ona
|
Oj, ja,tud jaz se nisem že en cajt javila tukaj Ma kaj,ko tej dnevi kar letijo,pa to učenje mi vzame kar nekaj časa,pa včeraj sem en računalnik,ki ga je tast privlekel iz ljubljane na novo inštalirala windovse in vse staro dol pobrisala!!Ma mi je vse tako lepo ratalo,da sem bila kar ponosna nase! Drugače je vse po starem....a,ja vam nisem še povedala,da so mi prestavili sodišče na 3.3-hvalabogu,ne vem pa zakaj,ma meni je itak cilj pridobit čimveč časa,magari,če mi na poletje prestavijo obravnavo.Ma itak se ne bojim teh sodišč,ker je tam prav vse narobe narejeno!Evo en primer:oktobra sem vložila izvržbo ker mi ne plačuje preživnine,15.12 so mi poslali pismo iz Sežane,da so odsopili tole v Piran,v petek je moja odvetnica za finto klicala v Piran kdaj bojo to rešli in ne boste verjele,sploh niso še pisma poslali iz sežanskega sodišča v Piran!!!!Kar verjet ne morem,bognedaj,da čakaš uni denar za otroka Zdej jih bomo pa kar drezali,ni druge! Uni bivši je pa kar tiho,moram potrkat!! Mater so milci tečni danes,kar se nekaj ravsata ,verjetno bo drugo vreme ONOUR,jaz sem tudi iz ene vasice zraven Sežane,imam dva otroka že malo večja-punčka ravnokar 4 leta,sin bo pa čez dva tedna star 10 let.A ti si že dolgo v Dutovljah? MUCKA,sta pa res že veliki punčki,mogoče se boš pa prej rešila trebuha,kot imaš rok? Glavno,da je vse uredu!Čestitke sinčku za prve korake!!!! APRILČICA,so ti že dali rok?Veš,da me prav firbec martra,ker imam tud jaz rojstni dan avgusta KAROLINA,ala čimprej nam razkrij skrivnost,ok! ANAKARIN,super za aparat,da ga ni treba nosit.Moj sin nosi enega ki je v obliki dude že 2 leti in zdej smo bli zadnjič na pregledu in bo moral še nosit aparat,samo nekaj drugega.So mu vzeli mero in ga dobimo drug mesec!Sem tudi jaz prav sita teh aparatov,zgleda,da bo še trajalo,preden bo nam kdo rekel,da ga ni treba več nosit! MID,kje si,je vikend Te morem prit prav kaj pogledat en dan! Kje je pa naša TRIXI,pa KASSO?Še katera Ok,so prou tečni mulci,tamala nagaja tavečjemu,mu meče povštre po dnevni in se mi hodi tožit,da ji bratec nagaja,čeprav bogi revež samo sedi na kavču in gleda tv Ja,tavečji so zmeraj vse krivi Ajde,lepo se imejte čez vikend!
|