vrnili nazaj domovuser posted image . Kaka norišnica bi pol bila še po LJ. Pri nam pa nič ne sneži. No snegeca pa je malo

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
3.2.2009 13:30:31   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Jaka je pa dons čvekalno razpoložen sem ga dala že prd pol ure spat pa on še kar čveka, se po varuški sliš dadada, ata, tete, dide, dede, baba

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Mojca, RMRM, Didlina - vse najlepše, najboljše, naj...... ; in lepo praznujte!!!
in še za Saro (RMRM) - za slovenščino user posted image user posted image user posted image  držimo pesti!!!!

NICK (ninKa) - 7.MESECEV user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 3.2.2009 13:31:12 >

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
3.2.2009 13:47:46   
Samsa
daaaaaaaaaaan user posted image user posted image user posted image

user posted image : *Mojca*, Didlinaa in RMRM user posted image

Naj se vam izpolni vse, kar si želite

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
3.2.2009 13:47:46   
lunca14
alea.........pred časom,si rekla,da imaš v dnevni sobi dormeo rool up,zanima me ena zadeva,a se ti ga da stehtat,koliko je težak,če ga lahko zrolaš skupaj in ga stehtaš,me zanima,ker bi kupila rabljenega iz primorske 110x200 pa me zanima kolk bi me prišla poštnina.Midva bi ga tud uporabljala,tako ,kot vi,podnevi otroci,ko se pa stemni in otroci oddidejo spat...............user posted image ........prosim,če ti ni odvečuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
3.2.2009 13:48:58   
Samsa
Vse najboljše obmesečnikom

user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
3.2.2009 13:55:11   
Samsa
Tako, mi smo nazaj iz testiranja... kar so stestirali, je bilo negativno. Čez cca 6 tednov imamo novo kontrolo oz. testiranje.
Bila je pogumna, lepo je prenesla pikanje... na koncu so malo tekle krokodilje solze user posted image user posted image
Zdravnica nam je svetovala, da naj se pač izogibamo  pripravljeni hrani, ki vsebuje raznorazne konzervanse...
Zdaj bomo pa spet packali user posted image user posted image user posted image user posted image

Bila je pa gužva, da je joj user posted image ... ampak Lara je bila zelo pridna... Malo je čvekala ( beri šrajala in lubčke pošiljala user posted image ), malo spala, malo se drugim smejala... v glavnem, ful je bla posrečena

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
3.2.2009 13:55:56   
sasa.vracko
čaw

RMRM, Didlinna, Mojca - VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Kleopatra - Meri je spet user posted image
beyba - mala Ela tud user posted image
slovenka - Sofija ima res manekenske nogice, se ponavad spomnem nanjo, ko pogledam kake bedrače ma naš Luka user posted image
ninny - tvoja pupa je tud ful zrasla, se mi zdi, da se je čist spremenila, zlo luštna je user posted image
Didlina - ja res je, končno smo prišli do novih žabic user posted image user posted image user posted image
Tina28 - ti nas pa vse razturaš s količino snega user posted image  madona vas bo ja zamedlo user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
3.2.2009 13:56:55   
Samsa
Lunca... poglej čas oddaje posta user posted image user posted image

sva bile usklajene user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
3.2.2009 13:57:04   
sasa.vracko
aja, sem vedla, da sem nekaj pozabla Didlinna - vaša ma pa res že zobkov za celo zbirko! user posted image user posted image  kje smo še mi, mamo samo dva, pa še to šele od decembra...

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
3.2.2009 14:02:06   
lunca14
samsa + lara......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca za negativen test in za pridnost velike in pogumne lare in mamice,ki jo je tako lepo cartala,lubčkala in bodrilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saša..............sem šele sedaj pogledala tvojo slikco,no slikco tvojga škratka,ma ti je podoben,čist je na tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image
.......................seveda je pa tud lara cartkana s cunco na glavi,pa meri,ko ribice pecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
..........moj pa spi,sam v posteljici,špartanci delujejo počasi a vstrajnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
3.2.2009 14:03:58   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Lunca... poglej čas oddaje posta user posted image user posted image

sva bile usklajene user posted image user posted image

..si me zamenjala s sašo,no ampak tudi midve sva bile zelo blizuuser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?